- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Badman 4ever #20399 üzenetére
Kaját nem tudok adni, de talán megteszi helyette ez a szép zene.
-
Zolinho1026
tag
Például. Ráadásként még újat is mutattál mert semennyire nem emlékszem erre a dalra, pedig szinte az összes epizódot hallottam...
És bizony mint mindennek, ennek is vannak magyar képviselői -
Vakegérke
félisten
válasz
Apollyon #20393 üzenetére
Ugye másfél kilós egy strucctojás. Annak a felét vállalta nem_tom barátunk, ha nagyon éhes. Könyörüljünk meg rajta, ne terheljük túl a gyomrát.
Szóval vegyünk egyharmad strucctojást, az fél kiló. Ehhez mennyi szalonna dukál? Ízlés dolga, legyen mondjuk 25 deka. Sajttal még nem ettem rántottát, így csak saccolni tudom, hogy abból is kell vagy húsz deka. Jól mondja geprombolo, nyerő az újhagyma, ennyi kajához biztos kell fél kiló.
Hol is tartunk? Aszongyahogy annyimintannyi... Közel másfél kilónyi kulináris élvezet, és még nincs vége. A sütéshez szükséges zsírt nem is számoltam, viszont kenyér nélkül kész gyomorrontás. Fél kiló kenyérke tutira kell.Csóró nem_tom...
Sebaj, majd leugrálja! Valahogy így.
FoX néven látható fehér pólóban, és qrvajól ropja.
Egyébként nem egyedül vagyok ilyen okos, innen tudom. -
Vakegérke
félisten
válasz
Zolinho1026 #20392 üzenetére
Például ilyen?
-
Zolinho1026
tag
Szösszenet:
Tudtátok hogy e műfaj melyet imádok, a trance az 1990-es évek elején kialakult zenei műfaj, mely leginkább az acid-re és a techno-ra vezethető vissza és mint jópár elektronikus zenei műfajnak, így ennek is a szülőhazája Németország volt, pontosabban Frankfurt és környéke. Mindezen felül rendkívül szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van. És a mai napig él, és hál égnek (bár aztán kitudja) egyre jobban terjed.
Így hát a techno is még régebbi mint gondolnánk!
-
Vakegérke
félisten
válasz
nem_tom #20389 üzenetére
Arra befizetnék, hogy megeszed.
"• Strucctojás
Ritka és drága tojásfajta, mert a strucctojások nagy része vagy részlegesen kikel, vagy megsül a napon. Mérete a tyúktojás húszszorosa, legalább másfél kiló, egy tojással jóllakik egy négytagú család. Ez a világ legnagyobb sejtje." -
nem_tom
őstag
válasz
geprombolo #20386 üzenetére
"Az egész családot jól lehet lakatni egy strucctojással"
Ezzel vitatkoznék. Bár nem ettem még strucc tojást, de nekem hatalmas étvágyam van. Tudom, hogy nagy, de biztos legyűrném. Egy legalább 6 tojásos rántottát is megbírok enni. Kétlem, hogy ennél sokkal nagyobb lenne.
-
Vakegérke
félisten
Nem túlzottan kedvelem Ozzyt, de ez nagyon jó.
-
Apollyon
Korrektor
For all: a vv csak egy a sok közül... A népbutítást ma már úgy hívják: televízió. Ahonnan a netre is kerül szemét. Nemsokára úgyis eljön a zomibe-apocalypse és vége mind-ennek. Úgyhogy itt az ideje csirkét termeszteni, és zöldséget nevelni.
-
nem_tom
őstag
válasz
Apollyon #20379 üzenetére
Én egy részt ha láttam belőle életem során, de anélkül is tudom, hogy egy nagy rakás... romlott keksz. Az egész csak népbutítás és az a baj, hogy nagyon sokan vevőek rá. Elszomorító, mikor az osztályban nagy lelkesedéssel tárgyalják a műsort. Legalább is én így vélem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
geprombolo #20377 üzenetére
Áhh értem, akkor kaptátok az ívet :/
Amúgy a való világ topik kb 7 éves, csak mindig átírják a címét... És bocs hogy ezt mondom, vv fanok rizs pack, de a vv egy rakás bullshitTudom, mert én is láttam az első kettőt
"Things get worse, but not in my life!" Támbzáp! -
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20377 üzenetére
Mily kifogást vetettél virtuális papírra személyem ellen?
NA
-
geprombolo
őstag
válasz
Apollyon #20375 üzenetére
Hja, volt itt egy-két botrány, mondjuk nóném barátunkat többször moderálták az illetékesek, volt olyan is, hogy 50 egybetűs (értsd ahogy mondom) hsz-t tett be, ezeket összeolvasva elküldött minket melegebb éghajlatra. Meg voltak viták (egy ekkora topicnál előfordul), amiknek tartalma részben törölve lett.
kyrabaybee soha nem jelentkezett, megpróbáltuk megtalálni, de a profiljában lévő címe asszem hamis, vagy letagadja magát, frászbúkon lévő hasonló nevű csaj meg elküldte a 'csába az őt megkeresőket, stb. Szóval ránkhagyta a játszóteret, azóta itt vagyunk és szórakozunk.
vikvuk: hát, régebb óta tart itt a buli, az biztos!És az Alekosz-féle idiótákat nem tűrjük meg.
-
Apollyon
Korrektor
Hű meg látom hogy – ezzel együtt – már 19572 hozzászólás van, szal ~800-at töröltek már, nem semmi mi mehet itt néha
A lekérés se lehet semmiBeszéltetek már azóta a kyrabaybee-vel? Mármint korábban olvastam hogy lát és figyel, de az már lassan 2 éve volt, azóta be se lépett ;P
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Vakegérke #20373 üzenetére
Amihez hozzá tudok szólni, vagy látom és van kedvem, ahhoz hozzászólok
Nem vagyok sehol sem igazán topiklakó, csak amikor épp tengek, akkor lengek a neten
Igazság szerint inkább a rétegtémák vonzanak be a topikokba, a chattopikok sosem voltak az erősségeim
Ez is afféle ON topic, lazább verzióban
-
nem_tom
őstag
Érdekesség:
Tudtátok, hogyha befogjátok az orrotokat, akkor egyáltalán nem éreztek ízeket? Ugyanis az íznek nevezett érzéklet, az ízlelés és a szaglás összejátszása a szájüregbeli bőrérzékletekkel. Ebből adódóan szaglás nélkül ez a folyamat nem mehet végbe. Így nincs íz érzékelt.
Ez hasznos is lehet, ha valami rossz ízű dolgot akarunk enni vagy inni. -
Vakegérke
félisten
válasz
talmida #20366 üzenetére
Ott a pont, csak elmondanám, hogy a vérehulló fecskefű is ellensége a szemölcsnek.
-
nem_tom
őstag
válasz
molnarpeter #20365 üzenetére
Jól van.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #20361 üzenetére
A paradicsomról én is tudtam, hogy miféle,
de a mazsolás tyúkszemírtás új volt.
S, ha már a tyúkszemnél tartunk, nézzük a "tesóját", a szemölcsöt.
SZEMÖLCS OTTHONI ELTÁVOLÍTÁSÁNAK 11 MÓDJA:
1. aloavera levével való bedörzsöléssel
2. Papaya, ananász, banán és friss füge szeletekben is olyan enzimek vannak, amik föloldják a szemölcsöt.
3. A fügefa friss nedve a szemölcsbe dörzsölve szintén biztonságosan távolítja el a szemölcsöt. ( Nem tudom, pontosan hányszor kell ismételni a műveletet, de gondolom, amíg el nem múlik.
)
4.A milkweed (Asclepias syriaca) nevű növény is dramatikus változást okoz a szemölcs életében. Nem tudom a növény magyar nevét.
5. A szulfát tartalmú ételek, mint pl a tojás, citrom és narancsfélék, spárga pedig korlátozzák a növekedését.
6. Ha a meleg vízben föláztatott szemölcsbe 10-15 percig almaecetet dörzsölünk, pár nap múlva az is leszedi ...
7. Egy vastag szelet nyers krumplit kell a szemölcsre ragasztani 4-7 napig (amíg krumpli meg nem romlik
) ..ezután a szemölcs feketévé változik, és lejön a börről.
8. Szódarbikarbóna vízzel kevert kutyulékával napi 3x-4x bedörzsölni, majd egy kevés ricinus olajat a pasztás vízbe áztatott kötszerrel ráragasztani pár napig ...
9. A pitypang (gyermekláncfű) szárának nedvét bele kell dörzsölni a szemölcsbe 2-3x naponta, 3-4 hétig..
10. Karfiol levének bedörzsölése is eltávolítja a szemölcsöt.
11. E vitamin és fokhagyma keverékét ráragasztva szintén eredményesen eltávolítható a szemölcs. Normális bőr marad a helyén.
Nem_tom előre is köszönöm!
molnarpeter Köszi neked is, majd megnézem.
geprombolo
-
Vakegérke
félisten
válasz
talmida #20360 üzenetére
Tanulságot említettél, talán ez támaszt túl nagy követelményeket. Feloldottad, vagyis könnyebbé tetted a feladatot. Jó.
Pályázati szösszemény.
Tudtátok, hogy a paradicsom a burgonyafélékhez tartozik? Amerikából származik, a középkorban került az európai asztalokra.Eleinte dísznövényként termesztették, aztán rájött valami okos, hogy ehető a gyümölcs, és bizony fincsi.
Gyógyhatása is van, gyulladásos, gombás területre helyezve gyógyítja a bajt.-o-
Második pályázati szösszemény.
Rengetegen szenvednek a tyúkszemtől. Általában a lábujj alsó részén, ritkábban a talpon fejlődik ki. Nekem a nagyujjamon volt, ismerős a probléma. Jól látható, az viszont nem, hogy "gyökeret ver", és hiába emeljük ki nagy fájdalmak árán, visszanő.
Na, így néz ki a rohadék:Mikor áztatás után megpiszkáltam, ki akartam emelni, jött is valamennyi belőle, aztán megizzadtam. A fájdalom nemhogy csitult volna, hanem erősödött, és lassan halt el.
Aztán újranőtt a szemétláda.
Bevetettem a patikai szereket, talán a PED tyúkszemirtó volt a leghatásosabb, de egy idő után rá kellett jönnöm, hogy csak időt nyertem, visszanőtt a szemétláda.A megoldás végtelenül egyszerű, és végleges a gyógyulás.
Mazsola!
Kiáztatjuk a tyúkszemet, szárazra töröljük, félbevágott mazsolát teszünk rá, vágott felével az érintett területre, és leragasztjuk. Ragtapasz, bármi megfelel. Naponta kell megismételni az eljárást.
A hatás tuti. Cirka egy hét, és megpuhul a rohadék, gyökerestől kiemelhető.
Azóta sincs tyúkszemem. -
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #20355 üzenetére
Figyu, lehet, hogy nem voltam teljesen 1értelmű, amikor a játékszabályokat említettem, de szerintem nem kell itt tudományos előadásokra számítani,
én csak egyszerű trécselésre gondoltam.
Hiszen, bármit is ír az ember a másiknak, az egy új info neki, szóval ne görcsöljünk. Ha azt mondom, hogy ma, május 7 -én itt, ahol én élek, süt a nap és fúj a szél, akkor az egy infó.
vagyis 1 pont.
Ennyire egyszerű...és mondtam már, hogy nem kell feltétlen tanulság, de az is lehet. Bocs, hogyha túl primitív a játék.
Azt akartam, hogy hozzá tudjak szólni valamivel én is.
De még mindig szavazhattok, mert nem az enyém a totyik.
molnarpeter Jó neked!
nem_tom Kezdhetjük.
Esetleg linkelj ide egy-pár jó YouTube videót, amit te a legjobbnak tartasz, oszt meglátjuk egy idő után, hogy ki mire megy vagy sem...
-
nem_tom
őstag
Amúgy, amit írtam az megér egy pontot? Mert nem úgy néz ki, mintha nagyon lekötött volna bárkit is, de lehet tévedek.
(#20352) talmida: Akkor itt az ideje elkezdeni.
Szóval hardstyle-os érdekesség kell? itt egy:
Ez a zenei műfaj eléggé újnak tűnik, érdekes stílusával, de valójában nem is olyan új. Ugyanis a legelső harstyle bulik '99 végén kerültek megrendezésre, Hollandiában. (szülőhazájában) A legtöbb ember szerintem ugyanezt gondolná a hard tranceről (90-es évek közepe) és a hardcore technoról (90-es évek eleje), de valójában ezekből a műfajokból jött létre a hardstyle. Szóval ezek is régiek már. Mielőtt megismertem volna a műfajt, nem gondoltam volna, hogy a 90-es években is léteztek már ilyen zenék.
-
geprombolo
őstag
"Maga hű, maga hű, maga hű jegyesem lehetne", így szólt a dal valamikor. Ez hasonló, a szaracénok dala. 16+!!!!
-
geprombolo
őstag
Azt vajon ki tudja, hogy a sárgarépa nem mindig volt narancssárga? Mert volt fehér, sárga, meg lila is! Meg az ősverziók, amik keményebbek voltak a ma megszokottnál. A rómaiak nemesítették először, majd holland hazafi kertészek kifejlesztették a narancssárgát, ami most az abszolút ismert és elterjedt. A többi gyakorlatilag eltűnt. Pedig milyen jól nézne ki a salátában egy kis lila répa!
-
talmida
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #20353 üzenetére
Igen?
Nem tudod biztosan?
Hogyhogy csak úgy rémlik
..és hány nővéred van?
-
talmida
Közösségépítő
válasz
nem_tom #20351 üzenetére
Hú, a shuffle engem nagyon érdekel,
de töredelmesen bevallom, nem gyakoroltam az elmúlt időszakban.
Tudom, sokak számára ez kuriózum, de hirtelen az jutott az eszembe, hogy ezt mutassam meg,....egy kis kezdő héber leckét!
Itt a Héber abc-t tanulhatjátok meg:
Remélem puttputt is előkerül, hogy együtt énekeljünk. -
nem_tom
őstag
válasz
molnarpeter #20350 üzenetére
Mi érdekességet tudnék mondani a shuffle-ről? Amúgy a shuffle-t lehet más zenékre is táncolni, de főleg HardStyle-ra szokták. Viszont sokan vannak akik elektrora vagy más hasonlóra nyomják.
Egy kis érdekesség, talán meg ér egy pontocskát:
Mint azt valószínűleg tudjátok, naprendszerünkben a naphoz legközelebbi bolygó a Merkúr. Ahhoz képest, hogy az a legközelebbi, mégis a felszíni hőmérséklete +427°C és -183°C között váltakozik. Ahhoz képest, hogy milyen közel van a naphoz, az a -183 szerintem nem semmi.
Remélem tudtam valami újat nyújtani.
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Rég jártam már itt. Most éppen mit játszotok?
-
molnarpeter
nagyúr
Napigif:
mp
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20339 üzenetére
Nem akartam belekukorékolni a dologba, most is csöndesen mondom.
Lehet, hogy tanulság nincs molnarpeter mijében is... mondjuk információjában, de meglehetősen érdekes dolgot közölt.
Mivel talmida nem emelt kifogást, helyeslem eljárásod. -
geprombolo
őstag
válasz
molnarpeter #20328 üzenetére
Na, mivel talmida találta ki a játékot és nem szólt semmit, így arra jutottam, hogy mehet tovább a dolog, a Porschés hsz-ed megérdemelten megkapja a pontját.
Megkövetlek, mert az, hogy nekem személyesen nem volt információ-értéke a dolognak, másnak még lehet
. Bocsánatodért esedezem. Pont megy.
Ment. Itt megtekinthető. -
talmida
Közösségépítő
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20331 üzenetére
Hátőhátő... Mindenki ott húz le, ahol tud; esetleg a termékek előállítási költsége sokszor fele, vagy akár még kisebb része az eladási árnak?
mp
-
talmida
Közösségépítő
Kuala Lumpurban 2009 áprilius 14én 43 200 kis LED lámpával beborított kabátkákba öltöztetett 400 juhocskát (200 fehér, 200 fekete) terelgettek okos juhászkutyák, ügyes juhászaik vezéreletével.
Nem csodálkoznék, ha sokatoknak nem lett volna nagy újdonság, de talán akadt olyan is, mint én, akinek új volt.
Ebben az okos kutyákat, okos juhokat és okos technológiát bemutató kisfilmben nem túl sok a tanulság, legfeljebb az, hogy fantasztikus erő van a csapatmunkában.
-
geprombolo
őstag
Na, ezt csak játékon kívül:
Az emberi élet számokban
Háromszáz csonttal születtél, de felnőttkorodra csak 206 csontod lesz, hatvan éves korodra annyit mész, mintha háromszor körbejárnád a földet, a véredényeid majdnem ilyen hosszúak,
30 tonnányi élelmiszert fogyasztasz,
1500 liter nyálat termelsz,
9000 csésze kávét iszol meg,
de egy életen át nem kiabálsz annyit, aminek az energiájával egy csésze kávét fel lehetne melegíteni,
az iskolában 17 barátod akad, de 40 éves korodra ketten maradnak,
7 dolgot tudsz egyszerre megjegyezni,
születésnapodat 17 millió emberrel együtt ünnepled, és évente egyre többel,
950 km hajszálat növesztesz,
13-szor nevetsz napjában, és minden alkalommal 13 izmodat használod,
ha nő vagy, naponta 7000 szót használsz, ha férfi, akkor 2000-ret,
10 évet töltesz munkával,
20 évet alszol, és reggelente egy centivel magasabb vagy,
3 évet töltesz a fürdőszobában,
10 hónapot ülsz dugóban,
2 hónapot kapcsolásra várva,
12 évet tévézel,
19 napig a távirányítót keresed,
így időd egy ötöde marad a valódi életre, KEZDJÉL NEKI, ne ilyen hülyeségeket olvass! -
geprombolo
őstag
válasz
"Az a javaslatom, hogy valamikor, egyik hónapban lehetne esetleg, hogy mindenki, aki hozzászól, egy olyan információt kell, hogy nyújtson, ami érdekes, és amiből mindenki tanulhat egy kicsit. "
Nem tudom, hogy abban, amit mondtál, mi a tanulság? Amennyiben a nép megszavazza, hogy ilyesmi is lehet infó, akkor részemről mehet a buli! A szabályok így hó elején nem mindig vannak teljesen kikristályosodva, apró csiszolások beleférnek.
El ne kedvetlenedj! Várjuk a többi infót! Jöhet tudomány, atomkutatás, na'vi dns-elemzés, bármi!Meg Napóleon utolsó mondata is.
Ja, a Suzuki alig kerül pénzbe, mégis 3-5 milla egy ilyen. -
Vakegérke
félisten
válasz
molnarpeter #20329 üzenetére
Jóvanna, tuti volt a jó szándék, egy nyelvbotlás belefér.
Szerk: A lényeg lemaradt, azt a kuttyárom fitty mindenségét!
Köszönöm! -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Lemaradtam... Nem csak hiszem, tudom
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
geprombolo #20326 üzenetére
Kezdeném
A legolcsóbb Porsche autó 25 milló forint, a csúcs pedig 40 millióba kerül. Utóbbi előállítási költsége nagyjából megegyezik az alapéval, így kiszámolható, hogy kb. 20 milliós nyeresége van egy ilyen autón a cégnekVakegérke: Jó lett, mint a többi
Azt hiszem, gratulálok az első helyhez
mp
-
geprombolo
őstag
Akkor most következzen az előző verseny összesítése:
molnarpeter: 11 pont
Badman 4ever: 4 pont
geprombolo: 2 pont
Móci: 1 pont
PhoenixK: 3 pont
Vakegérke: 17 pont
LadyLorien: 1 pont
Zolinho 1026: 1 pont
talmida: 4 pont
Mindenkinek köszönöm a részvételt és gratulálok a teljesítményetekhez! -
geprombolo
őstag
Na jó, nem csak ezért, hanem azért is, mert itt az új játék!
Idézem a verseny oldaláról:
"Információ-áradat
Májusi versenyünk talmida ötlete, idézem:
Az a javaslatom, hogy valamikor, egyik hónapban lehetne esetleg, hogy mindenki, aki hozzászól, egy olyan információt kell, hogy nyújtson, ami érdekes, és amiből mindenki tanulhat egy kicsit. A téma és terjedelem szabad, illetve kivétel a szexualitás, horror és mindenféle perverz dolog..és hasonlók. A terjedelemnél is vigyázzunk.
Azt hiszem, elég világos a dolog, Érdekességek a Nagyvilágból címmel is mehetne a játék. Egy érdekesség, egy pont. Egy hsz-ben több dolgot is el lehet mondani. Hogy az érdekesség tényleg információ legyen, minden infó legalább két sort kell kitöltsön."Jó játékot mindenkinek!
-
geprombolo
őstag
Ment a pont is. Nem fértem bele a szerkesztési időbe.
-
Vakegérke
félisten
Csak azért is!
Szépségisz lejmolitisz.
Általában nőnemű a beteg. Mivel bebeszéli magának, hogy nem elég szép, segédeszközökhöz fordul segítségért.
Első számú segítsége a tükör, de lehet bármilyen tükröző felület, úgymint kirakatok üvege, villamos-busz-metró ablaka. Szemügyre veszi magát, és betegségénél fogva sosem elégedett a látvánnyal.
Adott, hogy orvoslásként pipere cikkeket használ, úgymint rúzs, púder, alapozó, és minden egyéb frász. Korlátozó tényező, hogy ezeket csak intim környezetben használhatja. Kivétel van, ki fogok rá térni.
Nyilvánosság előtt, mondjuk közlekedési eszközön az ablakban tükröződő képére bámulva beéri azzal, hogy megigazítja haját, ruházatát. Utána körülnéz, és várja az elismerő pillantásokat.
Kivétel a Gépkocsisz szépségisz ápolitisz.
Kesztyűtartója telve a szükséges segédeszközökkel, ha valamit nem lelne a táskájában.
A belső visszapillantó tükör sose a mögöttes forgalmat mutatja, hanem a beteg arcát.
Piros lámpa, leparkolás, egyéb körülmény, amely állásra kényszeríti a beteget, rohamot okoz. Belebámul a tükörbe, és mivel sosincs kibékülve kinézetével, lázas sietséggel keni ajkára a rúzst, pamacsolja arcára a megfelelőnek ítélt színárnyalatú púdert, alapozót. Ezen tevékenysége közben hallása jelentősen romlik, még a dudálást sem hallja, ha éppen útban van, vagy már régen zöld a lámpa. Ha mégis meghallja, személyes sértésnek veszi, megbántottan teszi sebességbe az autót, és berongyol a pirosba. Amennyiben megússza baleset nélkül, tudomásul sem veszi, hogy mások védték ki a balesetet. Ha pedig leinti egy rendőr, akkor magyarázkodásában az egész világ hibás, csak ő nem.
Gyógyíthatatlan, de tünetei, külső megnyilvánulásai enyhíthetőek. Gazdag férj, személyi sofőr, elismerő pillantások szükségesek.Hogy ez miként jutott eszembe?
Számtalan ilyent láttam. Egy kisebb fajsúlyút el is mesélek.
Egy csetbuliból tértem haza. A metró nem nyíló ajtajánál álltam, velem szemben egy tini csajszi volt. Időnként megnézte magát az üveg tükröződésében, és egy picit igazított a haján, svájci sapkáján. Utána elégedetten körülnézett, kereste az elismerő pillantásokat.
A sokadik ilyen után szélesen mosolyogva emeltem a számhoz összezárt ujjaimat, és cuppantottam egy nagyot.
Bizonyára ismerős a mozdulat, utána széttártak az ujjak, ezzel jelezzük, hogy valami nagyon tetszik, vagy ízlik, szupi, minden ilyesmi.
A kiccsaj ledöbbent, többen hangosan röhögtek.
A következő megállónál elhagyott minket, én meg csak remélni mertem, hogy nem szidja magában az anyámat. -
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #20321 üzenetére
Ülök a babérjaimon. Ha valaki megpróbál legyőzni, aktivizálom magam.
-
geprombolo
őstag
Gyerekek, ma van az utolsó nap, Vasegér még utolérhető, ha valakinek van kedve. És ha hagyja magát.
Holnaptól a talmida ötletén alapuló verseny megy, arra is várok mindenkit! -
talmida
Közösségépítő
válasz
geprombolo #20317 üzenetére
Köszi az értékelést és a pontokat!
Badman4ever neked is!!
-
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #20317 üzenetére
És lehet, pontosabban mondva: sehol nem írja a verseny pontozását, így önkényesen a Vasegér, meg a talmida több-betegséges hsz-eit megfelelő pontszámmal jutalmaztam.
Más nem jött elő több betegséggel egy hsz-ben.
-
talmida
Közösségépítő
Hóhányásingitisz, népi nevén csibészitisz vagy szélhámositásitisz
Súlyos és ragályos népbetegség. Három, azaz négy
egymástól nagyon eltérő típusa ismert, ezért a diagnózist bárki fölálíthatja.
Az elsőt és legelterjedtebbet röviden úgy nevezhetjük, hogy lustasággal együttjáró folyamatos önpusztítás mások becsapása által. Lappangási ideje évekig is eltarthat, gyógyításában a korai megelőzés a legeredményesebb, amit úgy 2-3 éves kortól meggyőzéssel, magyarázattal, neveléssel, tanítással csöpögtetünk az alanyba
...akár enyhe testi fenyítés alkalmazását is beleértve, amivel könnyedén megelőzhetjük a bajt. A betegség előrehaladtával azonban a későbbiekben a következetes atyai szigorral és anyai pofonokkal kerülhető el a betegség.
A betegség másik fajtája idényszerű, csak télen, a jellegzetesen fehér színű, szilárd halmazállapotú csapadék hullásakor figyelhető meg. A beteg ki van téve az időjárás viszontagságainak és kénytelen annak engedelmeskedni. A betegség tünetei izzadás, kimerültség, néha izomremegés, nagyfokú fáradtság formájában fordulnak elő. Utólag a tenyéren megjelenő hólyagocskák is árulkodnak a betegség lezajlásáról. GYógyítása az időjárás megváltozásával automatikus.
A harmadik betegségtípus igen ritka, mondhatni, hogy a világon még soha sem észlelt típus, amikor a beteg szószerint havat hány. Mivel ilyen még nem történt, gyógyításával sem foglalkozik az orvostudomány.
Ennek a nyavalyának a negyedik típusa átvitt értelemben terjedt el..Felismerhető a nagyon elfoglalt emberek tehermentesedésekor. Kórleírás: az elhavazott ember elhányja a havat.
Tünetei megtévesztőek, mert az idegességtől kezdve az alvászavaron keresztül szinte minden idegrendszeri elváltozás felismerhető a páciensnél. GYógyítása fizetésemeléssel a legeredményesebb, ami a motivációt serkenti.
Bővebb információért ajánlom barátunkat a Googlet.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever #20310 üzenetére
Na, halljuk csak azokat a remekműveket!!
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #20304 üzenetére
Amint látom, muszáj lesz végre aktualizáljam az állást. Nagyon jó betegség!
A magam részéről "tiszta" vagyok, a tegnap csak annyi közöm volt a locsoláshoz, hogy odaadtam a fiúknak a kölnijüket.
Ez persze nem jelenti, hogy gyógyult vagyok, a függőségek állítólag gyógyíthatatlanok, csak tiszta lehet az ember. Jobb esetben élete végéig.
Ez a nyuszitánc odavág! -
Zolinho1026
tag
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Zolinho1026 #20306 üzenetére
Hogy alakul a dolog? Remélem, hogy javulgatsz!!
-
Vakegérke
félisten
Nyuszusz locsolkoditisz.
Lappangó betegség, férfiak a szenvedői.
A beteg képes titkolni betegségét akár egy éven keresztül. Azonban ha eljön a roham ideje, bevásárol valami olcsó pacsulit, az igényesebbje valamilyen drága kölnire, parfümre áldoz pénzt, hogy kényszeres tevékenységének eleget tegyen.
Agyi kapacitása megfelelő, hiszen nem éri be pusztán a hölgy(ek) büdössé tételével, betanult versikével teszi teljessé az élvezetet.
Áldozatait boldog vigyorral közelíti meg, elszavalja a versikéjét, és zutty, büdössé teszi őket.
Az áldozatok is betegnek nyilváníthatók, hiszen tojással jutalmazzák az elkövetőt, holott van már neki épp elég.Össznépi betegség, ártalmatlan fajta.
-
Badman 4ever
őstag
Boldog húsvétot, sok locsolkodót és tojást mindenkinek!
-
művésznő4
senior tag
BOLDOG NYUSZIT AZ :L TOPIC LAKÓINAK!!!!
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia