Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3243) szaszlaci válasza Zolee11 (#3242) üzenetére


szaszlaci
addikt

Igen, érzékelhető, hogy te is bizonytalan vagy, ahogy mások is, beleértve engem is.
Nem a fej károsodik, hanem az azt tartó kis lapos rugó, mivel relatíve nagyon szétfeszíti a parkolóvilla. A fej ugye ráfeszülne a tányérra, ha nem tolná el a légpárna. A pontos értéknek utána kellene nézni, de nanométerekről van szó, ami ha változik a rugó gyengülése miatt, már adja is a következményt: Sziasztok, tízből ötször nem ismeri fel a BIOS a vinyót, mitől lehet? Hát ettől, valószínűleg.
Valamikor a pár gigás lemezek korában volt a példa, hogy a dohányfüst molekula beakadna. Azóta mondjuk három nagyságrend -> ezerszer kisebb távolság.
Hát innét a feltételezés, meg ahogy olvasom tapasztalatokat, az ilyen sokat parkoltak szeretnek váratlanul használhatatlanná válni. Meg mintha Liksoft is írt volna emellett valamit, de nem biztos, csak rémlik.
Egyébként a félmillió nem sok, hisz 3 – 600 ezer a megígért élettartam.

Igen, az a klattyogás más, nagyon halk. Itt a hangosabb parkolásos kattogásról van ugye szó.
Nem tudtam, hogy az előbbi az kalibrálás is lehetne, érdekes. Ellene szól, hogy amelyik csinálja, az miért csinálja állandóan? Amelyik meg nem, az tudtommal meg soha. Inkább a sávot védheti a mozgatással, hogy ne forrósodjon nagyon fel.

8 mp: melyik rendszernél ideális? :)
Nekem W XP alatt ennyivel gyorsan szedte. Vagyis ha jól emlékszem, egy rövid, torrent nélküli időszak volt, és az alatt jött össze.

Hát igen, mikor idősödő Vér István 300 Wattos VGA elégedett és jó megjelenésű tulajdonosa, sőt, mindjárt kettőnek, mert a fészbuknak meg a torrentnek kell ám a számítási teljesítmény, akkor egy jelentős dolog, parkol-e a vinyó. :)
Jó lenne tudni, mi a VALÓDI oka ennek, de gondolom, az hétpecsétes titok.

Mintha más is írta volna, hogy parkol neki a Black, nekem meg csinálta, gyakorlatilag, 8 mp. Módosításnál is érdekesen működött.

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.