Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3223) Zolee11 válasza tgabe25 (#3222) üzenetére


Zolee11
senior tag

Az szép, smart értékeket is megvizslattad? Nincs a normálistól eltérő érték, amit vmi miatt nem számol be az úgynevezett kritikus értékeknek számított pontokba a sentinel? Azt hiszem a felkiáltójeles sorok a kritikus értékek, a többi csak információ, a kondíciós értéket nem befolyásolja. Ezek közt is lehet hasznos információ, ami hibára utalhat.
Ha viszont a smart szerint minden rendben van, akkor tápellátási hibára gyanakodnék, nem vált le a sata tápcsatlakozó (esetleg az adatkábel-csatlakozó) a nyákról? Az adatkábel, vagy annak csatlakozója, kontakt hibája esetén brutálisan nőnének a kommunikációs hibák száma, azt írná is a "főoldalon" a sentinel. Viszont a táphiba esetén, meg sem tud nyikkanni az elektronika, (vagy fagy, és csak klattyog a fej ide oda, habár ez csak tipp, nem tudom mi a működési folyamat ilyen esetben.)

(#3221) szaszlaci
Nem kívánom tovább folytatni az "eszmecserét", mert rénk fognak szólni. :)
Mindenesetre én nem tennék egy gépbe sem "zöld" típust rendszerlemeznek, sem 5400 vagy 7200 notebook merevlemezt, mert a desktop testvére gyorsabb, és olcsóbb is. Hacsak valaki nem csendmániás, és minél kisebb rezonancia, hő, akkor részemről nem ajánlott. Ennyi. Köszi! :)

[ Szerkesztve ]

no brain, no problem

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.