- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
-
Old Gyfland
tag
Sajnos ebben én nem tudok Neked segíteni. Biztosan lesz valaki aki vágja ezt a dolgot.
Nekem is szükségem lenne segítségre.
Melyik romot rakjam fel és hogyan? Akivel beszélek, panaszkodik, hogy visszhangzik a beszélgetés. A pláne az, hogy nem az amit én mondok, hanem az ő hangja. Mi a megoldás? -
qpmex
tag
válasz
Old Gyfland #4392 üzenetére
Nekikezdtem a ROM cserének és sajnos most bajban vagyok, mert csak újraindul a telefon Jiayu logo megjelenése után.
A TWRP recovery menüt sajnos nem tudom előhozni ha a power gomb + volume up gombot nyomom akkor 3 opció ugrik fel egy idő után (nagyon kis betűkkel).
1. Recovery mode
2. Fastboot Mode
3. Normal BootHa az 1. és 3.-at választom a telefon ugyanúgy újraindul, a jiayu logo után többször is addig amíg ki nem kapcsolom el nem távolítom az aksit. A 2.-nál csak lefagy és nem történik semmi.
Ezt a ROM-ot próbáltam felrakni, TWRP Recovery 2.8.6.0 segítségével:
http://www.needrom.com/download/cm12-1-for-jiayu-s3/a custom recovery-ben ezeket csináltam:
-Wipe the Cache , Data , Dalvic and System
-Install the ROM (CM12.1)
az instalálás után nem írt ki hibát, ezután újraindítottam a telefont és a ROM már nem töltődött be, csak a Jiayu felirat ismétlődik...Mit tudok csinálni hogy visszaállítsam a backup fájlt, ami rajta van az sd kártyán?
-
droti25
őstag
Továbbra is működő lenovo Camera appot keresek RC5 alá.
A videó ikonra nyomva kilép az alkalmazásból..
Vki tud dobni jól működőhöz linket?
Előre is köszönöm -
qpmex
tag
Hello!
Nekem is egy ilyen telefonom van már egy ideje és azt tapasztaltam vagyis az a bajom vele hogy elég lassan tölti fel az akut, ma pl. 40%-ről 80-ra kb 3,5-4 óra alatt sikerült feltöltődnie.
A töltő az eredeti 1000mA-s, gyári 4.4.4.-es ROM-t használok, lehet le kellene cserélni?Na szóval arra gondoltam segítséget kérek, hogy ezt mi okozza, mert van hogy este nem teszem töltőre 95%-ról 15-20%-ot is esik reggelre, appokat nem hagyok megnyitva néha csak 7%-kot merül reggelre, de azt hiszem ez is sok ha nem is használom.
-
Cetli
tag
válasz
Old Gyfland #4389 üzenetére
Hmm sokkal többre gondoltam!
Köszönöm a gyors választ!
-
Cetli
tag
Hello.
Múlthéten sajnos leejtettem a telefont ... képet add de a kijelző nem reagál semmire.Olyan kérdésem lenne evvel érdemes e foglalkozni avagy sem és kinél lehetne érdeklődni ?
A telefon típusa:. Jiayu S3 Advanced. Jelenleg egy windows lumia 640 xl-t használok de az android vonal nekem jobb.Képek.
-
nagyra
tag
válasz
baitsee23 #4385 üzenetére
A százalékos akku kijelzés a németek LP romjaiban mindig is kaki volt... Most az RC5-tel sikerült a lemerüléses % kijelzést érdemlegesen javítani, de úgy látszik, hogy most a feltöltéses csúszott el... (Amúgy ez a Mediatek hibája alapjában véve, és így külön kell javítani a kernelben, ami úgy látszik, nem olyan egyszerű. Bár az XtremeROM-ban a spanyolok kb. 1 hónap alatt kijavították anno)
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Fél év "dobozban tartás" után ismét használatba került a teló. Ezalatt az idő alatt nem nagyon követtem nyomon a történéseket. Most egy keveset vissza olvastam . Jelenleg még 4.4 van rajta. Frissíteném valami stabil újabbra. Mire? Hogyan? Minden segítség jól jönne. (olyan lépésről, lépésre). Előre is köszönöm.
-
baitsee23
őstag
Tényleg elírtam, bocs!
Én nem gondolnám, hogy túl nagy energiát fektettek tesztelésekbe. Különben a teljes töltésnél 100%-ot írna a teló.
Szerintem olyan, amilyen, majd ha gáz lesz, javítják az RC6-ban...
Az mindenesetre megfigyelhető, hogy a készülékekhez csomagolt töltők általában - ha nem mindíg - kisebb max. áramúak, mint az eszköz akkujának névleges kapacitásának a fele.
Ez nem véletlen - szerintem - és a töltőáramkör is ehhez lehet gyárilag belőve. -
nagyra
tag
válasz
baitsee23 #4382 üzenetére
Az első sorban elírtad, nem 1500 mAh, hanem 1500 mA (csak hogy kötekedjek
)
Alapjában véve amúgy a töltőáram több mindennel is összefüggésben van (pl. töltésvezérlő áramkör, a NYÁK-on lévő rajzolatvastagság, akku), de szerintem a németek kitesztelték már nagyjából az áramokat -
baitsee23
őstag
Az 1500mAh elvileg jó, mert az akkulógusok szerint a töltőáramnak nem szabad nagyobbnak lenni a névleges kapacitás felénél. Mivel az akku 3000mAh-ás, ez a határa a normál szintnek.
Én akkor sem használnám üzemszerűen. Éjszaka így is hamar feltöltődik. Viszont jól jöhet a funkció vészhelyzetben. -
nagyra
tag
válasz
droti25 #4380 üzenetére
Hát jót nem tesz neki, de szerintem annyira rosszat sem, mivel nem melegedik (és ezért nem is púposodik, stb...). Mondjuk én csak 1500mA-ig engedem, ja, meg észrevettem, hogy ha gyorsan tölti fel, akkor az akku százalék kijelzés elcsúszik kb. 15%-kal.
Szóval még csak annyit ír ki, hogy 85% a töltöttség, közben feszültség alapján meg látható, hogy már feltöltött. De ezt a bugot írták mondjuk az XDA fórumon is... -
droti25
őstag
Köszi az infókat. Fel is telepítettem.
A gyors töltés opciónál miket érdemes beállítani és milyen értékre?Vajon nem e árt az akksinak?
-
nagyra
tag
Előző hsz-em kérdésére rájöttem... Thumbnail...
-
nagyra
tag
Közben eszembe jutott, hogy a cégemnél van rendes 2A-es töltő, sajnos az árammérőmet ezzel nem tudtam használni, de tényleg működik RC5 alatt a gyorstöltés
(én 1500mA-re állítottam, azért biztos ami tuti...)
UI: hogy a tökben tudom feltölteni a képet, hogy ne legyen ilyen nagy méretű?
-
robi1979
aktív tag
válasz
Bubbamester #4365 üzenetére
Melyik fület kell nèznem a WakeLock detectorban?
-
droti25
őstag
Twrp-s RC5re dobjatok már linket pls!
Kösz előre is -
d_laca
csendes tag
válasz
Balage700 #4361 üzenetére
Akkor nálad lehet valami gáz, mert a TDD frekiket nem használja, csak hálózatkereséskor próbálja végig, utána semmi. Így használom majd' 1 éve, eddig senki nem panaszkodott,híváskor meg egyébként is visszavált 3G-re vagy Edge-re, és én nem vettem észre, hogy szakadozna a net,
-
whoever70
tag
a két link amit az RC5-höz adtatok, nem csak a nevében tér el, az updater-script a mega-s elérésnél jóval több mindent ír, mint a zippyshare változat, melyik lehet a befutó?
-
d_laca
csendes tag
-
whoever70
tag
az RC4 alatt nekem a 4G-s hálózat igencsak nehezen akar bejönni, van erre valami gyógyír?
illetve a mentett üzenetek a SIM kártyán se érhetők el, az RC5-ben se?
-
dfdfdf
őstag
Hm úgy nézem az aksim haldoklik valaki nem rendelt véletlenül többet be kintről? vagy tudtok adni értelmes magyar shopot ahol van értelmes áron hozzá?
-
Balage700
tag
válasz
droti25 #4350 üzenetére
Nálam minden oké a RC5 alatt. Ma direkt kipróbáltam a kamerát, autofókusz, filmfelvétel minden jól működik, direkt a gyári felvevővel csináltam. Bár én megvétel óta keméynfedelű HAMA tokban tartom.
Vagy nem homogén az alkatrész, azaz más-más márkájú modem, kamera stb van, ami persze driver függő a működése. Vagy sérültek picit az alkatrészek összeszerelésnél, használatnál stb. Csak erre tudok gondolni most, de lehet nincs igazam.
-
droti25
őstag
Másoknak is bejövős az új RC5?
-
baitsee23
őstag
Annyira bosszantott, hogy rossz a kamera hangja, hogy visszaraktam az Extreme-et.
Szerintem ebben a ROM-ban a legjobb a fényképező app.
Tűéles kép, hang...
A kijelző fényereje is tágabb határok között állítható. Az RC-nél nem tudtam eléggé kifényesíteni, és még csak most jön a napsütéses idő...
Lehet, hogy egyszer felflashelem, mert én csak TWRP-ből raktam fel. Hátha úgy más lesz - más a két verzió mérete is különbözik.
Egy új saját rekordom is született: -
Balage700
tag
mésem haltak meg Jiayunál. Állítűlag április közepén jön az új telefonjuk. De hiszi a piszi.
http://www.gizchina.com/2016/03/13/hello-x20-powered-jiayu-s4-expected-mid-april/
-
nagyra
tag
RC5 helyzetjelentés: 7%-ra lemerítve, battery drop nincs. Ééés a fentebb említett kábel + töltő kombinációk egyikével sikerült 700mA-1A töltőáramot elérni, szóval valami nagyon jó töltő lehet, hogy bele tudja tolni az elektronokat az akksiba gyorsan
Amúgy a 2 napos használat alapján kijelentem, az RC1 óta rengeteget javult a rendszer, hihetetlenül gyors a kezelőfelület is a gyári KK-hez képest, akku problémák valszeg megoldva, spéci fícsörök hozzáadva!
Kezdem elhinni, hogy lesz értelmes LP a telónkra -
robi1979
aktív tag
válasz
Bubbamester #4334 üzenetére
Kell valamit WIPEOLNI vagy valami mást? A dolgaim a telefonon megmaradnak?
-
droti25
őstag
Feltettem az RC4 kamera javító patchet, de még mindig nem működik az automata zoom videó felvételnél..
Nektek? -
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Valaki leÍrná nekem "hülyegyerek" módjára hogy hogyan tudom felrakni RC4-re az RC5-öt?
Köszönöm!
-
Balage700
tag
válasz
baitsee23 #4330 üzenetére
Nagyon nem filmezgetek a telóval, de rendes fényviszonyok között elfogadható képeket csinál. Na csak telón nézve jó.
Egyébként az open camera appot használom. Asszem van egy quickpic képnézegetője/szerkesztője, ami szerintem gyorsabb mint a gyári.
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&hl=hu
Az IMX318-as számot meg érdemes megjegyezni, mert az elég jó szenzor lesz a sony-nak.
Már aki majd a jövőben tervez telót venni.
https://ipon.hu/hir/felsokategorias_mobilokat_celoz_a_sony_uj_kameraszenzora/36357Szerintem amíg szét nem durran, én ezt a telót használom. Az új javítással (RC5) nekem elhaltak a sirámaim.
-
baitsee23
őstag
Kamera javító patch RC4-re.
Nekem RC5 alatt is jónak tűnik - de szerintem bármi alá jó lehet.
Fogyasszátok egészséggel! -
nagyra
tag
Én már tavaly KK-en, utána meg LP-ken is végig próbálgattam az alábbi kombinációs lehetőségeket:
- gyári EU töltő
- kínai 2A töltő
- számítógép alaplapi QuickCharge USB csati
- hordozható külső USB-s akkutöltő- gyári USB kábel
- kínai USB kábel
- kínai USB kábel 2
- kínai USB kábel 30.5A-nél több sosem jött össze... Annyira nem is érdekelt amúgy, mert felrakom kétnaponta éjszakára tőőőteni oszt csókolom. De ha már van rá lehetőség, akkor töltődjön gyorsabban, mert mostanság egyre többször lenne rá szükségem.
"úgy érdemes tölteni a telókat, hogy a konnektorba csak azután dugod be, miután már a telóban benne van a kábel"
Na ez nekem új, de amennyi 'parajelenséget' láttam mostanában néhány elektronikában, háthaUPDÉT: lecsekkoltam, nem lett jobb
mondjuk még mindig 70%-on vagyok, szóval majd megnézem a töltőket újra, ha jobban lemerül az akku...
-
nagyra
tag
válasz
Bubbamester #4318 üzenetére
Van 2A-es töltőm (meg mobilbank, stb.), és árammérővel néztem a töltést, de ugyanúgy 400mA körül van, mint eddig KK-en és az eddigi LP-ken...
Vagy olyan speckó töltő kötelező hozzá, mint amit az XDA fórumon írnak? -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4320 üzenetére
Ja, hogy van ilyen beállítás?!
Így már mindjárt más!
Majd kipróbálom. Néha jól jöhet, de nem biztos, hogy nem viseli meg az akksit. Alapból, este még az a 3-4 óra is gyors - már hajnalra feltöltődik. -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4318 üzenetére
2A-es Huawei töltővel néztem. Mondjuk eddig 1X bírtam tölteni.
-
Balage700
tag
válasz
Bubbamester #4314 üzenetére
Én mindig letöltök valamit a play áruházból.
Egyébként mostmár a gombok is jól reagálnak nálam, és végre van beépített órajel butító alkalmazás.
Le is vettem 1170 MHz-re. Úgysem használom manapság böngészésen kívül másra a telót, 3D-s játékokkal meg nem játszom. A többi appra meg bőven elég a 8 mag. -
nagyra
tag
válasz
Bubbamester #4314 üzenetére
A zene alkalmazás nálam működik, de Fast Charge nem... Valakinek hasonló tapasztalat?
-
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok! A zene alkalmazás nektek működik rc5 alatt? Nekem nem talál zenéket és FC.
-
Balage700
tag
válasz
baitsee23 #4312 üzenetére
Köszi, közben megoldottam, már fennvan.
Ma is tanulok valamit. Ha bárkinek kell recovery, a Flashify nevű programot a Play áruházból letölti, és az img fárjt tudja elindítani. Fejlesztői jogokat engedélyezni kell (sztem az a root.) No öröm és boldogság, köszi a tippet.
-
jata108
csendes tag
Sziasztok,
reggel óta elérhető az RC5, a spanyolok oldalán található a link.
http://www60.zippyshare.com/v/dl13WBT8/file.html
üdv -
droti25
őstag
RC4 alatt milyen kamera appot használtok?
Jó a gyári vagy csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest