- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
Hali segítsetek legyetek szivesek. Elszált a telóról a Rom valahogy a páromnál... Gyakorlatilag csak a twrp 2.8.7.7. jön be csak. Melyik romot szedhetném le amit csak twrpből tudnék felrakni és működik? Segítségeteket előre is köszönöm
-
dfdfdf
őstag
Hm úgy nézem az aksim haldoklik valaki nem rendelt véletlenül többet be kintről? vagy tudtok adni értelmes magyar shopot ahol van értelmes áron hozzá?
-
dfdfdf
őstag
Az újraoptimalizálás után a teló megy " rendesen " .
De Nincs szerencsém. módosítottam a fejhallgató max hangerőt és ha elérek egy bizonyos hangerőt leáll a lejátszás. Ezzel mit kezdhetnék? A fejesem nagyobbacska impedanciájú így kellene az emelt érték.
-
dfdfdf
őstag
hmm RC2 : aksitöltés "beragadt 55%on" rebootot eszközöltem. Kimentem fürdeni bejövök a JIAYU logónál megfagyva a teló... Aksi ki és be most meg alkalmazás optimalizálás... vajon mi történt?
-
dfdfdf
őstag
válasz
menyuskahh #1856 üzenetére
ez jól jött nekem is az éccaka 2k facebook 3k messenger aktivitás volt
-
dfdfdf
őstag
Valahogy le lehet kódolni a gallériát hogy ne lehessen megnézni csak valami jelszóval egyes mappákat
-
dfdfdf
őstag
A needromon lévő új romokat próbálta valaki már?
Gab király a needromon található romod mintha gördülékenyebb lenne a rendszer és a kamera is jobb talán de a GPSen láttam már kínai és ruszki hódot is THX. -
dfdfdf
őstag
válasz
menyuskahh #1634 üzenetére
full láma vagyok de lassan kezdem megérteni mit kellene csinálnom
TWRPben minden wipe sd-n kívül. és utána melyik opcióval tolom fel a romot? a romot ki kell csomagolni??
az alap twrp jó vagy az újabb kell? -
dfdfdf
őstag
válasz
Vartanus #1124 üzenetére
Nálam a hívás közbeni hangminőség jó és tererőben és wifi erősségben kiválló, siha nem volt térerőm egyes helyeken de ezzel a telóval van. A gyári ROM is jól használható szerintem. Rammal jól bánik. Én pl Heartstonnal tolom vele és tökéletesen fut. Fülessel nálam jobban és szebben szól mint a Sansám. Üzemidő nálam 2 kártyával mobilnettel aktívan 4 óra kijelzö idővel estéig simán elvan
-
dfdfdf
őstag
válasz
Old Gyfland #1070 üzenetére
pl a xperia u, 2 prestigionál is megvolt ez a bajom.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Old Gyfland #1065 üzenetére
Az emailes hiba nekem is megvan de azelőző telómnál is volt ilyen baj.
-
dfdfdf
őstag
Egy délután nem nézek fel és beindul a topic
-
-
dfdfdf
őstag
válasz
janaman01 #456 üzenetére
Igen magyar maradt. A netet is beállítottam mert vodás vagyok mind2 kártyám vodás sajnos de itthon alig van térerő de ennek az átlagtól jobb a térereje úgy vettem észre. Tokot hol lehetne kapni hozzá mert picit kisebb fóliám van rá de valami értelmes tok kellene mert egy note2es bőrtokból kilóg a vége sajnos.
Antutu pár futó dologgal 41500 mellesleg.
Miattad mertem megrendelni ezt a készüléket és megérte az már biztos a kamera nekem elég használható de csodát azért nem tud sajnos. De olvasgatlak itt titeket ha lesz valami használhatóbb rendszer akkor tuti ti megtaláljátok és megosztjátok velem. Lenne egy kérdésem volt a Prestigio 5505ös telómon egy nagyon jó időjárás app egy bárány egy fa alatt. De ezt nem találom sehol sajnos. ebben esetleg tudnátok segíteni hozzámnőtt ez a kis bárány és még a gyári bill alkalmazása is nagyon király volt a prestigiomnak az is jó lenne
(kezem meg a bilibe lóg
)
-
dfdfdf
őstag
Jelentkeznék mint egy 2gb verzió tulaja egy prestigio 5505öt váltott hát ég és föld de ez a kijelző és a kamera se rossz. Innen vettem a legtöbbet értékelt emberkétől az aprón. jött egy frissítés de ez és még a második havi de nem merem feltenni mert kínaiul nem értek sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400