- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
Innen letölthető a M.A.D. által készített Android 7.1 (Nougat)!
Nem akarja valaki tesztelni?Nekem most nincs rá érkezésem. Állítólag a battery drop is orvosolva lett benne.
-
Zozo_ii
csendes tag
Sziasztok!
A készülék kisebb fizikai abúzus áldozata lett (a gyerek földhöz csapta), és azóta a kijelzőn szép párhuzamos vonalak látszanak, a gép kb. halott.
Vettem csere készüléket, de ha adatvesztés nélkül van rá lehetőség, szeretném megjavíttatni. Vagy legalább az adatokat kiszedni belőle (több tucat elmentetlen családi kép van rajta, pár ezer forintot nem sajnálok rájuk, főleg ha még bónuszként a teló is működni fog).
Valami ötlet?
Gyors rákereséssel addig jutottam, hogy a kijelző csatlakozásainak áttekintése után egy képernyő csere vagy akár mélyebb beavatkozás kéne... -
Magicrat
tag
válasz
baitsee23 #5087 üzenetére
Én azt használom, első ROMolásom
Ami nagyon idegesít, az, hogy az értesítősávot nem lehet fixálni, mindig külön le kell huzigálni, ha látni akarom. Erre tud valaki valami okosságot? Nem egy eget verő probléma, csak idegesítő
A másik, hogy a főképernyőtől csak jobbra lehet terjeszkedni, balra nem. Hát ez meg kinek fájhatott?Üdv
Magicrat
ui. Még a végén nekiállok romolgatni, a MIUI8 érdekelne. Csak azt nem találtam flashtool-os megoldással... -
robi1979
aktív tag
válasz
hargitomi #5083 üzenetére
Ez lenne az?
Ezzel a metódussal minden adatom elvesződik vagy maradnak a programok meg a névjegyek a telefonon flash után?
Installation Instructions:
Download rom from here: https://www.facebook.com/MediatekAndroidDevelopers/
OR from xda DevDB (DOWNLOAD Tab)
Download Gapps from OpenGapps: http://opengapps.org/, choose Arm64 and Android 6.0
boot to recovery
wipe data if you are not coming from AICP 11 already
install rom and gapps
reboot -
robi1979
aktív tag
Azt hiszem ma lett elegem az RC4-5 romokból. Próbáltam már mindkettőt, van valami - szerintem rendszerből futó alkalmazás - ami folyamatosan beragad és szívja az akkut. Nem hagyja mélyalvásba menni és akkor is ezt csinálja amikor minden appot leszedek róla.
RC4-5 helyett van valami jól működő ha lehet újabb ROM? És a nagy kérdés: hogyan kell felrakni RC4-re?
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség! Miért nem láthatja az adminisztrátori jogokkal elindított legfrissebb flashtool a telót? USB VCOM Driver fel van telepítve...
Köszi Magcirat
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5077 üzenetére
Nekem OTG adapterkábellel (2-vel is) volt ilyen hibám még LP-nál.
OTG-s pendrive-val tökéletesen működik. -
egykettő
aktív tag
válasz
Bubbamester #5075 üzenetére
Én még LP-t használok, nem lehet, hogy kontakt hibás a kábel vagy a csatlakozó kimozdul?
-
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok!
Aki MM ROM-ot használ, nincs gondja az OTG fájlmásolással? A telefonnal torrentezem és a nagyobb fájlok pendrive-ra másoláskor rengetegszer előfordul, hogy másolási hibával 5-600 megánál leáll a művelet. Próbáltam több adathordozóval, de ugyanaz a helyzet. Mintha a ROM nem kezelné rendesen a külső meghajtókat. A korábbi verziókkal sosem volt ilyen gond.
Üdv.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5072 üzenetére
Megjavult!
Még egyszer köszi! -
egykettő
aktív tag
Én nem használok headsetet és lenne kedvem váltani csak időt kéne már rászánjak.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5069 üzenetére
Kezdhetted volna ezzel!
Valszeg itt a bibi. Nekem júliusi.
Köszi szépen! -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5067 üzenetére
Azt lehet leszedni a Needromról, vagy az még az első?
Én azt használom. -
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5065 üzenetére
Próbálok veled örülni.
Sajnos a ROM XDA-s fórumán többünknek van problémája a bluetooth-szal. A fejlesztőktől sem kaptam még megoldást.
Pedig jó kis ROM... -
baitsee23
őstag
Az AICP11-et használóknak nincs gondja bluetooth headset használattal?
-
Evita85
tag
Szasztok! 2 kérdés. Elsősorban az aksi a fontos,utána az alaplap. Szóval honnan lehet hozzá rendelni egy új aksit és 3/16os verziós alaplapot? Jiayu.de oldalt találtam de ott ez az alaplap nincs. Vagy nagyon gáz ha a 2/16os van benne? Mondjuk az aksi a fontos. Fogta és felpuposodott amig nem használtam.
-
baitsee23
őstag
válasz
baitsee23 #5057 üzenetére
Kezdem kiismerni ezt az AICP-t - sőt talán még meg is szeretem.
Sok dolgot megoldottak, amit 5.1.1 alatt nem tudtak. Az Exposed nekem feleslegessé is vált, mert amire használtam, ez a ROM alapból tudja - csak győzzem megtalálni.
Most a hívás hangrögzítőm nem akar működni, pedig minden beállítás jó, és nincs is sok. Nincs valami ROM szintű, ami gondot okozhat? -
baitsee23
őstag
Tegnap felraktam az AICP11-et - kíváncsiságból.
Pár dolog nem világos. Az Adaway integrálva van benne? Az appok között nem látom, de a Titaniumban igen. Elindítani sem lehet így. Ma magától frissített volna, de valamiért nem tudott.
Az SD kártyát formázni kell a telóval, hogy írni is lehessen rá? A Messenger üzeneteinél miért nem látok felugró fejeket?
Egyelőre ennyi jutott eszembe. -
whoever70
tag
5.1.1 RC5 alatt a root hol kapcsolható be?
szerk: megoldva
-
Mario564
csendes tag
válasz
PirosHello #5051 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat!
Találtam is egy korrekt eladót
A kicserélést meg szerintem elintézem én. Még videót is találtam róla! -
PirosHello
senior tag
válasz
Mario564 #5045 üzenetére
Sajnos egyszerűbb a teljes panel (üveg+digitizer) cseréje, és azt meg is tudják csinálni.
Nekem a Speedshopban csinálták asszem kb. 5000F-ért. Teljesen jó lett.
Ahonnan én rendeltem anno 55 dodóért az már megszűnt, (aliexpress egyik boltja), úgyhogy ajánlani sajnos nem tudok. -
Mario564
csendes tag
Sziasztok!
A héten a csempe elég mély benyomást tett a kijelzőmre, úgyhogy sajnos a touch screen nem reagál semmire!
A kérdés az lenne, hogy szerintetek hol lenne érdemes venni hozzá kijelzőt?
Mennyi lehet a reális ár ezért?
Lehet e egyáltalán eredeti kijelzőt venni? Vagy csak után gyártottak vannak?
Köszönöm szépen a válaszokat! -
baitsee23
őstag
OTA-n lehet frissíteni Extreme 2.4-re.
-
voaps
csendes tag
válasz
PirosHello #5024 üzenetére
Eddigi tapasztalat - tényleg nincs akku drop, 15%-nál már kikapcsol a telefon (tegnap), de még tesztelem.
-
d_laca
csendes tag
válasz
Bubbamester #5034 üzenetére
Hi! A 7.0 sem rossz, csak a személyre szabhatósága konvergál a 0-hoz. Ha másik launchert raksz fel (én a Next Launchert próbáltam), akkor a sebesség eléri az 5 éves Defy-m szintjét, úgyhogy az felejtős, néha kiírja az értesítési sávba, hogy a szolgáltatás nem elérhető, nem lehet a SIM-hez kapcsolódni, pedig van térerő, net is, és használja is (tudsz netezni, megjönnek SMS-ek, hívások). Az akku idő viszont borzalmas, alig bír ki 1 napot, pedig azonos használat mellett MM-el elketyegett majd 2 napig.
-
hargitomi
tag
válasz
Bubbamester #5034 üzenetére
Egyetértek, csupán azért nem nézem még meg az N-t, mert megszoktam elég sok személyes AICP-s beállítást, ami ott nem elérhető. Ha majd lesz Xposed rá, meg remélem egy jobban személyre szabhatóbb N változat (pl aicp), akkor váltok egyből.
Addig tökéletesen teszi ez is a dolgát.
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
baitsee23 #5033 üzenetére
Egyébként nem rossz a 6.0. Amit kell, tud mindent. Gyors, stabil, személyre szabható. De amint kijön a következő javítás a 7.0-hoz, kipróbálom hogy az milyen. Nem sok telefonra van még Nugat. Kíváncsi vagyok. A M.A.D team csodát tesz az S3-mal. Nem gondoltam volna hogy ekkora támogatottsága lesz az 1 éve még 4.4-es Android-ot futtató telefonnak.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5032 üzenetére
Nálam az RC4 használata óta állandó a drop, és a több srácnál is megfigyelhető ez az "érdekesség".
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #5030 üzenetére
Véletlenül nem akkor kezdted el használni az akksit, mikor az AICP11-et?
-
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok!
Ez a Konpson akksi tényleg annyira jó kellene hogy legyen? 1 hónapja van meg, volt kalibrálás is, de nekem nem bír vele többet a telefon, mint az 1 éves gyári akkuval. Másnak 5-6 órás SOT-ot produkál, nálam 4-4,5 óra a max. Igaz közben a gyerekek nyúzzák a Clash of Clans-t.Ja és 7-8%tól van battery drain is, ellentétben a gyárival, ahol ez soha nem fordult elő. A ROM AICP11 MM.
Üdv. -
voaps
csendes tag
Sikerült OTA frissíteni Xtreme V2.3-ra, majd megírom a tapasztalataimat.
(Vadiúj, 1 hónapos akksim van)
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #5026 üzenetére
Akkor lehet, hogy nem csak szerencse...
-
baitsee23
őstag
válasz
PirosHello #5024 üzenetére
Szerencsés vagy!
-
voaps
csendes tag
Tapasztalataim:
Xtreme V1.3 - jó, de dobálja a térerőt
RC5 - jó, de az Xtreme V1.3-ban megszoktam a jobb kameraminőséget, úgyhogy addig volt fent, amíg ki nem jött az új Xtreme ROM (Xtreme-nél gyorsabban merül az akksi mindig, úgyhogy lejjebb húzom a processzor órajelét)
Xtreme V2.0 - a térerő hiba megszűnt, de újra pillanatok alatt 0-ra merül az akksi 15% alatt.Viszont!
Needromon nincs fent az Xtreme V2.0-nál újabb verzió. Csak OTA tudom frissíteni, de az se működött nekem máig, szerverhibát dobott...
-
hargitomi
tag
Nekem jol mikodik a 6.0, legalabbis amire hasznalom a telot minden jo. Gyors, gordulekeny, nem omlik ossze. Vannak akik panaszkodnak kisebb hibakra xda-n, de szerintem adj neki egy eselyt, aztan meglatod megeri e.
Szerk: kettovel fentebb levo hsz-re valasz.
-
Sz.Tamás
csendes tag
Hali!
Kijött a stabil Nougat (7.0) az "S3+"-ra, M.A.D. szerint a síma S3 lesz a következő...
Remélem nem lesznek benne nagyon idegesítő bugok. -
maross
nagyúr
válasz
k.zozo. #5014 üzenetére
Valasz hianyaban mar berendeltem egy szimpatikusnak tunot, eredeti(vel azonos) csomagolasut. Kommentben valaki irta hogy jo volt a csomagolas. Ebay kutyuk topic tele van remhirekkel hogy ebay/ali-rol torve erkeznek, mert nem tesznek koré semmit. Tempered glasst egyszer rendeltem, az szepen volt csomagolva, es ideert egyben.
-
maross
nagyúr
Tempered glasst honnan erdemes rendelni, hogy egyben ideerjen? Az se baj ha olcso
-
baitsee23
őstag
A M.A.D már az Android 7.0-án dolgozik - a Facebook oldaluk alapján.
Lelkesebb lennék, ha az eddigi ROM-jaik hibáit javítgatnák előbb, mielőtt újabbakba kezdenek. -
k.zozo.
tag
válasz
baitsee23 #5002 üzenetére
Kijelző fényerejét állítja automatikusan. Azért szeretem, mert sokkal rugalmasabban dolgozik mint a romban lévő fényerőszabályzó és teljesen testre lehet szabni. Luxonként lehet különböző fényerő erősségeket beállítani. Mostanában kerülhetett bele ez a bug előtte nem volt semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Minden, ami Unreal Engine
- Router gondok
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest