- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
whoever70 #4458 üzenetére
Segítek már Neked, Te szájbergyerek, kultúrtitán:
"Az RC5-öt RC4-re kell feltakni. Az csak egy upgrade.."
Egy kis matek is, mert ahogy látom, azzal is van bajod:
4446-4=4442
A fórumozás alapvető szabályait pedig már meg sem próbálom elmagyarázni, ha az iskola nem volt hasznodra...
Remélem, hogy nem akarsz Redmi Note 3 Pro-t venni, oda sem hiányzik ez az okosság, még jó, hogy már lecseréltem az S3-at.
-
RVR400
veterán
válasz
Bubbamester #4437 üzenetére
Nekem gyorstöltéssel vagy anélkül is 5.2V 1.04A.
Ezt az Opendott és az alis Huawei töltvel is ugyanúgy tudja. Pedig mindkét töltő tud 2A-t más eszközzel.
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4261 üzenetére
Nem az akksiddal lesz baj, hanem valami app ragad be. WakeLock Detectort és CPU Spy-t neki, bár nekem a BT sosincs bekapcsolva, nem tudom, hogy az mennyit számít.
Viszont az akksira visszatérve, soha többé nem rendelek semmilyen utángyártott akksit semmihez. A 200 mAh, amivel több meg az akksiba, kb semmit sem ér. Antutu Battery Test-et nyomatok az akksik tesztelésére, kb ez a valós használatnak megfelelő teszt.
Gyári 1 éves akksival RC4 alatt az 5 óra kijelzőidő megvan, majdnem 5.5 óra is kijön. Nah, most toltam végig a linkelt akksival a tesztet, és az 5 órát sem éri el. Adok neki még egy töltésciklusnyi esélyt, de úgy érzem, hogy ez nem fog rajta segíteni.
Tehát az utóbbi időben 3 db utángyártott akksit rendeltem, 1-et egy Redmi Note 2-höz, ami talán 2600 mAh lehetett, és 3650-esre volt címkézve (Konpson), meg kettőt az S3-hoz. A Konpson sem hozza a gyári szintjét, de már nincs kedvem állandóan az Open dispute gombot nyomogatni a levélnehezéknek való akksik miatt, a másik meg végképp ergya volt. Az egy fehér alapon fekete írásos akksi, szimplán van benne egy "cut-off", ergo 45%-ról 1 perc alatt lemerül 15%-ra.
-
RVR400
veterán
Nah, 2015. február 22-én rendelt Jiayu S3-on, amit jövő héten már szándékoznék eladni, tegnapelőtt a kijelző bal felső sarkában sárga folt jelent meg.
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #4226 üzenetére
Amúgy jószar az egész. Random laggol, magyar nyelv nyomokban sincs benne, alap alkalmazások lesznek magyar nyelvűek. A billentyűzetet nem sikerült beüzemelni, ráadásul RC-4re flashelve el sem indul, csak ha feltolom előtte a régebbi NewUI cuccot SPFT-vel.
Annyira sikerült a MIUI-ra hajaznia, hogy alapból RAM-zabáló, meg néha ugyanúgy belassul, mint az átportolt MIUI. -
RVR400
veterán
válasz
baitsee23 #4225 üzenetére
Viszont csak a 4.4.-es Flare X rom van meg SP-s formában. Lehet, hogy csak a modem fájlokat elég lenne frissíteni, de látván, hogy tovább tart kipucolni a rendszert, mint amennyi hasznot hozhat, ha hozna egyáltalán hasznot, inkább nem álltam neki a szarakodásnak.
Jah, és van egy Flare X 355, amire elvileg már van 6.0, de sehol nem találtam rá utalást, hogy mi fut 355-ös kóddal, mivel az S3 az X360 néven fut.Ez mennyire multilang vajon?
-
RVR400
veterán
Nah, így már elindult. Dragondevil kernellel fut, azon ívül szerintem kb gyári. Ez is tele van mindenféle szeméttel, hálózatra így sem csatlakozik. 1-es foglalatban nem megy a hálózat, IMEI rendben, SIM-et felismeri, PIN-kódot kéri, de ennyi. NFC beállításokat nem is hozza most a 2 GB-os verziónál.
Update: Második foglalatba téve a SIM-et, csatlakozik, 2G van,de semmi más nincs. Amint megpróbálom az adatkapcsolatot belőni, máris halott a dolog, ugyanúgy nem tudja már bekapcsolni a SIM-et, és nincs hálózat.
Ergo, marad az RC4, amúgy sem hiszem, hogy jobb lenne ez a ROM.
-
RVR400
veterán
Próbáltam ezt a Cherry Flare X-elést, de nem jutottam semmire. SPFlash-es megoldás csak a 4.4-re van, ami tele van szabva mindenféle szemét programmal, valamint nem sikerült a hálózatra csatlakozni, a wi-fire csak újraindítás után volt hajlandó csatlakozni, meg ugye a 3GB-os NFC-s telóra van szabva.
Amit találtam needromon OTA-s 5.1-et, az nem megy fel recoveryből, ami pedig valamikor elérhető volt a wetransfer oldalon, az most már sehol sincs, és az eredeti fájlt nem tudni, hogy mi lehetett. Szóval az S3-ról Flare X-re konverzió nem életképes ötlet.
Nah, még egy esélyt adok, találtam valami TWRP-s 5.1-et, ami vélhetően nem gyári Flare X firm. 4.4 alól TWRP-vel bootloopos lett, de teszek egy próbát az RC4 flashelés után, hátha véletlenül gyári Flare X közeli lesz.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Janaman, lecserélted az S3-at,aztán most nézegetem, hogy más telónál is megvannak ugyanazok a fícsörök:
-
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Nighthunter #4077 üzenetére
De minek Neked az RC1?
-
RVR400
veterán
válasz
rotkeroknatk #4068 üzenetére
Ne aggódj, én felflasheltem TWRP alól a legújabb supersu update-et.
-
RVR400
veterán
84e Ft lesz a teló, mire megjön. Akárhogy is szépítjük ez kiszabott sok érte. Még a 6752-es verzióért is sok lenne.
Én nem csak próbáltam, hanem sikerült is, másrészt kb. összesen 60e Ft-ért talán (de csak talán) meg is érné, tekintve, hogy a fullos 6752-es verzió kb ennyiért volt beszerezhető.
Esetleg itt rá lehet kérdezni., de még itt is 70-re jön ki a végén.
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4049 üzenetére
Az RC4 is ugyanúgy megy fel, nincs benne semmi ördöngősség, nem kell hozzá TWRP. Viszont az RC4 flashelése után első indításnál nyomni kell a hangerő fel gombot, majd mehet a recovery. Ekkor a TWRP indul el, és el tudod húzni a csúszkát. Ha elhúzod, akkor elvileg törli a rendszerből a gyári recovery visszaíró scriptet, és ezután megmarad a TWRP. Ha első indulás előtt ezt nem cisnálod megg, akkor a gyári recovery íródik vissza.
(#4050) SZACSKO: Azt már nem fogod megvenni onnan : Availability: Out of stock
Sőt valószínűleg már kifutott, és máshol sem lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
hargitomi #4045 üzenetére
Nálam simán szinkronizál a G-mail. Bekapcsoltad a beállításokban?
Az ébresztésre a megoldás.
-
RVR400
veterán
válasz
gonorrea #4033 üzenetére
Speciel nekem TWRP van benne... Flash után első indításra beléptem, simán az indult. Meg most is. gondolom az eslő indulásnál, ha nem lépsz be, akkor visszaíródik a gyári recovery a systemből, az első indításnál meg ha engedélyezed a módosítást, akkor törli a visszíró scriptet.
-
RVR400
veterán
Jut eszembe. Aki jobb akksin gondolkozik, mint a gyári, az ezt az akksit NE VEGYE MEG!
Talán 2000 mAh körül lehet, most nincs itthon a mérőm, de majd rámérek. Az 5 órás kijelzőidő maximum 3 óra vele a 3. töltési ciklus után is.
-
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4009 üzenetére
Jiayu.de S3 RC2, amiből a Flashtoolos verziót kell letöltened. Aztán kell egy MTK driver csomag, meg kell egy SPFlashtool .
Ha ez megvan ,akkor a telót kikapcsolva rádugod gépre, a Preloader drivert felteszed. Ha a driver rendben, lehúzod a telótt a gépről. Ezután az SPflastoolba betöltöd a kitömörített scattert, majd Firmware Upgrade a lenyíló fülön. Ezután download, és ismét feldugod a telót kikapcsolva.Fontos: SEMMI FORMAT, csakis FIRMWARE UPGRADE.
-
RVR400
veterán
RC3 senkinek nincs? Sajnos én nem a jiayu.de oldalon vettem anno a telómat, meg nem vagyok hajlandó 10e Ft-ért megvenni az alkalmazást, így nem frissül le a teló automatikusan. Valaki azért már lehetett volna olyan rendes, hogy csinál egy mentést róla.
-
RVR400
veterán
Reggel mondjuk ki sem adta ezeket a találatokat, csak a drágábbakat.
Bár már párszor jártam úgy, hogy a gúgliban kellett aliexpresses cuccra keresnem, mert az ali saját keresője nem dobta ki.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #3879 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3897 üzenetére
Aztán majd 32MP-en nézed a szar képeket, szóval nekem elég lenne a 8MP is. Nem is értem, hogy miért nem bírnak jobb optikát, és nagyobb érzékelőt betenni. Olyan mindegy, hogy mekkora az a szerencsétlen lyuk a telón, szóval kétszer akkora is simán elférne. Néztem a Sony-féle 20 MP-es képeket is, sokat nem értek a képpontnöveléssel. De ez kell a pásztornak.
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3893 üzenetére
Én majdnem megörültem, de legalább a képeken valahol a 3G feliraton kívül láttam volna más dolgot, ami magyarul van.
(#3894) janaman01: Én mind a mai napig nem tudom, hogy mit lehetne venni az S3 után, ami megérné a ráfordítást. Talán a Redmi Note 2, de ez sem egyértelmű számomra. Neked mi lesz?
-
RVR400
veterán
válasz
woteska #3881 üzenetére
Én szimplán innen töltöttem le.
Ráadásul már 10:31-én letöltöttem. Igazából nem tudom, hogy kinek mi baja van vele, nálam atomstabil, atomgyors, és a üzemidő is tökéletes.
Előtte a Tsunami V7 volt fent, ha jól emlékszem. -
RVR400
veterán
válasz
PirosHello #3871 üzenetére
Mióta okostelefonom van, azóta az S3 az, amiben a legerősebb a wi-fi. Ahol másnak már nincs jelerőssége, ott az enyém még csatlakozik, és megy is az adatforgalom.
(#3875) woteska: Az RC1 az egyik legtökéletesebb ROM szerintem. Már unom, hogy nincs semmi baja, pedig úgy cserélném, mivel így nincs miért babrálni a telót, mindig csak játszani kell rajta.
Hol vagyok még, ahol nem kellene lennem?
-
RVR400
veterán
válasz
hargitomi #3865 üzenetére
Az alapértelmezett hálózatot állítsd át 3G-re, és nem fog percekig keresni. De ha 4G-t használsz, akkor nem szóltam.
A wi-fi hibát mintha annak idején én is tapasztaltam volna az elején, de szerintem elég hamar megszűnt, mert hetek óta már biztosan nem jön elő a hiba. -
RVR400
veterán
válasz
Blaseman #3860 üzenetére
Sajnálatos a történet, de valójában nagyrészt nem a telefon hibája az, ahová jutott. A Kínába visszaküldés alapvetően 3000 Ft-ból megvan, így összesen 6000 Ft-odba került volna a garanciáztatása a telónak. Itt a fórumon pedig már párszor volt téma, hogy külön cserélni nem lehet. Vagyis lehet, de speckó gép kell hozzá, és jóféle tisztítószer, meg UV-ragasztó.
Sajnos a garancia pedig ilyen, nem véletlenül nem itthon vetted meg a telót 100e Ft-ért, valamit valamiért.Azt már meg sem kérdezem, hogy ha valaki hozzáértő, akkor miért próbál szétszedni valamit, amihez nincs eszköze... Mondjuk más kérdés, hogy akinek van, az meg annyiért javít, amennyi felárral megveszed egyben a komplett kijelzőt. Sok dolgon lehet spórolni, de sok dolog van, amint nem. Sajnos nagy tanulópénzt fizettél.
-
RVR400
veterán
Nah, a múltkor felvetődött a 4G téma. Érdekes a dolog, mert SIM-et ugyan nem cseréltettem, de van nálam egy Mstar S700, amin megy a 4G, de az S3-on nem csatlakozik fel a 4G hálózatra. Ötletek? (Kézzel már beírtam a hálózatok közé, de az nem vezetett megoldáshoz, mert hálózatkeresésnél amúgy is megtalálta a Voda 4G-t).
-
RVR400
veterán
A Vodától kaptam egy SMS-t, hogy ha 4G-t akarok használni, akkor indítsam újra a telót. Beállítottam 4G-re, újraindítottam, és láss csodát, nem lett 4G.
A hálózatkeresésnél megtalálja a 4G hálózatot, ha rákattintok, akkor egy idő után ki is írja, hogy regisztrálva a hálózaton, viszont nyomokban sem tartalmaz 4G-t, marad a 3G. Nem kellene újabb SIM is amúgy hozzá, ahogy pl a Telekomnál is? Jah, annyiból on, hogy Jiayu S3-ról van szó.
-
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3645 üzenetére
1. Kisebb a teló
2. A felbontás is kisebb
3. Gyengébb a hardver
4. Elephone vs Jiayu
5. Még fizessen rá cirka 20e Ft-ot.Szerintem ez az év biznisze.
Ha nagy szerencséje van, akkor még alkatrészárban eladja az S3-at, és a kijelző árának a ráköltésével van egy szarabb telója. Ha nincs, akkor jóval több kiadással van egy szarabbja.
Amúgy 50 USD körül már van hozzá kompletten cucc. Ha ez nem éri meg, akkor 20e Ft-nál drágább telót sincs értelme venni.
-
RVR400
veterán
-
-
RVR400
veterán
válasz
minatomiray #3415 üzenetére
Speciel vonaton mondjuk Miskolc-BP vonalon ne is várj csodákat szerintem. Próbáltam anno LG-vel is, de ugyanúgy lehetetlen küldetés néhol kilométereken keresztül a 3G-t elérni és netezni. Volt más kínai telóm, azzal sem volt jobb, mint az LG-vel, és legutóbb az S3-mal sem sikerült elég sok helyen 3G-t találni.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
baitsee23 #3008 üzenetére
Nyilván sejtettem, hogy az lesz a válasz, hogy a teló emlékezetből nyomja, mert már jártam arra, vagy éppen hosszabb távon már elfárad, és azért téved el, és kanyar ugye nincs is benne, meg Miskolc is kisváros, mert aa világon csak Budapest létezik, és minden ember ott lakik, vagy ott utazik át napi szinten, és nem lát 30 méterig, csak maga elé.
Szerintem ezennel a GPS témát itt is be lehet rekeszteni, ez már elég vicces kezd így lenni.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
BullZeye #2946 üzenetére
Valójában elhiszem, hogy szar az egész. Viszont érdekes, hogy munkámból adódóan Miskolcon pár címen megfordulok, de mivel nem ott lakok, így a lakcímkutatáshoz kb mindig igénybe veszem a teló GPS-ét, és mindig jól működött.
Volt szar GPS-es telóm, ami rosszabb volt, mint amit felvázoltál, de érdekes módon vagyok annyira értelmes lény, hogy ezt felfogjam, és 5 másodperc alatt ne forduljak meg autóval, mikor tudom, hogy előtte még jó irányba mentem, ergo azzal sem tévedtem el, sőt könnyebb volt ezt belekalkulálni, mint állandóan sírni egy topicban.
Ha pedig ezen a pár másodpercnyi időn az életed múlik, akkor bizony vegyél egy BT-os GPS vevőt.
Értem én, hogy fel sem akar nézni az ember, meg nem akarja az utcanév-táblákat sem elolvasni, mert kényelmes, de ennyire azért ne legyünk már antiszociálisak. -
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2884 üzenetére
Fura, én a tableten állítottam át anno, ott volt érezhető eredmény. Mondjuk én csináltam utána egy gyári visszaállítást.
-
RVR400
veterán
Amúgy a google hangkeresés működik valakinek a Tsunami V8-ban? Meg úgy egyáltalán bármelyik Tsunamiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció