- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peppyscot
csendes tag
válasz
hargitomi #5257 üzenetére
Szóval a legújabban sem tökéletes még a wifi...Akkor még várok, hátha kijavítsák.Le a kalappal superdragonpt-ék előtt.Csak hobbiból fejleszteni 5.1 óta több verziójú androidon keresztül égész 7.1.2-ig.
Sajna eddig mindegyik rommal volt valami bibi(gyáriakkal is)..Például a voip hivásnál is nagyon halk, pedig már mindent megpróbáltam.Patch-et, value állítás,minden romot.De a telót imádom már lassan 2 éve és még remélem kiszolgál még egy ideig.Sajnos nem igen lesz már jiayu teló valószínűleg.Az xda-sok meg eléggé lehúzzák az új márkák minőségét.Valószínű joggal.Tisztelet a kivételnek(oneplus stb).Ezelőtt jiayu s2-m volt az is nagyon minőségi teló volt a rozsdamentes házzal meg a 6 mm vastagsággal.Na azt a mai napig sajnálom hogy eladtam.Kisebb is volt. -
-
robi1979
aktív tag
válasz
hargitomi #5083 üzenetére
Ez lenne az?
Ezzel a metódussal minden adatom elvesződik vagy maradnak a programok meg a névjegyek a telefonon flash után?
Installation Instructions:
Download rom from here: https://www.facebook.com/MediatekAndroidDevelopers/
OR from xda DevDB (DOWNLOAD Tab)
Download Gapps from OpenGapps: http://opengapps.org/, choose Arm64 and Android 6.0
boot to recovery
wipe data if you are not coming from AICP 11 already
install rom and gapps
reboot -
baitsee23
őstag
válasz
hargitomi #4890 üzenetére
Kár, hogy csak a német-portugál csapat ilyen aktív, és hogy megint nem sikerült nekik normális ROM-ot összehozni. Nem hibáztatom őket. Klassz, hogy ilyen lelkesek, és köszönjük meg nekik, hogy legalább ilyen supportunk van!
Én már nem vagyok ilyen lelkes. Soha többet nem veszek a Jiayuhoz hasonló kategóriájú telefont, csak "nevesebb" gyártóktól, akik támogatják a termékeiket, és a felhasználókat.
Most visszatértem KK-re - csak úgy brahiból, mert az legalább gyári, és bugmentesnek mondható (bár az utolsó LP, ami fent volt, tetszik). Így is fogom eladni a telóm - remélem, hamar! -
nagyra
tag
válasz
hargitomi #4888 üzenetére
1. Öööö nálam is ez van. Én Opera böngészővel néztem, akkor jön a zöld cucc, ha kiteszem full screen-re.
2. MM-ben megváltozott a némítás, csak rezgés meg ilyenek, ez a Do not disturb jelent meg, még nem használtam szóval nem vágom hol lehet ez a szöveg (most gyorsan kipróbáltam de nem jött elő) -
egykettő
aktív tag
válasz
hargitomi #4773 üzenetére
Az kuka, én is most rendeltem másik gyárit, de nálam csak egy beragadt alkalmazás volt a ludas
(#4771) BullZeye: Igen szerintem hibátlan, kibaszott jó lett a wifi is, gyorsan csatlakozik nem szarakodik, restart után is villámgyorsan fogja a táérerőt szóval a modem is fasza, microfon bug, már az előzőbe se volt. GPS frankó, ne mugrál, ma mászkáltam vele egész délelőtt. A gyárihoz képest gyorsabb és bugmentes, szerintem megéri váltani.
Váltásnál a szokásos dolgok, előtte csinálj egy recovery mentést és akkor egy az egybe visszaállhatsz a jelenlegi állapotra ha méksem jönne át, de átfog.
#3352 Leírásom régebbről,(KK-ról LP-re) -
minatomiray
csendes tag
válasz
hargitomi #4667 üzenetére
Köszi, akkor félreérthető voltam: jelenleg 4G-t használok, amivel meg vagyok elégedve, nem szeretnék 3G-zni, hisz pont ezért (is) vettem S3 -at anno.
A szimptóma: 4.4.4 -en, ha elment a 4G és E lett , akkor gyorsan visszajött a 4G, most jóval tovább tart, és lassabban is sikerül neki. Szóval ha lehet nem szeretném 3G-re forszolni, hisz mikor még G4 -em volt, akkor sem voltam a 3G-vel megelégedve. -
MoKiLoK
csendes tag
válasz
hargitomi #4520 üzenetére
Köszi, de orosz nyelvű leírás (ami nem is a legfrissebb)....
Lehetne, hogy valaki profi, aki már többször cserélt ROM-ot S3-on, félretegye a büszkeségét és "lealacsonyodjon
" egy ilyen láma szintűhöz, mint én és segítsen (akár linkekkel a legújabb és működő flash toolhoz, amit már Ő is használt és nyugodtan ajánlhatja stb.).
Tényleg hülye vagyok hozzá és tényleg nem merek segítség nélkül hozzányúlni, pedig muszáj, mert lassú lett a telóm és nagyon gyorsan merül az akksi.
-
robi1979
aktív tag
válasz
hargitomi #4252 üzenetére
Ok, de akkor az enyém újabb vagy régebbi rádió?
TWRP-t hogyan tudok fölrakni? Jiayu.es alkalmazásból fölraktam a sima 2.8-as TWRP-t, de az nem indult. Utána fölraktam a Lollipoppos TWRP-t, az ment, csak nem tetszett a felülete. Vissza raktam a régi TWRP-t, most egyik TWRP sem indul. Mindezt a Jiayu.es alkalmazásból. Hogyan tudok működő TWRP-t föltenni RC4-re és melyiket?
Erről az akkuról valakinek tapasztalata, véleménye?
Illetve ki milyen edzett üveget (tempered glass) használ a képernyő védelmére?
-
Balage700
tag
válasz
hargitomi #4172 üzenetére
Nekem is dettó.
Kijött egy stabil CM 12 ROM, valaki megnézné?
http://www.needrom.com/download/cm12-1-for-jiayu-s3/Status : Stable
ROM OS Version: 5.1.1 Lollipop
ROM Kernel: Linux 3.10.x
BUGS :
1. No FM Radio
2. Cant Move App to SDUI.: Most látom, hogy a jiayu.de kernel-jét használja, szóval olyan lehet, mint az RC4
-
RVR400
veterán
válasz
hargitomi #4045 üzenetére
Nálam simán szinkronizál a G-mail. Bekapcsoltad a beállításokban?
Az ébresztésre a megoldás.
-
ZX-6R
csendes tag
válasz
hargitomi #4018 üzenetére
Mit rontok el a recovery telepítésnél? Feltettem próbaképp mind a 3 recoveryt, de mikor indítom, ugyanaz jön be mind a háromnál. Miniatűr betűkkel választhatok 3 lehetőségből: Recovery, fastboot vagy normal. Ha rámegyek a recoveryre, újraindul a telefon, és bebootol a dojcsos 5.1.1 RC2
Flash tool downloadon van, és csak a recovery van bepipálva. -
RVR400
veterán
válasz
hargitomi #3865 üzenetére
Az alapértelmezett hálózatot állítsd át 3G-re, és nem fog percekig keresni. De ha 4G-t használsz, akkor nem szóltam.
A wi-fi hibát mintha annak idején én is tapasztaltam volna az elején, de szerintem elég hamar megszűnt, mert hetek óta már biztosan nem jön elő a hiba. -
gabika318
aktív tag
válasz
hargitomi #3865 üzenetére
Igen én is találkoztam ezzel, néha eldobta a wifi-t, meg a mobilnetet is. Ha az RC1hez ragaszkodsz próbáld ki egy másik pl. extreme rom modem csomaggal, de itt bejöhet az is hogy ugrik az IMEI. Tehát SP Flashtool mentés nélkül meg se próbáld. Nekem van mentésem, de ennek ellenére mégis a fentebb közzétett Volcano romot használom a JIAYU.DE RC1 helyett. (ez egyenlőre nem dobálja el a jelet)
Amúgy már megjelent az RC2, ami nem publikus, 35 Euróért árulja a JIAYU.DE
(kicsit lehúzásnak érzem....) -
egykettő
aktív tag
válasz
hargitomi #3255 üzenetére
Gyárilag én is halknak éreztem, a külső hangszóróval együtt. Ez nálam megoldotta:
http://www.needrom.com/download/patch-audio-optimizer/
(#3256) kemsyt01
Nekem határútnál minden ok. És régebbről sem rémlik, hogy lett volna panasz erre. Tolj egy twrp/cwm mentést és próbálj factory resset-et, esetleg más romokat, ha mind szar akkor bizony hardveres lesz a gond. -
persil
nagyúr
válasz
hargitomi #1054 üzenetére
Sehogy, ugyan ugy jartal, mint en, nem jo a root.
Flashelned kell a telot a legfrissebb gyari romra, amiben alapbol benne a gapps. Bar nalam ez sem megoldas, mivel janamannal napokon keresztul nem tudtuk a drivereket felvarazsolni, szoval se root, se romcsere...
Viszont szukseget sem erzem, google kereses, gmail, play store stb minden tokeletesen mukodik, csak es kizarolag a kontaktjaimat nem tudtam gmail-bol szinkronizalni, de azt meg importaltam vcard formatumba es kesz. Egy perc melo. -
Do0ma
csendes tag
válasz
hargitomi #841 üzenetére
Pont két hete (Március 18.) rendeltem a telót Fedex-el, szóval VÁM se volt rá (ahogy ígérte az eladó). Csomagom tartalma: Teló (3GB), Kinyithatós tok, gumi tok, 2 db védő fólia, Sim kártya átalakító meg az egyéb dolgok (töltő,papírok bla bla bla..) egyébként nem azt a töltőt használom amit küldtek hozzá mert az elég humbuk "f*s"-nak néz ki (kínai töltő + eu-s fej
), hanem a volt telefonom töltőjét (HTC). Így került a csomag postával együtt 70.000Ft-ba. Nem bántam meg hogy ezt a telót választottam, nagyon gyors, komoly telefon, nagyon szép, gyönyörű (na jó tovább nem dicsérem mert elszáll magától, teljesítsen jól a kicsike, minimum 4 évet le kell húznia mellettem!) Még mindig a méretétől vagyok elszállva, nagyon nagy (hatalmas!), komolyan pár óra használat után megnéztem a régi (eddigi) telefonomat (icike, picike) és nem tudtam hogy mit érezzek, gondoltam magamban hogy ez egy vicc... ilyen nem létezhet.
U.I: most nézem PS4-es kábellel töltöm és kb. 1 óra alatt felment majdnem 40%-al a töltés, mostvan 83%-on amikor felraktam volt 47%-on.
LIKE!
-
vegyszer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest