- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
extremről egy twrp mentés után én is feltoltam az rc4-et. Majd az rc2-őt mert az rc4-nél elszállt a root jogom, rc2vel visszajött, majd mehet megint az rc4
-
hargitomi
tag
Aki használ xposed frameworkot milyen modulokat javasol? Most pakoltam rá először, most a gravityboxxal ismerkedek, de biztosan vannak hasznosabb dolgok.
-
ZX-6R
csendes tag
Feltettem az Extreme 1.3-as romot, de vissza szeretném tenni a gyári Kitkat-et. Ha ráflashelem, se kép se hang. Csak hangerő le nyomás közben kezd újra flashelni a program, teljesen tégla lesz tőle az S3.
Mi a megoldás, hogy újra gyári KK legyen rajta, vagy esetleg a 3215. hozzászólásban lévő Gabika által javított rom? Ott KK preloadert kér előfeltételnek. Hogyan tudom feltenni? -
gonorrea
senior tag
Rc4 pár napos használat után: a wifi nem nagyon akar csatlakozni magától az ismert hálózatokhoz! Legtöbbször csak akkor csatlakozik mikor megnyomom a bekapcsoló gombot, kijelzőt nem kell feloldani, mert pár mp után csatlakozik és után már úgy is marad! Ha elmegy itthonról, majd ha hazaérek nem csatlakozik autómatikusan
-
Nighthunter
csendes tag
Üdv !
írtam már hogy nem akar tölteni rendeltem hozzá egy aksit meg töltő portot ha mégsem ezek leszenek a bajok hanem alaplapnál van valami gikszert tudvalaki ajánlani embert aki meg tudja javítani ? -
-
robi1979
aktív tag
Valaki SOS meg tudná mondani hogy hol van az a beállÍtás az RC2-ben ahol a hÍvószámom ki tudom iratni? Sehol nem találom...Közben meg lett csak jól el van dugva.
Szóval ha jól értem akkor az RC4 felrakása RC-re valahogy úgy néz ki FlashTool alatt hogy:
1. betallózom az RC4 scatterjét
2. amit betallózott az alsó kettőből kiveszem a pipát (user data, cache)
3. DOWNLOAD
4. kikapcsolva rádugom a telefont és várom a zöld pipát...és Így elvileg felmegy az RC2-re az RC4 és Így megmarad minden adatom a telefonon? RC4 mivel jobb mint az RC2? Megéri feltenni?
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4089 üzenetére
Köszi! Az van fent.
-
baitsee23
őstag
válasz
Bubbamester #4085 üzenetére
Belinkelnéd?
-
RVR400
veterán
-
Bubbamester
csendes tag
Most látom, a német oldalon már van twrp verzió is. Megpróbálom azt.
-
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok!
Ha flashtools-sal felteszem az RC4-et, - most RC2-m van - akkor a telepített programjaim el fognak veszni és újra kell rakni mindent?
Üdv.
-
robi1979
aktív tag
Az RC2 nálam iszonyatosan eszi az akkut. Reggel 10 körül vettem le a töltőről a telefont, este 7ig 15%-on volt és alig használtam. Most töltöm már vagy 2 órája, de még mindig csak 37% on van az akku és nem is nyomkodtam töltés közben. Wifi és gps kikapcsolva, csak a mobilnet megy. Mi lehet a gond?
-
Nighthunter
csendes tag
válasz
Nighthunter #4081 üzenetére
most elindult odáig hogy ki írta jiayu utána xtreme és utána nem megy tovább :S
-
Nighthunter
csendes tag
Mi lehet a gond fel tettem az rc 1 utána firmware upgarde az jó el is indul utána fel teszem a xtreme rom és be kapcsolnám a telót és nem indul csak rezeg egyet .
-
RVR400
veterán
válasz
Nighthunter #4077 üzenetére
De minek Neked az RC1?
-
quint
aktív tag
válasz
Nighthunter #4075 üzenetére
A 4.4.4-re FlashTool segítségével raktam fel az Xtreme 1.1-et, majd utána az önmagát frissítette 1.2-re, utána 1.3-ra. A mentéseim visszaállítási problémái miatt szerettem volna kipróbálni az RC1 vagy RC2 romokat. Egy kolléga innnen linkelte az RC2-t (még épp nem volt RC4), az már a recovery-vel ment fel.
-
quint
aktív tag
válasz
Nighthunter #4074 üzenetére
Már nem találom a közvetlen linket a jiayu.de lapján, de ezt dec.10-én töltöttem le (FlashTool kell hozzá). Pár napig élni fog a link...
-
Nighthunter
csendes tag
Xtreme romot melyik rom után kell felrakni ? rc 1 ?
-
Nighthunter
csendes tag
tudna valaki adni egy pontos linket rc1 frissítésre mert nem nagyon találom csak az rc 2 -rc4 ig :S
-
gonorrea
senior tag
válasz
Nighthunter #4070 üzenetére
jiayu.de oldalon keresd sztem
k.zozo. te is onnan tudod leszedni
-
k.zozo.
tag
Érdemes az extreme 1.3 helyett feltenni az RC4 romot? Az RC4-et honnan lehet letölteni? Köszönöm
-
Nighthunter
csendes tag
rc1 hol tudom le szedni tudna valaki segíteni ?
előre is köszönöm -
RVR400
veterán
válasz
rotkeroknatk #4068 üzenetére
Ne aggódj, én felflasheltem TWRP alól a legújabb supersu update-et.
-
rotkeroknatk
csendes tag
-
gonorrea
senior tag
válasz
rotkeroknatk #4066 üzenetére
Fejlesztői lehetőségek (előtte A telefonról menüpont alatt Build számra sokszor tapicskolj hogy fejlesztő lehess, lehet nem kell de én mindig ezzel kezdem
) Rendszergazda hozzáférés állítsd át szerintem (nálam Alkalmazások és ADB van állítva)
Recoveryt meg flashel fel újra, mintha romot raknád, de csak a recovery előtt legyen pipa -
rotkeroknatk
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az RC4-et Extreme romra. Nem léptem be a recoverybe, viszza is állt a gyári. Ez nem zavarna, csak nem tudom, ezért szállt-e el a root a romból. Most nem tudok semmit visszaállítani. Szerintetek ez az oka? Flash-eljem újra, attól rendbejön? Vagy van egyéb módszer a rootolásra?
-
gonorrea
senior tag
válasz
robi1979 #4058 üzenetére
Rc 4et ugyan úgy flash-eled, mint az rc2-t, csak arra figyelj, hogy a dowload only-ra állítsd át, nem firmware upgrade. Ha végezett, akkor első bekapcsolásnál nyomod a hangerő fel és bekapcs gombokat együtt, majd kiválaszotod a recoveryt, és akkor nem írja vissza gyárira, hanem marad a twrp
-
-
RVR400
veterán
84e Ft lesz a teló, mire megjön. Akárhogy is szépítjük ez kiszabott sok érte. Még a 6752-es verzióért is sok lenne.
Én nem csak próbáltam, hanem sikerült is, másrészt kb. összesen 60e Ft-ért talán (de csak talán) meg is érné, tekintve, hogy a fullos 6752-es verzió kb ennyiért volt beszerezhető.
Esetleg itt rá lehet kérdezni., de még itt is 70-re jön ki a végén.
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4049 üzenetére
Az RC4 is ugyanúgy megy fel, nincs benne semmi ördöngősség, nem kell hozzá TWRP. Viszont az RC4 flashelése után első indításnál nyomni kell a hangerő fel gombot, majd mehet a recovery. Ekkor a TWRP indul el, és el tudod húzni a csúszkát. Ha elhúzod, akkor elvileg törli a rendszerből a gyári recovery visszaíró scriptet, és ezután megmarad a TWRP. Ha első indulás előtt ezt nem cisnálod megg, akkor a gyári recovery íródik vissza.
(#4050) SZACSKO: Azt már nem fogod megvenni onnan : Availability: Out of stock
Sőt valószínűleg már kifutott, és máshol sem lesz.
-
SZACSKO
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen telót, ebben kérnék tanácsot egy hozzáértőtől.
Nem nagyon értek hozzá, ezért nem is szeretnék molyolni vele semmit. Ezt a típust néztem ki:
http://www.jiayu-store.com/eu-warehouse-jiayu-s3-mt6752-3gb-smartphone.html
Az érdekelne, hogy: amennyiben innen rendelem, valóban nem kell-e ÁFÁ-t fizetni? Telón beállítom a magyar nyelvet, és használhatom nyugodtan, vagy kell telepíteni mindenféle okosságokat?
Köszönettel a segítséget - egy telefon dilettáns -
robi1979
aktív tag
Végre megörültem hogy megértettem a nagy bonyodalomba hogy hogyan kell felrakni az RC2-t, most meg megint KÍNAI amit Írsz mert TWRP-m nekem sincs.
Pontosabban van, de kifagy, volume gombokkal nem tudom léptetni és újra indÍtani is csak az akku kivételével tudtam. Ilyenkor mi a megoldás?
-
vizimento
senior tag
A wifi nekem is csinál olyat, hogy van kapcsolat a routerrel, a routeren van net mert más eszközökön megy, de a telón 0 a sebesség. Gyári romom van.
-
RVR400
veterán
válasz
hargitomi #4045 üzenetére
Nálam simán szinkronizál a G-mail. Bekapcsoltad a beállításokban?
Az ébresztésre a megoldás.
-
droti25
őstag
Ti milyen kamera app beállításokat használtok,a lehető legjobb képminőség elérése érdekében?
Kíváncsi lennék rá.
Aki ért hozzá írjon már pár tippet!
Előre is köszi -
hargitomi
tag
Rc4ben gmail szinkronizacio istenert se akar menni...+ ebreszto tovabbra sem csorog semmilyen beallitassal nema uzemmod mellett, de ez eddig is igy volt nalam. Minden mas OK.
-
Balage700
tag
Ehhez nem értek, csak megfogtam az első dobozt még anno, amiben router volt.
Az lenne a kérdésem, hogy akinek bajos a wifi, az lenémítva használja a telót? Vagy normál módban. Most nyomkodtam egy kicsit és elgondolkodtam ezen.
Az audio profilt átállítóttam némából normálra, és most nem szórakozott a wifi. Play store és hírek applikációk azonnal bejöttek. -
steve1977
tag
válasz
Nighthunter #4041 üzenetére
Először flasheld az RC1-et, firmware upgrade-vel, arra mehet az RC2, akár recoveryből is, bár én a helyedben, amíg hardveresen gond van a telóval, nem flashelgetnék.
-
Nighthunter
csendes tag
vissza rakom a 4.4.4 akkor meg elindul .
-
Nighthunter
csendes tag
nem tudom frissíteni 4.4.4 van fenn fel akarom rakni pl R2 flash toll fel is rakja minden rendben de mikor be akarom kapcsolni akkor csak rezeg egyet és nem indul el mi lehet a gond ?
-
hargitomi
tag
válasz
Nighthunter #4037 üzenetére
Ez így elég kevés, de első körben próbáld meg egy másik töltővel. A gyári egy f*s.
-
Nighthunter
csendes tag
Sziasztok lenne egy ojan kérdésem van egy jiayu s3 telóm is ojan problémája van ha rádugom töltőre egy pillanatra felvillan a töltés utána semmi nem tölti és töltőről sem megy a telo de usb kapcsolat működik csak nincs töltés milehet a probléma oka ?
-
RVR400
veterán
válasz
gonorrea #4033 üzenetére
Speciel nekem TWRP van benne... Flash után első indításra beléptem, simán az indult. Meg most is. gondolom az eslő indulásnál, ha nem lépsz be, akkor visszaíródik a gyári recovery a systemből, az első indításnál meg ha engedélyezed a módosítást, akkor törli a visszíró scriptet.
-
gonorrea
senior tag
rc4ben nincs twrp bacca meg
xposedet rakott fel már vki gravityvel, mert ami nekem van nem megy -
RVR400
veterán
Jut eszembe. Aki jobb akksin gondolkozik, mint a gyári, az ezt az akksit NE VEGYE MEG!
Talán 2000 mAh körül lehet, most nincs itthon a mérőm, de majd rámérek. Az 5 órás kijelzőidő maximum 3 óra vele a 3. töltési ciklus után is.
-
-
droti25
őstag
Úgylátom még mindig a Kitkat a nyerő. Csak nem fogok lollipoposítani
-
hargitomi
tag
#4024: Köszi, megpróbálom.
#4025: RC4-nél, de RC2-nél is előjött. Bár előtte hetekig jó volt, próbáltam összefüggést keresni különböző beállítások, alkalmazások között is, egyelőre kevés sikerrel. Kitkaten nálam is rendben volt még minden. -
hargitomi
tag
Clean installt nyomtam, de a Wi-Fivel néha továbbra is gond van, hiába vagyok rácsatlakozva nem megy. Ha kikapcsolom gyorsan meg vissza egy ideig megint jó, de ez nálam a korábbi RC-knél is így volt. Fontos, hogy nem TWRP recovery van alatta, de fel lehet rá ügyeskedni. Eddig gyors, minden oké, de még nem tudok érdemlegeset mondani róla.
-
RVR400
veterán
-
ZX-6R
csendes tag
válasz
hargitomi #4018 üzenetére
Mit rontok el a recovery telepítésnél? Feltettem próbaképp mind a 3 recoveryt, de mikor indítom, ugyanaz jön be mind a háromnál. Miniatűr betűkkel választhatok 3 lehetőségből: Recovery, fastboot vagy normal. Ha rámegyek a recoveryre, újraindul a telefon, és bebootol a dojcsos 5.1.1 RC2
Flash tool downloadon van, és csak a recovery van bepipálva. -
hargitomi
tag
Kint van az RC4 srácok, aki gondolja töltse aztán írjon róla pár sort! Lehet még ma felrakom én is.
-
robi1979
aktív tag
Idáig meg vagyok, sőt már a TWRP-t is felraktam - 2.8 vagy mi a szar és nem a MobileUncleToolsal mert az egy rakat szar, pedig ez van az összefoglalóban -, de ezt akkor sem értem amit Írsz: "Ha ez megvan ,akkor a telót kikapcsolva rádugod gépre, a Preloader drivert felteszed. Ha a driver rendben, lehúzod a telótt a gépről. " - HOGYAN??????
Janaman is csak ennyit Ír a flashes blogjában hogy: "és ami a lényeg nem tudod elrontani, mert ha elindul a flash, akkor jó...ha nem indul el, akkor meg nincs jól feltéve a driver!" - kössz...Pedig leszedtem az összes drivert és fel is raktam ami a Janaman blogjában van és jóvak nagyobb a mérete annak az MTK-s driver paknak mint amit Írtál. Szóval nem értem: mit hová hogyan???????
-
quint
aktív tag
válasz
baitsee23 #4012 üzenetére
Tegnap pár óráig az enyémen is volt Xtreme, de pár dologgal nem boldogultam, többek közt a 4.4.4 backup-jával mentett cuccokat sem tudtam visszaállítani. Aztán felraktam a németek RC2-jét, azzal kikerekedtek a dolgok. Szvsz alapban bűn ronda, de legalább működik. Ma nyúztam, telepítgettem, teszteket futtattam, most van 46 százalékon az akku és 5 óra 3 perc a képernyő működési idő.
-
ZX-6R
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Ma próbálgattam a különböző romokat az S3-asomon, de mivel nem tetszettek a needromon lévő lollipop romok, vissza szerettem volna tenni a kitkatet. Elkövettem azt a hibát, amit itt olvastam, hogy hiába ajánlja fel megoldásnak a fomat all-t, nem szabad. Persze én ezt később olvastam. A telepítésnél kiírt valami hibát, kifagyott 83 százaléknál. Azóta se kép, se hang. Hiába akarom újra flashelni, nem látja a gép, hogy rá van dugva a telefon. Van valami megoldás erre a problémára? A kijelző teljesen fekete, nem indul bekapcsolásra sem.
Tudnátok valami tippet adni? -
baitsee23
őstag
Srácok!
Sorra próbálom a zenelejátszó appokat, de egyik sem jeleníti meg a számok szövegét. Még azok sem, melyek régebbi telefonomon igen. Valami beállítás kellene, vagy az Xtreme ROM nem tartalmaz valamit? -
robi1979
aktív tag
Ok, de teljes mentést - névjegyek, programok, amiket utána vissza is tudok tenni az 5.xes androidra - illetve IMEI mentést hogyan csináljak? Az összefoglalóban ajánlott program linkje nem működik. MobiluncleTools vagy mi ez NVRAM. Mert itt olvastam hogy van hogy ezek a telefonok elfelejtik az IMEI-t. Win 8 alá is jók ezek a driverek?
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4009 üzenetére
Jiayu.de S3 RC2, amiből a Flashtoolos verziót kell letöltened. Aztán kell egy MTK driver csomag, meg kell egy SPFlashtool .
Ha ez megvan ,akkor a telót kikapcsolva rádugod gépre, a Preloader drivert felteszed. Ha a driver rendben, lehúzod a telótt a gépről. Ezután az SPflastoolba betöltöd a kitömörített scattert, majd Firmware Upgrade a lenyíló fülön. Ezután download, és ismét feldugod a telót kikapcsolva.Fontos: SEMMI FORMAT, csakis FIRMWARE UPGRADE.
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok! Az alábbi problémával küzdök, ebben kérném a segÍtségetek:
Vettem egy polar m400 órát, ami tud notifications kijelzést. Viszont, csak android 5.x-től fölfelé támogatott az órában ez a funkció. Jiayu s3 3gb/16gb-m van, a build számnál ezt Írja: S3SW 20150812-212343 azaz 4.4.4-es android van rajta. Tudnátok ajánlani olyan 5.x-es androidot a készülékhez amely jól működik?
A ROM frissÍtéshez hogyan kezdjek neki? Már elolvastam az összefoglalót párszor, de már a legelején elakadtam a jelenlegi ROM mentésénél illetve az IMEI szám lementésénél. Nincs valahol egy STEP by STEP ami pontosan leÍrja a ROM frissÍtés menetét egyértelműen mert nem szeretném kockásÍtani a készüléket. Illetve teljes mentéshez: névjegyek, programok stb milyen program ajánlott? Vagy ezt TWRP-ből lehet megcsinálni és utána vissza tudom tenni az 5.x-es androidra?
-
quint
aktív tag
A jiayu.de RC2-re való frissítés után visszapakoltam minden számomra érdekes alkalmazást, sikerült ismét "belaknom" a telefont. Aztán eszembe jutott az Antutu. Tudom, hogy túl sokat nem jelent, de a v6.0.1-gyel 49179 pontot hozott. A 4.4.4-nél sokkal kevesebbre (~41-42 ezerre) emlékszem. Mindegy, eddig sem voltak gondjaim a sebességével.
-
steve1977
tag
Szia, semmiképpen se válaszd a format allt. Használatával eltűnne az IMEI, Mac adress stb. A download onlyt állítsd át firmware upgrade-re. A lollipopban a 4.4-hez képest más méretűek a partíciók, ezért kell a fw upgrade, ha esetleg később az RC 1-et frissíted RC 2-re, akkor már ok a download only.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest