- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Njozsef1
csendes tag
Sziasztok
Az xtreme rommal kapcsolatban:
A spanyolok kotottek valami szerzodest a jiayuval.
http://tfandroid.es news alatt.
Elkepzelheto hogy jo lesz. Nekem ez van fenn.
Egesz jo, eltekintve nehany forditasi hulyesegtol.
A google naptár hibán kivul nem talaltam semmi hibát benne.
A 4.4.4 folyamatosan fagyott random. -
droti25
őstag
Egyébként a KK 08.12-es romban lévő kamera app már megfelelő vagy érdemes a lenovot használni helyette?
-
baitsee23
őstag
válasz
EndyCretu #3688 üzenetére
Szia! Persze, nekem azon van.
De itt van a TWRP-s verzió is: Lenovo kamera -
baitsee23
őstag
-
gonorrea
senior tag
Lenovo camera app megy az 5.1-en, ha igen akkor valaki felrakná valahová, hogy le tudjam szedni?
Thx -
whoever70
tag
Lollipop 5.1.1 - RC 1 (30.10.2015)
-
gonorrea
senior tag
neked megy a gravitybox-xposed?
nálam xposed nem akarja a tutit (nem jó vmi sdk, armv8 tökömtudjami) -
gabika318
aktív tag
válasz
Balage700 #3678 üzenetére
Hát passz, ez az első lollipop, amit már érdemesnek találtam felrakni. Egyenlőre nem csalódtam, de van hova fejlődni. Az ilyen agyon nevesített pl. hyper, turbo, extreme és hasonló elnevezésű romokban nem bízom, mert a nagy nevek mögött nem biztos, hogy azt találom amit szeretnék, de ez csk az én hülyeségem.
-
gabika318
aktív tag
JIAYU.DE Beta10 Lollipop GPS teszt, szabad ég alatt. Nálam ez az első rom ami fixál kínai holdakat is.
[img]http://prohardver.hu/dl/upc/2015-10/30/288359_mbpk8gu4oz1eogiz_image_3a3011.thumb.jpg
-
BullZeye
veterán
válasz
bl1zzOne #3672 üzenetére
Csak legdrágább telóknál nincs olyan baj, hogy nem hallom a másikat, vagy engem nem hallanak telefonon, vagy legdrágább telóknál nem szaródik el a hang mikor videókamerát használom, vagy legdrágább telóknál nem crashel random pár rommal a telefonálás közben, a GPS pedig nem rak random arrébb pár emberkét egy pillanatra
Szóval a sebesség és az antutu egy olyan dolog, ami a kutyát nem érdekli egy bizonyos pont után, ha a többi rovására megy.
-
bl1zzOne
csendes tag
válasz
egykettő #3667 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Nekem ez alapján a videó alapján nagyon úgy tűnik, hogy elveri a szifont. -
egykettő
aktív tag
válasz
bl1zzOne #3665 üzenetére
Frankó kis teló. Lollypopal piszok gyors.
- Gyári camera progi videófelvétel után elcseszi a mikrofont. Ezt könnyen lehet orvosolni.
- GPS néha arrébdob 40-50 méterrel, ha device only-ra állítom akkor megszűnik a jelenség.
iphone 6plus még nem volt a kezembe, de ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy egy 50ezres telóval bealázod a 200ezres telót...#3666 Én mindig 4Gvel használom, nem melegszik. IGO-tól meg játékoktól melegszik.
-
bl1zzOne
csendes tag
Srácok, mennyire ajánlott ez a teló? Ismert szériahiba? Egy Nokia L930-at cserélnék le rá, mert már a f4szom kivan az igénytelenül megírt WP alkalmazásokkal. A rendszerrel nincs bajom, csak az appok minősége va a béka s3gge alatt. Nézztem YouTube-n videót, az S3 Advance állva hagyja az iPhone 6 Plust. Tényleg ennyire jól van optimalizálva a rendszer?
-
bazso18
tag
-
RVR400
veterán
A Vodától kaptam egy SMS-t, hogy ha 4G-t akarok használni, akkor indítsam újra a telót. Beállítottam 4G-re, újraindítottam, és láss csodát, nem lett 4G.
A hálózatkeresésnél megtalálja a 4G hálózatot, ha rákattintok, akkor egy idő után ki is írja, hogy regisztrálva a hálózaton, viszont nyomokban sem tartalmaz 4G-t, marad a 3G. Nem kellene újabb SIM is amúgy hozzá, ahogy pl a Telekomnál is? Jah, annyiból on, hogy Jiayu S3-ról van szó.
-
droti25
őstag
Sziasztok
Ajánljatok már pls egy jó videó felvevő appot.
A gyári sajnos nem fókuszál automatikusan.
08.12 KK romot használom -
egykettő
aktív tag
Xtreme-ből kijöt tegnap az 1.3, elvileg most már véglegesen javították a battery status hibát(Ez a hiba annyi volt, hogy ha az akku 15%-on van akkor kb. 2 perc alatt 0-ra merült a telefon.)
-
bazso18
tag
Próbálta valaki mind a 2 lollipop ROM-ot?
Jiayu.de – LP 5.1.1
Xtreme ROM TF
Ha igen, melyik jobb? Előnyök, hátrányok? Előre is köszi a véleményeket! -
-
48000
újonc
Nem tudom, hogy mi van kb. 3 hetes telefonommal, a rezgő üzem módja nem müködik a hátsó hangfal pedig, néha szól néha nem, szerintetek mi lehet vele?
-
RVR400
veterán
válasz
Balage700 #3645 üzenetére
1. Kisebb a teló
2. A felbontás is kisebb
3. Gyengébb a hardver
4. Elephone vs Jiayu
5. Még fizessen rá cirka 20e Ft-ot.Szerintem ez az év biznisze.
Ha nagy szerencséje van, akkor még alkatrészárban eladja az S3-at, és a kijelző árának a ráköltésével van egy szarabb telója. Ha nincs, akkor jóval több kiadással van egy szarabbja.
Amúgy 50 USD körül már van hozzá kompletten cucc. Ha ez nem éri meg, akkor 20e Ft-nál drágább telót sincs értelme venni.
-
Balage700
tag
válasz
whoever70 #3644 üzenetére
Jesszus.... Csapjál hozzá még 50 dolcsit és vegyél inkább egy új telefont.
http://www.pandawill.com/elephone-p6000-pro-smartphone-mtk6753-octa-core-50-inch-lg-screen-2gb-16gb-black-p103180.htmlMár több mint fél év használat után azért kijelenthetem, hogy bőven elég 2 Giga RAM, és felesleges ez a nyolc mag a prociba. Játékra nagyon nem használom, mert egyrészt nincs mivel, másrészt eszementen túlmelegszik egy idő után. Amúgy a teljesítménye jó, nálam 47 ezer antutu pont van.
Egyébként nem véletlen, hogy a mostani kínai talókban 1-1,3 GHz-ig tolják csak azértéket MTK cshipsettel. -
whoever70
tag
válasz
Próbálkozom #3643 üzenetére
-
Próbálkozom
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos leejtettem a készüléket, a képernyő megrepedt, érintésre nem mindenhol reagál.
Ugyan kerestem, de sehol sem találtam hazánkban érintőpanelt. Esetleg tipp, hogy megússzam Kínából a rendelést?
-
zedok
őstag
Köszönöm szépen.
Végül To2C-ről lett megrendelve - eu expressel. Hát kíváncsian várom.
Elvileg 4.4-el fog jönni. Napi használatra melyik romot érdemes felrakni?
-
Pakliman
tag
-
zedok
őstag
Hello!
Honnan tudnám megrendelni EU warehouseból?
Jelenleg nem találtam, csak a jiayu store-t de ott a kommentek alapján nem az derül ki, hogy eu stockból jön.
-
whoever70
tag
válasz
Bubbamester #3634 üzenetére
ha a beta9 van fent, arra miért nem megy OTA frissítéssel a beta10, nem tudod a megoldást rá, vagy csak a FlashTool marad.
én is a beta10-et tettem fel, de erre kíváncsi voltam, hogy jelzi-e a friss FW-t, de nem.és akkor a következőt se fogja jelezni
-
whoever70
tag
használ valaki Jiayu.de beta 9 vagy beta10-et?
-
hargitomi
tag
Sziasztok!
Lehet volt már, szóval sorry. Több mint fél éve van meg a teló eddig ha USB kábellel kapcsoltam géphez, felismerte, lehetett adatot másolni. Most semmi nem történik, csak elkezdi tölteni. Tudnátok tanácsokat adni?
szerk.: szar a gyári, próbáljátok másik USB kábellel akinek ilyen gondja van.. Kommentem itt hagyom, hátha valaki hasonló problémával rátalál.
-
BullZeye
veterán
Van mód, hogy NFC működjön kikapcsolt/lezárt képernyőnél is? Most kezdeném aktívan használni Wifi Hotspot kapcsolására, de nagyon úgy néz ki, hogy ha le van zárva, akkor nem reagál NFC matricára.
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3623 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
whoever70
tag
a kamera csak 9.5megapixel
új kernel: 3.10.89_20151019
-
whoever70
tag
win10 alatt feltettem a jiayu.de beta10-et, nem rossz, az antutu bench 64bit alatt többet vártam volna, mint 44.658pont. de maga a rendszer jónak néz ki, csak van még egy rakat fordítási hiányosság
-
egykettő
aktív tag
válasz
Bubbamester #3622 üzenetére
Én beleszaladtam, hogy az Extreme 1.0 romban lévő TWRP-vel csináltam mentést, felraktam az "OTA" 1.1 frissítést és utána már a TWRP nem látta a backupot. TWRP verziókat nem néztem és azóta nem basztattam, minden estre nem tűnik olyan kiforrottnak mint a CWM mentések.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3622 üzenetére
Szia!
Ahány TWRP, annyiféle néven és helyre menti el a rendszert.
Ha megkeresed a készülék belső memóriájában a mentett rendszerfájlt valamelyik fájlkezelővel, és átmented az SD kártyára, akkor onnan bármelyik TWRP-vel vissza tudod rakni (persze LP-ről- KK-ra visszatérés így asszem nem lehetséges, bár ebben nem vagyok biztos). -
Bubbamester
csendes tag
Sziasztok! Az lehet, hogy az Extreme Rom-ban lévő 2.8.7.7-es Twrp nem látja azokat a backup-okat amiket a német romban lévő 2.8.7.0-ás Twrp-vel csinaltam? Feraktam az Extreme rom-ot de csak flashtools-sal tudtam visszarakni a német LP-t, majd az alól a mentett backup-omat.
-
droti25
őstag
Sorry
-
droti25
őstag
Sziasztok
Windows 10re nem tudom feltenni az MTK drivert. Állítólag nem szabad engedélyezni az aláírást.
Na ezt hogyan tudom véghez vinni?
Aki csinálta már segítsen neki pls -
zedok
őstag
Sziasztok!
Jiayu S3-at mennyire ajánljátok mostani vételként? Illetve honnan érdemes megrendelni?
-
whoever70
tag
honnan érdemes akksit rendelni a telefonhoz, akár a gyorstöltő is érdekelne hozzá
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3615 üzenetére
Igen, ahogy mondod.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3614 üzenetére
....és Custom (TWRP) Recovery van benne, nem?
Csak mert a spanyol Tsunami v8-ban alapból az van. -
Bubbamester
csendes tag
Sikerült feltenni a német 5.1.1-et. Nem is rossz! Sőt! Így utólag tényleg nem nagy ördöngösség a flash.
Még a Gravitybox-ot kell feltenni és tökéletes lesz a telefon. -
sonic8
tag
Nem írták a TF oldalán de Én miután felraktam nyomtam neki egy Factory Reset-et (főleg első telepítés KitKat után). Ezt követően laktam be és raktam fel az 1.2-es patchet, működik az Xposed és Gravity-box is elvileg de még nem próbáltam, XDA-n van leírás.
-
sonic8
tag
válasz
Bubbamester #3610 üzenetére
Ha jól tudom custom recovery van az Xtreme-ben. De ha mégsem akkor később is feltudsz rakni ugyanúgy egy recovery-t. A honlapon elvileg csak az 1.1 Xtreme van fent, de OTA frissítéssel letudsz szedni egy 1.2-es Patchet amiben kamerát javítottak és aksit ha jól tudom. 1.2 alatt már lehet készíteni 16:9-es 13 megapixeles képeket, 12-nek írja de ha megnézed a készült kép felbontását 16 megapixel! Szerintem jó képeket csinál, kicsit talán alul szaturáltabb de mintha minden helyzetben élesebb képeket lőne a KitKathez képest, sőt sötétben sokkal élesebbeket!
-
Bubbamester
csendes tag
KK -> LP Flash röviden ennyi lenne?
- Driverek telepítése a PC-re - (New inst. win 7&8x64)
- Flashtool indítása rendszergazdaként
- Scatter file tallózása - minden mappa legyen bepipálva
- USB mód beállítása high speed-re
- Firmware Upgrade kiválasztása
- Download
- telefon rádugása a PC-re kikapcsolt állapotban. -
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3607 üzenetére
Pontosítok.
Custom Recovery van a romban? Vagy a gyári?
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3607 üzenetére
Köszi, megpróbálom feltenni.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3606 üzenetére
Minden ROM-ban van Recovery. Még a gyári ROM-ban is
(persze, hogy van benne, LL-hoz való recovery).
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
PirosHello #3605 üzenetére
Köszönöm! Ebben lesz Recovery is? Vagy azt utólag kell felrakni?
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bubbamester #3598 üzenetére
MEGA
Felrakás FlashTools-al! -
RVR400
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest