- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patiati
csendes tag
Jahh, eddig nem csinált ilyet!
Teccik érteni.
-
patiati
csendes tag
Nem tapasztaltatok mostanában véletlenszerű újraindulásokat?!? A párom és az én S3-asom is ma már 2x újraindult, eddig sosem csináltak ilyet. Nem látok mostanában települt új progit sem. Mindkettő februári gyári 4.4-es, nem voltak mókolva.
-
egykettő
aktív tag
válasz
rlaci89 #2991 üzenetére
Igen, én is azt hittem ,hogy egy hibamentes teló, de ez csak azért tűnt úgy mert még kevés volt a tapasztalat, mára már nyílvánvaló, hogy egyátalán nem hibamentes a teló, de azért nekem még bőven jó.
Ami hibák biztos vannak, mert (szinte)mindenkinél előjött:
GPS bizonytalan. <- erre ne mnagyon van orvosság, ki kéne tesztelni, lehet szórakozni device only beállítással illetve restart-al.
Videófelvétel után, csak a felső microfon aktív, innen jön, az hogy távolról hallannak, <- ezt egyelőre csak a reboot orvosolja, aki sokat videózik, annak szopás.Ezeket be kéne rakni az első hsztbe, illetve jó volna, romok oldalán sokat panaszkodni a hibákra, hátha valaki(gyártó!) venné a fáradtságot és javítaná.
-
janaman01
addikt
Nekem is..a hangot kivéve.
-
rlaci89
csendes tag
Csak amikor itt olvasgattam telo vasarlas elott mindenki mondta h fasa.. Nemertem. Mind1.
-
baitsee23
őstag
válasz
rlaci89 #2988 üzenetére
Próbáld megszokni, és bízz benne, hogy egyszer szoftveresen javítanak rajta - ha lehet! Én így vagyok vele...
Most Sopronban nyaralok. Itt a Sygic valamiért használhatatlan. Ma egy ausztriai 600km-es kirándulás során iGO-val többször kaptam stroke-ot!
De többet nem panaszkodom! -
rlaci89
csendes tag
Sziasztok. Van egy 3gb telom. Tok jo, viszont a gps tok pontatlan, ma mar hasznalni sem tudtam (regi fajta simkartyam van az lett kicsire vagva, nemtudom h attol lehet-e ilyen.) illetve amikor telefonalok alig ertik h mit mondok, dobozhang meg minden.. . Mit tudok ezzel csinalni?
-
laychi
veterán
válasz
bsylvio #2980 üzenetére
Nekem ez a második ilyen telóm(2gb)
Az első wifi hibás volt. Ha hálózatra akartam csatlakozni,rögtön kilőtte magát és azt írta,hogy a hálózat hatókörön kívül van.
Nem is látott csak pár hálózatot,régi samum meg vagy 20-at. Meg most ez is.(ami a tömbben hatókörön belül van.)
Frissítés se segített nekem. -
bsylvio
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja vásároltam Kínában a telefonomat, 3 GB-os változatot. Az eredeti, legfrissebb ROM van rajta Play áruházzal. Eddig az egyetlen problémám, hogy az otthoni Wifit rendszeresen eldobja, és csak 5-10 másodperc múlva kapcsolódik vissza. N-es, egy sávos routert használok. más eszközöknél nem tapasztalható hasonló probléma otthon. Tudtok esetleg valami megoldást ?
Köszönöm
Szilveszter
-
jata108
csendes tag
Nekem is volt anno ugyanez a problémám, hogy bármelyik kamera app-ot indítottam el, ahogy a front-ra állítottam, hiabüzenettel válaszolt (sőt, utána újraindításig már nem is lehetett fotózni). Ha jól emlékszem ez rom hiba volt, egy másik megoldotta a problémát. Az viszont jó kérdés, hogy kaphattál te új telót gyárilag ilyen rommal?
-
failed
tag
áh, köszönöm srácok
-
tamb
csendes tag
Sziasztok!
A héten én is tulajdonosa lettem egy S3-nak.Viszont a front kamerája egyáltalán nem működik.Kamera üzemmódban ha váltanék a kamerák között,kiírja,hogy a galéria működése leállt.A hátsó kamera jó,csak az első kaka....
Tipp,ötlet van-e valakinek? -
failed
tag
valaki esetleg megtudná nekem mondani, hogy hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ne rezegjen a telefon minden érintéskor?
hála és köszönet (gyári szoft van rajta)
-
menyuskahh
tag
válasz
Sz.Tamás #2965 üzenetére
Én 32Gb-s microsd-t gond nélkül használtam vele otgn keresztül ilyen usb-s átalakítóval, illetve 16gb-s sandisc cruzert. A kingston pendriveok illetve sd-k nem igazán akarják a jót mostanában tapsztalatok szerint.
Illetve próbáltam 500Gigás külső noti vinyót, azt nem tudta ellátni szuflával -
Sz.Tamás
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit láma kérdés... Az OTG-nek milyen korlátai vannak?
(úgy értem, mekkora tárterületet kezel max, milyen fájlrendszert, stb)
Valamiért a 4GB-os Kingston DTI-t nem látja, pedig nem high-end cucc... -
baitsee23
őstag
Friss iGO Europa térképeket (A, I, SLO, SK) tud valaki?
-
el-cabito
csendes tag
Hali!
Valakinek Budapesten eladó képernyővédő fóliája?
Kösz! -
Old Gyfland
tag
Srácok, segítség kellene. Tegnap sikeresen pofára ejtettem a telót. A kijelző eltörött, nem reagál. Kicseng, de nem tudom felvenni. Pc-re dugva hozzá tudok valahogyan férni a telefon memóriájához? Ki tudom menteni a rajta lévő dolgokat? Előre is köszi.
-
egykettő
aktív tag
Kipróbáltam a gps-t vegyes 300km-en, tényleg dobál High accuracy-n, de Device only módban már nem dobált
Én is IGO-val zotolt.
-
egykettő
aktív tag
válasz
Old Gyfland #2952 üzenetére
Én már a második tempered glass-t zúztam le a hétvégén. Bele se merek gondolni, mi lenne ha nem lenne rajta.
-
gonorrea
senior tag
Most megint megpróbáltam 2 programmal is androiTs gps test, gps test, elsőnél arrébb rakja a pontosságot, másodiknál meg sem moccan!
Nekem az iGO tökéletesen működött kb 1300 km alatt amíg használtam, egyszer sem volt újratervezés, csak mikor szándékosan nem arra mentem, amerre vitt! (Álltam kereszteződésben lámpa előtt 70 mp-et Kecskeméten, de nem volt újratervezés) Lehet Pesten más a helyzet!
Nem azt mondom, hogy hibátlan a gps része a telefonnak, de nekem az említett navival még nem volt ilyen gondom, de az egyik fajta teszt program arrébb dobál, a másik meg nemszerk: nekem helymeghatározásnál a nagyon pontos van bejelölve, és végig megy a mobilnet is
-
RVR400
veterán
válasz
BullZeye #2946 üzenetére
Valójában elhiszem, hogy szar az egész. Viszont érdekes, hogy munkámból adódóan Miskolcon pár címen megfordulok, de mivel nem ott lakok, így a lakcímkutatáshoz kb mindig igénybe veszem a teló GPS-ét, és mindig jól működött.
Volt szar GPS-es telóm, ami rosszabb volt, mint amit felvázoltál, de érdekes módon vagyok annyira értelmes lény, hogy ezt felfogjam, és 5 másodperc alatt ne forduljak meg autóval, mikor tudom, hogy előtte még jó irányba mentem, ergo azzal sem tévedtem el, sőt könnyebb volt ezt belekalkulálni, mint állandóan sírni egy topicban.
Ha pedig ezen a pár másodpercnyi időn az életed múlik, akkor bizony vegyél egy BT-os GPS vevőt.
Értem én, hogy fel sem akar nézni az ember, meg nem akarja az utcanév-táblákat sem elolvasni, mert kényelmes, de ennyire azért ne legyünk már antiszociálisak. -
Lecs@
addikt
2 új Rom a needromon. Egyik flyme5.1.
-
pusihusi
addikt
[link] Itt a megoldás, kitelik a vámbúl áfából stb. s nincs panasz
-
BullZeye
veterán
Mondtam, hogy nem lehet nekik megmagyarázni
1 másodperc elég arra, hogy 145° fordulatot vegyen a map, és kell neki 5-15 másodperc míg újra megtalálja hol vagy, azt is úgy, ha mész, mert különben nem tudja megállapítani, hogy merrefelé állsz. És nem igazán mindegy, hogy belvárosban jobbra vagy balra indulsz a kérdéses kereszteződésnél, mikor minden második utca egyirányú, mert onnan utána percekig ki sem tudsz jönni.
Ebből látszik, hogy vagy kisujjadból kirázod a város minden utcáját fejből, vagy tipikusan autóval reggel 8ra bemész dolgozni, utána 16-17 után meg hazamész, és ennyivel le is van tudva a napi teljes autókázás, meg néha hétvége előtt egy bevásárlás is belefér. -
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2942 üzenetére
Érdekes
érdekes, de úgy látom csak azokkal van probléma, amiket nem Mo-on vettek! Az olcsóságnak ára van
A gyárnak kettő kapuja van, az egyiken jön ki a minőségi, a másikon amelyik eldobálja a jelet Afganisztánba
-
gonorrea
senior tag
válasz
BullZeye #2931 üzenetére
Szerintem meg lehet magyarázni! Nekem több gps teszt programnál is megvan, hogy arrább dob 15-25 m-t 30-40 mp-ként, most mégis hogy mentem kb 900 km (kb 500 autópály), nagyobb városokban a kereszteződésekben sem rakott arrább, álltam többször lámpánál, soha nem volt újratervezés! Igo szüinapp-ot használtam, de azért nap mint nap pesten nem biztos, hogy rábíznám magam
-
BullZeye
veterán
válasz
baitsee23 #2928 üzenetére
Ezt ebben a topicban nem tudod megmagyarázni nekik, én próbáltam, de nem értik meg. Az új verziójú waze viszont határozottan javított a helyzeten, de még nem 100%-os, viszont már legalább használható navigációra, de 100%ig nem merem rábízni magam.
De pontosan az van amit leírsz, 1-2m pontosság, aztán fél másodpercre 20-30m, és arrébb megy az egész, ha szerencséd van, akkor pont olyan időközben ugrik el, mikor program nem figyeli koordinátát, ha viszont nincs szinkronban, akkor megbolondul, és 1-2 utcával arrébb rakja, és újratervez 4-5x, meg forog az egész, mire megint helyre áll. GPS tesztelő programmal lehet legjobban látni, van egy rakat műhöld, ami 1-2 méteres pontosságot mutat, aztán 30-50méter
-
Kasu80
csendes tag
Tsunami v8 alatt működik valakinek a Skype vagy a Messenger hanghívás?
Engem nem hallanak a túloldalon :-( -
Kasu80
csendes tag
válasz
baitsee23 #2928 üzenetére
Néztem igen, nem tapasztaltam, hogy eldobálná a pozíciót.
Jelenleg a Tsunami v8 van fent, több romot is próbáltam már, némelyiknél gyengébb a jel, de nem volt még gondom egyikkel sem.
A belvárosban nem nagyon járok, így nem tudom ott milyen lenne.Itt van pl egy útvonal rögzítése:
-
baitsee23
őstag
Nézted már GPS tesztelő appal? Neked nem dobja el a pozíciódat időnként akár több 10m-re? Nekem egy percen belül akár többször is. Bonyolultabb kereszteződésben ez bosszantó tud lenni. Az meg a fővárosban akad egy pár..
Vidéken nekem is jobb a szitu. Melyik ROM-ot használod?
Az enyém az S3S 20150507... -
baitsee23
őstag
Eszerint a ink szerint a GPS-ünk direkt van eltolva - ha jól értem.
Nem annyira stabil, de kevesebbet fogyasz, mint a Snapdragon. A Sygic le tudja kezelni a működésből adódó problémát, a Waze nem. -
laychi
veterán
Üdv.
Messengeres hívások elég halkak nálam,kihangosítva is.Ennek a hangerejét lehet valamilyen formában növelni? Engineermode-ban vagy valahol?
Hiába van feltolva plafonra a hang,akkor is idegesítően halk -
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2918 üzenetére
Köszi , na majd átbogarászom
-
Magicrat
tag
válasz
gabika318 #2143 üzenetére
Szia(sztok)!
Tök új a telóm, és közöm nem volt eddig a mókolásokhoz.
Próbálnám lementeni a rendszert (rom/nvram/imei) Capa72 leírásai alapján, mielőtt bármi romolással próbálkoznék. Viszont úgy tűnik, hogy ezek a hexa dolgok a scatter fájlban már számomra érthetetlenek
Pont addig a pontig jutottam mint egykettő kolléga a (#2139)-ben.
Itt most egyenként kéne lementenem a preloader, pgpt, proinfo, nvram értékeket?Köszi
Magicrat -
janaman01
addikt
Köszi mindenkinek, valóban zsebre rakva csinálja, ma kitapasztaltam, de eddig nem nagyon volt vele gond ugyanabban a zsebben
csak ebben a nagy melegben, dupla koppot kikapcsoltam énnis
Meizuban volt ilyen beállitási lehetőség , és az valóban működött, még takartam a proximityt addig nem oldotta fel hanem kiirta hogy ne takarjam el....tehát a dolog működöképes lenne ..... -
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #2913 üzenetére
Úgy legyen!
A nem kívánt feléledésre próbáltátok már a Smart Screen Off Lite-ot? -
menyuskahh
tag
Azt olvastam xda-n hogy nem reménytelen a helyzet. Elvileg marketingstratégiai szempontból ha minden igaz lesz official stable 5.1, mert eleve azzal reklámozták a telót hogy lesz lollipop. Most elvileg jiayuék költöznek, és azért maradt el a frissítés. Másrészről LP kernel-t próbálnak portolgatni, mert Elephone is opensource-ként kiadta az MTK kernelt, és ez jó hír. Illetve Superdragon-ék is valami nagy dobásra készülnek
-
pusihusi
addikt
Jó reggelt Magyarország, gyári flipp tokban nem csinálja ezeket az öngerjedéseket
-
patiati
csendes tag
Igen, nekem is előjött ez, részben a duplakoppos ébresztés az okozója. A másik része pedig az izzadtság. Ezt alátámasztja az is, hogy nálam is csak 2-3 hete kezdte el, amióta többször volt nagyon meleg. Kicsit utánaolvastam akkor, nem csak nekünk okoz ez gondot. Hozzászoktam már, de muszáj volt kikapcsolnom a duplakoppos ébresztést.
-
k.zozo.
tag
válasz
gonorrea #2903 üzenetére
Nekem is volt hogy a zsebemben magától feloldódott a képernyőzár, de csak egy nadrágban aminek nagyon vékony volt a zsebnél belül az anyag. Combom oldotta fel, dupla kopp, csúszkás feloldás be volt kapcsolva. Amióta kijelzővel kifelé hordom nincs gond vele. Érzékeny a kijelző, pedig tempered glass is van rajta.
-
gonorrea
senior tag
válasz
janaman01 #2902 üzenetére
Pár napja anyósomat hívta fel a zsebembe, és párszor ha kiveszem a zsebemből, akkor látom hogy valamit megnyomogat (skype, home képernyő szerkesztés), szerintem a zseb a hibás, kocsi ki-be mocorgás, és felold a képernyőzár ill. lejön a statusbar, és ott nyomódik a skype! Csúsztatásos feloldás van a telefonon:
Ha itthon vagy munkába vagyok akkor nem csinál ilyeneket, csak ha zsebemből veszem ki
-
janaman01
addikt
Na ma meghülyűlt a teló, simán feloldotta magát , random elkezdett hivni valakiket a névjegyzékből, villog a kijelző mégpedig úgy hogy beadja a tátcsázót, majd beadja a főképernyőt kicsi kockában középre , semmit nem tudok vele csinálni, csak reboot....most jó...ki tudja meddig...
Lehet eldobós lesz..m
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest