- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykettő
aktív tag
válasz
robi1979 #4859 üzenetére
Igen simán teheted bármilyen lp romra a z extreme 2.0-át. Azt raksz fől amit akarsz, ezt nem tudom helyetted eldönteni
Miután felraktad tolhatod a wipe-ot twrp-ből vagy a menüből, sd kártyát külön törölheted még előtte.(#4860) droti25: én kb. semmit nem szoktam max cache+dalvik, ha beüt valami anomália ami a többieknél nincs akkor, full törlést csinálok sd kártyával mindennel együtt és úgy rakom újra(ilyen azért eddig ritkán volt)
-
baitsee23
őstag
válasz
robi1979 #4823 üzenetére
A modem végzi a rádióhullámokkal működő egységek vezérlését (telefon rész, WIFI, mobil net, talán a bluetooth is?) A modem fájl lecserélésével annak vezérlését befolyásolhatod.
Recovery-ből tudod feltenni installálással, min pl. egy recoverys ROM-ot.
Felraktam a 04.18-it. A telefon beszéd minősége hatalmasat ugrott. -
baitsee23
őstag
-
Balage700
tag
válasz
robi1979 #4269 üzenetére
Lehet a facebook app okozza a bajokat? Nekem alapból nincs fenn, és már bizonyított, hogy eszi az erőforrást meg ha leszedi az embör, kb 20%-al gyorsabb lesz a teló.
az ide vonatkozó cikk:
http://www.origo.hu/techbazis/20160201-azonnal-torolje-le-a-facebook-appot-jobb-lesz-a-mobiljanak.html"Az app mindig fut a háttérben, akkor is, ha nem kapcsolódunk internethez. Így sikerül rögtön elérni az értesítéseket a következő csatlakozáskor, és kevesebb ideig kell töltődnie az appnak is. Ez azonban terheli a telefon memóriáját és akkumulátort.
Ez alól nem kivétel az Instagram vagy a Whatsapp sem – de olyan más cégek termékeire is érvényes, mint a Dropbox, Spotify vagy a OneDrive." -
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4261 üzenetére
Nem az akksiddal lesz baj, hanem valami app ragad be. WakeLock Detectort és CPU Spy-t neki, bár nekem a BT sosincs bekapcsolva, nem tudom, hogy az mennyit számít.
Viszont az akksira visszatérve, soha többé nem rendelek semmilyen utángyártott akksit semmihez. A 200 mAh, amivel több meg az akksiba, kb semmit sem ér. Antutu Battery Test-et nyomatok az akksik tesztelésére, kb ez a valós használatnak megfelelő teszt.
Gyári 1 éves akksival RC4 alatt az 5 óra kijelzőidő megvan, majdnem 5.5 óra is kijön. Nah, most toltam végig a linkelt akksival a tesztet, és az 5 órát sem éri el. Adok neki még egy töltésciklusnyi esélyt, de úgy érzem, hogy ez nem fog rajta segíteni.
Tehát az utóbbi időben 3 db utángyártott akksit rendeltem, 1-et egy Redmi Note 2-höz, ami talán 2600 mAh lehetett, és 3650-esre volt címkézve (Konpson), meg kettőt az S3-hoz. A Konpson sem hozza a gyári szintjét, de már nincs kedvem állandóan az Open dispute gombot nyomogatni a levélnehezéknek való akksik miatt, a másik meg végképp ergya volt. Az egy fehér alapon fekete írásos akksi, szimplán van benne egy "cut-off", ergo 45%-ról 1 perc alatt lemerül 15%-ra.
-
egykettő
aktív tag
-
sonic8
tag
válasz
robi1979 #4158 üzenetére
Nagyon is valós a hiba!
USB mass storage módnál jelentkezett nálam csak (belső tárat nem is lehet így csatlakoztatni csak az SD-t), sokáig nem tudtam mi a f@sz, IC hibás lett a telóm? Úgy vettem észre, hogy az RC2 kerneljével van valami gebasz, mert ahogy kicseréltem az Xtreme boot.img-re megszűntek a panaszok. RC4 alatt eddig nem tapasztaltam, de az a baj, hogy csak pár napot tudtam tesztelni aztán eladtam az SD kártyát nagyobbra váltás miatt. Ja amúgy 2/16GB-os sima.
-
quint
aktív tag
válasz
robi1979 #4158 üzenetére
Ez fura. Nálam 4.4.4-hez képest nem romlott RC2-vel a wifi érzékenysége, talán még egy picit javult is. A házban a vasbeton födém miatt szintenként van wifi router, de RC2-vel gyakran nem vált át a másik szintre, mert még rendben van a kapcsolat. Be van állítva a telefonomon a upc wifree is, gyakran meglep, hogy a piros lámpáknál megállva pár pillanat múlva felkapaszkodik valakinek a hálózatára.
A telefonra és az SD-re is médiaeszközként csatlakozva szoktam mindent másolni, ott sosem jelentkezett ilyen gond. Pedig tudnék róla, mert nagyon ritkán indítom újra.
-
-
RVR400
veterán
-
gonorrea
senior tag
válasz
robi1979 #4058 üzenetére
Rc 4et ugyan úgy flash-eled, mint az rc2-t, csak arra figyelj, hogy a dowload only-ra állítsd át, nem firmware upgrade. Ha végezett, akkor első bekapcsolásnál nyomod a hangerő fel és bekapcs gombokat együtt, majd kiválaszotod a recoveryt, és akkor nem írja vissza gyárira, hanem marad a twrp
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4049 üzenetére
Az RC4 is ugyanúgy megy fel, nincs benne semmi ördöngősség, nem kell hozzá TWRP. Viszont az RC4 flashelése után első indításnál nyomni kell a hangerő fel gombot, majd mehet a recovery. Ekkor a TWRP indul el, és el tudod húzni a csúszkát. Ha elhúzod, akkor elvileg törli a rendszerből a gyári recovery visszaíró scriptet, és ezután megmarad a TWRP. Ha első indulás előtt ezt nem cisnálod megg, akkor a gyári recovery íródik vissza.
(#4050) SZACSKO: Azt már nem fogod megvenni onnan : Availability: Out of stock
Sőt valószínűleg már kifutott, és máshol sem lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
robi1979 #4009 üzenetére
Jiayu.de S3 RC2, amiből a Flashtoolos verziót kell letöltened. Aztán kell egy MTK driver csomag, meg kell egy SPFlashtool .
Ha ez megvan ,akkor a telót kikapcsolva rádugod gépre, a Preloader drivert felteszed. Ha a driver rendben, lehúzod a telótt a gépről. Ezután az SPflastoolba betöltöd a kitömörített scattert, majd Firmware Upgrade a lenyíló fülön. Ezután download, és ismét feldugod a telót kikapcsolva.Fontos: SEMMI FORMAT, csakis FIRMWARE UPGRADE.
-
egykettő
aktív tag
válasz
robi1979 #3439 üzenetére
Szerintem amíg elégedett vagy ne tegyél rá másik romot
Csak ha majd jön fasza LP rom, mert azzal tényleg sokat gyorsul a teló, nem csak a menü, hanem az appok sebessége is javul, de még bugos mind.
Módszer szerintem nincs a megszokásra, én amióta ez a telefonom van kb. nem kapcsolom be a PC-t, csak a munkához kell a pc, a többit erről intézem. Nekem is kényelmetlen, hogy bringázás/vezetés közben nem tudom egykézzel nyomogatni(tudom, tudom balesetveszélyes...), nem tudom olyan könnyen előkapni a zsebemből és megnézni ki hív ...de bevállalom mert egyébként tetszik, nem ménőzesből, de ha most leülök valahova akkor kiveszem a zsebemből és az asztalra teszem.
Egyébként a telefon/kijelző aránya nem valami fényes, ekkora telóra mint ez ráférne egy /"-os kijelző is, ez ránézésre is látszik, ezt tudtam amikor megvettem. A következő telefonodnál a telefon fizikai méretét nézd mert ez számít igazán. A vastagság(illetve vékonyság) nagyon sokat tud segíteni a telefon fogásán, illetve a hátlap csúszósága is. -
egykettő
aktív tag
-
menyuskahh
tag
válasz
robi1979 #3308 üzenetére
Elsőnek letöltöd needromról a legújabb sound patchet rárakod memkarira. Play áruházban jiayu.es appot keresel, készítője Fraggel. Felrakod, majd a Biztonsági beállításokban a Superusert engedélyezed. Elindítod a jiayu.es appot, adsz neki jogot. Majd downloadsban kikeresed a TWRP-t, majd nememlékszem hogyvan de a lényeg hogy update recovery és a letöltött TWRP fájlt használod. Utána asszem felajánlja hogy akarsze recoverybe bootolni-> igen. TWRPben pedig Backup, ez eltart egy ideig, aztán telepítheted install zip from sdvel a soundpatchet. Az engineer mode hangerőhúzást nem ajánlom mert valószínűleg janaman kollégának azért kezdett el recsegni a hangszóró mert túlhúzta. Remélem tudtam segíteni. U.i: ha nincs play áruházad akkor a téma összefoglalóban van jiayu.es app. Jiayu.esből tudsz letölteni gapps-ot amit twrpvel tudsz felrakni ugyanúgy mint a patchet.
-
egykettő
aktív tag
-
menyuskahh
tag
válasz
robi1979 #3207 üzenetére
Ha rendelsz még telót akkor ajánlom: [link]
Magyar garival, itthoni szervízzel, stb. Igaz drágább, de olcsóbban jössz ki mintha vámolnák és nem kell foglalkoznod a visszapostával vagy hasonlókkal ha elromlik, mert intézi neked. Nekem már nagyon sokadik teló van tőle (rokonságnak is). Asszem a 3gb jiayu az 71k nála. -
-
janaman01
addikt
-
robi1979
aktív tag
válasz
robi1979 #3148 üzenetére
Létezik a Jiayu S3-ból kínai belpiacos verzió? Azért kérdezem mert ahonnan rendelném csak ennyi van feltűntetve és a B20-at nem látom, lehet csak elfelejtették kiírni?
2G:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz3G:
WCDMA: 2100 / 1900 / 850 / 900 MHz4G:
FDD-LTE :2100/1800/2600 MHz TD-LTE: 2570-2620/1880-1920/2300-2400 -
menyuskahh
tag
válasz
robi1979 #3146 üzenetére
A gps használható, lesz cm 12.1 lesz Xtreme rom umbrella kernellel. A gps device only módban rendben van, időnként valszeg szoftverből kifolyólag odébb rak egy 30 méterrel, LP szinte biztos hogy lesz, tudtommal Wade-ék már nagyjából átköltöztek az új központba. A rossz pletykákra hallgatók azt rebesgetik hogy megszűnt a jiayu, ami abszolút nem igaz. Én személy szerint újra megvenném illetve ajánlanám a készüléket. Szerintem ilyen árban ilyen minőséget nem nyújt más készülék. Illetve még nincs tapasztalatom vele de a xiaomi redmi note 2-őt tudom ajánlani újabb chipsettel(helio x10) De erről még nem olvastam tesztet.
-
MB1983
csendes tag
válasz
robi1979 #2696 üzenetére
Szia, nekem egy alap változat van, amikor megjött májusban mivel belpiacos változat volt, kapott Gmail appokat és egy frissítést. Tökéletesen működik, csak használom, sosem nyúltam bele, nem változtattam semmin.
Nem értek hozzá sajnos és időm sincs rá,ezért nem piszkálom,nekem a gyári 4.4 is tökéletes.
Fényképezőnek az FV-5 appot használom, kamera felvételhez a gyári programot.
Nálam a telefon tökéletesen működik, szerintem megfelelő képeket és videót készít. Hangjával bajom sosem volt, szerintem egy szuper telefon. Az aksi üzemideje is megfelelő.
Volt már egy-két készülék használatban nálam, de ez a legjobb idáig.
Olvasgatom a fórumot és csodálom mennyi munkát és energiát fektetnek bele a fórumozók, hogy még jobb legyen ez a készülék! -
bazso18
tag
válasz
robi1979 #2526 üzenetére
Én innen rendeltem tavaly egy Jiayu G4S telefont (amit már lecseréltem S3 3GB-ra), amit azóta már a fiam használ és semmi gondja vele. Posta hozta és vámolva lett.
http://www.minideal.net/jiayu-s3-advance-ram-3gb-rom-16gb-4g-fdd-lte-mtk6752-64-bit-octa-core-smartphone-android-4-4-5-5-inch-1080p-ips-fhd-screen-13mp-camera-3000mah-2154.html
Most már ha kell telefon, akkor egy forumtárstól rendelek (több kollega is rendelt már tőle nagy megelégedettséggel), mert megbizható és két héten belül itt a telefon. -
egykettő
aktív tag
válasz
robi1979 #2526 üzenetére
Ha jól fordítok ez egy szar
White and Black Pannel are same color : black . Only back cover not same .
Tehát a fehérnek és a feketének is fekete a panelja(gondolom ez az előlap)
If you order white 3GB Ram Version, you will receive 1pcs back cover with NFC fuction + 1pcs White cover without NFC Fuction
Szal. összegezve ha fehéret veszel kapsz egy FEKETE telefont és egy fehér hátlapot ami nem tud NFC-t.
Gratulálok az eladónak. Vagy nem tud angolul(szinte biztos) vagy én nem tudok(ez is biztos) vagy csak simán verebeket keres mert látja, hogy van igény a fehérre -
menyuskahh
tag
válasz
robi1979 #2500 üzenetére
Szerintem az mtk 6752 kategóriában az egyik legjobb. És szerintem szintén mtk 6752 kategóriában erre van a legtöbb custom rom. Ha érdekel itthoni garis szervízes forrás, írj privátot. Asszem ott a 2gb jiayu s3 61-63k és kb 10kval több a 3gb változat de az nem biztos, nekem 2gb változat van. Semmi probléma nincs vele.
-
egykettő
aktív tag
válasz
robi1979 #2500 üzenetére
romokat itt találsz készül rá az 5.1-es, vállalkozó kedvűek már használják.
A DHL mindig +áfa+kezelési költség, kb. 30% számolj rá.
Ezzel kapcsolatba sztem itt fognak segíteni Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás. Azt hiszem az EU warehous-ból való rendeléssel lehet ezt megúszni, illetve ha külföldre rendeled.
Hangfelvétel gyárilag nincs, és ezen a telón én még nem is próbáltam.
Anyaghasználat rendben van sztem kb. átlagos (ami ugye agyáltalán nem rossz).
Úgy tudom, hogy ebből csak két fajta van, a 3g és a 2g rammal szerelt a 3g tudja az NFC-t, pont most próbáltam kollégám HTC-vel.
Hibák.: pár embernél és külföldi fórumokban is előjött a beszélgetés közbeni visszhang, ami néha előjön és eddig a restart ami tuti megoldja egy ideig, külföldön írnak több megoldást is, de innen a megoldásokat még nemigen próbálták vagy nem igazolták vissza. Ezen kívül nemigen volt panasz a telóra.
A képek teljesen rendben vannak, keress vissza a fórumba.Nálam Azért estek ki a felsoroltjaid:
Meizu -> nincs benne bővíthetőségi lehetőség.
Lenovo K3 note: nem tudja a b20-at ami a hazai 4g-hez elég fontos.
UMI Emax: Papíron ígéretes lenne csak össze vissza kamuzik a telók paramétereit tekintve legutoljára nem akkora akku volt a telóban mint amekkorát ráírt. Nézz be a fórumába, ha van.
lenovo vibe x2: nálam nem volt pakliban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest