- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whoever70
tag
TV Go alkalmazás működik valakinek?
-
whoever70
tag
5.1.1 RC5 alatt a root hol kapcsolható be?
szerk: megoldva
-
whoever70
tag
10-ig tudok számolni, és hagyni a hülyéket szenvedni
az ilyen egyedekkel van csak bajom
és biztos te vagy az idősebb, de nekem 46 évesen már kicsit rossz a szemem az apró betűs részhez
te meg kocka vagy akkor, elég csak a "Cuccokat" megnézni az adatlapodon
szájbergyerek az én szótáramban nem szerepel, a balfasz annál inkább, akkor okoskodj tovább a telefonodhoz illó topikban, sok sikert
másik alapszabálya az, hogy nem szól bele feleslegesen mások beszélgetésébe, az agyoniskolázott magyar vándor
ja, és van Redmi Note 3 Pro készülékem
keress másik telefont
-
whoever70
tag
szerintem nem tudod melyik rendezvényre jöttél, és valamit benéztél, menj lovardába és lovagolj ott, rólam meg lehet leszállni
a beszélgetés nagyra és köztem zajlott, a szél hozta a szöveged, de nem illik a párbeszédhez, lehet lepattanni, nikkelbolha
ha szankció is lesz a vége, akkor is olvasd már végig miről volt szó, nekem még mindig nem egyértelmű, minek jött részedről az "olvass már vissza 4 hozzászólást"
ja, és a környezetemben élő, szintén felnőtt ember se érti a hozzászólásod
-
whoever70
tag
és Neked a Mediatek Engineer Menu-ben a BandMode-ban az LTE Mode melyik Band mellett van most a pipa, vagy többnél is van?
előtte én ezt a menüt nem is látogattam, de nekem RC5-óta csak a Band20 van bepipálva, és így a leggyorsabb a váltás, T-s sim kártyával használom, ha a 38-40-ig is be van pipálva, akkor baromi lassan találja meg a 4G-t.próbáljam meg újra felrakni TWRP alól feltenni az RC5-öt?
#4312 baitsee23 üzenetében található RC5-öt tettem fel
https://mega.nz/#!jx4ijSLa!gJ8GjY2GLPQrir7Zspqy_l1LPaPagU-aKztTzrTH1ZU#4305 üzenetben spanyol oldalt említ jata108 kolléga, kipróbálom akkor ezt, hátha ezzel nem jön elő ez a hiba
-
whoever70
tag
RC5 alatt tapasztalom azt, hogy a SIM elérhetetlen, se telefonálni, se netezni nem lehet vele.
Áttettem másik foglalatba, aztán ment egy darabig, majd ismét elérhetetlen lett.és a korábbi JIayu.de RC-kben nem kellett a csatornákkal se játszani, hogy a 3G-ről 4G-re váltás gyors legyen, most ha jól emlékszem nálam csak a 20-as megy az LTE-nek
-
whoever70
tag
a két link amit az RC5-höz adtatok, nem csak a nevében tér el, az updater-script a mega-s elérésnél jóval több mindent ír, mint a zippyshare változat, melyik lehet a befutó?
-
whoever70
tag
az RC4 alatt nekem a 4G-s hálózat igencsak nehezen akar bejönni, van erre valami gyógyír?
illetve a mentett üzenetek a SIM kártyán se érhetők el, az RC5-ben se?
-
whoever70
tag
az RC5 még nem tölthető le sehonnan?
-
whoever70
tag
Lexar Micro SDXC 64GB-os kártyát érdemes a telefonhoz venni, vagy nem is kezelné?
-
whoever70
tag
Lollipop 5.1.1 - RC 1 (30.10.2015)
-
whoever70
tag
válasz
Próbálkozom #3643 üzenetére
-
whoever70
tag
válasz
Bubbamester #3634 üzenetére
ha a beta9 van fent, arra miért nem megy OTA frissítéssel a beta10, nem tudod a megoldást rá, vagy csak a FlashTool marad.
én is a beta10-et tettem fel, de erre kíváncsi voltam, hogy jelzi-e a friss FW-t, de nem.és akkor a következőt se fogja jelezni
-
whoever70
tag
használ valaki Jiayu.de beta 9 vagy beta10-et?
-
whoever70
tag
a kamera csak 9.5megapixel
új kernel: 3.10.89_20151019
-
whoever70
tag
win10 alatt feltettem a jiayu.de beta10-et, nem rossz, az antutu bench 64bit alatt többet vártam volna, mint 44.658pont. de maga a rendszer jónak néz ki, csak van még egy rakat fordítási hiányosság
-
whoever70
tag
honnan érdemes akksit rendelni a telefonhoz, akár a gyorstöltő is érdekelne hozzá
-
whoever70
tag
ezt az 5.1.1 LP ROM-ot próbálta már valaki?
-
whoever70
tag
a Vodafone itthon melyik MHz-et használja a 4G-s hálozathoz?
-
whoever70
tag
kipróbáltam az S3SN és az 5.1LP, megy is vissza a 4.4.4.
-
whoever70
tag
ez már újabb 5.1 ROM lenne?
S3S-20150616-210055ha vissza akarom majd tenni a 4.4.4-es mentésem, simán TWRP alól megtehető?
-
whoever70
tag
válasz
jata108 #2268 üzenetére
azért az IMEI visszaállításra van alternatíva, nem lesz az kuka
SN WriteTool -
whoever70
tag
-
whoever70
tag
megérkezett 2 napja a Tempered Glass, feltettem, nagyon király!!
a Xiaomi Piston 3 csúcsszuperül szól vele, PowerAmp-et használok. -
whoever70
tag
válasz
gabika318 #1674 üzenetére
nem a Te munkádat kritizáltam, hanem az illető "véleményét", aki szerintem nincs tisztába mit is írt le.
engem ez a része nem érdekel, hogy foltozzam, és mondom nem Rólad szól a történet, kár tippeket adnod nekem
valahogy így jobban észrevehető:
király a ROM, amit csináltál, a rendszer gyorsabb és a kamera is jobb.talán mintha
-
whoever70
tag
válasz
#71562240 #1655 üzenetére
értsd ahogy akarod, szerintem nem jó ez az alátámasztás, megállapítás, érv, tény, vagy nevezd ahogy akarod
talán= jobb ? lehet, de nem biztos
mintha= jobb ? de nem biztosmert ezek tudatában (talán és mintha) sokan ki se próbálják majd.
vagy csak optikai csalódás lenne akkor? -
whoever70
tag
na megrendeltem végre a hozzávalókat:
Tempered Glass Screen Protector
Xiaomi Piston 3 Generation Edition Earphone Micremélem gyorsan megérkezik
-
whoever70
tag
nem rossz ez az új 05.07-es szoftver az S3 Advanced-en, nekem korábban kínai műholdat sose talált
-
-
whoever70
tag
válasz
PirosHello #1578 üzenetére
indítsd el a 2.8.4.0-est és abból tedd fel a 2.8.6.0-ast.
ne a MobileUncleTools alól rakd felszerintem az S3SW-re nem fog felmenni az OTA frissítés sehonnan.
-
whoever70
tag
válasz
PirosHello #1575 üzenetére
javaslom a Jiayu.es apk fájlt tedd fel a telefonodra
majd download menü és a twrp 2.8.4.0-et innen tedd fel
ha ez fent van, innen már tudsz rárakni twrp 2.8.6.0-ast
a billentyűzet kombót felejtsd el, nem támogatott
root alapból benne van, beállítások - biztonság - superuser
-
whoever70
tag
válasz
menyuskahh #1543 üzenetére
köszi!! így már minden jó is lett
-
whoever70
tag
még mindig nem tudom miért nem a kiválasztott szinnel jelenik meg a mobil hálózat kijelzése az állapot soron.
a Sim-kezelés menüben, ha kiválasztom a háttérszint, felül nem olyan szinnel kellene jeleznie a wi-fi kapcsolat mellett? -
whoever70
tag
-
whoever70
tag
jött frissítés az Advanced-re is:
-
whoever70
tag
hogy ne legyen vita a Presell2GB gombon, megkérdeztem Jack Ma eladót:
hu1072812682(2015-05-04 11:27:46):
Jiayu S3 2GB in stock?
chigoncraig(2015-05-04 11:27:54):
Hello
chigoncraig(2015-05-04 11:27:55):
yes
chigoncraig(2015-05-04 11:27:58):
we have stock
hu1072812682(2015-05-04 11:29:20):
no custom duty/vat in Hungary?
chigoncraig(2015-05-04 11:31:58):
yes
chigoncraig(2015-05-04 11:32:01):
choose DHLde ennyi erővel akkor az árak sem valósak, ha az a webmunkás ilyenre sem figyel
-
whoever70
tag
a Sim-kezelés menüben hiába választom ki a háttérszínt, az értesítő sávon nem a választott színnel jelenik meg a Sim kapcsolódás, marad a fehér alapszín.
04.11-es ROM van fent. mi lehet a bibi?
-
whoever70
tag
válasz
menyuskahh #1371 üzenetére
már a 2.8.5.0 is így működött
-
whoever70
tag
válasz
badabum #1353 üzenetére
talán előtte ha kijelölnéd, koppints a Recoverys downloaded felíratra, akkor tudod kiválasztani a letöltött fájlt. nem kell vele szenvedni semmit se.
de ugyanez a menete, ha az Install ROM/ZIP alatt akarsz mondjuk GAPPS-ot telepíteni, vagy a TWRP alatt ha mindenáron azzal akarod majd.
és mindez ott van a Jiayu.es-ben
-
whoever70
tag
04.11-es rom van fent, a kérdésem az, hogy nektek a sim kezelésnél, ha változtattok a háttérszínen, az értesítő sávon változik a szín? nekem nem.
nem függ attól, hogy csak 1 kártya van benne -
whoever70
tag
kedvező ár
[link] -
whoever70
tag
néztem hozzá ebay-en flip tokot, olyat amiben nem ragasztva van a telefon.
viszont hasonló s view flip case volt másik készülékemhez, az S3-ban viszont ilyen menüpontot nem találok.szerintetek működne vele?
-
whoever70
tag
tervezem, hogy én is váltok S3-ra.
csak a +1GB és az NFC a különbség a két verzió között?
minden másban, GPS, WIFI, elő és hátlapi kamerában ugyanaz?
a 3GB-nél mennyi a maradék ram egy átlagosnak mondható szoftver telepítések után, (Viber, Messenger, Sygic és a többi)köszönöm a válaszokat előre is
-
whoever70
tag
Viber-en és Messenger-en a hívások milyen minőségben működnek az S3-on, nem szakad le?
-
whoever70
tag
Terentius : nem Neked szántam a kérdést, bocs.
a gps programot, drivert hogyan lehet áttenni másik készülékre?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPad topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest