- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hargitomi
tag
válasz
peppyscot #5256 üzenetére
Megerősítem, a youtube-bal kapcsolatos gondot már javították.
Igen, az nekem is feltűnt, hogy automatikusan nem csatlakozik másik hálozathoz, csak ha pl megnyitom a beállításoknál az elérhető hálozatokat, akkor. Nem tudom, már együtt élek én ezzel régóta.
Egyébként stabil és személyszerint tetszik, amire használom a telefont teljesen megfelel és üdvözítő 7.1.2-t látni egy ilyen (viszonylag) régebbi készüléken.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #5227 üzenetére
Nekem sajnos nincs más ötletem, hasonló problémákra egy új konpson akksi megoldás volt. Kétlem, hogy szoftveres gond lenne, de azért megkérdem, milyen rom van rajta? Bár, ha attól függne, ez korábban is előjött volna.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #5182 üzenetére
+1 Szintén nyár óta, nincs vele probléma. Én javulást nem vettem észre, kb ugyanazt hozza mint az eredeti. Cserélnem meg azért kellett mert az eredeti meghalt 1,5 év után.
-
hargitomi
tag
válasz
Bubbamester #5034 üzenetére
Egyetértek, csupán azért nem nézem még meg az N-t, mert megszoktam elég sok személyes AICP-s beállítást, ami ott nem elérhető. Ha majd lesz Xposed rá, meg remélem egy jobban személyre szabhatóbb N változat (pl aicp), akkor váltok egyből.
Addig tökéletesen teszi ez is a dolgát.
-
hargitomi
tag
Nekem jol mikodik a 6.0, legalabbis amire hasznalom a telot minden jo. Gyors, gordulekeny, nem omlik ossze. Vannak akik panaszkodnak kisebb hibakra xda-n, de szerintem adj neki egy eselyt, aztan meglatod megeri e.
Szerk: kettovel fentebb levo hsz-re valasz.
-
hargitomi
tag
válasz
baitsee23 #4891 üzenetére
Felreertes ne essek, szerintem patent romot hoztak ossze, nalam az RC5 hibamentes volt es szinte tokeletes, es most az MM-eknel is csak nehany dolog nem tetszik / mukodik. Neked miert ilyen negativ a tapasztalatod ezekkel a romokkal?
Btw, minden egyes kinai gyarto altal kiadott telefon hasonlo (kevesebb) supportot kap, sajnos ez ilyen. Cserebe joval olcsobb mint egy flagship.
-
hargitomi
tag
XDA-n kérdeztem, de nem jött válasz hátha tőletek.
1) Mindegy, hogy CM vagy AICP, ha böngészőből megnyitok egy videót zöld csíkok jelennek meg és villog a kijelző. YT-ról jók a videók.
2) El lehet tüntetni valahogy azt a "csak riasztások" szöveget ami akkor jelenik meg mikor lenémítod a telót?
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4792 üzenetére
Ha van zajcsokkentes barmi extra funkcio amit talalsz, kapcsold le. Bar itt tobb rom kiprobalasa utan sajnos novekszik az esely a hardveres problemara.
-
hargitomi
tag
Akkumulátorral lehet valamit kezdeni, vagy új? Gyári, 1,5 éves. 60%-ról 100-ra ugrik töltés közben, 2 óra SOT-ot bír... 50%ról 0-ra lemerül 5 perc alatt. Használhatatlan így kb.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4666 üzenetére
Egyszerűbb akkor egykettő fórumkolléga tanácsát követni, hiszen ha a preferáltat 3G-re állítod, akkor arra is fog kapcsolódni.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4657 üzenetére
Hálózatot mindig nehezen talál, preferált hálózattípust állítsd át 3G-re, és rögtön találni fog.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4634 üzenetére
Nem feltétlen dobálja, sőt alap esetben nem kellene. Nekem mióta kijött nem volt vele gond, előző héten dobálta el, teljes újratelepítés megoldotta... Okát nem tudom. Ha dobálja, pedig felraksz egy másik modemet és az várhatólag megoldja.
-
hargitomi
tag
válasz
MoKiLoK #4519 üzenetére
A téma összefoglalójában azért elég sok kérdésre választ kapsz, először arra nézz rá. A factory reset után, meg azért maradnak rajta a káros appok, mert alapból benne van a romba... kínából érkező telóknál ezek általában jelen vannak, de szerencsére Custom ROM-ok teljesen ki vannak pucolva.
-
hargitomi
tag
válasz
Old Gyfland #4405 üzenetére
RC4 / RC5 szerintem most a legjobb választás.
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #4171 üzenetére
Nálam RC4 jól műkődik, elméletileg Extreme is jól műkődik. Akksi idő nálam jó, gyors a rendszer, minden ok.
-
hargitomi
tag
válasz
droti25 #4122 üzenetére
Xposed egy ilyen keretrendszer, amellyel különböző modulokat tudsz letölteni, azokból van 1 millió. Ezek körül a "legjobb", legnépszerűbb a gravitybox. Gondolom nem kötelezően telepítendő, nélkülük is tökéletesen műkődik a teló, csak ezzel plusz beállításokat tudsz alkalmazni. YT-n nézz róla egy videót.
-
hargitomi
tag
Aki használ xposed frameworkot milyen modulokat javasol? Most pakoltam rá először, most a gravityboxxal ismerkedek, de biztosan vannak hasznosabb dolgok.
-
-
hargitomi
tag
Rc4ben gmail szinkronizacio istenert se akar menni...+ ebreszto tovabbra sem csorog semmilyen beallitassal nema uzemmod mellett, de ez eddig is igy volt nalam. Minden mas OK.
-
hargitomi
tag
válasz
Nighthunter #4037 üzenetére
Ez így elég kevés, de első körben próbáld meg egy másik töltővel. A gyári egy f*s.
-
hargitomi
tag
#4024: Köszi, megpróbálom.
#4025: RC4-nél, de RC2-nél is előjött. Bár előtte hetekig jó volt, próbáltam összefüggést keresni különböző beállítások, alkalmazások között is, egyelőre kevés sikerrel. Kitkaten nálam is rendben volt még minden. -
hargitomi
tag
Clean installt nyomtam, de a Wi-Fivel néha továbbra is gond van, hiába vagyok rácsatlakozva nem megy. Ha kikapcsolom gyorsan meg vissza egy ideig megint jó, de ez nálam a korábbi RC-knél is így volt. Fontos, hogy nem TWRP recovery van alatta, de fel lehet rá ügyeskedni. Eddig gyors, minden oké, de még nem tudok érdemlegeset mondani róla.
-
hargitomi
tag
Kint van az RC4 srácok, aki gondolja töltse aztán írjon róla pár sort! Lehet még ma felrakom én is.
-
hargitomi
tag
Srácok, RC1 alatt csak nekem lett jelentősen rosszabb a kamera? Főleg az előlapi, magas fényviszonyoknál is "akad" (nem értek hozzá), szemcsés, életlen képeket lehet csak vele lőni.
-
hargitomi
tag
Sziasztok!
A német Jiayu által fejlesztett RC1-et használom pár napja nagy megelégedéssel. Viszont van 1 probléma amely elég zavaró. Azon még túl vagyok ,hogy reboot után csak 3-4 perc után fog jelet, viszont a Wi-Fivel vannak gondok. Folyamatosan rá vagyok csatlakozva egy adott hálozatra, viszont random időközönként "megszűnik" a wifi kapcsolat. Rá vagyok csatlakozva, settingsben csatlakoztatva van, csupán nem töltődik be semmi, 0 kb/s van a status baron. Majd rá 1-2 percre fixelődik és műkődik minden. Találkozott már ezzel valaki?
-
hargitomi
tag
Sziasztok!
Lehet volt már, szóval sorry. Több mint fél éve van meg a teló eddig ha USB kábellel kapcsoltam géphez, felismerte, lehetett adatot másolni. Most semmi nem történik, csak elkezdi tölteni. Tudnátok tanácsokat adni?
szerk.: szar a gyári, próbáljátok másik USB kábellel akinek ilyen gondja van.. Kommentem itt hagyom, hátha valaki hasonló problémával rátalál.
-
hargitomi
tag
Fülhallgatón keresztül nincs valamilyen módszer amivel lehetne a hangerőt növelni? Nem rossz maxon, de pl kocsiban filmet nézni már nehézkes nálam. Függ a fülestől, vagy ennyit bír a készülék?
-
hargitomi
tag
Sracok, ha LP-t szeretnek kiprobalni akkor egy nandroid backup kell igaz? Mindent pipaljak be lementeskor vagy eleg az a 3 amit a recovery automatikusan bepipal? illetve sd kartyara menjen a mentes ugye? -telo
-
hargitomi
tag
Lehet embere válogatja, de nálam ez kicsit túlzás. 3-4 óra alatt feltölti maxra általában, de nekem ez nem okoz gondot a mindennapokban, éjszakára felteszed akkor reggelre teli lesz.
Párszor volt olyan hiba, hogy felteszem ránézek órák múlva és nem töltötte semennyivel. Néha valamiért ez előjön, de csak ritkán.
-
hargitomi
tag
Aki már a 05.07-es romot használja S3A-n, dobjon már pár mondatot róla, hogy minden oké-e vele. Köszi! Frissítek rá akkor.
-
hargitomi
tag
válasz
kocsisdavid5 #1465 üzenetére
Ilyen árkategóriában nagyon megéri. Akksiról én csak úgy tudok nyilatkozni, hogy használom intenzíven a telót, és elég gyorsan merül, de nem gondolom hogy más telefeon is tovább bírná nálam. Szóval összeségben nagyon megéri, egyáltalán nem bántam meg.
-
hargitomi
tag
válasz
Old Gyfland #1275 üzenetére
Szerintem nem, legalabbis nekem sem sikerult meg rajonni hogyan.
-
hargitomi
tag
Valaki nem tudja véletlenül hogyan lehet kikapcsolni a 15 % alatti "gyengébb teljesítményt"?
XDA-n olvastam, hogy 15% alatt 4 mag dolgozik 900 MHz-en viszont így eléggé akad a rendszer, főleg ha épp játékban vagyok.
-
hargitomi
tag
válasz
Vartanus #1135 üzenetére
Én is hosszabb távra terveztem mikor megrendeltem az advance-det és tényleg megéri a pénzét. Gördülékeny, ram 700 mb alá sose ment, képernyő gyönyörű, ha nagyon használod akkor persze hamar le lehet meríteni, és nem tölt gyorsan, de ezek sem okoznak problémát a mindennapokban. Mindenképpen ajánlom.
-
hargitomi
tag
válasz
BullZeye #1041 üzenetére
Sajnos nekem nélküle jött.
Továbbra is keresem a megoldást, itt a kérdés újra hátha valaki tudna segíteni.
3GB-s verzióra hogyan teszem fel a google appsot? Jiayu.es-ben TWRP-t nem is enged telepíteni, csak CWM-et, aminek a neve CWMS3B, B = basic, így ez sem az én 3gb-s telómra való. Akinek sikerült felraknia a gappsot normálisan (értsd szinkronizál minden mindennel), kérem jelezze. Köszönöm.
-
hargitomi
tag
3GB-s készülékkel rendelkezőkhöz fordulnék.
Ti hogyan telepítettétek fel a gapps-ot? jiayu.es apk-ban csak CWM Recovery-t enged nekem telepíteni, és azt írja az sem ehhez a verzióhoz stimmel, hanem az alaphoz (2 gigáshoz). Ha valakinek sikerült, kérem írjon.
-
hargitomi
tag
válasz
Skillerz #1027 üzenetére
Hy, én tegnap kaptam meg mindenféle mókólás nélkül teljesen gyors, stabil, könnyen használható. A gapps-ot kell csak felrakni, de az sem olyan nehéz. Rendszer, böngésző hibátlan. Hátsó kamera minősége nekem még megfelelő, a front camera viszont nem valami erős ahogy eddig láttam. Kérdésedre válaszolva, abszolút használható.
-
hargitomi
tag
Hali!
Ti hol vásároltátok meg ezt a telefont? Illetve a 2 vagy a 3 gb-s verziót? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kés topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amatőr csillagászat
- fűnyíró traktor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest