- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MB1983
csendes tag
válasz
egykettő #5297 üzenetére
A telefont rokonunknsk vettük. Sikeresen letörték az usb csatlakozót kb. két hét alatt. Elvitték szervizbe, de ott elhajtották őket, lényegében a kukából mentettem meg. Azt, hogy a szervizben mit mókoltak vele sajnos nem tudom. A telefon egyébként lényegében új. Az usb csatlakozó kicserélése után a telefon tölthető, számítógépre csatlakoztatható lett.
A gyári visszaállítás ellenére azt irja ki, hogy feltört készülék( nod32 riaszt), sajnos ez mellett, amikor a sim kártyákat belerakom, akkor nem jelentkezik fel a szolgáltatóhoz, manuális szolgáltató kereséssel talál szolgáltatókat, de max egy - két másodpercre jelentkezik fel, de azt is csak az első kártyahelyen lévő kártyával és maximum egyszer- egyszer.
Köszönöm szépen. -
egykettő
aktív tag
Kérdéseket inkább itt tedd fel mint privátban mert másnak is hasznos lehet. Amikor vetted még működött? Vagy nem is próbáltad? De mindenképpen javasolnám, hogy olvasd el előbb a logout cikket és az első hszt. Nekem már nincs ilyen telefonom, csak véletlen belépve maradtam a forumba, szóval nem feltétlenül tudok segíteni.
-
MB1983
csendes tag
MB1983
(újonc)Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. A telefon ami hozzám került, a nod32 szerint feltört, rootolt.
Miként tudom ezt visszaállítani.
Nagyon szépen köszönöm. -
peppyscot
csendes tag
válasz
Magicrat #5291 üzenetére
Hát sajnos én is ezt vettem észre.Fél éves van nekem benne de már sehol sem lehet venni.Gondolom a szép lassan felvásárolták a tulajdonosok.Gondolom ennek is ketyeg az órája ami az enyémben van.Sajnos nem tudok tippet sem adni.Vagyis A parts4repair.com onnan rendeltem tőlük alkatrészt régebben.Kicsit drágább mint alin de írj nekik hátha.Rendesek, korrektak.Olyat beszereztek amit nem is gondoltam volna...Egy probát megér.
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kezd megint meghalni a teló USB csatija.Egyszer más ki kellett cserélni a lapocskát amin van, az tök egyszerű volt. Most viszont nem találok már eladót sehol sem. Tegnap reggel még volt egy használt az alin, mire estére beletörődtem, hogy újjat nem találok, már azt is eladtál.
Az lenne a kérdés, hogy tud-e valaki mégis, hátha én nem találtam meg, vagy esetleg van-e elfekvőben ha valaki többet rendelt anno.
Köszönöm
MagicRat -
-
Doink
aktív tag
Megjött az Oreo, lehet ünnepelni hogy még mindig up-to-date a telefonunk
-
Mikolion
újonc
Sziasztok . Nem tudom hogy élő-e még a topik ? De hátha . Engem az érdekel , hogy tud e valaki alkatrészeket ill. alkatrésznek való telefont(Jiayu S3 3GB ram 16 GB rom). Köszi a választ előre is .
-
egykettő
aktív tag
Nem lett sikeres a digitizer csere
egyelőre keresem, hogy mi legyen belőle illetve a maradványaiból.
-
dfdfdf
őstag
Hali segítsetek legyetek szivesek. Elszált a telóról a Rom valahogy a páromnál... Gyakorlatilag csak a twrp 2.8.7.7. jön be csak. Melyik romot szedhetném le amit csak twrpből tudnék felrakni és működik? Segítségeteket előre is köszönöm
-
k.zozo.
tag
Ha valakinek wifi eldobálási problémája van, nálam Extreme alatt ez [link] az app megoldotta a gondot. Stabil a wifi, nem kapcsol szét, nem dobálja el a teló, végre!! Nem tudom mit csinál, de műxik
-
failed
tag
válasz
Gyula196906 #5278 üzenetére
rendben köszi
-
failed
tag
válasz
Gyula196906 #5276 üzenetére
rendben, de attól ugye a gyári szoftver még megmarad?
-
Magicrat
tag
válasz
droti25 #5248 üzenetére
Sziasztok!
Én RC5-el, 5.1.1 androiddal. Augusztusban lesz két éves, eddig egy új aksi kellett bele. Az eredeti felpuffadt
Én úgy töltöm, hogy este ugye rádugom, de előtte összes program kilő, wifi, adatkapcsolat kilő. Mivel nálam is előfordult, hogy reggelre nem töltött föl maxra, hanem olyan 60-80% közé. Mióta ilyen szoftgyalu van esténként, nincs progléma, valszeg valami progi merítette. Én szeretem, nem is tervezem lecserélni. Ha mégis, csak Xiaomi lehet. Azért nézem a híreket, egy redmi note 4 nálam is bejövős lenne. De amíg megy az S3, meg nem válok tőle.
Üdv
Magicrat -
failed
tag
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyna oldhatnám meg, hogy törölődjön minden a telefonról, a gyári programot kivéve?
nyomtam visszaállítást, de ugyanúgy ottvan a netpincér, a bkk, a burger, stb... alkalmazások a menüben.
alapjába véve nem értek a telefonokhoz, de gondolom azé nem lehet olyan bonyolult...
-
droti25
őstag
Sziasztok
Másfél év után lecseréltem a Jiayu-t egy Xiaomi Redmi Note 4 global -ra.
Szerettem de eljárt felette az idő.
Jó váltás volt, nagyon komoly telefon, főleg a MIUI rendszerrel karöltve. -
peppyscot
csendes tag
-
egykettő
aktív tag
válasz
peppyscot #5264 üzenetére
Köszi a haszons infót, megpróbálom lekapni rola, remélem sikerül.
(#5265) sodokan: engem érdekelhet a telód ilyen állapotba is mivel nekem kijelző gondom van. ha download módba el tudnád indítani akkor le lehet törölni. Ha meg tudunk egyezni és pesti vagy akkor nálam összerakhatjuk és le tudunk törölni rola mindent, a két telefonból van elég alkatrészünk bármire
-
sodokan
tag
sziasztok
van/volt egy jiayu s3-am, nem töltötte a töltő, ugye kipróbáltam többet is, nem a töltővel volt baj, vettem új akkut, az se segített, tehát nem az akkuval volt gond, vettem új nyáklapot amit ajánlottatok, kicseréltem és bekapcsolt és minden fasza volt, EGYSZER, azóta se kép se hang, már nem akarok vele foglalkozni, mert vettem úgy telefont, viszont szívesen eladnám hibás telefonként, van rá valami módszer, hogy jelen állapotában ki tudjak törölni róla minden szenzitív információt?
-
peppyscot
csendes tag
válasz
egykettő #5263 üzenetére
Nekem is az volt összetörve. Csak sajnos nem tudtam szét választani az lcd-től. Nagyon erősen össze vannak ragasztva. Hőlégfúvó, csináltam keretet hozzá de a végén megsérült az LCD. Remélem neked több szerencséd lesz hozzá. Valami kis forró lap-ra kellene tenni ami pontosan 70 fokos. Nagyon sok videót és leírást olvastam róla.
-
-
-
egykettő
aktív tag
Ma reggel betört a kijelzője a jiayu s3-mnak
Van valkinek egy jó kijelzője?
-
peppyscot
csendes tag
válasz
hargitomi #5257 üzenetére
Szóval a legújabban sem tökéletes még a wifi...Akkor még várok, hátha kijavítsák.Le a kalappal superdragonpt-ék előtt.Csak hobbiból fejleszteni 5.1 óta több verziójú androidon keresztül égész 7.1.2-ig.
Sajna eddig mindegyik rommal volt valami bibi(gyáriakkal is)..Például a voip hivásnál is nagyon halk, pedig már mindent megpróbáltam.Patch-et, value állítás,minden romot.De a telót imádom már lassan 2 éve és még remélem kiszolgál még egy ideig.Sajnos nem igen lesz már jiayu teló valószínűleg.Az xda-sok meg eléggé lehúzzák az új márkák minőségét.Valószínű joggal.Tisztelet a kivételnek(oneplus stb).Ezelőtt jiayu s2-m volt az is nagyon minőségi teló volt a rozsdamentes házzal meg a 6 mm vastagsággal.Na azt a mai napig sajnálom hogy eladtam.Kisebb is volt. -
hargitomi
tag
válasz
peppyscot #5256 üzenetére
Megerősítem, a youtube-bal kapcsolatos gondot már javították.
Igen, az nekem is feltűnt, hogy automatikusan nem csatlakozik másik hálozathoz, csak ha pl megnyitom a beállításoknál az elérhető hálozatokat, akkor. Nem tudom, már együtt élek én ezzel régóta.
Egyébként stabil és személyszerint tetszik, amire használom a telefont teljesen megfelel és üdvözítő 7.1.2-t látni egy ilyen (viszonylag) régebbi készüléken.
-
peppyscot
csendes tag
Régebbi hozzászólásomban említettem a madOS(7.1.2) telepítését.
#5242 hozzászólás.Nekem egy idő után rosszul játszotta a youtube app a videókat, és a kamera nem működött a fb messenger-ben.Egyébként semmi gondom nem volt vele.Nekem fontos a youtube lejátszás a gyerek miatt.Én az előző verziót tettem fel a 7.1.1-et.Elméletileg javították most már benne a 7.1.2.-ben ezeket és még sok mindent mást is.Köszönet a mad team-nek az xda-n!
A másik dolog amiért a gyári kitkat van rajta hogy állandóan ide-oda járkálok melón 2 wifi hálózat közt és csak a kitkat hajlandó rögtön egyikről a másikra csatlakozni és fordítva is.Gondolom valami energiatakarékossági dolog és nem megy nekem lollipop(5.1)-tól újabb rendszereken.Sajnos.Nehezen akarnak rácsatlakozni a másikra ha elveszett az előző hálózat. -
-
egykettő
aktív tag
Persze
android 5.x-el.
-
droti25
őstag
Hahó
Van még vki rajtam kívül aki megelégedéssel használja ezt a telót?
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Egy G5S ről lenne szó, de hátha találkoztatok ilyen hibával.
Két napja nem hajlandó gsm hálózatra csatlakozni, egyik kártya nyílással sem.
Romot újra raktam, de nem változott a helyzet.
Három éve tette a dolgát....
Mi lehet a baja? -
patiati
csendes tag
Csak a Stable 7-ben és Stable 8-ban van videólejátszós probléma. A youtube fix sem segített teljesen, így visszaraktam a Stable 6-ot. Napi használatra nekem teljesen jó.
-
peppyscot
csendes tag
válasz
egykettő #5241 üzenetére
Nálam szépen fut, csak a youtube full hd videóknál akad meg ha áthúzom előre a videóban.Még nem próbáltam a második youtube fix-et.
Az xda-s tanácsokhoz megfelelően raktam fel.(egyébként nekem is jött a wifi mac hiba)
először kitkatről így kell lollipora frissiteni.
Ezt a firmware-t keresd xda-n:
rc5 version of superdragon's post on thread "[ROM] [REPACK] [ 5.1.1 ] RC5 Lollipop Jiayu S3 & S3 Pro [MT6752]"
Ezzel a német rc5 rommal(Ami újra van csomagolva,a legújabb MAD-féle twrp recovery-t tartalmazza) kell Spflashtools-szal FIRMWARE UPGRADE-t csinálni.NEM DOWNLOAD!!!
Telepítés után elindítani a telót, hogy szépen felálljon az RC5 rendszer.Majd újraindítani recovery-ben és CSAK FACTORY RESET-et csinálni.Ha advance-val törlöd valamit kitöröl.Sokaknál előjött az xda-n.
Unmount-olni a system particiót a mount fül alatt(nekem nem kellett, mert a legújabb MAD TWRP recovery-nél gondolom nem kell) és mehet fel a nougat.Először kiírta a wifin hogy mac cím 02:00:00....Kikapcs-bekapcs és azóta minden bug nélkül megy.Remélem segítség lehet... -
egykettő
aktív tag
nálam nem muzsikál valami jól a mad féle nugat. Video lejátszási és wifi gondok vannak, na meg néha 3g bajok is.
-
patiati
csendes tag
A gyári 4.4.4-ben voltak érdekes dolgok, leginkább egy update-et javasolnék valamilyen custom rom-ra.
Ha azt nem szeretnéd, akkor emlékeim szerintem egy system app remover-rel (store-ban találsz ilyeneket) le kell szedni a furcsa nevű lock screen app-okat.
Megtaláltam egy régi hozzászólásomat erről, az ott hivatkozott xda-s linket is érdemes meglesni.
-
failed
tag
őőőő, akkor előtte le kell róla mentsek mindent?
és ha nincs SD kártyám?
-
failed
tag
Hali
Van egy olyan gondom, h nem tudom kikapcsolni az "ismeretlen forrasbol szarmazo..." balblablat. Mindig visszakapcsol. Virusea tippelnek de az nod sem tudja letakaritani... Illetve van meg egy olyan gondom is , hogy renszeresen megjelennek ilyen reklamok random , es ha nem a bezarasra nyomok akkor azonnal visz a marketre hogy toltsem le... Fertozottnek jelzi a beallitasokat a trebuchet meg még ezt azt. Any tipl ?
koszi gyari droid 4.4.4. Gyari rom gyari minden
-
EndyCretu
csendes tag
válasz
patiati #5208 üzenetére
Sziasztok! Közben a múlt hónak közepén megjött az alja a telefonomnak amelyiket Kínából rendeltem meg! Meg is tettem azt hogy fölszereltem(egy kicsit félve hogy ne hogy elrontsam),és kipróbáltam. Nagyon jó lett és azóta is nagyon remekül elvan az én 9 éves kis fiam örömére aki megkapta!
A majdnem 2 éves aku is mind ha fell elevenedett volna! De vettem egy pót akut is!Szóval megint remekel a kicsikém,de ezután már nem az én kezemben!
Amúgy mostan derül ki hogy mit tud mert a fiam gyömöszöli rendesen különféle játékokkal meg többszörös videó nézéssel! Remélem nem hagyja cserben
-
sodokan
tag
válasz
patiati #5231 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/New-original-USB-plug-charge-board-with-micorphone-for-Jiayu-S3-cell-phone-Free-shipping/32342272719.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_427_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051,searchweb201603_3&btsid=da7658c6-c462-489c-86d4-ecdb7ddead3c
erre gondolsz?
-
minatomiray
csendes tag
Na nekem most lett elegem a folyamatos szivásból. 2012 óta használok Jiayu-t: volt G2, G3, G4, G4S, S3 minddel csak a szívas volt: G2-G3: kamera fos, GPS fos, g!: firmware fos, toucscreens fos, GPS kuka, reszelgetés állandóan. Needrom állandóan. Most is egy regebi G4 touchscreenje szallt el, akkor Magyar nyelvű rom nem volt hozzá. Jelenlegi S3: nincs normális ROM amiben minden jó, pl. a video, jó a hangja, nem esik szét a wifi, nem kell rebootolni videókészítés után hogy legyen alsó mikrofon, tárcsázó befagy, amostani MAD 7.1.1. is fura dolgokat csinál, sorolhatám még... S3-ban már 2 mikrofonpanelt cseréltem, két kulon telefonban, oldalsó hangerő gombokat is kellett mar forrsztani, kellet másik akku mert meghal 15%-rol, mostmár a Konpson is meghal 15%-nál, akkor a töltés rapszodikus, most rendelem a harmadikat also panelt... ahhh, elég volt. Holnapután itt a OnePlus3T, nem bírtam tovább. Nem akarok többet szívni bocs srácok, kiszállok.
-
patiati
csendes tag
Nem az akuval lesz a probléma, én is azt cseréltem először... ez az alsó áramkör meghibásodása.
Úgy néz ki mintha töltene, de nem. Még a töltés ikon is megjelent, de ha rádugtam a mérőre akkor bizony látszott, hogy általában 0.0A-t vesz fel. 0.3A-nál sose ment fentebb, 50-60% felé az elmúlt pár héten már alig tudtam tölteni. Végre pénteken megjött az új és azzal minden ilyen jellegű problémám megoldódott, folyamatosan tölt 1A-ral és nem ugrál a töltöttségjelzés sem össze-vissza. Azt még nem teszteltem, hogy a 15%=0%-os hiba is megjavult-e, de van egy olyan érzésem, hogy igen. Habár az új áramkörön a jelölés ugyanaz, de az usb csatlakozón már ránézésre is látszik, hogy nem olyan mint az eredeti.
Ezen felül pár hete a mikrofon is megadta magát... de most már minden ok.
-
egykettő
aktív tag
vegyetek új akkut, az kb 99% hogy segít, én gyárit vettem eddig mindig. Az állandó gyorstöltés sztem megöli az akkut én már hármat kinyírtam, több kevesebb idő allatt.
-
sodokan
tag
válasz
minatomiray #5226 üzenetére
nekem is hasonló, csak az akku ki-be tételtől nem mutat többet
edit:
egy olyan 50-60%-ig felmegy ha kedve van, de vannak éjjelek hogy semmit nem tölt vissza, most kikapcsolva próbálom tölteni....hargitomi:
én nem custom romoltam, hanem a gyári van rajta, csináltam factory resetet, az se segít
-
hargitomi
tag
válasz
minatomiray #5227 üzenetére
Nekem sajnos nincs más ötletem, hasonló problémákra egy új konpson akksi megoldás volt. Kétlem, hogy szoftveres gond lenne, de azért megkérdem, milyen rom van rajta? Bár, ha attól függne, ez korábban is előjött volna.
-
minatomiray
csendes tag
válasz
minatomiray #5226 üzenetére
Most kivettem belőle az akksit, mivel nem moccant sehová a % 27%-ról, visszatettem és lám egyből 88%-ot mutat... mi lehet ez?
-
minatomiray
csendes tag
válasz
sodokan #5225 üzenetére
Nekem is pontosan ez a problémám. Vettem új Konpson 3400-as akkut is, azzal is csinálja. Néha nem töltődik, néha igen, és ha igen akkor sem mindig megy 80-85% fölé egész éjszaka. Most éjjel rajta volt végig, a piros töltés jelző LED világított, ikon töltést mutatott és nem változott semmi, este 27%-ról talán felment reggel 30%-ra, most pedig már le is akar merülni. Valami nekem itt nagyon nem tetszik...
-
-
sodokan
tag
Sziasztok
bajom van nekem is a töltéssel...
visszaolvastam itt, szétszedtem a telefont, viszont az usb csatlakozó stabil mint a forint és a tünetek is arra utalnak hogy azzal nincs baj
egyrészt vannak akku dropok, másrészt egyszerűen nem töltődik, éjszakán keresztül (meg napközben is) hiába van töltőn, nem akar 30% fölé menni a töltöttségi szint, a töltésvisszajelző led világít, tehát folyni átfolyik rajta az áram, az akku ikon is mutatja a villámot
vajon egy akkumlátor csere megoldja a problémát? -
droti25
őstag
Sziasztok
Akarok egy Hard resetet eszközölni a telefonon, mert már rég volt. Miket érdemes törölni? Dalvik, cache. ?
-
k.zozo.
tag
Köszönöm a segítséget, sikerült felrakni viszont nem működik a wifi egyáltalán be sem engedi kapcsolni. Volt valakinek ilyen probléma? Legújabb M.A.D. nougat.
-
k.zozo.
tag
Extreme romról váltanék legújabb M.A.D. nougatra. Wipe megvolt, viszont az install nem megy, azt írja a TWRP hogy Updater process ended with ERROR 7. M.A.D. faq azt írja hogy: Since 7.1.1 Update, you'll need to unmount /system first , then you can proceed with rom install.
Hogyan tudom unmountolni a systemet? Nem találom sehol a TWRP-ben.Köszönöm
-
BullZeye
veterán
válasz
minatomiray #5209 üzenetére
1x1mm-es digitális mikrofon százasszög bonyolultságnak felel meg?
-
minatomiray
csendes tag
Én a második mikrofon (alsó töltő-motor) alsó panelt cseréltem ki, két telefonban is. Illetve egy kapcsoló panelt is, amin a hangerő és ki-be gombok vannak, azom kezdtek el nem reagálni. Ezek úgy tűnik fogyóeszközök, viszont azt nem értem hogy a pékben hibásodik meg egy százasszög bonyulultságú mikrofon vagy mikrokapcsoló majd egy év alatt. Egyik sem űrhajósvizsga, meg kell rendelni Aliról és pár csavar után lehet cserélni (na jó a kapcsoló panelhez kellett egy forrpáka és nagyító is).
-
EndyCretu
csendes tag
Sziasztok! És nehéz kicserélni,valami speci szerszám kell hozzá? Vagy esetleg bízzam a szervizre?
-
failed
tag
nekem az okozta a gondot, hogy megtelt szöszökkel a csatlakozó aljzat... mindig zsebben hordtam a telefont, és összeszedte a szöszöket az aljában... aztán egy idő múlva nem akart tölteni rendesen... azt hittem hogy a rövid töltőfej miatt (mert vastag a tok, és hogy nem ér bele rendesen...) aztán egy fenté... a szöszcsomó nyomta ki a dugót... XD én meg csak erőltettem... erőltette, és szerintem letörtem a csatlakozót a nyákról... szerintem legtöbbünknél ugyanez történhetett...
amúgy tűvel ki lehet piszkálni a már csomóvá vált szöszöket, és akkor szerintem nem lesz ilyen gond... csak ezt félévente érdemes megcsinálni
-
egykettő
aktív tag
Nekem kb. Fél éve adta meg magát és szép lassan lett kontakthibás így időben rendeltem másikat, üzemkiesést nem okozott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged