- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Hmm ez érdekes...egyszer nálam is számokat mutatott a szolg@ltató helyett az egyik simen..
, de kb 5 secig...aztán visszaállt. Azért mondom még tesztelni kell de úgy tűnik hogy ez már vállalható verzió
Nálad nem szokott beugrani egy ablak egy pillanatta időközönként ? Van mikor az statust húzom le akkor ....de el is tűnik nem tudom mi lehet az?Gapp neked egyszerű volt ?
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1192 üzenetére
-
janaman01
addikt
na nem birom szerkeszteni...
igen jobb a beszédhangszóró is, meg a hátsó is, nekem is világosabb az alsó gombsor, illetve szebbek a szinek..a fehér is szinte már hófehér...nekem marad most fentja képeket videókat sokkal szebbet csinál mint a gyári..
-
janaman01
addikt
válasz
Old Gyfland #1189 üzenetére
a logout bejegyzésben már beraktam, de ha van még kérdésed akkor jöhet
ezt a romot nem sd ről kell
azok a custom rom.zip ek..ezt ki kell csomagolnod a gépen egy könyvtárba...de olvasd el a bejegyzést és ha valami nem tiszta akkor kérdezz, lehetőleg usb 2 re dugd, 3 at nem szereti
nagyra: nálam pin beütés megy, dupla kopp ébresztő nem..arfelismerést nem használom..
, THU3 ( vagy 4 G)
illetve THU -t ir kisystem format minden meg volt elötte? vagy csak factory reset ?
-
Old Gyfland
tag
válasz
janaman01 #1165 üzenetére
Köszi. Leírnád a folyamatát? Talán másnak is hasznos lenne.
Letöltöm a romot, rámásolom az sd kártyára és hogyan tovább? Van recovery menü, vagy azt is fel kell tennem? A PC-re már leszedtem a flashtool progit, de még soha nem használtam. Szóval, elég sok kérdésem van. Azonban, ha meg van lépésről-lépésre akkor meg tudom csinálni, bele merek vágni. -
janaman01
addikt
válasz
BullZeye #1186 üzenetére
úgy látom ez még nem az nfc s verzsön, még arra várnotok kell
de szerintem hamarosan kijön, (nekem 2gb os van)
szerintem ráállok erre a color os re...a flyme sem rossz viszont az akadozik néha, ez szép simán fut, nagyon el van találva ez a rendszer, nem hiába..csak egy oppo port ...
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #1185 üzenetére
Felraktam én is ColorOS-t, hát elég baba, de nem tökéletes
A PIN beütésénél ha csak a számjegyeket nyomkodod, akkor pár mp után lezárja képernyőt (pedig nyomod a számjegyeket), a szolgáltatónál nekem T-mobile helyett 21630-at ír ki, és a dupla kopp és társai a menüben megvannak, de nem műxenek (pedig egyéni app-okat is be lehet állítani
). Arcfelismeréses unlock sincs benne, és a Miravision-t is belerakhatnák
Ja, meg egyszer bekapcsolás közben kifagyott... Meg az oppo boot logó benne maradt.
De amúgy nagyon kellemes ROM!!! Iránytű működik, a GPS szerintem jobb, mint a gyári szoftban, a GPS teszt szerint 1m-es a pontosság az erkélyről (amcsi és orosz műhold), szép, kultúrált rendszer, slow motion videófelvétel működik (480p-ben), a hívás hangminősége is jobb lett (a gyári romban túl sok a magas hang szerintem, ebben meg túl kevés... a középút kellene
), és lehet hogy csak hallucinálok, de mintha a kapacitív gombok háttérvilágítása erősebb lenne...
Az AnTuTu fanok kedvéért: 40853Na ezt már használnám élesben is a gyári ROM helyett
-
-
janaman01
addikt
pár képernyőmentés a color os ről...szépek az animációk, szerintem ez a rendszer marha jól meg van csinálva...persze ez csak az én véleményem...van aki a papot van aki a papnét
-
janaman01
addikt
no color hirek ?
gmail nem jön értesités, ha a gmail appot használom..viszont ha a beépitett levelezőt akkor megjön rendesen az értesités...mondjuk erre a colorra mindig is bajos volt rárakni a gappot..erre meg pláne
jah menyuskahh: egyelőre a mentés kissé macerásabb ez alapján ha el tudsz igazodni, akkor meg tudod csinálni...használd a scatterben lévő cuccost
én már azért megcsináltam...biztos ami hót ziher..azaz lehetséges
-
gabika318
aktív tag
Itt a másik kedvenc modom: korábban írtam, hogy nem szeretem a gyári keskeny hívóképeket. Ezt minden romban egy kicsit felnagyítom. Eredmény:
Letöltés: Contacts-BigPhoto.apk
A mod alkalmazása:
1. készítsd bizt. mentést a \system\priv-app\Contacts.apk fájlról
2. a letöltött apk-t nevezd át Contacts.apk-ra
3. másold a Contacts.apk-t ide: \system\priv-app\Contacts.apk és írd felül
4. adj jogokat (644) a \system\priv-app\Contacts.apk fájlnakA mod biztosan kompatibilis a következő gyári rommal:
S3-20150411-155027 -
RVR400
veterán
Nekem ilyen van. Ez a gyári, csak rá van festve a majom.
A fent linkelt útvonal úgy készült, hogy rajta volt a tok, és egy össze-vissza rezgő tartóban van a teló a visszapillantó tükör alatt.
-
sonic8
tag
Az új kínai ROM-mal nem látom a kínai műholdakat, nincs valami trükk a fájlcserén kívül amivel rálehet bírni, hogy kínait is lásson? Amúgy minden patent, szerintem is javult a videó minősége és mintha a fényképé is. Gyors, némi kínai trash van rajta de Titaniummal le lehet szedni, na meg a gapps is külön telepítendő.
-
sonic8
tag
Próbálgattam ma Én is a GPS-t és meg kell erősítsem janaman állítását miszerint a szilikon tok valamelyest árnyékol. Próbáltam nem forgatni a telefont miközben levettem a tokot és tényleg csökkent a térerő, zárt helyen még jobban észrevehető. Lehet, hogy nem mindegyiknél csak bizonyos árnyalat, az enyém átlátszó-fehér színű.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #1176 üzenetére
benne van a beállitásban...jé tényleg azt most nem is néztem
na..nég tesztelem ezt a color os t...aztán beszámolok illetve segitek, de egyelőre marha jó.. -
janaman01
addikt
nagyra: szépen megy az új color os, igazad volt be kell pipálni az fdd lte , majd reboot, dupla kiopp nem megy, viszont szép gyors felület, angol, kinai....a gapps telepitése egy kicsit macerás de megoldható...ha kell segitek...
-
BullZeye
veterán
-
gabika318
aktív tag
Ez a része nálam lehet (sőt biztos), hogy a Gravitybox miatt van. Mindenesetre a mod második feléért készítettem elsősorban a módosítást. gravityboxot használok és csak ez a része hibádzott, illetve akadt össze a Gravityboxal. Kösz az infót!
Akkor módosítok, a mod azoknak kell elsősorban, akik Gravityboxot is használnak!
-
gabika318
aktív tag
Csak apróság, de engem a korábbi gyári romokban is zavart, hogy ha az akku százalék kijelzést bekapcsolom, mutatja az akku ikonba is a százalékot és mellette szövegként is mutatja a töltöttségi szintet. Minek egyszerre két helyen???? Ráadásul GravityBox alkalmazással abszolút nem kompatibilis, mivel ha ott állítok be egy moddolt akkuikont, akkor látszik a gyári is és mellette a Gravityboxos akkuikon is, a töltöttség százalék szöveges megjelenítéséről nem is beszélve. Mivel továbbra sem javították ezt a "hibát" hát én megtettem.
Eredeti akku ikon, javított töltöttségi % kijelzéssel:
Letöltés: SystemUI-noPercentage.apk
Gravitybox kompatibilis akku kijelzés:
Letöltés: SystemUI-CompWithGravityBox.apk
Ebben az esetben, alapban semmilyen akkukijelzés nincs a rendszer részéről, az akku ikon kijelzést csak a Gravitybox tudja biztosítani.
A mod alkalmazása:
1. készítsd bizt. mentést a
\system\priv-app\SystemUI.apk
\system\priv-app\SystemUI.odex
fájlokról
2. nevezd át a fenti modok közül a neked alkalmast SystemUI.apk-ra
3. másold a SystemUI.apk-t ide: \system\priv-app\SystemUI.apk és írd felül
4. töröld a \system\priv-app\SystemUI.odex fájlt
5. adj jogokat (644) a \system\priv-app\SystemUI.apk fájlnak
6. teló újraindításaA mod biztosan kompatibilis a következő gyári rommal:
S3-20150411-155027 -
nagyra
tag
Folytatva a Samsung S3 Neo-val a tapasztalatokat, a kamera már nem működik, "az alkalmazás leállt" szöveggel kilép, és néha random színben ok nélkül el kezd villogni az értesítés jelző led, amit csak újraindítással lehet megszüntetni... Na, hát ezek a plusz hibák 1 HÉT alatt... Szóval azért nem olyan rossz a JY-S3
-
cibi21
csendes tag
válasz
janaman01 #1147 üzenetére
Köszi, ez az én mobilomra, jött
elsőre nem ment fel, .
telepitettem, elfogadta de maradt a régi soft a restart után
Az aksit bezzeg levette 90% ról 31% raHm. fél órája vettem le e töltőről..
Most dugjam meg megint?2 percnyire rá kikapcsoltam 5 mp-re majd visszakapcsoltam, most az aksi 100%
hát gyerekek, ez egy kinai csoda.5x re sem megy fel a vezeték nélküli frissités
-
janaman01
addikt
válasz
Old Gyfland #1160 üzenetére
ROM 4 – S3SW 20150314-141844
na neked ez kellene, igazából dunsztom nincs hogy miért nem frissit, a beállitásokban benne van hogy minden hálózaton frissitsen ne csak wifin...? ha nem megy akkor sajnos flashelned kell.. -
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
na szóval a mostani frissités ahogy le tudtam forditani, a videó felvételt optimalizálták...na erre kiváncsi leszek..má sötétben nem idétlenkedek
- újrainditás utáni akku kijelzést javitották..ugye hogy ne másszon el a százalék...
wifi optimlizálás
és számos kis bugnagyra: ja ez csak egy szerver kezelő progi semmi más, már régóta használom, semmi baja a gépemnek
win8.1 defender se meg az eset se , meg az antspy se rikácsolt _)
-
janaman01
addikt
válasz
Old Gyfland #1160 üzenetére
valaki 3GB os segitsen már akinek w-s romja van..mi a legutolsó frissités hozzá ?
rá kell néznem akkor már én se vagyok képben...mert 4 féle van ...ugye... -
janaman01
addikt
BaiduYunGuanjia_5.1.0.exe ezt felrakod a gépre, amikor a kinai letöltésnél vagy , nem a letöltésre kattintassz hanem mellete balra a kékre..hozzáadja a szerveredhez, és a pc n megnyitod a progit majd letöltés...kinai az egész de a nyilak al el lehet igazodni...ez nem nagyon szakad meg és gyorsabban is jön..
-
jojoando
aktív tag
Én inkább a Lolliloppot várom rá az jobban izgatna.
Arról nincs hír? -
janaman01
addikt
próbáltam, de szerintem az pont azt csinálná hogy kinaira állitja..? bár nem inditottam újra,,,..lehet kellett volna? nah majd legközelebb
-
janaman01
addikt
azt én is elkezdtem ugyanis leszedtem ma a JIAYU_S3_Color OS_20140413-t de közben láttam hogy van egy újabb, viszont ebben nem jó a 4g , de nem is mókoltam vele hanem elkezdtem szedni a mait....de az meg belassult
a gapps se ment fel rá, de a 592zn_s3 re fel szokott...viszont , marha jó lett a 4g n kivül..szép sima rendszer,,,az is lehet egy alternativa
-
janaman01
addikt
akár már itt is , de a telóm is zizgett...kina verzsön only
deeee most elötte belekukkantok
-
janaman01
addikt
hopp egy ujabb frissités (áprilisi)a 2 gb ra ...hm nyomják most kifele
04.13...hmm..na próba...
-
janaman01
addikt
válasz
Old Gyfland #1144 üzenetére
azt hiszem hogy a 3gigásokra is kijött már a frissités, vagy csak a kina verzsönre, valaki aki 3gigásat használ és nemzetközije van , frissitésügyileg hogy áll ,
-
BullZeye
veterán
-
Old Gyfland
tag
Irigykedve nézem a GPS teszteket. Nekem legjobb esetben 12 holdat látott, 3 méter pontossággal. Gondoltam csinálok egy frissítést. Rányomtam és kiírta, hogy az Ön készüléke naprakész. Build szám S3SW 20150213-171816.Szóval jól jönne egy kis segítség, ha van újabb, honnan, hogyan. Eddigi telóimnál csak CWM ből telepítettem. Egy kis "szájba rágós" leírás kellene. .....ja, 3 gigás verzióm van. Előre is köszi.
-
janaman01
addikt
válasz
BullZeye #1142 üzenetére
még az emagról rendeltem annó ilyen hajlithatósat(hasonlót), de az túlságosan berezonált és magát a tartót átraktam a mio tappancsára, ( van egy mio-m is )és az már tökéletes, csak épp én se tudom tölteni közben, mert az usb t pont lefedi az alsó támasztó rész
látom a programokban tele vagy reklámmal... idegesit ( cseréld már ki a system / etc/ hosts fájlt erre a hosts ra , add meg a jogokat restart és nincs többé reklám .)
-
BullZeye
veterán
válasz
janaman01 #1141 üzenetére
Dehogynem, csak elfelejtettem Telenornak a kódját, így nem tudtam kicseréltetni simet, és ez még nem támogatja 4G-t azt hiszem (~3 éves kártya). Vagy be kéne állítani APN-t amiről nem találtam infót neten, úgyhogy gondolom elég lesz cserélni sim kártyát majd.
Milyen autós tartót használtok? Mert amit vettem qrwa jó, csak épp pont rálóg az USB-re, így tölteni nem tudom közben.
-
hargitomi
tag
válasz
Vartanus #1135 üzenetére
Én is hosszabb távra terveztem mikor megrendeltem az advance-det és tényleg megéri a pénzét. Gördülékeny, ram 700 mb alá sose ment, képernyő gyönyörű, ha nagyon használod akkor persze hamar le lehet meríteni, és nem tölt gyorsan, de ezek sem okoznak problémát a mindennapokban. Mindenképpen ajánlom.
-
BullZeye
veterán
válasz
janaman01 #1122 üzenetére
Ezért kérdeztem tőled privátban, hogy mit használsz. Ma vettem egy autós tartót, meg levettem a silicon tokot róla, és belvárosban is stabil a jel, simán lehet vele közlekedni, és nem kalandozik el pár utcát.
Tartó híján lent volt eddig a műszerfal alatti tartókában. Úgyhogy nem szar ez, csak qrwa gyenge a jel...remélem valaki csinál egy antenna erősítő guide-ot, aztán én is beforrasztok valamit hozzá, csak nem nagyon vagyok otthon a fizikában az antennák terén, hogy most milyennek kéne lennie az alakjának, vagy hogy melyik a GPSé.
-
Vartanus
őstag
Nekem is nagyon tetszik ez az S3,csak máshol mondták hogy a Jiayuk szenvednek minőségi gondoktól(és lebeszelnének erről az S3-ról is,csak uhy tetszik..)és amilyen telót pl az oroszok nem kapnak fel az az gyártó rlszéről kb 0 támogatást kap.
Mivel én most hosszabb távra tervezek és nem tudok félévente telót cserélni biztosra akarok menni hogy minőségi telóm legyen. Mondjuk romolni szeretek de ha nem muszáj nem cserélgetném folyton
-
persil
nagyúr
válasz
Vartanus #1132 üzenetére
Nem volt visszalépés, sőt! A g3 bár egy szuper telefon, de hajlamos a "dadogásra" meg-megakadt. Nem mondom, hogy lassú volt, de hardveréhez/árához képest nem olyan smooth a felület. Aki nem ennyire háklis rá, mint én, az lehet észre sem venné, de be kell valljam engem zavart.
Nálam ez a legfontosabb szempont, hogy mindennapos, általános dolgokban gyors, folyamatos legyen a teló.A másik ok, hogy nálam fél év, max egy év után erős cserekényszer jelentkezik
Én nem ruhára, meg kocsira költök százezreket, hanem telóra, meg pc-re, ilyen vagyok
Na, ez a két ok vitt rá a cserére. A jiayu s3-at meg tök véletlen találtam, neten olvasgatva és mivel nem akartam elhinni, hogy kínában ezt tudják nyújtani 70 ezerért, így ki kellett próbáljam
Szóval mindent egybevetve, a kamerát leszámítva g3 után előrelépés(ráadásul fele áron). A felület szupergyors és teljesen folyamatos, játékokban tökéletes, a kijelző gyönyörű, akksi bírja szóval...
Amúgy össze lehet vetni a telót bármelyik 70 ezres samsung-gal, lg-vel, sony-val stb-vel... a köpetébe nem léphetnek azok a készülékek ennek
-
Vartanus
őstag
Köszönöm mindenkinek az infókat! Úgyfest akkor az S3 személyében meglesz az első Jiayum
Persil:
A G3 után nem volt visszalépés az S3,nem bántad meg hogy a nagy LG-t erre cserélted? Mi vitt rá hogy a G3-at épp Jiayu S3-ra cseréld?
-
persil
nagyúr
válasz
Vartanus #1129 üzenetére
Nekem 3 gigás van, előtte lg g3-asom volt, így ahhoz tudok viszonyítani.
A felület sokkal gyorsabb, folyamatosabb, sehol egy akadás, ha fejreállok sem. Játékok, amiket eddig próbáltam mind mennek tökéletesen, van, ami még jobban is, mint a g3 esetében.
Szabad ram olyan 1.2 gb alatt még nem nagyon volt, talán csak 1-2 alkalommal.(azt a kolera facebook/messenger appot nem használom, azok meg elég rondán bele tudnak köpni a levesedbe, de persze erről nem a teló tehet.)
A kijelző szebb, pont. Lehet ezzel vitatkozni, de így van.(felbontásbeli különbséget sosem vennéd észre)
Kamera a g3-hoz képest lényegesen rosszabb, de mivel az nagyon jó képeket lő, így - nekem - teljesen megfelel ez is.
Akksi egész oké, nem bírja addig, mint lg g2(g3 előtt az volt), de nem rossz, játékok hamar átrágják magukat az akksin de nagyjából a g3 szintjét hozza ez is akkuban.
GPS-t nem tudom, nem használom, arról megoszlanak a vélemények.
Gyári rommal használom amúgy, hangminőség teljesen jó, sosem fordult elő, hogy nem érnek el/nem hallanak.Így hirtelen ennyi jut eszembe.
QV222:
"Giroszkop és Gyorsulásmérő jól műkszik? Pl. Játék alatt"
A six guns-ban teljesen használhatatlan, folyamatosan forgatja a kijelzőt, ha menü van a képernyőn, de mivel más játéknál hibátlan, így gondolom ez csak valami kompatibilitási probléma lehet. -
Vartanus
őstag
Köszi a választ,akkor részedről maximálisan ajánlott a Jiayu márka és az S3-as is?(anno egy G2F-et néztem,amiből lett Lenovo A806,van némi félsz bennem,hogy a Jiayu kisebb márka jóval mint a világ 3. Lenovo és hogy a support emiatt gyengébb.)
Neked a Basic vagy az Advance van?
Patiati:
Köszi a választ neked is!Neked 3Gb-os verzió van? Az S3-asodnak vannak hibái számodra?
-
patiati
csendes tag
válasz
Vartanus #1124 üzenetére
Szia!
Néhány dologra megpróbálok válaszolni.
ROM; 5.0-t ígértek, de még nincs, úgy tudom hír sincs róla (vagyis volt egy március vége/április eleje...). Gyáriból a februári rom a legjobb, én is azzal használom, nincs vele gond. Custom rom-okról nem tudok érdemben nyilatkozni, de biztató hogy több is kijött már, sőt custom kernel is van.
Memóriakezelés; játékot még nem sokat próbáltam, de fb, galéria, maps, skype, viber, chrome több tabbal stb. szinte folyamatosan meg vannak nyitva, én még 500-600MB alatt sosem láttam a szabad memóriát. De tény, hogy ritkán szoktam nézegetni.
Üzemidő: folyamatos wifivel (néha mobilnettel) néha netezve, leveleket olvasgatva kibír 1,5-2 napot. Gyorstöltést sajnos nem támogat.
Jiayu: előtte egy G3-asom volt, voltak hibái, de úgy általában azzal is meg voltam elégedve.
-
QV222
tag
Köszönöm Akku kérdésemre a választ.
Olyan után érdeklődnék még, hogy a OTG funkcó jól működik? filmet lehet nézni Pendrive-ról?
Giroszkop és Gyorsulásmérő jól műkszik? Pl. Játék alatt
Neked melyik rom vált be amivel nem kell mókolni, mert én nem szoktam ilyet csinálni, én csak felhasználó vagyok.
Te használsz rá tokot, és ha igen milyet?Előre is köszönöm
István
-
dfdfdf
őstag
válasz
Vartanus #1124 üzenetére
Nálam a hívás közbeni hangminőség jó és tererőben és wifi erősségben kiválló, siha nem volt térerőm egyes helyeken de ezzel a telóval van. A gyári ROM is jól használható szerintem. Rammal jól bánik. Én pl Heartstonnal tolom vele és tökéletesen fut. Fülessel nálam jobban és szebben szól mint a Sansám. Üzemidő nálam 2 kártyával mobilnettel aktívan 4 óra kijelzö idővel estéig simán elvan
-
patiati
csendes tag
válasz
janaman01 #1122 üzenetére
Csináltam egy gyorstesztet. Az én gumi tokomnak nem látok sok hatását, inkább annak, hogy hol van a telefon. Ha kézben és takarom az antennát (hátsó felső rész), akkor nagyon gyorsan romlik a jel. Ami nekem furcsább, hogy már az is sokat ront a helyzeten, ha leteszem egy üvegasztalra.
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
A Lenovo P70 topikban dobták fel az S3-at és rögtön megtetszett az Advance 3GB-os verzió.
Olvastam a topikot,rengeteg romot próbálgattok,olvastam negativ véleményt a Jiayuról is.Pár kérdésem lenne:
Mostanra találtatok-e optimális romot?(engem főleg a hívásközbeni hangminőség hibájának javítása érdekel,mert nekem a full gyárikamera is jó.)Frissítések jönnek,5.1 várható-e?(5.0ás nyalóka egy rakás bug úgy tudom,így az nem is kéne).
A rendszer miként bánik a rammal?(Mosatani 2Gbos Lenovomnál nyitott galéria,fb,maps,kamera,2 durva igényű játék,6lapos böngésző meg még pár appnál kb 600Mb free ram van még a rendszerben, az S3 bánik ilyen jól a rammal?)
A hivatalos honlapon emlitenek sztereo hangszórókat és fulballgató erősítést+gizmchina tesztben láttam gyári romnál hangzásjavito dolgokat. Valóságban hogy szól fülessel és a sztereo hangrendszerrel(mélyek vannak?).
Valaki próbálta már,hogy játékokat hogyan bírja?
Üzemidő milyen,gyorstöltést támogatja?
Utolsó kérdés ugy átlagban érdemes Jiayut venni,vagy inkább maradjak Lenovonál? Az eddigi jelöltjeim: Jiayu S3 Adv(3Gb ram,FHD kijelző,de Jiayum még nem volt)., Lenovo P70(4000-es akksi és félek a rettegett telemax hazai szerviztől) vagy A7000(a Dolby Atmos hangtechnika érdekel,de csak 2Gb ram és 8gb rom valamint 267 PPI-s 720P-s 5,5" kijelző).
Na ennyi
Megértő és türelmes válaszaitok elöre is köszönöm
-
janaman01
addikt
Hát gyerekek lehet hülyének néztek, de most nézegetem a gps t egy olyan épületben ahol alig alig van jel, és ha leveszem a gumi tokot a telóról akkor sokkal jobb lesz a jel...ha visszarakom akkor megint lemegy a gps jelszint....
-
janosh001
csendes tag
Helló!
Szeretnék segítséget kérni vámkezelés ügyben.
A telefon holland postán keresztül jött.
Másnál is kérnek vámkezelési nyilatkozatot?
Ha igen akkor mik a trükkök a kitöltésnél?
Köszi előre is! -
BullZeye
veterán
Kishasznos
Jiayu S3 Official Teardown Figure
Csak mert erősen gondolkodom, hogy beleforrasztok egy tabletből kiszerelt antennát a GPShhez.
-
janaman01
addikt
válasz
gabika318 #1106 üzenetére
köszi a munkát ma már nem , de rákukkantok
gonorrea: senkinél nem megy szvsz, összeveszik valamivel, de ha letiltod a gyari naptárat akkor sem megy, szóval nem az miatt van
más: a flyme os ben van egy nagyobb hiba miszerint csak 480 videókat csinál, sikerült beszélnem privátban egy spanyollal aki csinálta a romot, annyit mondott igen tudnak róla, de ha jó a videó, akkor a rádió lesz rossz..
mondom oké az nem érdekel, mondja meg milyen fájlokat cseréljek..visszairt, hogy miket, ..kicseréltem, de semmi ugyanolyan ..nem vesz fel FHD-t de még HD t sem..ja..és ahogy olvasgatom, a spanyolok kérik vissza a lenovo kamerát a flymba.
nem is lenne gond, csak ugye már kijött 6 db frissités, és a baj ott kezdődik hogy egymásra épülnek.. -
gonorrea
senior tag
Play-ről google naptárat használja valaki? Letöltöttem, de miután végiglépkedek a bevezetőn "Naptár alkalmazás sajnos leállt" üzenetet kapom
-
-
whoever70
tag
tervezem, hogy én is váltok S3-ra.
csak a +1GB és az NFC a különbség a két verzió között?
minden másban, GPS, WIFI, elő és hátlapi kamerában ugyanaz?
a 3GB-nél mennyi a maradék ram egy átlagosnak mondható szoftver telepítések után, (Viber, Messenger, Sygic és a többi)köszönöm a válaszokat előre is
-
gabika318
aktív tag
Jiayu S3 - ZOPO ZP920 Port
Ver. 1.
A rom annyira nem újdonság, inkább kicsit helyreraktam itt-ott a spanyolok kreálmányát. AOSP függő vagyok, ezt már korábban írtam, talán ez a port állt az igényeimhez legközelebb. Elsősorban a saját "szájízemnek" megfelelően módosítottam az alap spanyol rom-ot, de talán más is megbékél vele.
Változások:
Rengeteg apk törölve. A \system\vendor\operator\app\ mappa tartalmát úgy ahogy van kidobtam. A \system\app mappából is szanáltam jópár apk-t.
Azt a ronda ZOPO indítóképet lecseréltem gyári JIAYU-ra. A még rusnyább (már hülyegyerek kategória) zöld halálfejes hátteret lecseréltem egy "lágyabb" képre. Kikapcs. animáció törölve.
SU bináris frissítve. Éppen ezért bizonyos recoveryk visítanak, hogy rendbe kéne rakni a SU-t. Nem kell vele foglalkozni.
Launcher: nálam évek óta az Xperia Z launcher az alap. Egyszerű, testreszabható, stb.... Az ehhez tartozó widgeteket is beleraktam a romba.Hozzáadott alkalmazások:
\DATA partíción
Opera Classic
Rhmsoft FileManager
A Better Camera
Lenovo Kamera
Idea SMScontacts Backup
JIAYU.ES
Magyar AnySoft Keyboard\SYSTEM partíción
SuperSU (frissítve)
Youtube
Apollo Music Player
GravityBox KK v3.5.6
Titanium Backup
Xperia Z Launcher 2.0.5B
Xperia TopContactsWidget
Xperia RecentCallsWidget
Xperia WeatherWidget
Xperia ClockWidgets
Xperia WallpaperPickerAlapértelmezett beállítások:
alapértelmezett írási lemez - külső SD, Ismeretlen források tel. - BE, Alkalmazások ellenőrzése - KI, Dupla kopp. ébresztés ill. M rajz ébresztés - BE, C rajz, kamera - BE.További módosítások
Névjegyképek minden egyes romban számomra nagyon kicsi méretűek (kb. 1,5-2 centis csíkban látszódik) ezért ezt minden magam által buherált romban ezt kissé felnagyítom.GPS, WIFI, BT tökéletesen működik, térerő okés, 4G-t nem tudtam tesztelni. NFC ???? Passz... 2GB-os készülékem van...
Bár, ha jól emlékszem ezt alapban a 3GB-os verzióhoz portolták. Majd nyilatkozzatok, hogyan muzsikál az Advanced verzión. Köszi.... A gyári kamera alkalmazás nem a legjobb, de soha nem is használtam a stock kamera appokat. A Better Camera alkalmazást csak ajánlani tudom, rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz.
Képernyőképek: plus.google.com
Letöltés: https://mega.co.nz
MD5: E049EF30196AEC937D3C499D9454318ABármelyik Recovery segítségével fel tudod rakni.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #1102 üzenetére
Drivereket felraktam scattert kijelölte, beállításokban beállítottam mindent, sárga-piros-lila végig megy, aztán itt áll jelenleg:
Download Flash 0%
Pár ilyet csináltam már, de ezzel még nem találkoztam, azt gondolom, hogy rendszer elveszett rajta, IMEI-t ha minden igaz kimentettem, de úgy érdekelne, hogy mi lehet vajon a baj?
Várjak még, vagy teljesen fölösleges?
Úgy látszik STOCK kábelt nem szerette, most másik kábellel megy. Úgy néz ki. Majd jövök sírni ha mégsem.
-
BullZeye
veterán
Teljesen stabil, csak aztán gondol egyet, és mint a képen is látszik, hogy arrébb rak, aztán kész vége, kevereg pár másodpercig.
Egy kérdés, GravityBoxot, meg hasonlókat használtok? Lehet felfrissítek én is, aztán hagyom stockon pár napig tesztelni, mert teljesen friss rendszeren erősebb jele van, aztán belakom, és eltűnik.
03.25 FW hol van? mert 03.14 a legújabb needromon.
-
RVR400
veterán
Nem tudom, hogy kinek van probléma a GPS-sel, de aki így el tud tévedni, az inkább papír alapú térképet használjon.
A legújabb 03.25-i szoftra frissítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hálózati / IP kamera
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest