- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jata108
csendes tag
válasz
menyuskahh #4138 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbáltam de sajna nem nyert. Mind1, egyelőre marad a rom, hátha a telenor fejlesztői kidobnak egy frissítést/javítást.
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #3879 üzenetére
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3721 üzenetére
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #3720 üzenetére
Azért írom hogy fel kell hangosítani az ébresztő hangerőt egy hangerőgomb megnyomás, oldalsó "további csúszkák" gomb majd vekkert húzd fel ameddig akarod. Mert nekem is kuss volt pedig be volt kapcsolva a feature, csak fel kellett hangosítani
-
Bubbamester
csendes tag
válasz
menyuskahh #3595 üzenetére
Ezt a német romot én is kipróbálnám. Tudnál linket küldeni, ahol minden megvan a KK->LP upgrédhez? Köszi.
Nekem még a gyári rom van fenn. A német rom OTA képes? -
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #3475 üzenetére
Nincs más akkor hátra, mint hogy összedobjuk a pénzt a forráskódra.
Érezhető a változás a 4.4 és lolipopp között, mármint a gps és kamera leszámítva, de azt ritkán használom.
Más: a pótakksit nyúzom, és észrevehetően több ideig tart ki, mint amit gyárilag adnak hozzá. Na most vagy csaltak egy kicsit az első szériás akksikkal, vagy rosszabb a minőségük. Csak arra tudok mindenkit bíztatni, hogy minél előbb szerezzen be egyet, amíg meg nem szűnik a gyártása.
Egyébként az utángyártott aksin 3000 Mah van csak ráírva, szóval nem 3000-3100Mah
Az pedig, hogy a 15% bug megvan-e még nem tudom, mert nap végére még mindig 15 % felett volt.
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #3473 üzenetére
Aha, értem már milyen ilyen olcsó az MTK csippes telefon.
Nem adják hozzá a forráskódot. Gondolom, ha a gyártó megvenné a csip forráskódját, ott tartana, mint ha a konkurencia prociját venné meg.
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #3471 üzenetére
Hát, úgy tűnik nem tudják jól eltalálni MTK chipen ezeket a dolgokat.
Na de én nem használom sűrűn ezeket, ami nagyon bejön, az az automatikus fényerő. Azaz ha sötétebb van, visszaveszi a fényerőt, ha napsütésben akarsz rajta olvasni, pl. akkor kivilágosítja. -
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #3470 üzenetére
És a gps sem olyan mint kitkaten+van pár bug.
-
egykettő
aktív tag
válasz
menyuskahh #3468 üzenetére
Próbáltad már bármelyiket is?
-
gonorrea
senior tag
válasz
menyuskahh #3422 üzenetére
+1
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3371 üzenetére
Jogos, a Helio X10-el is szemezgetek, amíg még van értéke az S3-nak, de még mindig nem találtam olyan telót (még a snpadragon procisok között sem, a szar ájjfónt meg hagyjuk is....) ami ár/érték arányban verni tudná a JIAYU S3-at.
MI telóm sosem lesz valahogy úgy vagyok vele mint a Lenovo-val, nem tetszik. A többi Helio-s teló meg 90-100 ezer Ft és a 2x-es ár nem hozza a kb. 2x-es teljesítményt az S3-hoz képest. Na meg vegyek egy nevenincs Meizu-t..... hááát.... -
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3314 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a befogadást!
Ezek szerint a legutolsó sound patch a V5 mindegyik romhoz jó?
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3305 üzenetére
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3314 üzenetére
Szia én is azt írtam neki! Este 7-kor nyílik a bazár![link]
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3310 üzenetére
Needromról melyik soud patchet töltsem le/rakjam föl? Kapásból találtam 5 hang beállítós patchet.
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3307 üzenetére
a besLOUDNESS be van pipálva, de a TWRP-t hogy kell felrakni illetve mi az a TWRP? Jelenleg valami 2015-ös 08.12-es molly rom van rajta vagy mi. De a mérnökiben ezt nem lehet állítani hogy hangosabban halljam telefonálás közben a másik felet?
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3303 üzenetére
Ez nekünk mit jelent?
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #3239 üzenetére
Nekem nem ment, mert csak a systemet flasheltem. Újra flasheltem a boottal és a systemmel. Most minden ok.
Egyébként kinek mi a tapasztalata akár az original, akár Gabika verziójával?
Én most már tokkal is tudom használni a GPS-t. Eddig legalábbis stabilabbnak tűnik.
Én az eredetit használom - egyelőre - Advanced-dal. -
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3236 üzenetére
Meg 1 kicsi kínaí
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3224 üzenetére
Ugyanaz, csak összefogva a javítással.
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3206 üzenetére
A jiayu már annyira jó, hogy hamisitják??? Bár a lenovo nem jó mégis tele van fake lenovoval az Ali. Más: kicsit rendberakom a korábban közzétett romomat, majd jelentkezem.
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3206 üzenetére
Ez a chigonos. Én sehol nem látom feltüntetve hogy REFURBISHED lenne, ezért sem értem hogy miért írja. Az ITEM SPECIFIS-nél nincs B20 feltüntetve, csak ezek:
2G:
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz3G:
WCDMA: 2100 / 1900 / 850 / 900 MHz4G:
FDD-LTE :2100/1800/2600 MHz TD-LTE: 2570-2620/1880-1920/2300-2400Viszont a FAQ-ban meg ez van:
Ezért nem értem hogy miért írja hogy nincs B20??!! Mit lehet tenni ha elküldi és nincs benne a B20? Most írtam nekik hogy chekkolják le a szervíz menüben, de xerintem ezek pont xarnak rá.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #3205 üzenetére
Ez alapján előfordulhat hamis, vagy romhibás, vagy refurbished változat. Bár chigontól nemhinném hogy olyan jönne, ha csak nincs feltüntetve.
-
egykettő
aktív tag
válasz
menyuskahh #3202 üzenetére
Jó, igazatok van, kettőtöknek egyértelmű volt, kettőnknek nem. Nincs kedvem ezen lovagolni tök fölösleges...
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3194 üzenetére
Basszus, tényleg nem. Bekapcsolva maradt az egyik hangzásjavító. Akkor nem az engineer mode lesz a ludas. Keresgélek.
Továbbra is érdekelne, hogy 3GB-os készüléken jelentkezik-e ez a hiba.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #3193 üzenetére
A sound patch nem oldja meg a gondot nálam, surroundal torz a hang a bal hangszóróból. Várom a fejleményeket
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3190 üzenetére
Más kernellel és a V4A driver nélkül is jelentkezik a hiba. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy 3GB-os készüléken is jelentkezik-e, mert más módosítás nincs.
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3188 üzenetére
Megnéztem, csak a térhangzás bekapcsolásával megy a bal hangszóró. Akkor is halkabban. Utánanézek, mi a bibi.
Megnézem DragonDevil vagy más kernellel. 3GB-os verzión is jelentkezik a hiba???
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3184 üzenetére
Hát passz.... Audió profilok/Bes.... kapcsolók??? Ennyire nem figyeltem.
Esetleg a Viper EQ???
Viszont amit észrevettem: itt már nem állítódik át az alapértelmezett tárhely a belső memóriára, ha lehúzom a PC-ről a telót.
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3179 üzenetére
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3171 üzenetére
ez mod by én lesz, a 2GB-os verzióhoz, és Android 4.4.4. Amit linkeltem, a kérésnek megfelelően, az a 3GB-os verzió gyári, eredeti augusztusi romja.
Amint korábban írtam ahhoz a trágya Lollipop romhoz nem nyúlok és nem is fogom használni. Majd ha lesz egyszer valaha CM12, na akkor majd lesz nyalóka rom a telómon.
már csorog felfelé a MEGA-ra....
majd jelentkezem
-
robi1979
aktív tag
válasz
menyuskahh #3147 üzenetére
Na jah, csak a Redmi Note 2 nem tudja a B20-at (800as freki). Visszhang problémára van már valami megoldás?
-
minatomiray
csendes tag
válasz
menyuskahh #3135 üzenetére
S3SW 20150314 van, ezzel jött. Tudok úgy flashelni, hogy ne kelljen mindent újratennem, újra beállítanom? Nem nagyon szoktam flashhelni :S
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #3136 üzenetére
Mostanában navigáláskor leveszem a tokot a teleforól.
Eddig így teljesen jól működött. -
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #3137 üzenetére
Én a kinai angolt 5.1-est raktam föl+mortal locale. Nagyon stabil. sS csak akkor dobál, ha én dobom el.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #3136 üzenetére
Illetve ha jól emlékszem a kezdetekben a telefon időnként még kínai holdakat is látott, ami azt jelenti hogy valamilyen szinten tudja a beidou ha jól írtam, kínai rendszert. Amit később "butítottak" és már nem lát kínai holdakat. Vagy rosszul emlékszem?
-
ngaben94
csendes tag
válasz
menyuskahh #3121 üzenetére
Szia!
Romot hol tudom megnézni?
A Build szám 20150314-141844
A telefon a 3 GB verzió.
Most a Chromenál figyeltem meg de volt olyan is hogy csak úgy magától kikapcsolt.A frissítés menü szerint az a legfrissebb ami rajt van.
-
quint
aktív tag
válasz
menyuskahh #3112 üzenetére
Most már csak az a kérdés, hogy ez (vagy egy másik) projekt eljut-e olyan állapotba, hogy egy egyszerű "csak stabilan használni akarom mindenét" típusú usernek is vállalható legyen a gyári 4.4.4 helyett...
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #3112 üzenetére
Édes Istenkém, az a 49,000 pont.
Legalább angol nyelv legyen benne. -
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #3088 üzenetére
Huhú, cm mod, akkor lesz a kamera olyan minőségű, mint a oneplus-ban?
De ugye nem kell majd mókolni a romot hozzá?Gyerekek, én azt olvasom, hogy a google play store-ból lehet letölteni az appot amivel frissíteni lehet a telót CM modra. Augusztus 10-től. Ránéztem és csak a Gernyóknak van ilyen OTA.
Valamint van CM installer is, valaki nézzen már rá, aki ért is hozzá.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Bár csak a próféta beszélne a gizchina.com-ból
Jó hír, kivárjuk a CM12.1-et -
menyuskahh
tag
válasz
Még annyi hogy a linkelt KK rom ha jól vettem le a leírásból akkor a high verzióhoz vagyis a 3gb változathoz van. Tehát 2gb változatra ne nagyon rakjátok fel. Örülök ha tudok írni pár örömteli hírt
-
baitsee23
őstag
válasz
Szeretem a hozzászólásaidat!
Mindíg jó híreket hozol! -
egykettő
aktív tag
válasz
zsír.
-
Pocgém
újonc
válasz
menyuskahh #3075 üzenetére
Köszönöm, a kártyás kísérletezésen túl vagyok és megerősítettél elgondolásomban az új verzióval kapcsolatban.
Már csak az kérdés, hogy boldogulok a cserével ilyesmivel még nem foglalkoztam.
Már az elején megakadtam a gyári ROM lementésénél.
Ha az egész tartalmat menteni szeretném a Flash Tool Readback block-jába milyen értékeket írjak be?
A következő kérdésem valószínűleg az lesz, az új gyári rom telepítésénél a melyik scatter sorokat kell pipálni
és melyeket nem? -
BullZeye
veterán
válasz
menyuskahh #3059 üzenetére
Mint kiderült, nem a telefonról kellett kezdeményezni a párosítást, hanem az eszközről, szóval pont fordítva, de már működik. Köszi.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #3058 üzenetére
Halotz a teló, meta módban fel lehet éleszteni egy olyan PC n amin fent vannak a driverek....ez igy már lehet zűrösebb....meta mód...azaz flash ahogy kell csak közben lenyomva tartod a hangerő le gombot miközben a gépre dugod még nem érzékeli a gép.
Mert most ugye a teló be sem kapcsol, nem.is lehet tölteni, illetve a gép sem.látja... -
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #3047 üzenetére
Köszönöm, az AOSP-ot ki fogom próbálni.
Szerk: ez az AOSP is jó a 2GB-os verzióhoz???
-
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #3032 üzenetére
Pozitív gondolkodás OK, de a "katona akkor mehet haza biztosan eltávra, amikor már visszafelé utazik a laktanyába".
Ígéretek, hírek, rebesgetések, petíciók, kiadott source-ok? Majd meglátjuk, és térjünk vissza rá, ha már ezek megtörténtek.
Én egyébként elégedett vagyok a telóval mindezektől függetlenül is (tehát ha nem valósul meg semmi ezekből, nekem az is OK).
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #3005 üzenetére
Jól gondolod!
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2942 üzenetére
Érdekes
érdekes, de úgy látom csak azokkal van probléma, amiket nem Mo-on vettek! Az olcsóságnak ára van
A gyárnak kettő kapuja van, az egyiken jön ki a minőségi, a másikon amelyik eldobálja a jelet Afganisztánba
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2918 üzenetére
Köszi , na majd átbogarászom
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #2913 üzenetére
Úgy legyen!
A nem kívánt feléledésre próbáltátok már a Smart Screen Off Lite-ot? -
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #2892 üzenetére
Aha, most valami átszervezés van és társulnak egy nagy kommunikációs céggel (Vanzo Communications and Truly Optoelectronics Co. Ltd).
Nagyon sajnálnám, ha bezárna a jiayu, mert tényleg jó telefonokat gyárt.Fórumokon is csak jókat olvasni. Mondjuk a legsikeresebb modelljei a G5, G4 és S3, a többit a kutya nem veszi meg.
(#2890) Lecs@: sajnos nem kértem el a képet, de eddig nagyon büszke volt a Note 4-jére.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2884 üzenetére
Nekem elég volt félnóra is, kapásból kiderült számomra is hogy lagosabb a rendszer art alatt...valóban nincs jól optimalizálva rá sajnos , valószinű azért se lehet art ba rakni úgymond a menűből.
-
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #2886 üzenetére
Attól függ mire gondolsz
Ők is kitérő válaszokat adnak, már ami a Lolli-t illeti:
"From cilaszul at 7/15/15 10:02 PM
Android 5.o Update?Jiayu Mobile:
Thank you for your mail.
Jiayu S3 Phone support Android 5.0 update."vagy a másik kedvencem:
From Standa at 7/14/15 9:35 AM
I didnt asked about exact date but about expected date - When you expect new Android 5? This week? Next week? This month? next month? Just please dont write this year as this is not soon as you already wrote many times :-)Thank you
Jiayu Mobile:
Thank you for your mail.
Our engineers are testing and preparing the guide, the release date will not far.Na, ettől okosabbak mi sem lettünk.
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2886 üzenetére
Elmentek szabadságra
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2884 üzenetére
Fura, én a tableten állítottam át anno, ott volt érezhető eredmény. Mondjuk én csináltam utána egy gyári visszaállítást.
-
Lecs@
addikt
válasz
menyuskahh #2872 üzenetére
Én a gyárit nem használom, sőt törlöm is mindig. Tehát nem tudok segíteni.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2835 üzenetére
Jogos, megnéztem a build ot átirva , átforgatja , viszont pl komolyabb weblapok görgetésénél saokkal lagosabb mint dalvik ban lehet máshol is észrevenni , nem teszteltem sokáig ...
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #2835 üzenetére
Hát, akkor lehet csak a reboot miatt lett jobb.
De akkor is működik a képstabilizátor opció a Lenovo Kamera app-ban. Bár nem tudom pontosan mi változott.
Egyébként Jiayu-ék eléggé eltüntek, mint a szürke szamár. Legutóbb április elsején volt hír az S4-ről.
Azótam amint látom pl., Pandawill-en, lezuhantak a régebbi készülék árai, egy G6 már 150 $, a kedvencem, a G5S meg totál kifogyott.
Kezdik kiszórni mindenhonnan a raktárkészletet.
-
Lecs@
addikt
válasz
menyuskahh #2747 üzenetére
+1
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #2732 üzenetére
Az jó! Nekem ennyi volt bruttó a to2c.com-tól.
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #2725 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy a fehér jiayuból a 3Gb változat.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2676 üzenetére
Slow motiont kivették , és csak 13, 10 mpx kam beállitás volt benne, a videózás rész romlott az elözőökhez képestvszerintem
-
menyuskahh
tag
válasz
menyuskahh #2676 üzenetére
kamról
letelt a szerkesztési idő
-
droti25
őstag
válasz
menyuskahh #2643 üzenetére
weboldal nem elérhető
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2590 üzenetére
Legalább egyszer belinkelhetted volna már...
A lényege ugyanaz, hogy kintről rendel, valószínűleg Chigontól, és javítgatja magának. Ha komolyabb baj van, akkor nyilván ő is ugyanazt a kört futja meg, mint amit bárki megfutna, és Janaman esetéből tanulva ez nem lesz egyszerű.
-
nash2
tag
válasz
menyuskahh #2519 üzenetére
menyuskahh : Áruld már el hogy tölti fel a 3000 mAh-s akksit az 1 amperes gyári Jiayu töltő két óra alatt ? Tudod, valahogy nem jön ki a matek...
baitsee23 : Ugyanaz, az egy amperes töltő nem fog 1,1-el tölteni, főleg hogy a kernelben is limitálva van 1000 mAh-ra a maximum töltőáram, de a gyakorlatban azt még meg sem közelíti...
Kezd komolytalanná válni a téma. Valaki esetleg egy ilyen USB-s műszerrel le tudná mérni ?
Ráadásul a Lolli béták sem egyforma sebességgel töltenek.
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2433 üzenetére
Tudod mit? El ne mondd, nehogy megtudjuk véletlenül!
Csak utalgass rá, meg hülyézz le mindenkit, aki nem ott veszi a nem is tudni, hogy hol.
A szerviz meg ugye akkor szerviz, ha nem éppen akad egy garázsban egy faszi, aki javítgat, mert azt én is meg tudom csinálni, hanem az, ahol esetleg raktáron is vannak alkatrészek a telóhoz, nem pedig kintről kell rendelgetni, és ugyanúgy megvárni a heteket, hónapokat a cuccra. -
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2428 üzenetére
De most Te a mobilx-ről vagy Hungoról beszélsz?
Amúgy valaki tudja, hogyan lehet a bootanimációt kicserélni? Vagyis, hogy legyen egyáltalán.
-
nash2
tag
válasz
menyuskahh #2363 üzenetére
Vagy csak a 2014 decemberi AOSP modemet.....Az is ott van ahol a rom
-
egykettő
aktív tag
válasz
menyuskahh #2363 üzenetére
Attól még megoldhatja a dolgot
Ezt ajánlják annak aki nem akar romolgatni. -
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2352 üzenetére
Énnálam lekopogom, nem. Nagyon jól működik.
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2327 üzenetére
Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
-
sonic8
tag
válasz
menyuskahh #2315 üzenetére
K3 Note 5.5-es, van belőle 5"-os Lemo néven de abban meg kaka a kamera. Umi Hammer gyenge közepes kamera, nagyon tré akksival. Az eredeti 2250-es helyett valamiért 1780-as került bele, xda-n azt írták az állítólag újra küldött jó méretű akksi is súlyra ugyanannyit nyom mint az átcimkézett. Umi zero jött volna szóba de félek a jelerősség probléma miatt amit sok helyen olvastam és a szoftver sem a legjobb. Az S2-esnek 5" ellenére FHD a kijelzője, 2000-es lipo akksi mellett és nem ugyanaz a kamera mert az S2-ben Panasonic F2.2-es van, az S3-ban pedig Sony IMX214 F2.0
-
jata108
csendes tag
válasz
menyuskahh #2271 üzenetére
Elvileg a lollipop támogatja, de néztem a gyári kamerával, a lenovóéval és az FV-5-el is, egyiknél se tudtam a RAW-t beállítani (ez utóbbi azt írta, hogy a készülék nem támogatja). Hogy lesz-e valaha a telóra raw támogatás, az jó kérdés. Én is kiváncsi volnék rá, bár csodát nem várok ekkora érzékelőtől (lövöldözni ott van a sony nex-em).
Viszont egy érdekesség, kicsit off, de hátha mást is érdekel/érint a dolog: a google nemrég módosította a fotó feltöltési szabályait, és 16 megapixelig "tömörítés mentesen" korlátlan mennyiségben tárolhatjuk a képeinket a szerverein - idáig 2 megásra visszatömörítette mikor feltöltöttünk, ezt a korlátot tolta most ki. DE azt vettem észre, hogy amit RAW (ARW)-ba töltöttem fel, azokat mégis lekicsinyítette 2 megásra, viszont a jpeg-et engedte eredeti méretbe feltölteni. Ha valakinek fontos, hogy bármikor bárhol elérhetőek legyenek a képei (és nem szeretné az otthoni vinyót telerakni velük), annak elgondolkodtató lehet, hogy melyik a jobb választás. -
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #2092 üzenetére
Megnéztem, a DH5 lefagy 5.1 alatt is pár perc után, valami Val... főellenség vagy mi érkezésénél...
-
gabika318
aktív tag
válasz
menyuskahh #2086 üzenetére
DragonDevil Kernel Installer
Csak, hogy egyszerűbb legyen a dolog készítettem egy csomagot a DragonDevil Kernel telepítéséhez. Nem kell tenni mást, csak egy custom recovery alól telepíteni. menyuskahh: köszönöm szépen az infókat!
És ha már kernel, egy kicsit én is belenyúltam:
Insecure boot-ot csináltam belőle, illetve írhatóvá tettem a \system partíciót, mivel sokat túrom a rendszer partíciót.Letöltés: MEGA
Rendszerkövetelmény:
Android 4.4.4
Root jog
Custom recoveryA JiayuControl progit indenki saját felelősségre használja, nem lenne jó kifőzni a procit...
-
jata108
csendes tag
válasz
menyuskahh #2094 üzenetére
Szerintem érdemes várni még az 5.1-el...mondjuk holnapig. addigra szerintem felkerül a spanyolok főzése is: www.movilesdualsim.com/tema/tsunami-5-1-lollipop-s3-mod-mdsteam.104083/page-9 a 2.bétát csiszolják használható formára
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2094 üzenetére
Ez a MÁSODIK !! hivatalos ! ! BETA! ! Lollipop verzió a Jiayu S3 (2GB RAM). Ez a 3gb-re is jó?
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2092 üzenetére
Az hol van, honnan lehet letőlteni?
-
PirosHello
senior tag
válasz
Szép leírás. Nekem a kernel már 1 hete simán felment TWRP alatt, csak a hozzávaló alkalmazást nem sikerült telepítenem (eddig
).
Két dologra nagyon hasznos sztem: Lehet a rezgőmotor intenzitásán állítani, és governort állítani az alapból beállított interactiv helyett (pl. takarékosabbat, avagy teljesítmény-orientáltabbat).
A CPU frekvenciájához nem nagyon nyúlnék, mert komolyabb 3D-s játékok alatt így is eléggé melegszik a teló (ugyanannyira, mint a gyári kernellel, ez nem az új kernel miatt van). Mondjuk aki az akku takarékosság magyar csúcsát szeretné döntögetni, annak érdemes játszania a min. frekvencia lejjebb vitelével (attól nem megy tönkre, legfeljebb lefagy).
Régebben a Motorola Defy+-om rendszer CPU frekijét 15-20%-al simán felfelé és lefelé is lehetett állítani, nem volt gond vele. Pedig az még 45nm csíkszélességen készült
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2087 üzenetére
Szép munka!!
Mondjuk engem zavarna folyamatosan világitó gomb pláne ha filmet nézek
Más előnye a kernelnek ? Nem főzi a procit ? -
menyuskahh
tag
válasz
Akik folyamatosan világító soft gombokat szeretnének, azok itt a jiayucontrolon belül, a tweak fül alatt, a Change behaviour of Softkey backlightot rakják ON-ra
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2077 üzenetére
Szia hogy állsz vele?
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2075 üzenetére
Igen, ennél a hardvernél már nem igazán látni a különbséget, viszont elvileg a készenléti üzemideje jobb
-
AnTigy
tag
válasz
menyuskahh #2074 üzenetére
Sziasztok!
Annak akit érdekel:
Az XDA topik újraindulása utáni első hozzászólások egyikében a szerző leírta hogyan lehet a dragondevil kernel kontrol apk-ját bármely rom alatt használni (így - egyebek mellett - a szoft gombok állandó világítása is megoldható vele).Béke
Anti -
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #2064 üzenetére
Ha ezzel a tudással te átlag felhasznál vagy, én hova soroljam magam?!
Köszi az okítást! -
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #2062 üzenetére
Én ebből azt rakom össze, hogy gyorsabb, akadásmentesebb lesz a működés. -
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2058 üzenetére
Inkább majd az lesz izgi mi nem megy art alatt
Menteni ? Menü gomb bal gomb save and exit.... -
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #2032 üzenetére
Bizony, csak arra kell figyelni, hogy GAPPS-ból is 64 bites kell...
Plusz kijött jóféle root LP-hoz, így már a magam ura vagyok, meg rátoltam a randa boot logó helyett a gyárit. Kezdem megszeretni az 5.1-et, a hiányosságai ellenére is
-
pusihusi
addikt
válasz
menyuskahh #2031 üzenetére
Köszi szépen majd próbálgatom!
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2027 üzenetére
ja , hát az enyémen is volt egy kettő rom...
-
nagyra
tag
válasz
menyuskahh #2022 üzenetére
Nekem is International (W-s jelű, GAPPS-os) 2GB-os van, szóval nem a ROM kaki...
-
RVR400
veterán
válasz
menyuskahh #2022 üzenetére
Az enyém meg akkor ezek szerint a szar sozftverrel volt ennyire tökéletes, mertm indig a GAPPS-os cuccot használom, és 2 GB-os tleóm van.
-
janaman01
addikt
válasz
menyuskahh #2006 üzenetére
úgy legyen
-
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1988 üzenetére
Ismerős azt mondta hogy a hibás G2F-ek egy része hardveres. S3-nál remélem nem lesznek gondok,bár fóruminditó kolléga S3-asa is gonddal kűzd.
-
baitsee23
őstag
válasz
menyuskahh #1933 üzenetére
Köszi! Annyira nem fontos, csak gondoltam a többieknek - akik a töltéssel küzdenek - segítség lehet.
Más: megjött a vámos értesítő sms.Na most mi következik?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest