- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Sziasztok.
Sajnos a sógor szilveszterkor egy korsó sörrel elintézte a telóm,most új vásárlása előtt állok.
Milyen webshopot vagy oldalt és eladót tudtok ajánlani az eu-ban,aki németországba is szállít?A márkát elhagyom,de a hardver marad,Lanovo P70 a kiszemelt.
-
laychi
veterán
Üdv mindenkinek,elfoglaltság miatt rég nem volt idő foglalkozni a telefonommal (J. S3 2GB)
Jött már ki gyári android 5.1(ami flastool-lal telepíthető(vagy OTG-s)?
-
laychi
veterán
Sziasztok.
Van már hivatalos lolipop rom a telóra?
Ha igen próbálta már valaki?Milyen összességében pro és kontra? -
laychi
veterán
válasz
bsylvio #2980 üzenetére
Nekem ez a második ilyen telóm(2gb)
Az első wifi hibás volt. Ha hálózatra akartam csatlakozni,rögtön kilőtte magát és azt írta,hogy a hálózat hatókörön kívül van.
Nem is látott csak pár hálózatot,régi samum meg vagy 20-at. Meg most ez is.(ami a tömbben hatókörön belül van.)
Frissítés se segített nekem. -
laychi
veterán
Üdv.
Messengeres hívások elég halkak nálam,kihangosítva is.Ennek a hangerejét lehet valamilyen formában növelni? Engineermode-ban vagy valahol?
Hiába van feltolva plafonra a hang,akkor is idegesítően halk -
laychi
veterán
Üdv srácok
Nem tudtok valami jó kis progit,amivel a telefon kijelzőképét ki lehet küldeni tv-rehálózaton keresztül?olyat találtam amivel médiát lehet(zene/film.)
De olyan kellene,ami live küldi a kijelzőképet
Browser tartalmat,browserben lejátszott videót(kódolástól függetlenül-amit a teló lekezeltehát akár avi,mp4,flv,stb...) -
laychi
veterán
Nincs bepipálva.
3G van használatban,céges előfizetés,nincs 4G szolgáltatásunk. -
laychi
veterán
Sziasztok. Rég nem jelentkeztem már,meg nem olvastam a topikot.
Van már valami újabb gyári vagy főzött rom,amivel használható a telefon 100%-osan?
03.20.-as rom van fent. Egyre többen panaszkodnak visszhangzásra,akár síma hívás,akár messengeres. Hangzásjavító funkciók ki vannak kapcsolva,így is fennáll a probléma.
Teló újraindítása után egy darabig jó,aztán megint jelentkezik a hiba. -
laychi
veterán
válasz
eladogeppc #1777 üzenetére
hogy erősítselek az érzésben
100 megás net van itthon,wifin ennyit pörög a teló
[link]A laptopot porrá alázza wifi terén(meg amúgy se egy csúcsok csúcsa az a lapos,amim van
(#1778) menyuskahh
Az is nagyon befolyásolja,hogy a beszédpartnernek milyen a térereje,asszonynál normál esetben tök ok miden,metrón meg olyan helyeken,ahol nincs térereje,ott meg k@k@...
(azért őt említem,mert nyilván vele beszélek legtöbbet) -
laychi
veterán
válasz
eladogeppc #1729 üzenetére
Szerintem nagyon befolyásoló tényező a hívó/hivott fél telója is.
Pl van,hogy asszonyt hívom és silány a hívás minősége,na akkor pl nincs térereje,ha normális a minőség,akkor ok.(neki egy LG Optimus D405n van(L90)) -
laychi
veterán
Na kipróbáltam a 03.25-ös rommal,ugyan az volt a hiba,aztán ez a képernyő forgatás kikapcs. megoldotta
[link]whoever70 Hálám üldözzön
Ez eddig eszembe sem jutott(akarom mondani fejembe)(#1359) Pfiucska
Nekem összejött,épp most írtam a választ,aztán közben megjelent a te hozzászólásod is.
1.1.2 verziót raktam fel az általad is említett elérhetőségről.
Letöltöttem,telepítettem,wifin keresztül hagytam,hogy lefrissítse azt a 617MB-ot,amivel ugye ~2 gigára hízik -
-
laychi
veterán
Valaki tapasztalt már olyat a márciusi rommal,hogy kifagy az érintő gomb sor?
Nekem most csinálta másodjára.
Újraindítás után helyreáll.
Most hogy újraindítottam a telót a bal alsó sarokba kiírt valami biztonsági üzemmód hülyeséget.Jah meg észrevettem,hogy a középső érintőgomb fölött kb 2,5-3cm-rel van egy fehérebb világosabb pötty. Mintha ott a háttér világítás erősebb lenne. Másnak is ilyen?
Főleg böngészésnél észrevehető fehér háttérnél. -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #1069 üzenetére
Nemzetközi
S3W 20150325-1026562 gigás a telóm
Most itt a 3-adikon az erkélyen 11-et fogtam be,3 ruszki,többi amcsi,de csak az amcsikra volt csatlakozva.
Bent a lakásban 7-8-at lát,ugrál,mert azért le van árnyékolva ebből egy ruszki,szintén az amcsikra van csatlakozva.Tegnap este melóhelyemről az "udvarbon" próbáltam.,ott jött be olyan sok.(helyileg dunaharaszti)
-
laychi
veterán
Este felfigyeltem rá,hogy 2 mag esetén nem 1690MHz az órajele a procinak,hanem 1860Mhz
Legújabb romot frissítettem telóról,gps-t ellenőriztem(gps test),mert láttam voltak itt problémák.
akár 18-19 műholdat is látott,90-95%-ban fel is csatlakozott rájuk. Volt köztük(nagy többségben)amicsi meg ruszki is.
(Éles helyzetben nem volt kipróbálva.) -
laychi
veterán
Vettem tokot a mediamarktban a telohoz.
Hama universal oldalra nyíló flip tok 5,2-5,8 colig,fasza masszív,jól megfogja.teljesen fedett az előlapi és hátlapi védőrész,a hátlap a tartóból felfelé kicsúsztatható fényképezéshez.
Majd csinálok képet róla,ha hazaérek.
4k volt.Szerk.: állványként is használható.
-
laychi
veterán
Te írtad anno,hogy felmelegszik nagyon a gyári töltő és lekapcsol,ugye?
Na ezt este én is megtapasztaltam
1 Nap 18 óra merítés után(úgy hogy tegnap délután szándékosan merítettem már,hogy töltőre dughassam este) 1 %-os állapotban raktam fel tölteni 23h előtt pár perccel
Hajnalban 2 óra után felébredtem,ránéztem a telóra,hogy 3 óra alatt mire jutott,30 % körül állt a töltés,de egy dekát sem töltött tovább,nem jelezte a töltést,kihúztam visszadugtam,akkor sem csinált semmit,rögrön eszembe jutott,megnéztem a töltőt és meleg volt,mint az állat.
Átraktam a samsung töltőre,egyből neki kezdett tölteni.Azt hiszem csak beszerzek egy normális töltőfejet...
-
laychi
veterán
Nincs gyenge gépem,de ez a gépen is orrba szájba szaggat 100Mbites net mellett...ehh...itt a videóval lehet inkább baj.
Most kikapcsoltam a firefoxba a hardvergyorsítást és újraindítás után újra betöltöttem a linket,most azt írja ki,hogy a videót nem lehet lejátszani,mert a sérült a fájl.
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #559 üzenetére
Azért nálad látszik a grafikonon,hogy ~16-80%-ig elég intenzív töltést kapott és onnan kezdte el kisebb árammal tölteni.
Ugye tegnap nálam 79%-ról 36 perc alatt 93%-ra töltődött reset után a gyári töltővel,vagyis 12% fél óra alatt,1 órában 24%-ra jön ki.
Namár most a görbéd alapján 0-80-ig még gyorsabban kell,hogy töltsön.
De ha 24-25% lenne óránként a töltés,akkor is max 4 óra a töltésidő 0-100-ra.Ez nálam úgymond az én f@szságom volt,a gyári be állítás visszaállításának hiánya miatt(frissítéskor),illetve a marha f@sz@ iphone töltőfej hibája,ami névlegesen 1000mAh,de közben csak töredéke lehet és csepptöltést végez...
iphone volt ugye 2W 0,00A
gyári töltő mikor feltettem 8W 0.04A,aztán 90% felett már 5-6W(de már inkább csak 5) és 0,01-0,02A
Aztán visszamerítettem egy "kis" játékkal(Asphalt full fényerővel,hogy merüljön is gyorsan a teló),azért nem írtam már este,levittem 69%-ig és megnéztem a samsung 0,7Ah-s töltőjével,az is 6-7W-ot és 0,03-0,04A-t írt,amikor feltettem,aztán a végén annál is biztosan szép lassan visszacsökkent a feszültség és az áramerősség.
Mikor megnéztem most reggel a gyári akku-s grafikont,már nem láttam csak végig 100%-ot,így visszaellenőrizni nem tudom most,meg progit se tettem fel külön. -
laychi
veterán
Úgy tűnik a gyári beállítás visszaállítása illetve a gyári kábel és töltőfej használata helyre tette valamelyest a dolgokat,22:46-kor 79%-ról indítottam el a töltést,23:22 36 perc elteltével 93%-on állok,vagyis 14%-ot töltődött.
Kezdésnél 8W-ot vett fel a fogyimérőről,illetve 0,04A-t jelzett,jelenleg 3W és 0,01A.
Furcsa dolog ez...
-
laychi
veterán
Érdekes...77%-ig ment fel eddig,most újraindítottam a telót és 67% lett belőle
Ez komolyan vicc.
Nyomok egy gyári visszaállítást.
Aztán lehet reinstallálom...Most megint újraindítottam,79%...
Lehet,hogy itt valami más lesz a problem,valami szoftveres tévedés
Ez komolyan kész -
laychi
veterán
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #542 üzenetére
Hát ha 15%-on van a teló nem kimondottan az jut eszembe,hogy lejátszam a maradékot
Inkább spórolok vele, esetleg net belefér olyankor,ha úton vagyok tömegközlekedéssel hazafelé mondjuk.
Ha itthon vagyok akkor meg vagy töltőre raknám,vagy a gépet használnám hasonló dolgokra.
-
laychi
veterán
ASphalt 8 full fényerővel tudja enni,ha gondolod
Most megint feltoltam tölteni,kíváncsiságból 21:24p 64 %-on van,ennyire merítettem ma,feltettem a DU battery saver pro-t, charging left-re 50p-et ír,ami reális is lenne,kíváncsian várom.22:14-kor jelentkezem,addig hagyom békén.
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #505 üzenetére
Hát jah
mondjuk az is érdekes,hogy neked 10 perc alatt 2%,nekem 20-22 perc alatt 4%,kiszámolva még azt is lehetne mondani,hogy akkor reális,nekem mégis 6 óra egy full töltés,neked meg már.
Lehet nálunk más áram folyik a konektorban,mint nálad
Na megnézem majd este,hogy újra rakom a romot,aztán majd kiderül,hogy az e a baj.
Ha nem,akkor szerintem visszaviszem a fenébe és veszek egy LG-t vagy egy samsungot. -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #503 üzenetére
Este fél 3-kor tettem fel,úgy hogy ki volt kapcsolva wifi,2g-re váltva a hálózatot,főmenü "gomb"hosszantartásával bezártam az alkalmazásokat.Reggel 9 óra után ment fel 13%-ról100%-ra,tehát óránként kb 10-12%
Ez az iphone töltő is 1000mAh-s egyébként,de írtam is korábban.
Kb 20-22perc alatt ment fel a 4% most.
Ugye az esti töltésnél a linkelt képen látszik,hogy egyenletesen töltődött.
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #501 üzenetére
Hát nem tudom,nekem 15 perc elteltével most van 98%-on(még mindig,egy ideje itt tanyázik,kb 3-4 alkalommal ránéztem.)....ez vicc
10:53 : 99%
5-5,5p= 1%
Ez így nagyon nem jó...
Na majd este újrarakom a romot,megnéze,hogy befolyásol e valamit.
Ha nem.,akkor ismételten megy vissza a teló,de akkor szerintem el is vetem ezt a típust,2-ből 2-vel van valami gikszer. -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #499 üzenetére
Köszi,most visszamerítettem 96%-ra egy kis videózással,feldugtam tölteni kíváncsiságból,hogy ez a 4 % mennyi idő alatt töltődik rá.
konnektorból ugyan azt a 2-3W-ot veszi fel,mint a samsung,
kb 4-5% 5 percenként a töltés annál,ahogy megfigyeltem,akkor elméletileg ennek dupla akkora aksival 5 perc alatt 2%-ot kellene töltődnie.
10:35-kor tettem fel 96%-nál,4 perc elteltével még mindig annyi :S (közben szerkesztve volt,azért 4 perc)
10:41,most +1 %...érdekes... -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #496 üzenetére
De ez ahogy írtam az iphone töltőfejjel és a samsung adatkábellel volt,tegnap volt,hogy 7%-ről 100-ig a gyárival is ugyanezt játszotta.
Az lehet,hogy ez amiatt van,hogy a romfrissítést wifivel csináltam,és a töltésvezérlés valamiért elsz@ródott?
Szerinted rakjam újra gépről a romot?
Ez eseten szükségem lenne egy stabil driverre,rom meg a flashtools megvan azt hiszem..Szerk.
Na most felraktam a samsungot tölteni,pár perc alatt azért felszaladt vele a százalék,igaz 1500mAh-s az aksi,de akkor is pár perc alatt 5-6% ráugrott a töltésszintre.Ezek szerint nem ezzel a töltőpárosítással lesz a gond,hanem a telóval vagy az akksival. -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #492 üzenetére
Lehet,hogy én is elmegyek a lidl-be töltőt venni...
Megint hajnal fél 3-kor tettem fel,ezúttal a talált iphone töltőfejre és nem is a gyári adatkábellel,hanem a samsungoméval.
13%-ról indult a töltés.
Érdekes,hogy az akku kezelőben úgy jelzi,mintha folyamatosan akkuról ment volna,viszont mikor felraktam direkt néztem,hogy kiírta Töltés(Hálózat)Direkt kikapcsoltam a wifit,2G ment,fényerő minimumon,kiszedtem az aksit meg vissza,hátha valamiért be van hülyülve,de így is ilyen lassúra sikeredett.
Majd este,ha megint töltöm bedugom a fogyimérőbe,hogy hány wattot,ampert egyebet vesz fel...
Megnézem a gyárival is meg az iphone-éval is. -
laychi
veterán
Azt észrevettétek már,hogy erős fényben a védőüvegen hosszában végig kis pöttyök látszanak,ha jobbra-balra mozgatom, akkor meg a pöttyök közt látszanak kis egyenlőség jel szerű csíkok?
-
laychi
veterán
Hát azt már nem tudom megnézni,mert le lett szedve,usb-n laptopra kötve,aztán kerestem az lg töltőfejét,de nem találtam,asszony még talált egy 1000mAh-ás apple töltőfejet tavaly(de az is made in china,sújra viszont egészségesebb,pedig kisebb méretű a gyári töltőnél,biztos van benne anyag megfelelően), most arra dugtam rá 10 perce kb.
Szóval most 10p előzményt tudok visszanézni. -
laychi
veterán
Jó reggelt mindenkinek.
Kis beszámoló a telefonról.
18-adika kb délután fél 5-től ma hajnal fél 3-ig 7%-ra merítettem a telefont.
Az első 14 órában túlzottan nem használtam,mert 12-t dolgoztam éjszaka,tegnap reggel 80%-on volt,mikor hazaértem,kb 1 óra alatt kis videózással+1 kis játékkal(asphalt 8) 70%-ig sikerült tovább merítenem.
Alvás délutánig,közben folyamatosan aktív volt a wifi.
Délután 6-tól 62%-ról ment a merítés tovább,1-2 telefon eleresztése,sms,nyomkodás,átállás 3G-re,csavargás,nyomkodás,este haza,3G úgy maradt,wifi megint aktív,nyomkodás,letöltés,youtube-ozás volt a tevékenységem ezalatt,ugyebár hajnalig.
1n9ó48p használat 7%
Képekkel nem akartam telerakni az oldalt,ezért postimage-re raktam fel,ott megtekinthetők:Jiayu S3Ami bosszantó és nem tudom,hogy miért lehetséges(az is lehet,hogy a korábban valaki által írt "gyári töltő túlmelegszik és lekapcsol töltés közben"dolog miatt),hogy hajnalban kb fél 3 után fel lett rakva és fél 10-ig 80%-ig töltődött csak fel a telefon....
3000mAh-ás aksit egy 1000mAh-s töltőnek 3 óra alatt fel kellene töltenie nem?
Legrosszabb esetben is,ha nem 100%-osan produkál ennyit 3,5-4 óra alatt illene nem?Ez nagyon cinkes így...
Javaslat,valami másik töltőfejre a gyári helyett?
-
laychi
veterán
Nem néztem,mert minden mással foglalkoztam
Majd megnézem valamelyik nap.
Meg nem 100%-ról indul egyik teló sem átvételkor,ötven pár % volt.
kb másfél-2 óra asphalt 8 viszont leszedett 25-30%-ot feltöltés után.
azt nem értem,hogy ez símán fut,nfs mw meg kidobott,miután lejött a frissítés
Ja amúgy le is lett frissítve telóról nem gépről az update rom-ra. 2.hó 5-ikei. -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #437 üzenetére
biztos az 5 mpx után vártam sokat a 13-tól
Amúgy tetszik a teló,gyors,tegnap sikerült futtatni egy 42000-es antutu-tTegnap igaz órák alatt sikerült lemeríteni,de volt benne bőven kijelzőidő is,gps test,wifi(57mps le,52mbps fel),3g teszt,antutu,stb benchek,fényképezés,netezés,stb....
De ez még az újdonság ereje
Majd később kevesebbet lesz kézben. -
laychi
veterán
NA mindegy,majd játszok még vele.Most mennem kell dolgozni.
Majd közben ránézek néha a topicraszerk: az is lehet,hogy csak azt várom el a 13mpx-től,hogy olyan éles legyen legalább,mint a látásom
XD
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #427 üzenetére
Erről csinálhatnál egy leírást,tényleg egész szépek a képek.
"szerk : a gyáriban is tökéletesen megy az autófocus.....valami gebasz van nálad akkor...
ki a beszerződ és honnan szerzi be a telót ? ha megkérdezhetem ? az első is wifi bajos volt?"
lent volt a földön elég árnyékos részen,vaku ki van kapcsolva,feltettem az asztalra,így már jobb a helyzet,így ráfókuszált.
közelebbről is. -
laychi
veterán
hát én nem tudom,de ez az autofocus nagyon gyenge.
Pl le akartam fényképezni a samsung töltőmet,gondoltam megnézem a betűk mennyire olvashatók,elég közel vittem a kamerát kb 20cm és amikor ráfókuszál egy pillanatig fasza jó,de amikor beáll a fóküsz(zöld lesz),akkor tök homályos,fényképen is...De ha jól emlékszem írtad is korábban,hogy valamelyik főzött rommal sokkal jobb képeket lőttél.
egyébként az engeener módba be lehet lépni kódolás nélkül is. van egy mtk applikáció,ami playről tölthető.
[link]" még középen fasza éles, de a szélein már kezd homályos lenni a téma"
mintha makrót csinálna,csak azt is elég silányan akkor...
-
laychi
veterán
janaman01: kamerával nem lehet valamit kezdeni,hogy jobb képet lőjjön? Elég value...nincs valami külsőleg integrálható driver?
-
laychi
veterán
Valaki próbálta már az nfs mw-t futtatni? Nekem leáll hibával miután leszedi a frissítést.
(még a gyári rom van fent) -
laychi
veterán
Megjött a második telóm. Most megyek hazafelé és jön a teszt.
Ezzel kicsit jobb a prohardver
Már fel is dobta a vezeték nélküli frissítést a teló az újabb rom-ra.
Írja is,hogy mik lettek javítva. -
laychi
veterán
Nekem is wifi gondom volt a telóval,másik rommal is.
Csak nekem alapból nem csatlakozott fel,nem volt ilyen,hogy egysher igen,utána nem.
Routerről is osztottam többféle képpen netet,titkosítással,anélkül,statikus vs dinamikus ip(dhcp)
Megváltoztattam a hálózat nevét is.sehogy se volt jó. Telóról is osztottam neki,az se jött be.
Visszavittem cseréltetni,várom az újat. Elméletileg a hét második felében meglesz.Nálad mi volt a megoldás,írd le légyszíves.
Ha esstleg az újnál is előfordulna kipróbálnám.Előre is köszi.
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #203 üzenetére
Közben sikerült beszélnem a sráccal,megkért,hogy nézzem meg másik wifivel is,hogy ugyan az előfordul e.
Szintén kijött a hiba telóról wifin osztott netnél.
9 felé teamvieweren keresztül megcsinálja a ROM frissítést,hátha jó lesz.
Letöltöttem,ami kell(Flashtool,ROM3),többi az ő dolga.Neked is ugye most ez a ROM3 van fent,nem a ROM 2,vagy te hagytad a gyárit?
Akár melyik van is fent ugye nem ütköztél hibába még vele? -
laychi
veterán
válasz
janaman01 #201 üzenetére
előbb el kellene érni,akitől vettem,ő felel a telefon garanciáztatásáért,meg kellene kérdezni,hogy felhatalmaz e új rom felrakására
nem veszi fel a telót,meg 3 óra óta nem aktív PH-nHa vezeték nélküli frissítésre megyek,akkor azt írja,hogy " A rendszer jelenleg napra kész"
Te eleve újabb kernellel,builddal kaptad? ami a képen van a logouton?
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #195 üzenetére
Próbáltam,hogy kikapcsoltam a titkosítást,átneveztem a hálózatot,ugyan az a hiba...
router jelkiosztása b,g,n mixed-re van állítva,telóó meg mindhármat tudja,látja is a hálózatot,csak mikor felcsatlakozok,akkor van hiba.
Próbáltam gyári beállítások visszaállítását,többször újraindítottam a telót,de semmi -
laychi
veterán
Üdv srácok,most vettem egy ilyen telót Jiayu S3 Basic(2 gigás változat),wifi vmiért nem akar működni,megtalálja a hálózatomat,kiválónak jelzi,amint rácsatlakozok azt írja,hogy hatókörön kívül.Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest