Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
Mondana valaki aki mostanában vette át a telóját, hogy mennyi volt az állami teher, vám, áfa?
Nagyon megköszönném...
-
laychi
veterán
válasz
janaman01 #195 üzenetére
Próbáltam,hogy kikapcsoltam a titkosítást,átneveztem a hálózatot,ugyan az a hiba...
router jelkiosztása b,g,n mixed-re van állítva,telóó meg mindhármat tudja,látja is a hálózatot,csak mikor felcsatlakozok,akkor van hiba.
Próbáltam gyári beállítások visszaállítását,többször újraindítottam a telót,de semmi -
laychi
veterán
Üdv srácok,most vettem egy ilyen telót Jiayu S3 Basic(2 gigás változat),wifi vmiért nem akar működni,megtalálja a hálózatomat,kiválónak jelzi,amint rácsatlakozok azt írja,hogy hatókörön kívül.Tipp?
-
janaman01
addikt
az oroszok már fabrikáltak egy módositott romot ,
neki nem volt elég pontos a gps, az xposed , gravity páros állitólag jól müködik benne, deodexes a rom...init d támogatás stb....ha lesz időm kiprbóbálom -
-
janaman01
addikt
Nos..a visszhang probléma még mindig megvan néha...pont most panaszkodtak ..a hivott fél visszahalja saját magát..érdekes...reboot megoldja..ha nem javitják ezt a problémát illetve a füleden lévő hangszóró problémát , ( néha az is kiváló pedig) akkor megy a teló a levesbe....érzékeny búcsút veszek tőle...
-
janaman01
addikt
A hang akkor roszabb ua nem 3g t használ hanem simát...én legalábbis azt vettem észre...a 4g t simán vinnie kell előfiuezéssel, a dominosoknak márciustól lesz elérhető....
-
kemsyt01
csendes tag
Az elég jó ár, chigon duplájáért adja...
El tudjátok képzelni, hogy a céges korlátlan netemen nincs LTE? Pesten átmentem már több kerületen (jelenleg a belváros közepén vagyok), s nem bírom rávenni a telót sehogy sem, csak 3G-t akar használni. Vagy kezdhetek félni, hogy a telefonnal van gond?
szerk: utólag belehallgatva, a hangminőség a fülön tényleg rosszabb, azt hittem hogy engem hallani rosszul, de az jó.
-
nagyra
tag
válasz
kemsyt01 #174 üzenetére
A fehér hátlappal majdnem én is így jártam (egy "másik" eladóval az aliexpress-en), de megrendelés előtt rákérdeztem, és mondta, hogy neki még nincs raktáron...
Így körbenéztem csak hátlap után, akciósan 7.3$-ért vettem az asszonynak,és tegnap ért ide... Csak még a telefon nem...
-
kemsyt01
csendes tag
Egyelőre megpróbálom rávenni, hogy küldje el a fehéret, eléggé ragaszkodom hozzá, végső esetben a hátlap árával bepróbálkozom.
Sajnos nem volt alkalmam lecsekkolni ezeket, mert inkább áttértem 0205-re máris (OTA nem ajánlotta fel persze), meg legalább kigyomlálta a kínai cuccokat belőle. Most nekilátok a tesztfázisnak, eddig elég korrektnek tűnik, egy teszthívást lebonyolítottam, jobban hallanak engem, mint anno Inew V3-ról.
-
kemsyt01
csendes tag
Nekem is megjött a telefon, ma tesztelgetem. Chigon persze feketét küldött, amikor fehéret rendeltem...
Viszont nekem a 0204-es romot tették fel, google play rajta alapból.
-
vegyszer
addikt
-
hargitomi
tag
Hali!
Ti hol vásároltátok meg ezt a telefont? Illetve a 2 vagy a 3 gb-s verziót? Köszi előre is.
-
janaman01
addikt
á,áá
nem próbáltam ki, elég volt hogy más kipróbálja , én meg hiszek neki(k)
a flash tool os dolgot meg csak azért írtam nehogy véletlenül valaki azt jelölje ki..hátha nem olvasta cappa hozzászólását
inkább többször mondjuk el mint egyszer sem, sajnálnám ha valaki ezzel ..aszná a telóját , persze vannak megoldások, de vannak kezdők is ......WOT-H-A-C
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #160 üzenetére
twrp -t fel lehet rakni flash toolal is, M.U.T ból is ( jelen esetben nem , ugyanis a legutóbbi frissités elvitte azt az opciót a mutból )
flash tool használatákor mindent csinálhattok csak egy dolgot NE ,mégpedig a FORMAT ALL+DOWNLOAD opciót a büdös életbe ne jelöljétek ki mert elszáll az nvram imei stb... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kipróbáltam a fentebb linkelt gapps kinai app al való felrakását is, ujraflasheltem a gyari gapp nélkülit, majd a videó és a leirás alapján felraktam a guglit, minden megy , egy dolgot kivéve, az pedig len a gmail, úgyhogy ment vissza a gapp os firmware...
-
janaman01
addikt
kipróbáltam a jiayu.es, progval letölthető twrp-t ,müködik rendesen, onnan fel is lehet rakni, csináltam is egy mentést gyorsan
Tulajdonképpen nem is az miatt raktam fel, hanem a lenovo kamera progit akartam kipróbálni, az oroszok szerint jobb képeket lő mint a gyari kamera alkalmazás..., azt viszont twrp ből lehet felrakni. fel is cuccoltam és ha képeket nem is , de videókat határozottan jobbaat csinál mint a gyári , szóval rakjátok nyugodtan, nem lecseréli a gyárit hanem felrakja mellé...szóval nem cseszi ela telót
-
janaman01
addikt
mellesleg , szerintem rájöttem hogy mikor ratyi a hangminőség hivás közben, amikor olyan helyen vagyok ahol alig van térerő...pl ma ilyen szempontból frekventált helyeken voltam különböző vásosokban, semmi gond nem volt , mikor meg időzejeleben tanyán vagyok, akkor torzul el a hang, hivás közben, most kicserélem a két simet megnézem úgy is hátha a másik erősebb egy picit ki tudja..
bár pont a hétvégén nem fogok mászkálni semerre
, itthon meg jó a térerő..
-
janaman01
addikt
szia ennyire nem merültem bele
a sebesség még csak csak, de hogy milyen memória van benne azt melyik tesztprogi mutatja meg ? illetve honnan tudom meg hogy 2csatornás módban van e?
igazából ramból sosem elég és ha nem sürgős akkor lehet a 3gb nem rossz választás, annyi még hogy az tudja az nfc -t
-
DcF1sh
csendes tag
válasz
janaman01 #152 üzenetére
Köszönöm a leírást.
Ő lenne a kiszemelt áldozatom nekem is. Jelenleg is egy s3 (csak samsung) tulaj vagyok, de megérett a cserére.
Kérdéseim, a 3GB verzióra megéri e várni? Van lényeges különbség ill. mind a 2GB mind a 3 GB verzió kétcsatornás memória módban van? Menyin mennek és milyen ramok vannak beépítve.
Belső háttértár sebességét megtudnád mérni?
-
janaman01
addikt
lenovo s920...de nem nagyon fokuszálgattam...páromé ( meg adjam már mert pittyag a facebook) de meglepődnél milyen jó képeket csinál a kis 8 mpx vel..pl
-
Jakuu
őstag
Fogadom ez jiayu kamera. Annak ilyen szemcses a kepe.
-
janaman01
addikt
no a tempered glass tökéletesen illeszkedik...talán túlságosan is, nem lehet csak úgy trehányan feldobni
takar mindent csak a hangszórót nem, kamera proximity, light sensort is, de egyik működését sem befolyásolja, mondjuk a coolpadon is jobban szeretem azt a fajtát ami nincs kivágva mondjuk a kameránál, mert csak összegyüjti a trutyit a kivágás mélyedéseibe...
-
janaman01
addikt
válasz
vegyszer #141 üzenetére
nem az , szerintem müanyag, és ja tök pucéran, csak egy matt fólia volt rajta.se tok se semmi......már láttam lelki szemeim elött hogy a kijelzőnek annyi.....ja....és most csengetett a postás, hozta az üvegfóliát fel is raktam gyorsan
( valamin kellett spórolni hogy ennyiért tudják adnivegyszer kollegával megint márkatársak lettünk ?
a lenovo a820 is jó ki seló volt annó pedig ugye ?
-
janaman01
addikt
Na megvolt az első esése a telónak, kb 1,5 m magasról betonra...perdült egy párat majd képernyővel lefelé megállt...eredmény : semmi látszatja kibirta, még a műanyag kereten se látszik semmi...
szóval birja a strapát
-
Balage700
tag
Sziasztok, én most a G5S vagy a 3 gigás S3-ast nézegetem. Meghalóban lévő telómat cserélném le. A híváskor történő hangerő az tényleg gazos? Mondjuk bluetooth headsettel gondolom más, meg fülessel, ha beszél az ember, de a mostani kínai csodámmal én normális csak fülhallgatóval tudok normálisan telefonálni.
Azonban roppant megnyerő az 5,5", netezni kiváló, de a videóban látom, hogy külön szenzor van, ami kikapcsolja a képernyőt, ha füledhez emeled. -
janaman01
addikt
válasz
Terentius #134 üzenetére
a lollipopró sajnos ezidáig rosszakat olvastam, még a sajátjukon ( nexus) de müködik jól , sőt a frissités után is mégtöbb elégedetlen felhasználója van a lalipopos rendszernek, nagyon rossz a mem kezelése, egy idő után besokkal, és kifordul a rendszer szeme...megoldás rá egyelőre az újrainditás..
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #130 üzenetére
Én meg úgy voltam vele, hogy ez már gorillás üveg, nem karcolódik, így erre a telóra már nem teszek fóliát
De most olvasgattam, és ezeknál nem a karc a gond leginkább, hanem a repedés, törés, és ezért szokták az edzett üvegfóliát rárakni, merthogy inkább az törjön be, mint a kijelző
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
na most megnéztem....egy kulcs volt egyelőre a csikargató szerszám, jó erősen rányomtam, és megreszelgettem vele
de azt kibirta....pont a hajlatban ( a fólia nem teljesen passzol rá) félreértés ne essék tehát pont a hajlatban csikargattam , fölötte az már maszat
.....de birta...hát nem tudom.....szerintem gorilla....
ja a fotót egy 8mpx lenovo s920 al csináltam....no comment..
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #126 üzenetére
Hát ööö...
Csak ezért ne karcold meg, hogy kiderítsük! Előző Jiayu videókból kiindulva szerintem ilyeneket bínia kellene. Vagy nem?(bár nem éppen HD a videó
)
https://www.youtube.com/watch?v=DTbe8z_gTfw
https://www.youtube.com/watch?v=p_n5FlKSheoWOT-H-A-C: csak nem te is ilyen "hííróó" vagy, hogy 100-as csiszolópapírba fújod az orrod?
-
janaman01
addikt
na ez jó kérdés , kérdés az mi az amit elbir egy gorilla ? mivel karcolta meg ? és én mivel karcoljam meg és mennyire hogy kideritsük ?
lehet erre a két karcra gondolt, van egy pillanat amikor elforditja a telót talán itt látszik....
igazából most egy matt fólia van rajta ( amit utálok) és úton van az üvegfólia....az f1 et is úgy használtam ( nagy szerencsémre, mert a bal sarka kapott és az üvegfólia reccsent be...nem az üveg)
szerk : a zsebkendő ????? ehh mik vannak
-
nagyra
tag
válasz
janaman01 #123 üzenetére
A képernyőről jut eszembe... Nem rég raktak fel a Youtube-ra egy review vidit:
https://www.youtube.com/watch?v=PJu1ArPbZiAA csávó megemlíti, hogy lett egy nagyobb karcolás a kijelzőn (bár én a 24"-on monitoron sem vettem észre a videban), emiatt gyanítja, hogy nem igazi Gorilla Glass-os... Mi erről a véleményed, tapasztalatod?
-
Magicrat
tag
YEE
Köszi
-
janaman01
addikt
Este kikapcsolt wifinél 8 óra alatt 2% merült majd kideritem mitől...a jiayu es tuti ment a háttérben...nem kellene 1 et sem kerülnie...
-
janaman01
addikt
válasz
Magicrat #119 üzenetére
Egy dolog van ....hivás közbeni hangminöség ( a füleden) azt gondoltam hogy nem jó, de van mikor meg tökéletes, nem tudom minek tudható be...ennek ellenére megtartom...most nincs kedvem megint kisérletezgetni új telóval..igazából amire nekem kell azt hozza tökéletesen gps , 4g stb...minap csináltam napsütésben kint fótókat , elégedett vagyok...igaz 4g adqtkapcsolatnál észrevehetően harap az akkuból de wifivel itthon , most is 10% on 6 óra kijelzőidővel, 1n 3ó wifivel igaz fényerő lent, egész jól birja...
-
janaman01
addikt
-
GrandS
senior tag
Akinek van ilyen telefonja, honnan szerezte be? Jó, tudok helyeket, csak a ténylegesen beszerzettekből melyik szállítót ajánljátok?
Van már a Jiayu.es-en is és onnan elvileg nincs vám+áfa, igaz drágább is. -
Magicrat
tag
Jameg, ha már kérdezgetek, akkor a programok sd-re való átrakása ugye megy?
-
nagyra
tag
Fastcardtech-ék kitalálták a saját megoldásukat Google Services telepítésére, itt leírják, hogy mit kell csinálni + videó. Ha tényleg működik, akkor elég egyszerű megoldás
(habár a kicsi tyúklábas betűtipusos appok nem mindig jelentenek jót...)http://www.boardsforphones.com/add-google-service-on-jiayu-s3/
-
Jakuu
őstag
válasz
janaman01 #100 üzenetére
Latod az meglehet, hogy akkor meg nem volt meg az s3-hoz az oldal.
Viszont ovatosan a romokkal, mert en egyszer megszivtam a frissitessel az appon keresztul, mert eppen pc-t csereltem es otthoni nem volt, de az uj romnal, meg nem mukodott a wifi es mivel nem twrp volt fent hanem CWM a mas romokat nem tudtam feltenni, mert hibaval leallt.Szal ott alltam olyan telefonnal amiben se a bt es sem a wifi nem mukodott. Amugy minden mas igen. Szoval havernal kellett pcn kapcsolatot csinalnom, hogy twrpvel felmenjen mas rom. Szal az a par nap erdekes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest