- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1799 üzenetére
Köszike !
Megnézem -
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1798 üzenetére
Szerintem janaman témaindítójában van.
http://m.logout.hu/bejegyzes/janaman01/jiayu_s3_a_meretes_ujdonsag.htmlMajd írj pár sort a változásról
-
eladogeppc
veterán
Flyme folyamatosan lefrissult, de elbaszta a kamera appot.
Flyme—re van flashelheto lenovo camera app ? -
eladogeppc
veterán
válasz
menyuskahh #1796 üzenetére
Flyme-t feldobtam, mert volt Meizu-m, és ismerem a rendszert.
A kamera egy rakat.... Én nem is tudom, hogy lehetett jó minőségű képeket csinálni.Ezen a linken janaman01 linkelt képeket, amik tök jó minőségűek.
Hol lelem azt a lenovo kamera app-ot, amivel csinálta ? -
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1795 üzenetére
A gabi féle 04.30ast érdemes. Illetve még az AOSP egész jó, abban nekem a kamera gyengéBb volt érzetre de lehet csak érzetre, de az eddig a legösszerakottabb rom a gabi féle után. A color osben sajnos siralmas a kamera. A Flymet még nem próbáltam illetve a Coee-t sem. Kerneleket érdemes próbálgatni, azokkal esetleg akksiidő javul meg vannak benne kisebb nagyobb tweakek. Minden esetre a 04.30as official custom by Gab-ot érdemes
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Na megjött a masina. Sajnos a 2GB változat, bár nekem mindegy, mert nem játszom sokat.
Abban kérném a segítségeteket, hogy melyik ROM-ot érdemes felrakni ? Melyikben a legjobb a kamera app ?
Egyelőre siralmas képeket csinál. 0430-ai ami felment rá. -
jata108
csendes tag
válasz
kisszoli0707 #1709 üzenetére
Köszi a tippet! Vszínűleg igazad volt, és a random fagyásokat a memkari okozta. A telefonban újraformáztam és pár napja hiba nélkül működik a teló.
Ami a sebességet illeti:
lakásban 4G letöltés 90, feltöltés 50 mega. Brutál a 25 megás vezetékes netemhez képest.
Cserébe a havi 2 gigás adatforgalmat nagyon hamar eléri. -
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #1784 üzenetére
Durva a Letv teló is. USB-c, az miben különbözik a micro usb-től? Állítólag a Jiayu S4 is usb-c porttal fog érkezni.
Az aksi nekem is jól bírja, nehéz volt lemeríteni, mert este akartam újratölteni.Azt hittem a nagyobb proci és kijelzővel az aksi csak egy napig bírja csak. Mondjuk én Navon telóról váltottam.
-
MB1983
csendes tag
Sziasztok, egy pár nap használat után a telefon nálam nagyon jól teljesít.
A hangjára nincs panasz, jól hallható mindkettő oldalon. Jól veszi a töltést, a gyári töltőjével normálisan tölthető(átalakítós változat). Az akkumulátor töltöttsége tegnap délután 14 órától mostanáig 76%-ig csökkent, és elég sok használat van benne. A fényképező és a kamera is egy telefonhoz képest rendben van szerintem, használható képeket készít.
A Wifi nagyon jó, a telefon nagyon gyorsan tölti be az oldalakat.
Nagyon jó véleményem van a készülékről, remélem tartós darab lesz. -
BullZeye
veterán
válasz
kisszoli0707 #1787 üzenetére
Beállítások menüben nem látok ilyen opciót, hogy hívásbeállítások, van audio profilok..de abban nincs ilyen.
-
BullZeye
veterán
válasz
menyuskahh #1778 üzenetére
Hol is lehet a mikrofonos zajcsökkentést kiszedni?
-
Balage700
tag
válasz
eladogeppc #1782 üzenetére
Látom kicsit bizonytalan vagy, had ajánljak még pár gyártótól telefont, amit megnézhetsz.
Amikor én is kerestem telót az alábbi modelleket tartottam még érdemesnek megnézni:
Ecoo E04 Aurora Plus
Ulefone Be Touch
Elephone P5000
Elephone P7000Ezekben mind azonos a hardver, és ujjlenyomat olvasó is van bennük.
Valamint youtubeon keress rá erre a csatornára: ITXTUTOR, Ausztriában van egy tag, aki kínai mobilat tesztel, saját webshopja is van már neki. -
laychi
veterán
válasz
eladogeppc #1777 üzenetére
hogy erősítselek az érzésben
100 megás net van itthon,wifin ennyit pörög a teló
[link]A laptopot porrá alázza wifi terén(meg amúgy se egy csúcsok csúcsa az a lapos,amim van
(#1778) menyuskahh
Az is nagyon befolyásolja,hogy a beszédpartnernek milyen a térereje,asszonynál normál esetben tök ok miden,metrón meg olyan helyeken,ahol nincs térereje,ott meg k@k@...
(azért őt említem,mert nyilván vele beszélek legtöbbet) -
eladogeppc
veterán
A "to2c.com'-től származó telefont érdemes megvenni ? Gar szempontból ?
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1772 üzenetére
Hívásbeállításokban mikrofon zajcsökkentést vedd ki. Így csak az alsó mikrofonból veszi a hangot és tapasztalataim szerint jobb lesz a hangminőség
Azt hogy te hogy hallod, az meg valszeg romfüggő lesz majd vagy valami apró beállítás mert aosp ill coloros-en jobb volt a hang.
-
gonorrea
senior tag
válasz
eladogeppc #1772 üzenetére
Nekem is azt mondta asszony első híváskor, hogy reméli a wc-n vagyok
(szerintem is kicsit doboz hangja lehet)
Azóta soha senki nem panaszkodott, hogy rossz lenne a hangom, vagy nem értené amit beszélek, ez ilyen
viszont a videófelvétel nagyon f*stalicska, de talán a köv. frissítések javítanak majd rajta!
Én lassan 2 hónapja használom, de egy rossz szavam sincs rá, előtte egy xiaomi hongmit használtam, de nem bántam meg, hogy lecseréltem! Igaz nem játszom telefonon, de minden további vágyam kielégíti (mármint amit egy "okostelefon"-tól elvárhatok)ui: eddig aki látta mind dícsérte (kijelző, gyorsaság, fénykép, 4G 800 MHz), a wifi pedig sztem nagyon pöpec, ahol munkatársam s4 nem látja a jelet ez még rácuppan
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #1767 üzenetére
Nálam eddig minden tökéletes. Koppkoppkopp.
-
odium
aktív tag
-
eladogeppc
veterán
1767-re valaki ?
-
válasz
Vartanus #1765 üzenetére
A komoly hivasbeli gondok erdekes modon nem jelentkeztek mindenkinel, sot volt hogy szolgaltatoi gebasz volt irtuk.
S3-at meg nem leszoltuk, mindossze nekem egyelore a Jiayu nem eleg stabil gyartasilag /akarki is szereli ossze/ mert egy telefonom mar toluk eloxidalodott belul a picsaba... Ugy, hogy nem erte viz...
Ez nem vonatkozik az S3-ra porgess vegig itt is.
De mar 2honapja nyogod ezt a telefon temakort. En 4honapja hasznalom lassan a P70-et... Semmi bajom
Kákán is a csomót
-
eladogeppc
veterán
Ma megnéztem egy Jiayu S3-at egy kollégáét.
Próba hívást csináltunk. A másik oldalon iPhone 6.
Azt mondta, mintha klotyóból beszélnék, olyan a hangom.
Ez nálatok is így van ?Illetve én hiába raktam a fülemhez a speakert, olyan mintha a másik oldal is messze lenne.
-
Vartanus
őstag
válasz
eladogeppc #1749 üzenetére
Az IGP az S3-ban 700mhzes T760MP2, szerintem ez semmivel sem lassabb a H 6 T628MP4-es IGP-jéhez képest.
Most két teló közt vacilálok.
Az első a Jiayu S3 a másik pedig a Lenovo P70. Mivel a Lenovo P70-en esetében mostanában hívásbeli komoly gondok akadtak így jobban vonz az S3, plusz ebben 3 Gb ram lenne és NFC, továbbá Jiayum még sosem volt így érdekelne milyen,bár P70 tpoikban erősen leszólták az S3-at és a Jiayut is.
A ti véleményetek mi a dologban?
Válaszokat előre is köszönöm
-
fradelma
csendes tag
Sziasztok!
Melyik beszerzési forrást javasoljátok ami viszonylag gyors, és nem rÁfa-zós (stb:...), milyen áron...
Tudok visszaolvasni, de rohanó/változó világunkban, had érjek "kis" segítséget...Köszönöm
-
gabika318
aktív tag
válasz
kisszoli0707 #1750 üzenetére
\system\priv-app\SystemUI.apk
tölts le egy normális fájlkezelőt + adj neki root jogot + rendszermappák felcsatolása -
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #1754 üzenetére
Képzeld itt. Pedig aztán túl vagyok a zászlóshajókon !
-
Lecs@
addikt
válasz
FlymeOS - t használok most.
-
menyuskahh
tag
válasz
nagyjából oda vissza kompatibilisek a romok. Jelenleg frissebb a rom az advancen, de az a 04.30as basicnek felel meg. Annyi, hogy az advancedban bennevan az NFC vezérlője. Tehát abdzolút nincs lemaradva.
-
Lecs@
addikt
válasz
kisszoli0707 #1750 üzenetére
Én nem azt használom, de Pl rootexplorerrel tudsz a systemben túrkálni, rootjogot adva. Sztem a system / app mappában keresd, és overwrite.
-
kisszoli0707
tag
Tudna valaki segíteni,hogy a "Gábor"-féle official update ROM-ban honnan hova kell másolni a SystemUi.apk-ot ahhoz,hogy ne látszódjon kétszer a töltöttség?Tudom,hogy le van írva,de a gépre csatlakoztatva nem jelenik meg az a bizonyos mappa,ahová tennem kellene,és a PC-ről lecsatlakozva a teló fájlkezelőjéből sem tudom,hova másoljam át és mit írjak felül.
-
eladogeppc
veterán
válasz
PirosHello #1748 üzenetére
Egyedül a videokari lassabb az MTK-ban.
A proci 1:1.ROM ellátottságban az S3 advanced hátrányban van a korábbi S3 2GB-os verzióval szemben ?
Flyme van rá ? Mármint az advanced-re ? -
PirosHello
senior tag
válasz
eladogeppc #1740 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal. Honor 6-ot nem cserélnék S3-ra, mert a kettő kb. ugyanaz. Ha minőségi ugrást szeretnél, akkor inkább Honor 6+....
-
Vartanus
őstag
válasz
menyuskahh #1742 üzenetére
Miben rosszabb az S3 a H 6-tól?Az S3-ban frissebb hardver van és ahogy látom frissítések is jönnek rá.
-
menyuskahh
tag
válasz
Honor 6-ról szerintem ha nem is csalódás lenne, akkor nem lennél megelégedve a jiayuval. Honor 6ról benchmark miatt ne válts jiayura
-
janaman01
addikt
válasz
Honor 6 ot én nem cserélnémble erre....az más kategória...honor 6 plusz....
-
eladogeppc
veterán
válasz
gabika318 #1739 üzenetére
A 3GB-os változatot érdemes beszerezni ?
Most a Honor6-omat cserélném le, de félek nem lesz jó vásár.
A kijelző a Honorban fenomenális, de tényleg.Ahogy olvasgatom még nagyon toldozgatják foldozgatják a Jiayu ROM-ját.
janaman01: Tudom, mondták a másik fórumban is. Anyagminőség miatt ?
-
gabika318
aktív tag
válasz
eladogeppc #1736 üzenetére
Hivatalos oldal: http://bbs.ejiayu.com/forum.php
-
Balage700
tag
válasz
menyuskahh #1733 üzenetére
Nekem OTA-n írja hogy az a legfrissebb, és inkább innen frissítenék. Meg itt nézegetem: http://www.jiayu-store.com/blog/
Monnyuk én segghülye vagyok a romokhoz és nagyon nem is akarok ezzel szórakozni, mert még elrontom a telót.
A build száma: S3SW 20150314 . Mondjuk nekem ezzel a rommal sincs semmi bajom csak a kamera egy kicsit mosott képet produkál. Bár a fényképezőt gyakrabban használom. Kamera miatt meg nem piszkálnám azért a már működő dolgot.... -
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #1734 üzenetére
Igen nekem az official 05.07-i Rom-al és dragondevil kernellel hasonló: single:806 pötty, multi 3993 pötty.
-
eladogeppc
veterán
Van valami hivatalos gyári ROM oldala a Jiayunak?
Oké, hogy ott a NeedROM, de olyan oldal ahol például bejelentik, hogy melyik kütyüjükre mikor jön ki a lollipop, van?
Csomó Sales oldalt találtam, illetve talán egy hivatalos Rom oldalt is, de ott alig pörögnek. -
Old Gyfland
tag
Srácok, valaki hozzá értő kukkantson rá legyen szíves, hogy a Mobileuncletools 3.1.4 - es verziója valóban csinál imei mentést? Nekem rakott valami olyasmit az sdre.
-
menyuskahh
tag
válasz
eladogeppc #1726 üzenetére
Geekbench 3 jiayu s3/2gb gabi féle rommal+dragondevil o.3 kernellel.
-
Balage700
tag
válasz
eladogeppc #1731 üzenetére
Én most gyorsan kipróbáltam a hívás minőséget (még telefonálásra nem használtam
), de teljesen jó volt. Andrós telefont hívtam. Szerintem itt térerő probléma lehet gond...
Más: Most nézem, hogy a 3 GB-osra csak egy frissítés érkezett(03.14), a 2 GB-osra meg már kettő is (03.25 és 04.28)... Iparkodhatnának a 3 gigásat is frissíteni, mert jobb a kamera...
https://www.youtube.com/watch?v=64R9v9Su3ek -
eladogeppc
veterán
Én mindíg iPhone-os kollégákkal tesztelem. Általánosságban elmondhatom, hogy ahhoz viszonyítva a többi telefon csak rosszabb híváshang minőségben.
-
laychi
veterán
válasz
eladogeppc #1729 üzenetére
Szerintem nagyon befolyásoló tényező a hívó/hivott fél telója is.
Pl van,hogy asszonyt hívom és silány a hívás minősége,na akkor pl nincs térereje,ha normális a minőség,akkor ok.(neki egy LG Optimus D405n van(L90)) -
eladogeppc
veterán
Köszönöm mindenkinek, de úgy néz ki a hívás hang minőség problémák, illetve jótanácsosok miatt a Honor 6 nem cserélődik Jiayura.
Köszönöm ! -
gabika318
aktív tag
válasz
eladogeppc #1726 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Esetleg Geekbench 3 pontszámokat valaki tudni írni ?
PLíz... -
janaman01
addikt
válasz
eladogeppc #1723 üzenetére
nem jobb a kamerája mint a meizué, viszont sötétben még nem is hasonlitottam össze....na majd megnézem
viszont ez nem akadozik...mármint sötétben
viszontkinti fényben a meizu jobb felvételt csinál, mondjuk a jiayu is tud olyat, csak custom rommal
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Megkérhetnék valakit, hogy sötétben illetve szürkületben készült pár mp-es videót felrakna drive-ra, amit a kütyüvel csinált ?
Akár szobában is ...Köszönöm szépen !
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #1721 üzenetére
Jaja, eddig pozitív nagyon számomra ez a kernel. Valakinek esetleg sikerült már rájönnie h dungeon hunter 5 miért fagy be random? Ez eddig akármelyik rom akármelyik kernelével csinálta. Vagy maga az app lenne ennyire ramaty?
-
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #1720 üzenetére
Igen, az akkutakarékosságot normál használat (cellakészenlét 3G hálózaton és telefonálás) én is észrevettem. Játék alatt ez nem érvényesül, ott mindennek "csúson kell lennie"
Nem egetverő a különbség, de észrevehető. Valószínűleg a RAM használatával való takarékosság is ezt támasztja alá. -
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #1719 üzenetére
Igen valszeg azért mert akkumegtakarítás céljából növeli a szenzorok frissítési időközét. Ezt fel lehet fogni pozitívan meg negatívan is. Pl belegondolsz hogy nem mindegy hogy egy szenzort egy perc alatt 60x vagy 15x ellenőriz
a dragondevil elég takarékos az akksival eddigi észrevételeim alapján.
-
PirosHello
senior tag
válasz
menyuskahh #1718 üzenetére
Rendben akkor javítom
:
A custom kernel takarékosabban használja a rendelkezésre álló RAM-ot, mint a gyári kernel.
Talán így megfelel, és nem félreérthető.Ami viszont negatív észrevétel: a fényérzékelő szenzor "érzésre" nem olyan gyors, mint a gyári kernel esetében (kb. 4 másodperc a "reakcióideje"). Aki automatikus fényerőbeállítást használ azt zavarhatja, a telefonálásban viszont nincs különbség (a "fülhöz emelésnél" azonnal elsötétedik a kijelző, az "elemelésnél" pedig azonnal kivilágosodik).
-
menyuskahh
tag
válasz
PirosHello #1713 üzenetére
A több szabad ram nem mindig jelent jobb memóriakezelést
erről bővebben a téma összefoglalóban
-
MB1983
csendes tag
Sziasztok, egy basic tulajdonosa vagyok kettő napja.
Nagyon jó tapasztalataim vannak, nagyon jó készülék az S3.
Egy google nélküli változatot kaptam, amit janaman01 segítségével sikerült orvosolnom.
HÁLÁS KÖSZÖNET A SEGÍTSÉGÉRT!
Aki ilyen telefonon gondolkodik, az nem fog csalódni szerintem.:-) -
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #1715 üzenetére
Huh akkor mennyire melegedhet a lenovo?
azon akkor már tojást lehet sütni
-
PirosHello
senior tag
válasz
janaman01 #1714 üzenetére
Hmm. érdekes, Én meg pont ebben a cikkben ugyanezt olvastam a Lenovo K3 Note-ról....
(a "Hardver, OS, sebesség" végén lévő "Kiegészítés"-ben)
-
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #1713 üzenetére
Sajnos ez a melegedés "teljesen normális" viszont a jiayu pl korántsem melegszik úgy mint pl a meizu m1 note...
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #1702 üzenetére
Fontos pozitív tapasztalat a DragonDevil kernellel kapcsolatban, hogy jobb a memóriakezelése, már ami a rendelkezésre álló szabad kapacitást illeti (legalább 250-300 MB-al több a szabad memória folyamatosan), mint a gyári kernelnek. Akinek 3GB-os készüléke van, ott ez "nem oszt nem szoroz", esetleg a 2GB-os verzióval rendelkezőket érdekelheti.
Más: Nekem (eredeti ROM-mal és kernellel is
) 2-3 óra folyamatos 3D-s online játék esetén eléggé felmelegszik a teló hátulja a kamera környékén (a ledes villanók a legmelegebbek). Érzésem szerint kb. olyan 44-45 C fokos lehet a teló hátulja ilyenkor (az antutuban lévő stabilitási teszt szerint az akkumulátor 42-43 C fokos)
-
mipityu
tag
2 hete haszálom én is, nagyon elégedett vagyok vele.
Szerintem jobb, mint a Samsung S4-em volt.
Ha valakit érdekel egy üveg képernyővédő: [link] -
Balage700
tag
Mindenképpen a 3 Gb-osat ajánlanám, mivel nem nagy az árkülönbség, és NFC chip is van benne. Egy napja használom és nagyon meg vagyok elégedve vele. Van magyar nyelv is benne. A kamera jó képeket készít, a proci verhetelen jelenleg (MTK chipkészletes), folyamatosan jelennek meg frissítések rá. Jelenleg mindig 2 GB szabad meória van nálam, a wifi Istenkirály, 8 Mbit/s sebességgel jönnek le a dolgok. Az akksi átlagos használat, 2 rész Breaking Bad, 1 rész Captian Power
Után még otthon 50%-os volt a töltöttsége. Ilyen kategóriában itthon nem is tudsz telót venni.
A legfontosabb, hogy remek fórum van itt, bármit megkérdezhetsz.
Apropó: Molbilnetet mindenkinek be kellett állítani? Valamit át kellett írni a beállításoknál, nekem úgy volt hajlandó elindulni a mobil net (Telenor).
Heartstone-ban meg kinek hogy melegszik a teló? Eddig csak egy meccset volt bátorságom lejátszani. -
kidnou
őstag
Erősen gondolkodom egy ilyen készüléken. Kérdésem annyi lenne hogy melyik verziót érdemes venni? Ahogy látom más rom megy a 2 és a 3 gigásra is. Mindegyiket frissitik rendesen?
-
dfdfdf
őstag
Valahogy le lehet kódolni a gallériát hogy ne lehessen megnézni csak valami jelszóval egyes mappákat
-
jata108
csendes tag
Sziasztok,
másfél hete én is boldog S3 tulaj vagyok (ez már a 3. jiayu telefonom, és maradok is tovább márkahű). Egy olyan problémába futottam bele a Gabi féle rommal, hogy teljesen váratlan időpontokban - böngészés, fotózás, vagy csak egyszerű zárképernyő nyitás, stb... - úgy lefagy a készülék (a kijelző is kikapcsol), hogy csak az akksi kivétel segít. Illetve valamelyik nap még egy olyat is csinált, hogy újraindításnál a kijelző szélein elkezdett vibrálni a kép, és ezt többszöri újraindítás/akksikivétel után is folytatta. Memkártya kivétel és sim kártya áthelyezése után megszűnt a jelenség, azóta szerencsére nem produkálta.
Ezek a problémák másnál is előfordultak már ezzel a rommal, vagy csak nálam ment félre valami a flashelésnél? Ezeket illetve a lassú töltést leszámítva hibátlan a teló, sokkal hamarabb megszoktam a méretét mint elsőre gondoltam.
Előre is köszi a segítséget. -
janaman01
addikt
válasz
PirosHello #1701 üzenetére
onnan tudod hogy megy arton, hogy mikor ugye a beállitásokban átállitod és újraindul, akkor marha sokáig bootol mert az összes appot át kellene "forgatnia" de ugye ezt nem látod , csak egy gyors reboot és kész..tehát nem megy art ban..
-
PirosHello
senior tag
Felraktam a DragonDevil_0.3.0 custom Kernelt. Úgy sikerült, hogy a direkt Jiayu S3-ra írt 2.8.5.0-ás TWRP-t tettem fel [link]
Felraktam a hozzá tartozó JiayuControl programot is, de az sajnos nem működik, csak az eredeti rom-mal (az Androidhilfe.de oldalon is azt írják, hogy "ich habe das ganze etwas überdacht, und ich habe heute eine App für den Kernel geschrieben, die nur auf Telefonen mit unserer Rom funktioniert." (az enyém már a 05.07-i Flash+Gapps).
Még friss a kernel, ha valami változást észlelek az eredetihez képest, azt megosztom. -
PirosHello
senior tag
Sziasztok,
most végül is a legfrisebb (05.07-i) ROM-ban az ART megy, vagy nem megy? Honnan lehet tudni, hogy melyik futtatási környezetet használja a teló (mintha ART-ra átállna, de ez még nem jelenti azt, hogy ezen is fut).
Azért kérdezem, mert a témaindítóban még negatívumként szerepel, hogy az ART nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest