- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
AizawaKouta #3274 üzenetére
Városban kisebb a Bluetoot térerő vagy miii ?
Tehát. Ami falun működik BT headset, az városban nem ?
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #3019 üzenetére
Részemről meleget kapsz. Egyetértek a véleményeddel.
-
Lecs@
addikt
2 új Rom a needromon. Egyik flyme5.1.
-
Lecs@
addikt
válasz
menyuskahh #2872 üzenetére
Én a gyárit nem használom, sőt törlöm is mindig. Tehát nem tudok segíteni.
-
Lecs@
addikt
válasz
Pixalami74 #2859 üzenetére
Vagy Flashtoollal tudsz rá tolni egy gyári Romot, vagy az SD kártyád kiszedve, és pl átrakva másik készülékbe, TWRP - s telepíthető zip rárak, majd vissza a készülékbe és Flashel. Vagy TWRP, és pl telepítés PenDriveről. Gondolom a systemet törölted, és a tárolót is amin a telepítendő Rom volt
( jártam már így én is
)
-
Lecs@
addikt
válasz
pusihusi #2839 üzenetére
Nem. Én csakis Dragon FToolsos Romját használom. Amúgy a Tsunamiról . Egy tákolmány.
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
Superdragonét próbáltad már ? Flashtoolsos.
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #2798 üzenetére
Először 04.30 - ra próbáltam . Akkor lett egy bootlop , jiayu felirattal. Toltam egy flastools - os Lollit, TWRP - t. Újra települt, de FlymeOS bootanimmel újra bootlop. Nem tudom mi szállt el, mert NVRAM restore sem segített. És mint írtam mobilszignál jel sem volt. Semmi. Valahogy visszatornáztam
-
Lecs@
addikt
Na kérem. A dolog már nem olyan vicces. Imeiem már többször elment. De akkor volt mobilszignál jelem legalább. Most semmi. Kódos visszaírás eddig segített, most nem. Sőt cwm NVRAM restore sem. Persze TWRP mentések sem. Firmware Flash sem. Végleg bekakált a gépezet ? Mégis gáz lehetett hogy S3S volt a FlymeOS ? Mi szálhatott el vajon, és van-e vmi gyógyszer még ?
-
Lecs@
addikt
4.4 04.30 stable back. Elég a romolásból. Használom tovább gond nélkül a telót
-
Lecs@
addikt
válasz
menyuskahh #2747 üzenetére
+1
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
Utolsó esélyt adva LOLLINAK , felpattintottam superdragonpt legfrissebb Romját
Belakom..Gyorsmintállat. Az tutibiztos . Navigon nagy örömömre működik vele tökéletesen. Na meglátjuk
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #2629 üzenetére
Persze, persze. Meg tudom oldani a dolgot. De pl ilyen történik út közben németben, svájcban stb ? Rezetelgetek ?
Kétszer raktam fel a Colort amit linkeltél 04.30 - ra.Mind2 x elszállt az IMEI. Sima TWRP backup ( 04.30 ) vissza is hozta. Sajna Coloron nem működik a visszaírás kóddal. Neked nem szállt el ?
-
Lecs@
addikt
válasz
janaman01 #2605 üzenetére
Nekem ami nem megy, az FB messengerbe videóüzenet küldése. Nem vagyok nagy facebookozó, de mivel külföldön tartózkodom huzamosabb ideig, szívesen küldök naponta videóüzenetet a szerelmemnek
Imeit a kódos okosság is visszahozza . Egyszerű visszaírás amit valahol a múltban olvashatsz.
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2458 üzenetére
Én teljes wipe telepítettem. Titanium mentéssel. Végre ki van pucolva. Teljesen sallangmentes. Már vissza is laktam
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2402 üzenetére
Mi mindent megtettünk
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2400 üzenetére
Ha az XDA - s V3 betat flasheli, az tartalmazza a TWRP - t, rootot és gappsot is. Szóval ha SD - n van a Tsunami, Flashelheti is tovább TWRP - ből . Illetve a V4.2 spanyol is tartalmaz mindent. Rootot , Gappsot és TWRP - t is.
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2394 üzenetére
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz
PirosHello #2389 üzenetére
Én ezt a nrgatívumot még nem találtam meg, mert rendesen hálózati töltővel töltöm mindig ahogy kell
-
Lecs@
addikt
Mai első töltés .
28 % - nál vagyok. Kb félóra beszéd, 2-3 óra browser, szinkronok stb..5 óra kijelzőidő. Nálam oksa a dolog ahogy nézem.
-
Lecs@
addikt
Tegnap óta fent van a spanyol Tsunami 4.2. Az XDA - s Romra installáltam full wipével TWRP - vel. Minden oksa vele eddig. Solo Launcher alapból, amit töröltem ( más Launchert használok ) pár progi ami nekem nem kell törölve, amúgy frankó eddig minden.
-
Lecs@
addikt
Hahó. Ma még nem sokat tudtam foglalkozni a telefonnal, de eddigi pozitívum számomra a spanyollal szemben :
Egyszerű Flashtoolsos telepítés, eredeti Jiayu Bootanim ( apróság tudom ), minimális gappscsomag, nincsen telepakolva rengeteg custom appal, system appal ( nem kell gyomláljak, és én dönthetek eldolgokat milyen Battery stat stb progit akarok használni ), eléggé Slim, vagyis minimális appal. Nekem amúgy is előnyösek a Slim Romok, mert amúgy pucolással kell kezdenem. Tuti mind2 jó, de én örülök ennek. Belakom ha időm lesz, és tetszik.
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
5.1 XDA - n friss ropogós : Changellog, how to install stb...
-
Lecs@
addikt
Van már V3 Lolli is. Changellogot még nem néztem.
-
Lecs@
addikt
válasz
jata108 #2207 üzenetére
Uhh erről lecsúsztam. Nem tudtam sok dolgomat még felrakni, letölteni. És sajna a TB mentésem töröltem. A lényeg, nekem tuti megy / ment. Hisz Getapk - s appjaimat pakoltam át a tel memóra ez tuti. Most egyenlőre visszajöttem 04.30 gyárira, mert rengeteg a melóm hétvégén, de csináltam mentést a spanyol twrp - vel. Ha hétfőn aktuell lesz szívesen megnézem.
Naon pozitiv, hogy navigon megy a lollin ami 04.30 - on sajna nem.
-
Lecs@
addikt
Na kérem. Késő este óta fent van a V2 - s verza 5.1. Vajsima, eddig okés. Ha gps is oké ( később tesztelem ), akkor tuti marad. Még élvezhetőbb a műszer
-
Lecs@
addikt
Kb 2 óra és fent van a V2 . 5.1 lolli a spanyol dual simen.
-
Lecs@
addikt
Nekem személy szerint a FasterGps progi Playből letöltve is segített. Root jog, kontinens Europa legközelebbi régió : Germany ( németben élek ) . Vannak finomhangolások is, de azt nem osztanám meg, mert lehet jelentéktelenek. Én ezt mindig megcsinálom, vagy egyes telóknál a gps .conf - t írom át.
-
Lecs@
addikt
Valamelyik szaki ötlet ? [link] ( köv 2 hsz is az enyém )
-
Lecs@
addikt
Van már 2-3 állítólagos ColorOS 2.1. Nem 2.0.1, hanem az Oppora kiadott friss. Próbálta már valaki ?
-
Lecs@
addikt
Mar van 2 javitott , javitgatott Lolli az osszefoglaloban levo kinai oldalon. Sztem egyket het es lesz franko is.
-
Lecs@
addikt
Ki hogy használja a Mira - t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- VoLTE/VoWiFi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kés topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest