- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
k.zozo. #5014 üzenetére
Valasz hianyaban mar berendeltem egy szimpatikusnak tunot, eredeti(vel azonos) csomagolasut. Kommentben valaki irta hogy jo volt a csomagolas. Ebay kutyuk topic tele van remhirekkel hogy ebay/ali-rol torve erkeznek, mert nem tesznek koré semmit. Tempered glasst egyszer rendeltem, az szepen volt csomagolva, es ideert egyben.
-
mipityu
tag
válasz
k.zozo. #4981 üzenetére
Júniusban vettem a mobilambtól egy után gyártott aksit, mert az eredeti felpuffadt. Még 2 hónapig sem bírta. Kb. 3 hete már 70-80 %-ról is kikapcsolt, úgy ugrált a töltöttség jelzés, mint egy bakkecske :-) Két ROMmal is próbáltam, ugyanúgy droppolt.
Tegnap megjött az Aliról az itt ajánlott újabb után gyártott aksi. Feliratok szerint mindhárom akku egyforma.
Ha ez sem bír többet, mint az előző kipróbálnám a Konpsont.Adnál egy linket hozzá? Köszönöm.
-
nagyra
tag
válasz
k.zozo. #4921 üzenetére
Nekem lollipopra váltásnál jött elő, először RC-knél, majd Xtreme-n is, de az Xtremesek javították az újabb verzióban, azzal nálam jó is volt. De az RC ROM-ok annyival többet nyújtottak, hogy az RC5-t használtam nagyon sokáig.
Ha régi az akku, akkor is előjöhet kvázi a drop, de ott azért, mert nagyon gyorsan merül, esik le a fesz az akkuban még az üzemi tartományban is, és az Android rendszer nem frissíti elég gyakran a %-ot, majd a végén rájön, hogy hoppá, lemerültünk, és akkor kezdi percenként levenni a %-ot (de hozzáteszem, pontosan nem is lehet csak az akkufeszből következtetni a töltöttségre, mert az akksi fesze függ az aktuális terheléstől is).
Más fajta akksinál azért "tűnhet el" a drop, mert amit említettem előzőleg, az alsó határfesz, azoknál az akksiknál alacsonyabb fesz lehet (ez a paraméter is gyártótól függhet, de csak kismértékben). Csak az érthetőség kedvéért mondok egy példát, nem valós adatokkal(!): ha a gyárinál ez 3550mV, a sokat dícsért Konpson-nál meg 3450mV, akkor jobban következtet az Android rendszer, ha az kernelből 3400mV alsó határfesszel számol.
-
egykettő
aktív tag
-
BullZeye
veterán
válasz
k.zozo. #2048 üzenetére
Tegnap frissítettem menyasszonyomnak 0213-ról 3GB S3S-jét.
20150525-114325-S3SN
Nagyon szép, de olyan instabil is, gyakorlatilag nem lehetett 10-t kattintani úgy, hogy ki ne írta volna, hogy valami leállt (közben simán futott, és használni is lehetett).20150507-083407-S3S
Nincs benne arcfelismerő feloldó20150411-154516
Stabil, 1,5 hónap alatt talán ha 2x újraindult a telefon sokat mondok20150213-171816
Feloldáskor, telefonáláskor hajlamos volt újraindulni naponta többször is. -
AizawaKouta
tag
válasz
k.zozo. #1443 üzenetére
Attól is függ mennyi időre tervezel. Milyen appokat használsz. Ahogy frissülnek az appok, úgy esznek egyre több memóriát. Nfc meg fizetéskor lesz érdekes, ha a bankok bevezetik, esetleg még jegyváltáskor pl. buszon. Vehetsz nfc matricákat is, és ahhoz társíthatsz profilokat (pl. autós, otthoni, éjszakai, iroda).
-
AizawaKouta
tag
válasz
k.zozo. #1427 üzenetére
Rendelés végén kell kiválasztani. A telóm 14 nap alatt ért ide. Holland cimkét láttam rajta, semmi kínait. Nem volt rajta semmi extra teher. Azt mondjuk nem tudom hol a raktár, de először a PostNL centerbe repül a cucc, onnan van szortírozva. Viszont csomagkövetésre a 17track oldalt ajánlom az eredeti helyett. Több mindent elárul országon belül. A vám meg függ milyen árat írnak rá a csomagra. Ha elmarad egy nulla... 😉
Amúgy jól tudom hogy a Lollipop fogja kihasználni a 64 bites rendszert?
A védőüveget én is ajánlom, a hozzám hasonló bénázok is könnyen feltehetik. Egyébként azt is a telefonnal rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Vallás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest