Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
aszti75 #1093 üzenetére
Igazából egyszercsak megjön az e-mail, csak baromi nagy késéssel. A fiókbeállításoknál van olyan, hogy szinkronizáció időzítése, de a legkisebb időtartam 15 perc. Az 5.1-es androidos régi telefonomon nincs késlekedés, nem időközönként ellenőrzi, hogy van-e új e-mail, hanem azonnal megjön, amikor elküldik. Ezt szeretném ezen a telefonon is, mert a 15 perc késlekedés is túl sok a munkám miatt.
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a P smarton a főmenükben a naptár IKONJÁN, mindig az aktuális nap száma van-e, vagy állandóan a 31? Mert nekem a 31,és mintha úgy emlékeznék, hogy ez így nem okés! Ha belenyitok, ott írja/mutatja rendesen hogy 7.-e van...
-
SteveL
aktív tag
Látom, már másnak is volt problémája az e-mailek fogadásával, de én egyszerűen nem tudom elérni, hogy a Gmail-es leveleket azonnal megkapjam.
Már kínomban csináltam gyári visszaállítást is. Eredetileg a K9Mail-t használtam, a visszaállítás után a gyári Gmail és E-mail applikációkkal próbálkozom. A régi telefonomon 5.1-es android van, és ha küldök magamnak egy email PC-ről, azon azonnal megkapom. A Huawei-en pedig csak ha feloldom a kijelzőt.
Ezeket próbálom állítani, most pl. a gyári E-mail alkalmazáshoz:
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Alkalmazások / E-mail / Adathasználat: Hálózati alkalmazások mind a 3 be
- Beállítások / Akkumulátor / Indítás: Itt csak a Gmail alkalmazás található, az E-Mail nem, azt beállítottam Kézi kezelésre, mindhárom opció be
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Értesítések kezelése / E-Mail: Értesítések engedélyezése be, Megjelenítés az állapotsoron be, Záróképernyő értesítések Megjelenítés, Prioritás megjelenítés beValamit kellene még állítani? Nektek működik az azonnali e-mail-fogadás (pl. ha PC-ről küldtök egy e-mailt magatoknak, megkapjátok néhány másodpercen belül a telefonra, ha már legalább 5 perce le van zárva?
Jelenleg a gyári indítót, a gyári záróképernyőt használom.
-
MR ME
aktív tag
Nekem a kérdésem az lenne, hogy mitől lehet az, hogy feldugom töltőre a telefont, lezárom, és egy kis idő múlva gondol egyet, bekapcsol a kijelző, és addig világít, míg le nem zárom újra...ezt van hogy többször is megcsinálja, elég idegesítő, mert keltem már reggel úgy h nullán volt emiatt a teló és a ppwerbank is....fejlesztői beállításoknál ki van kapcsolva, hogy töltés alatt ébren maradjon a kijelző, fr már volt 2x is!
Előre is köszi ha van vkinek ötlete...
-
nomic
aktív tag
Vettem rá egy edzett üveg fóliát, de sajnos fáradtan nem sikerült tökéletesen rátenni, így óvatosan leszedtem és újra rátettem, normálisan. Ettől függetlenül normálisan fog "működni" az üvegfólia, vagy így tönkretettem?
-
R3nts
senior tag
válasz
Lacikaa9988 #1077 üzenetére
Ezt elvileg arcfelismeréses-feloldáskor csinálja direkt!Amikor a Te arcodra nyit, de amikor Magadhoz veszed nem érzékeli jól per pill. az arcod,ezért csak "szól" hogy vannak üzik,de nem mutatja meg,mert nem tudta az eltárolt arcmintát jól beolvasni!
Szóval "illetéktelennek" nem mutatja meg az érkező üziket!
Olyankor tartsd mégegyszer úgy hogy beismerje az arcod,és kinyit,megmutatva az üziket a főoldalon.
-
sunavlys
senior tag
A telefonon egy lyukas betűtípus van, ami olvashatatlan. Megoldás?
(Lehet, hogy valamelyik frissítés csinálta, nem emlékszem.)
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beallitani,hogy a Cloud a galeriat mobil nettel is szinkronizalja?Koszonom
-
szemesi69
addikt
válasz
Gyári témát használod vagy másikat. Amiről beszélsz azt csak a gyári magazin feloldással tudja. Ha másik témát használsz és a zárképernyőd is más, nem fog jelezni, úgy ahogy szeretnéd.
-
nomic
aktív tag
válasz
Nekem sem jelenít meg semmit lezárt állapotban, gondolom ez így normális.
-
Lacikaa9988
tag
válasz
pusszycat #50 üzenetére
Sziasztok,Egy kérdéssel fordulnék hozzátok a huawei p smart-ommal kapcsolatban.
A gondom az,hogy lezárt képernyőnél nem jelennek meg az értesítési tartalmak,pl telefonhívás,sms,messenger tartalom,kiírja,hogy tartalom elrejtve.A beállításokban a minden tartalom megjelenítésére van állítva,de így sem működik.Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?meg lehet oldani valahogy?
Köszönöm. -
nomic
aktív tag
Sziasztok!
Képernyővédő fóliát szeretnék venni a P Smartomra, (lehetőleg edzett üveget). Milyet ajánlanátok, és hol vegyem meg?
-
cantus
tag
válasz
worxland #1064 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod worxland, pontosan ezek érdekeltek. Nekem az NFC a lényeg és a nyelvtanulás, arra meg bőven jó. SD kártyát már vettem hozzá, csak a telefon még nem jött meg. Egyedül az 5 Ghz wifit hiányolom, a routerem tudná. Tölteni pedig a munkahelyemen is fogom, vettem kis állványt hozzá, amibe csak bele kell állítani. Így napközben mindig elegendő nafta lesz benne. Még annyi kérdésem volna, hogy a gyári kijelzővédő fóliával használod, vagy már cserélted valami másra? Ha tartós volna, akkor nem szedném le a gyárit ...
-
szemesi69
addikt
Több huawei készüléknél is jelentkezett a problémátok [Így tüntethető el a Wi-Fi-alapú keresés értesítése]
-
evo87
őstag
válasz
worxland #1068 üzenetére
Én a saját felhasználási stílusomat is normálisnak mondanám. Folyamatosan megy a wifi és a BT, illetve 2 sim van benne (gondolom ez sokat jelent). Én 5.00-kor vettem le a töltőről és 9.30-kor 68 %-on volt. Vonaton munkába menet neteztem kb 30 percet, illetve pár hívás volt benne és néha messenger/viber üzik. Ennyi. Az előd P10 lite is nagyjából ugyanezt tudta ugyanekkora akksival.
-
worxland
addikt
Minden tetszik, csak és kizárólag a lift to wake hiányzik, pláne, hogy a tökazonos tudású P20 lite-ban benne van.
3 GB RAM elég, mindig legalább a fele szabad, a 32 giga tár kicsit kevés, így belekerült egy SD-kártya is, arra mehetnek a képek, videók, térképek, így most öröm-bódottá.
Alak, méret számomra ideális. Egy töltéssel nekem min. 2 napot elmegy normál (light-os) használattal.
Na, egy hibája van: a micro USB nekem nagyon lassan tölt, 4-5 óra kell a teljes feltöltéshez.
Játékra korlátozottan alkalmas (Kirin 659 nem egy atomanti), a fényképezéshez meg annyit értek, hogy megnyomom a gombot, így arról nem nyilatkozom, de mások szerint a P Smart a fotózásban felejtős. -
cantus
tag
Sajnos neten nem találok sehol sem tartós tesztet erről a mobilról. Írna olyan, aki már fél éve legalább használja, hogy mi tetszik neki, mi idegesíti. Hosszabb használat alatt kijött bári probléma vele?
Köszönöm! -
persil
nagyúr
Az a baj, hogy ket 8 magos soc kozott olyan elkepeszto kulonbseg is lehet, hogy el sem hinned. Arrol nem beszelve egy komolyabb 4 magos megoldas lazan kenterbeveri nemelyik 8 magosat.
Szoval sok, rengeteg olyan dolog van, amire nem eleg a "8 magos proci".Ez olyan, mintha azt mondanad, hogy piros autod van. Oke. Es milyen...?
Erted
Ezert nem jo pelda a loero sem. -
PistiSan
addikt
válasz
kispe82 #1057 üzenetére
Szerintem azért, hogy ha össze törik az arcod, akkor ne zárd ki magad a telefonból, így hogy meg kell adnod néha a pin kódod, biztosan nem felejted el.
Nálam az ujjlenyomat olvasó csinálja ezt egy másik telefonon, néhány naponta a kódot kéri a "nagyobb biztonság" érdekében. -
kispe82
tag
Az miért van hogy ha be van kapcsolva az arcfelismerő feloldás, néha azt írja ki hogy zárolva van a telefon és nem tudom arcfelismeréssel feloldani?
-
Leki78
tag
Sziasztok!
A telefonban lévő HiCare programban olvastam, hogy van egy olyan kameramód, hogy 3D panoráma. Az én P Smartom ezt nem tartalmazza. Ezt a funkciót életre lehetne kelteni valahogyan?
Találtam egy programot (Fyuse) ami egész szépen tudja ezt a funkciót, de ez inkább egy fénykép megosztó "közösségi" oldal.
Esetleg van valamilyen külső program ami tudja ezt a funkciót? -
satel
tag
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni teljesen az energiatakarékos üzemmódot? Azt szeretném, hogy a telefon egyátalán ne optimalizálja egyik programot sem.
köszönöm
-
kisocsi
tag
válasz
Garfield85 #1043 üzenetére
3 munkanapon belül kötelesek cserélni a hibás készüléket. Ezért érdemes például pénteken vásárolni,és akkor keddig van idő tesztelni a terméket.
-
Adrian0711
csendes tag
válasz
Garfield85 #1043 üzenetére
Igen , ki is cserélték. De nem volt zökkenőmentes. A telekomnál persze nem láttak semmit, szerintük hibátlan a készülék, hiába magyaráztam hogy vegye fel a fényerőt mert úgy jobban látszik.Azt ajánlotta, vigyem be egy Huawei szervizbe, ott megvizsgálják, kiállítanak valami papírt, majd vigyem vissza. Ez megvolt , de cserélni az ügyintéző még mindig nem volt hajlandó, javítás küldte volna BP re. Erre megszólal mellette egy másik ügyintéző : "de hát miről beszélsz, 14 napig kötelesek vagyunk cserélni" Onnantól ő vette át 5 perc alatt ki is cserélte.
Kész vicc komolyan -
Garfield85
tag
válasz
Adrian0711 #1042 üzenetére
2-3 nap latt,ha bármi hibája van ki kell cseréljék szó nélkül nem?
-
Adrian0711
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap lett "vásárolva" egy ilyen telefon a telekomnál előfizetésre.Minden jó volt vele , csak közelebbről megnézve a kijelzőt , rengeteg pixel hiba vagy kiégés (kb 50 ha nem több), nem tudom hogy nevezik őket, van rajta.Fekete háttérnél látszanak és csak akkor ha a fényerő maxon van , és a telefon is sötétben van.Mert ha pl kiülök vele az erkélyre ahol süt a nap , ott nem látszik csak egy kettő.
Ma viszzük vissza , biztosítást is közöttünk rá , de nyilván egy ingyenes cserét akarunk ha már a selejtet adták ideValakinek volt már ilyen ? Mire számítsak ? Előre is köszönöm a válasz(okat) !
-
Jofi81
őstag
Használ valaki Mi Fit alkalmazást ezen a telefonon? Én P8 Lite-ról váltottam, ott volt olyan, hogy védett alkalmazás, amit ha engedélyeztem, akkor az app bezárása után is futott a háttérben, de nem volt folyamatosan nyitva. A P Smartnál viszont nem látok ilyen lehetőséget. Csak úgy tudtam rávenni a Mi Fitet a folyamatos futásra, hogy a lakat ikonnal zároltam, így viszont mindig ott van az ablaka, ami egy kicsit zavar. Van erre valami más megoldás?
-
cantus
tag
válasz
lukacsjeno #1037 üzenetére
Köszönöm így értem igen, hogy esetleg egy idő után elkezd -e picit felválni a fólia a szélénél a tokkal való érintkezés miatt, de akkor ez jó hír, ha nincs ilyen gond vele. Én is ilyen tokot rendeltem, mint Te csak kékben, ezért érdekelt milyen fólia passzol hozzá.
-
MR ME
aktív tag
válasz
lukacsjeno #1035 üzenetére
Én is aliról szoktam rendelni, és vettem itthon boltban is 3x annyiért, kijelentem h semmi különbség köztük
-
lukacsjeno
tag
Nem nyomja fel, hozzá sem ér jóformán, ha jól rá van téve a fólia. Ja, és azt tudni kell még, hogy 1-2 naponta ki is veszem a tokból (ahogy lemerül), és tok nélkül töltöm éjjel, és még így sem mozdult meg egy kicsit se a fólia. Teljesen nem fed. Vagy, hogy érted ezt? Nem értem.
-
cantus
tag
válasz
lukacsjeno #1035 üzenetére
És ez a tok, amit vettél nem nyomja fel az üvegfóliát? Én nem mertem olyat rendelni, ami teljesen fed.
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a fényképezőhöz beállítást amivel jó képeket lehet lőni?! A teló nagyon tetszik,de a fényképektől nem vagyok elragadtatva.
-
kisocsi
tag
Az biztos hogy normál fóliák között a gyári a legjobb minőség. De ütésállósága szerintem nincs.
A Gorilla Glass [link] + üvegfólia szerintem sok fejfájástól meg tudja kímélni a tulajdonost. Persze 100% védelem nincs,a dobozban pihentetésen kívül.Szerk.:
Bár arra infót nem találtam,hogy a P Smarton melyik Gorilla verzió van -
R3nts
senior tag
Gyárilag van a Huawei-eken egy "üveg"-fólia, a sima lehúzható nylon-fólia alatt...és igen jó minőségű... azért írtam idézőjelben az "üveg"-fóliát,mert a többi sem üveg természetesen.A Huawei-eken lévő gyáriak egynémely kínából rendelt szirszarnál klasszisokkal jobb minőségűek egyébként.Nekem is már a 3. telóm a Huaweitől a P smart...mindháromnál (P8L, P9, P smart)tökéletesen bevált a gyári.
-
ORCA58
addikt
válasz
Rolee87 #1027 üzenetére
Fogalmam sincs milyen fóliával adják a P Smartot. De az eddigi tapasztalatom a Huawei-el kapcsolatban az, hogy nagyon jó minőségű fólia van rajta. A 4 éves Ascend G6-on (jelenleg nincs folyamatos használatban) is és a 2 éves P9 Lit-on is még a gyári fólia van. Csak G6-on van egy elhanyagolható kis karc.
-
R3nts
senior tag
Sziasztok Vodás P smart-ra OTA-n a FIG-LX1 8.0.0.133(C02) (júliusi secure update) - nál van már hivatalos frissebb FW ? A teló nem jelzi.Ha rámegyek a legfrisebb teljes csomag letöltésére,akkor csak akkor szed le valamit, ha ujjabb,mint a fennlévő FW, vagy lerántja az utolsó teljes FW-t ami van?(És ami már telepítve is van)
-
Rolee87
tag
A gyári az egy sima fólia nem pedig üveg.
Nekem egy kemény Nilkin tok van rajta és egy sima üvegfólia aminek a szélei levegősek,de egyáltalán nem zavaró,és mivel nem teljesen fedi az előlapot így nem nyomja fel a tok.
A hátulját egy vékony szilikon tokkal behorpasztottam mikor egy szekrény sarkának dőltem és a zsebembe volt,nem tudom ha a kijelző fele lett volna abba az irányba mennyit védett volna az üveg,de jobb mint a semmi. -
cantus
tag
válasz
kisocsi #1018 üzenetére
Ami gyárilag rajta van, az nem elég? Én is most készülök venni egy P smartot, de nem akartam rá semmi üveget venni, ha már gyárilag is van rajta valami. Vagy kinek milyen tapasztalata van vele? Ha valakinek van bevált üvegfóliája, amit egy szilikon tok nem nyom fel, írja meg, mert érdekel.Én ezt a tokot rendeltem hozzá, [link] de fogalmam sincs milyen fólia volna praktikus, mert hiába szép a teljesen lefedős változat, ha a tok felnyomja.
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Valahogyan nem lehet a P Smart-ban konfigurálni az"ultra energiatakarékos"-módot? Gondolok itt arra, hogy ott levegye a 4G-t, a "mobiladat mindig aktív" opciót,stb...mert ok,hogy kilövögeti a háttérben futó appokat, de ahogy elnéztem néha, júliusi secure update-elt 8.0-n, Vodánál, ez így még nem igazán "ultra"...
-
kisocsi
tag
Sziasztok!! :-)
Ma boldog tulajdonosa lettem eme csodának. Üvegfóliát ami ívelt honnan tudok rá venni minőségit kis hazánkban?! Google nem nagyon a barátom. :-(
-
gazee
tag
Sziasztok!
Szerintetek megkapjuk az android 9.0 pie-t? -
ORCA58
addikt
A hwt fájl tulajdonképpen egy zip. Ha a végére biggyeszted a ".zip" szöveget meg tudod nyitni pl TotalCommanderrel. Azon belül is több zip fájl van. Ami nem xml az szinte mind zip.
Pl com.android.keyguard egy com.android.keyguard.zip fájl
Ezeket átnevezed, bele piszkálsz, majd törlöd a ".zip"-et
Persze sok más info is van az xml fájlokban, mihez érteni kellene.
Egy kép kicserélése nem okozhat gondot. -
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: adott egy bizonyos téma, aminek tetszik a háttérképe, de le akarnám sötétíteni, ki lehet nyerni valahogy magából a hwt fájlból csak a háttérképet esetleg? Behozza, ha be akarom állítani csak a hátteret, de odarakja az "alkalmaz" szöveget alulra, így nem nyerő egy sima képernyőképpel lelopni, mert az aljából le kell vágnom...létezik valami program/szerkesztő amihez nem kell atomfizikusnak lennem hogy ezt megcsináljam?
Előre is köszi
-
mikrofon
veterán
Elköszönök tőletek kicsit több mint négy hónap használat után.
Szerintem jó kis készülék, jól használható mindennapos dolgokra.
Egyedül a gyors töltés hiányzott nekem.
Természetesen nem ezért adom el, hanem, mert a cégemtől kaptam egy másik készüléket.Aki mindennapos használatra szeretne egy o készüléket jó áron két SIM kezeléssel annak én bátran ajánlom!
-
mikrofon
veterán
Igen is meg nem is!
Részben a készülék részben a hálózati, szolgáltatói beállítások miatt:. Ez sajnos hálózati, vagyis szolgáltatói beállítás a "Hívószámküldés tiltása" okozza. Nekem is ez a problémám a céges telekomos elöfizetéssel.
Ugyan ezt produkálja Samsung Lenovo és ZUK készülékekkel ha a céges van a Slot2-ben, saját tapasztalat. De megoldható. Sajnos arra kell figyelni, hogy minden firmware telepítés, vagy frissítés után újra végig kell vinni a lentebbi beállításokat!1.: USSD kóddal (GSM kódokkal) a tiltás tiltása: kikapcsolás: #31# beütése a tárcsázóba majd meg kell nyomni a hívásindító gombot. értelem szerüen az érintett SIM-mel kell a "hívást" kezdeményezni!
2: Beállítások / Vezeték nélküli ... / Hívásbeállítások / További beállítások ( értelem szerűen 1.SIM és 2.SIM résznél is) / Hívásazonosító / Szám megjelenítseÉn egyszer már kértem felhatalmazást a cégtöl az ügy elintézésére. Be is mentem a szolgáltatóhoz 2-3-szor és próbáltam elmagyarázni, hogy mi a baj és valahogy állítsák már alapértelmezettre a hálózatukban az én számomhoz, hogy a "Hívószámküldés tiltása" tiltva legyen. Minden alkalommal csak néztek rám, majd mire kb sejtették mit akarok, vagy legalább úgy csináltak minden fél magyarázatot kitaláltak....
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A P Smart ezt produkálja: újraindítás után a 2. sim hívószám-kijelzése alapértelmezettre állítódik, holott előtte fixen hívószám megjelenítésre állítottam. Ez a P Smart hülyesége? Csak mert a P10 litenál nem rémlik hogy csinált volna ilyet.
-
Ronyn
senior tag
Hali ☺
A kamera time-lapse funkciójánál lehet valahogy állítani a felvétel képkocka sebességét, ti. ha most valamit felveszek, azt gyorsítva játssza le 👇 -
MR ME
aktív tag
Én p9lite-ról váltottam erre, éppen azért, mert maga a telefon alig észrevehetően volt nagyobb, ellenben a kijelzője már látványosan
Összességében meg személy szerint én nagyon meg vagyok vele elégedve, nem is emlékszem mikor kellett utoljára bármi miatt fr-t csinálnom, elég jól összerakott kis készülék!
Egyetlen egy dolog ami kicsit zavaró ám elenyésző gond, a viber értesítéseknél ha csak a led van beállítva, hang és rezgés levéve, az istennek sem hajlandó jelezni a leddel az új üzeneteket, kénytelen vagyok a rezgést rátenni, különben csak a kezdőképernyőn jelenik meg hogy jött üzi, a led nem jelez
-
Rolee87
tag
Vodafone C02 frissités!
-
DS39
nagyúr
1 óra alatt 40%-ot tölt a gyári töltővel, így kb. 2,5 óra egy teljes töltés nulláról százra.
espi38: a színvilágot nekem is szokni kellett pedig egy Doogee X5 Pro-t váltott, de kalibrációval sikerült jóra belőnöm. inkább csak az a szokatlan a Huawei IPS-eknél (van tabletem is ilyen márkájú), hogy vannak színek amik nem annyira élénkek. az említett Doogee kijelzőjén ezek élénkek (normál szinten, nem SAMOLED-esen), viszont nem látszik pl kb. semennyire napfényben, a P Smart meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest