Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Indy
tag
válasz
Garfield85 #496 üzenetére
A linkelt cikkben ha megnézed a képeket, a 126-os verzió szerepel, és hogy működik a Face ID. Az enyém bekapcsolás után frissült 128-ra és nincs benne Face ID, igaz, nem néztem meg, hogy a 126-ban benne volt e...
-
pusszycat
nagyúr
Nekem is ma jött meg most FIG-LX1 8.0.0.138(C432) 1 APRIL 2018
-
MR ME
aktív tag
válasz
Garfield85 #491 üzenetére
ma meg is jött rá a frissítés, csak biztonsági volt....
-
Garfield85
tag
-
satel
tag
válasz
lukacsjeno #488 üzenetére
Én az ACR-ből az ACR Pro 27.6-ot próbáltam, és az is egy idő után inaktív lett, nem rögzített sem bejövőt, sem kimenőt. Ha elindítottam, akkor működött egy darabig, és utána nem megint. Az "optimalizálás mellőzése" rendszermenübe is beraktam, hogy ne legyen rá hatással a rendszer optimalizálása, de ez sem vezetett eredményre.
Van esetleg valami különleges beállítás a program vagy a telefon menüjében, aminek a hatására nem alszik el a program, vagy nem tűnik el a memóriából, vagy....?valami ötlet valakinél?
köszönöm
FIG-LX1 8.0.0.134 (C432)
-
lukacsjeno
tag
Én az ACR recordingot használom, nekem bevált. Van free is reklámokkal, meg fizetős lehetőség is 1-2 eFt-ért, ami beállításokban is többet tud. Többek közt felhőbe is tudja szinkronizálni a hívásokat. Beállítható, hogy minden hívást rögzítsen, ha törlöd a készüléken, akkor a felhőből is törölje, a rövidebb 30 mp (de azt hiszem ez állítható) hívásokat ne mentse, stb, mentési hangformátum is állítható, hívás végén rákérdezzen, hogy mented-e vagy sem, stb... Szóval nekem nagyon bevált. Mondjuk valóban jogszabály védi a hívások rögzítését, de szerintem amíg csak saját célra használod fel, és nem adod át harmadik félnek, addig ezzel nincs probléma. Én csak arra használom, ha menet közben valakivel megbeszélek pl. egy időpontot valamire, akkor vissza tudjam hallgatni, hogy mit is beszéltünk meg, ha elfelejteném. Bármilyen szolgáltatóval szemben viszont már nem használhatod fel bizonyítékként, de erre ott a lehetőség, hogy kikérd tőlük, ha arra kerülne sor. Amúgy meg fel is kell hívni a másik fél figyelmét rá, hogy rögzíted a beszélgetést, és ezt elfogadja-e? Bár ezt mint magánszemély nem teheted, csak bizonyos cégeknek áll jogában.
-
satel
tag
Sziasztok!
Használ valaki köztetek hívásrögzítő programot? Nekem nem működnek. A telepítés (vagy újraindítás) után kb egy órát működik, utána nem indul el hívás közben. Csak akkor működik megint további egy órát, ha belelépek a programba.
köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
lukacsjeno #481 üzenetére
Csak jó tanács és nem oktatásként írom, hogy figyelmesen kell elolvasni mert ha test_keyes lesz akkor lehet vele cumizni, főleg most, hogy a BL nyitás sem az igazi már..
-
lukacsjeno
tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
lukacsjeno #476 üzenetére
[link] Van egy videó a végen nézd meg és úgy kell csinálni
Na látod az nem elég ha beállitod a proxyt még a Hozzáférési pontot is be kell állítani.
-
DxxD25
tag
válasz
lukacsjeno #477 üzenetére
Szia!
Amikor megvan a frissítés, állítsd vissza a Wifit és az internet hozzáférést eredeti állapotába, és le fogja tölteni. -
lukacsjeno
tag
válasz
Garfield85 #475 üzenetére
Szia!
Ha beállítom a wifi-n a proxyt localhost-ra a 8080 porton, akkor kiírja, hogy nincs internetkapcsolat, átvált egy másik kapcsolatra? Egyetlen egyszer elment odáig, hogy a gyári rendszerfrissítésben megtalálta az új csomagot 2,5 GB, de a letöltés nem indult el, mert kiírta, hogy nem stabil a kapcsolat. Később már ez sem ment. Nincs frissítés, ezt írja. Media Marktban vásárolt független készülékről van szó, az elsődleges sim egy t-mobilos, a másodlagos egy vodás. Ezt csak infóként írtam le, hátha segít valamit a hogyan továbban? Köszönöm előre is ha tudtok segíteni.
-
bubus66
nagyúr
Itt a Finder leírás persze onnan teszed fel ahonnan akarod de én amit most csináltam ezt a leírást és fel is raktam ez alapján... Sőt beletettem a régió kódokat is
Van benne egy videó-is
http://huawei-firmware.com/phone-list/huawei-p-smart ezeket úgy kellene letöltened, és telepítened de a 3 gombos módszer a 6.0 óta nem műkődik.
-
Indy
tag
Itt nem is látok FIG-LX1-es romot:
http://huawei-firmware.com/phone-list/huawei-p-smart
-
mikrofon
veterán
Persze, vagy talán! Rögtön amikor bekapcsoltam, kb 1 hónapja a telefont, akkor jött egy gyári frissítés (128), majd még egy DT.HUN 8.0.0.202(CT) Jelenlegi egyéni verzió címszó alatt ez szerepel. Ez lenne a telekom saját szoftvere?
Ez azt jelentené, hogy a Telekom nem engedélyezi a készülék frissítését?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Garfield85 #462 üzenetére
Szia gondolom az változott, hogy a biztonsági szint Április, meg a B134-ben benne van az Arcfelismerés, még a B128-ban nincs benne..
-
Indy
tag
válasz
Garfield85 #456 üzenetére
Egy frissítés nekem is volt, 128-ra.
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Két teló között vacillalok a P Smart, és Xiaomi Redmi 5+ között, hasonló arban jutnék mind kettőhöz, van itt esetleg valaki aki használta már hosszabb ideig mindkettőt ? Mi a véleménye melyiket érdemes választani ? Köszönöm.
-
worxland
addikt
válasz
pauliboy23 #438 üzenetére
Nekem a 8.0.0.138. Örülünk, Vincent.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Aki a Telekomból vette a készüléket és a custom telepítés fen van amit a Telekom küldött rá az csak a B138-ra FF-l tud frissíteni. Utána pedig factory reset kell!!!!! Ki próbáltam és a logoutumba levő leírások alapján működik.
.. -
törölt tag
No kérem,a helyzet a következő. Bevittem hivatalos huawei szervizbe a készüléket,srác ellenőrizte a garanciális javításra a jogosultságot,aztán ő is megállapította a hibát a kijelzőn. Kijelző csere lesz nagy valószínűséggel. Fel küldik Pestre (debreceni vagyok),és hipp-hopp (két hét minimum) kész is a teló. Ami elégé zavar,hogy körbe fotózta a készüléket,de az átvételi papírra azt írta,hogy minden oldala a telefonnak karcos. Tényleg hajszálkarcos a kijelző és a hátlap,de az oldalak egyáltalán nem. Kérdésemre az volt a válasz,hogy ezt kell ráírnia az átvételire. Hiába mondtam hogy ez nem valós.
Na mindegy,várok-várok-várok... -
pauliboy23
senior tag
Megjött az áprilisi biztonsági frissítés. 8.0.0.139
-
törölt tag
sziasztok akik használjátok a telefont, volna hozzátok egy kérdésem, bocsássatok meg nekem ha baromságnak tűnik, a szoftver és az alkalmazások, mennyire vannak tele idegesítő reklámokkal? ,
évek óta nem volt androidos mobilom , és még sose volt nem alsókategóriás telefonom, de az nagyon megmaradt hogy a legelavultabb szoftverrel is tele voltak reklámmal az alkalmazások, ez változott?
illetve a telon vannak e akadozások, illetve az osztottképernyős mód érdekelne most leginkább,a mostani telomon az atomstabil , van e olyan hogy az összeomlik, vagy hasonló, végigolvastam a topikot, de azért rákérdezek ,ha nem gond, nagyon tettszik a telefon, konkrétan ez a típus érdekel, más droidos mobil nemfogott meg még egyszerűen...
előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz
pusszycat #433 üzenetére
Elhiszem,nem is vitatkozom! Csak kérdezem,mennyi idő kell kb ahhoz,hogy beégjen? Am erre is azt hittem,hogy a beégés is amoled betegség inkább.. De a szervízre is azt gondoltam hogy ki tudja létezik e,mivel nem volt még soha szükségem rá,és tessék... mehetek ma be hozzájuk.
-
MR ME
aktív tag
Frimware finder, egy program amivel" nem hivatalosan" fel lehet rakni az újabb frimware-eket ha még nem jött meg a telefonodra, de csak saját felelősségre, mert sokszor nem azt a verziót is ráengedi a telóra ami nem tökéletesen arra való, szóval szép gubancokat lehet vele csinálni
Annó én használtam p9lite-ra az android 7 miatt, és pl amit rárakott 2x gyorsabban merült a telefonom mint amikor rátettem utána a hivatalosan kiadott verziót, szóval csak okosan
-
gazee
tag
válasz
pauliboy23 #407 üzenetére
Ez micsoda amit feltettél?
-
MR ME
aktív tag
válasz
pauliboy23 #410 üzenetére
adom
alig lehet észrevenni ha nem pont felülről nézed....
-
pauliboy23
senior tag
Egy dolog nem igazán tettszik a telefonban. Az értesítő led fénye lehetne picit erősebb. A P8 Lite-nak azért jobb volt. Tudom apróság, de kb ennyi.
-
MR ME
aktív tag
csak egy gondolat, hogy lehet h nem mind1 honnan szerzik be (értem úgy h melyik kontinensről) a telefont az adott boltok...(oké, az összes made in kína:
), nálam pl a tanusítvány logónál azt írja h United States Of Amerika, p9litenál asszem lengyel volt vagy mi....de ez csak egy gondolat, nem értek ezekhez, de az arcfelismerés már ebben is benne volt, a lényeget mindenki megkapta, sokban nem különbözhet az újabb verzió...valszeg csak biztonsági frissítésben, abba meg nem halunk bele....ff-el a 138/9re nekem kapásból írta h nem támogatott a telefonomra (már ami ott fenn van ugye...)
-
gazee
tag
Nah ezt valahogy én sem értem...
Most nem kérek a hülye dumából, hogy "jajj mi lesz most".
Én a "legfrissebb teljes csomag letőltése" - re nyomtam rá, és 2.3Giga!!! 😮Frissítést tőltött le... Tud valaki okosat, hogy miért különbözik?
Az enyém Telenornál vásárolt, de független(ezt nemrégen tudtam meg)
U.i: T-kom boltba megnyomkorásztam egyet és nem volt rá frissítés, 128nál állt a firm. -
fidjevo
csendes tag
Hát ez így valahogy nagyon nem oké. Nekem is most jött meg függetlenre a 134 márciusi, vanakinek meg már az áprilisit dobja? Hogy a francba csinálja a huawei a frissítéseket? Ugyanaz a c432 független teló, mégis havi lemaradásban van az egyik a másiktól. Firmware finderben már észrevettem pár napja hogy már van 139-es. Gondoltam azt fogom megkapni. 128-as volt nekem. Erre még csak a 134-es jött egy fél órája. Oké, nem halok bele a frissítés hiányába, csak ez a szakadék kicsit meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest