Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SteveL

aktív tag

Látom, már másnak is volt problémája az e-mailek fogadásával, de én egyszerűen nem tudom elérni, hogy a Gmail-es leveleket azonnal megkapjam. :W Már kínomban csináltam gyári visszaállítást is. Eredetileg a K9Mail-t használtam, a visszaállítás után a gyári Gmail és E-mail applikációkkal próbálkozom. A régi telefonomon 5.1-es android van, és ha küldök magamnak egy email PC-ről, azon azonnal megkapom. A Huawei-en pedig csak ha feloldom a kijelzőt.

Ezeket próbálom állítani, most pl. a gyári E-mail alkalmazáshoz:

- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Alkalmazások / E-mail / Adathasználat: Hálózati alkalmazások mind a 3 be
    - Beállítások / Akkumulátor / Indítás: Itt csak a Gmail alkalmazás található, az E-Mail nem, azt beállítottam Kézi kezelésre, mindhárom opció be
    - Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Értesítések kezelése / E-Mail: Értesítések engedélyezése be, Megjelenítés az állapotsoron be, Záróképernyő értesítések Megjelenítés, Prioritás megjelenítés be

Valamit kellene még állítani? Nektek működik az azonnali e-mail-fogadás (pl. ha PC-ről küldtök egy e-mailt magatoknak, megkapjátok néhány másodpercen belül a telefonra, ha már legalább 5 perce le van zárva?

Jelenleg a gyári indítót, a gyári záróképernyőt használom.

Új hozzászólás Aktív témák