Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Szia, Boldog karácsonyt, meg persze mindenkinek! Töltsd le ezt ha még nincs meg, és ott a témák közt a Windows 10 Home, elég sok a téma, de ha a saját keresőjébe beírod hogy win már ki is adja, jó keresgélést
ha esetleg magától nem rakja be a saját témáid közé letöltés után akkor egy reboot megoldja, szép napot.
-
snooze
veterán
ez a jelölés mit jelent?
Köszönöm! -
bubus66
nagyúr
mindenikek!
-
worxland
addikt
C432-re teljes firmware-nél nálam megjelent a .168, a leírás szerint csak a decemberi Google biztonsági javítások vannak benne. A mérete 2,63 GB.
-
kezman
őstag
válasz
szemesi69 #1580 üzenetére
Meg lett, készülék újraindítás és máris minden ok, egyébként ezt használtam de minek ha van beépített, szántam rá kis időt, sajnos vannak akiknek nem számít hogy épp éjfél van , hát ezeket küszöbölöm ki vele, én csak időt állítok be, tol-ig, de lehet elég sok mindent, mondjuk előbbi appba lehet rezgőre is állítani, a sajátba csak csendeset de reméljük a 9.0.0-ába már lesz rezgő mód is, már nyugodtan alszom
Egyébként be lehet előre állítani dolgokat, meeting stb, belövöd és nem felejted el, lenémítja magától, nem rossz. -
kezman
őstag
Help kellene a ne zavarjanak módhoz, engedélyezés időzitéssel be van kapcsolva, viszont a megadott isőben nem kapcsol be, valamit kell még állitani hozzá? Már mindent próbáltam de nem megy,?
-
DS39
nagyúr
válasz
Adrian0711 #1575 üzenetére
Beállítások, Biztonság és adatvédelem, Fájl-széf. (itt lehet engedélyezni a titkosítást.)
-
szemesi69
addikt
válasz
Adrian0711 #1575 üzenetére
Recovery-nél biztos nem tudsz kódot beállítani, azt bármikor bárki megtudja csinálni, az nem opció. Biztonsági beállításoknál lehet, arc felismerés, ujj lenyomat, pin kód, minta. Ha elveszik, vagy ellopják, bárki letörli recoveryből, a többi telefon is ilyen. Az eset meg fölösleges, de ha megnyugtat használd
-
Adrian0711
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.A beállításokban merre tudom bekapcsolni , ha egyáltalán lehet, a telefon titkosítást ? Nem a képernyő zárra gondolok. Hanem arra amikor minden bekapcsoláskor kér egy kódot , és a recoveryben is kéri ha gyári adat visszakapcsolást akarok.Lopásvédelem miatt kellene , Esetet használok , de ez is jól jönne pluszba. -
Zoltn
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kapott a párom céges telónak egy ilyet. Vodás. Nem működik a 2. sim foglalat, nem megy a dualsim. Ha jól veszem ki a papírjaiból létezik egy változat amibe le van tiltva a dual?
-
ORCA58
addikt
válasz
Chesterfield #1566 üzenetére
Innen válogathatsz [link]. ha sürgős. Nem kínai ár, de a hazainál lényegesebb olcsóbb. Eddig 4-5 munkanap alatt mindig megjött.
Levélben küldik. -
feloman
aktív tag
Jött frissítés a telenoros telefonomra, most telepíti is már
-
punky10
addikt
válasz
Chesterfield #1556 üzenetére
[link]
Ez hatásos.
Csak nem a telefonra kell ragasztani,hanem a macsekra...De ha mindenképpen a telefonra szeretnél
akkor ez jó lesz] -
Chesterfield
őstag
Tudnátok linkelni valami gyárihoz hasonló fóliát?
A macska rátámadt a telefonomra, és a fóliának annyi -
MaXX81
tag
válasz
Victoryus94 #1549 üzenetére
Értettem és köszöntem szépen.
-
harkhon
tag
Sziasztok,
Pár napja vettem a készüléket, érdeklődnék, hogy az mennyire normális, hogy a kaerák környékén zörgő hangot hallok, pl ha a hátla felső részére koppintok, vagy épp leteszem a telót az asztalra?
Előre is ksözönöm,
P3dr0
-
Victoryus94
őstag
válasz
Murphys2 #1546 üzenetére
Az akkor hasznos, amikor a háttérelmosást használod. Ahhoz kell, hogy "3D-be lásson" a kamera, így érzékelve, mit kell mosni, és mi legyen éles (google ezt megoldott 1 lencsével is, de a kettő kamera "látványosabb" megoldás...)
(#1548) MaXX81
Bármelyikkel kompatibilis. Minél nagyobb a sebssége, annál gyorsabban tudsz rá másolni, és olvasni a rajta levő adatokat. Minimum Class10-es (vagy V10-től felfelé) kártyát vegyél bele (hogy szükséges-e pl V90 sebesség, az már felhasználás függő, általában nem használják ki, de ha jó árban van megérheti).
Többféle jelölést találtak ki a kártya sebességének kijelzésére, ez ne kavarjon meg.
Bővebben: https://www.sdcard.org/consumers/choices/speed_class/index.html -
MaXX81
tag
Milyen típusú microSD kártyával kompatibilis illetve milyet javasolt beletenni? Gondolok itt a kártyán lévő jelölésekre mint pl. MicroSDHC, MicroSDXC, U1, V10 stb.
-
kezman
őstag
válasz
tiamat031603 #1542 üzenetére
Abszolút nem fontos, a működésre utaltam,ennyi.
-
Murphys2
tag
Azt olvastam valamelyik tesztben, hogy a kisebb felbontású kamera a fókusz beállítását gyorsítja és pontosítja.
-
DS39
nagyúr
válasz
tiamat031603 #1542 üzenetére
a bokeh effekteléshez kell elvileg.
de egyébként pont arra jó, mint a Samsung telón a 4 kamera, ami összességében botrányos képet készít.
meg kell nézni egy Google Pixel 2 vagy 3 tesztet, egy kamerával mire képes a teló. na onnantól érted, hogy marketing fogás az egész. -
fcristine
újonc
Sziasztok!
Gyerkőcöm új telefonján beállítjuk a hívószám kijelzésnél a szám láthatóságát, de minden kikapcsolásnál "elfelejti" ezt a beállítást, és újra magántelefonszám jelenik meg a hívott félnél. Mi lehet a gond?
-
kezman
őstag
válasz
tiamat031603 #1537 üzenetére
Igen, témák>saját témák>testreszabás>képernyőzár stílusa, itt ha középső nagy órás témát választasz akkor az lesz persze akkor a magazin felejtős 😉
-
szemesi69
addikt
válasz
tiamat031603 #1535 üzenetére
Így hívják a gyári téma zárképernyőjét, azzal oldod fel a kijelzőt, ez a neve
KB. ez [link]
-
Akcok94
senior tag
Hello,
Olyan kérdésem volna, hogy azt betudom állítani valahogy, mikor Bluetooth fülhallgató van csatlakoztatva és FM rádiót szeretnék hallgatni és bedugok egy jack-t akkor miért a jack-n megy a rádió? Ezt valahogy át tudom állítani.
Köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Nézőpont kérdése. A fészbúk pl sokkal fontosabb,még előre telepítik a gyártók
Nem nekem kell,de ettől függetlenül az a véleményem,hogy ezt alapból tudnia kellene egy okostelefonnak,ne én keresgessek már erre is megbízható külső programot...
Jah,és köszi a tippet egyébként!
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van ilyen készüléke,és megkért,segítsek már neki megtalálni egy menüpontot. Mégpedig a hívásinfóban szeretné látni az összes kimenő hívás időt. Nem külön külön hívásonként,hanem egy adott időszakra vonatkozóan az összes kimenő hívásidő. Biztos láma vagyok,de sehol nem találok ilyen lehetőséget.
Valaki tudna ebben segíteni? -
szemesi69
addikt
válasz
tiamat031603 #1523 üzenetére
Ha téma váltásnál megtartod a magazin feloldást, akkor nem fog változni semmi. Az aktuális letöltött téma zárképernyőjét használd és jó lesz
-
-
MaXX81
tag
Hali! A képernyőzár feloldásához a duplakoppintást hogy/hol lehet beállítani? Az android 9 erre a típusra nem jön?
-
szemesi69
addikt
válasz
tiamat031603 #1511 üzenetére
Másik témával, amin felül van.
-
sfefe
addikt
-
tiamat031603
csendes tag
A zárképernyőn az órát mindig alul látom.
Ezt hogyan tudom felülre pozícionálni?
-
szemesi69
addikt
válasz
tiamat031603 #1509 üzenetére
Telefonkönyv, üzenetek mentése vissza mehet, a többi nem ajánlott. A szűz telepítés az igazi, de tehetsz egy próbát, ha nem lesz hiba utána az csak jó
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Be lehet allitani, hogy zarkepernyon ne csak az ora meg a nap legyen hanem pl az idojarras is?
koszonom
sfefeMeg annyit, hogy Ti csinaltatok huawei azonositot?
(parome a telo csak allitgatom neki) -
kezman
őstag
válasz
Chesterfield #1506 üzenetére
Themes for Huawei & Honor appba találod, 5053 szám .
-
kezman
őstag
Ma átmásoltam cuccaimat egyik sd-ről egy nagyobbra, fele kép helyén fehér üres kép van, fájlkezelöjében látszik mind, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest