Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Mi újság P smartosok jól mükszik a típus? -
espi38
őstag
Hát ezt jól megkaptam,úgy látszik senki nem olvassa látja a nevetőjeleket ...stb.
Millió bocs mindenkitől senkit nem akartam megbántani,nem ez volt a célom.
És valóban ingyen se kellene egy Psmart -
espi38
őstag
Szia Bubus!
Ugye neked P20 lite telefonod van és nem Psmart?
Szinte ugyanaz a két típus gondolom azért vagy itt is meg ott is?)
-
espi38
őstag
válasz
worxland #741 üzenetére
Őszintén, ez a fehér nit kérdés fontosabb mint hogy élethűbb legyen a kijelző???
Egy biztos, nem bántam meg hogy lecsereltem a p smartomat, még úgysem hogy jócskán buktam rajta.
Ez a nit dolog meg ugyanúgy látni a napfényben a p20 lite kijelzőjét, de őszintén ki az aki tűző napon használja nyomkodja a telefonját.
Nézzétek meg előben a két készüléket ég es föld, de senkit nem akarok győzködni ráadásul ez a fórum a p smartrol szól.
Koszonom a figyelmet -
espi38
őstag
A notch és a ház nálam csillagos ötös,nekem nagyon bejön-nem véletlen hogy rengeteg fajta telefon létezik hiszen nem vagyunk egyformák
Sűrűn cserélgetem a készülékeimet,de a jelenlegi felhozatal alapján számomra ár értékarányban a P20 lite a nyerő és egy darabig biztosan megmarad)
Samsung A6 vártam de az a HD felbontású kijelzőjével szánalmas. -
espi38
őstag
Hát én is azt mondtam, hogy akkor legyen p20 pro.
Ha nem lett volna p20 lite-om a smart után akkor észre se vettem volna a különbséget az tuti.
Természetesen legyen is jobb ha drágább készülék, de ha már a hivatalos árát nézzük a két készüléknek akkor inkább p20 lite.
120 ezer és 85 ezer a mediamarkt oldalát nézve -
espi38
őstag
válasz
Garfield85 #690 üzenetére
Természetesen nem jobb a feketéje az amoled ebből a szempontból minden kijelzőt megver, nincs ellenfele.
-
espi38
őstag
Sziasztok, beszélgettünk összehasonlításképpen a psmartrol es a p20 lite kijelzőjéről.
Most az a helyzet áll fent hogy van lehetőségem a két készüléket összehasonlítani és jól emlékeztem ég és föld a két kijelző közötti különbség.
A p20 lite kijelző színei sokkal élénkebbek a fehér az sokkal fehérebb és a feketénél is igaz ez, már már amoled jellegű az összhatás. -
espi38
őstag
válasz
Garfield85 #656 üzenetére
hello!
Én csak a kijelzőben és a kamerában látok különbséget.
A p20 lite LTPS IPS kijelző van a psmartban sima IPS ezért van a kettő között különbség.
Előtte P20 lite telefonom volt ezért tűnik fel a különbség valamint pl.nézem a hardveraprón a hirdetéseket a kontraszt se tűnik kimagaslónak -
espi38
őstag
Sok helyen azt írják TFT panel van benne a tesztben viszont IPSt ír, most melyik valós tudja valaki? Ha valaki vett már ilyen készüléket olvassa el már mi van a doboz hátuljára írva? Köszönöm
-
espi38
őstag
válasz
Viktor0610 #142 üzenetére
Lehet,hogy a Mi A1 jobb a Q6-nál sőt de viszont nagyon bumszli fon az LGhez képest.
Akinek fontos a külső is akkor a Q6 a nyerő és higgyétek el napi rutinban hibátlanul teszi a dolgát nem akad nem laggol. -
espi38
őstag
Jobban nez ki a honor 9lite mint a smart persze feketében.
A kék és a szürke szín a honor 9ben se tetszett.
Csak azt még nem tudom, hogy melyiket vegyem, mert azért árban is van azért különbség.
Ráadásul a honor 9lite itthon nem is lehet venni gyári garanciával csak boltival viszont ha marad a bolti akkor inkább az alza mint bármely sufni gsm bolt -
espi38
őstag
válasz
Digiflex #122 üzenetére
Igen valóban jó áron adják,ráadásul nem igazán hallottam garanciális javításokról megbízható egy márka a huawei.
Ma érkezik meg a Róbert Károly körúti üzletbe hétvégén átvehetem)
Azért rákérdezek erre a garancia dologra.
Egyébként most találtam rá a smartshopnál is lehet kapni pár ezerrel többért,viszont ott állítólag gyártói garival adják,nem tudom. -
espi38
őstag
Honor 9 lite most 70 ezer ft az Alzánal és azért az döntő tényező.
Nem vagyok szelfi krály de az nfc se vonz soha nem használom.
Ráadásul jobban is néz ki legalábbis képeken mint a smart, a hátlapon sem találni alsó felső műanyag részt.
Viszont az van hogy az Alzanal igaz két év garanciát vállalnak de ezt úgy tudom hozzájuk kell visszaküldeni és ez olyan mintha bolti garis lenne. -
espi38
őstag
Sziasztok, most olvastam hogy megjelent a honor 9lite is.
Tudtommal ugyanaz a telefon hardver csak olcsóbb a honor -
espi38
őstag
Sziasztok! Több oldalon is azt lehet olvasni a készülékről hogy tft panel van benne és nem IPS, tudtommal a kettő nem ugyanaz?
-
espi38
őstag
Pedig én ezt a telot akartam megvenni
(
Ez a hátlapi műanyag megoldás nem bejövős.
Nézegettem a telefonokat Samsung c7 2018 lesz az én telefonom feltéve ha valósak a YouTube videók a típusról. De állítólag lesz A3 2017 helyett is 2018-as verzió
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest