Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leki78
tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy van-e valaki akinek van Dji Mavic Mini drónja és PSmart telefonnal irányítja? Közeljövőben szeretnék venni egy ilyen drónt és ilyen telefonom van. Egy kicsit izgulok, hogy kompatibilis lesz-e vele.
-
Leki78
tag
Nálam olyan jelenség van, hogy az első oldalon lévő hírek nem úgy nyílnak meg ahogy eddig. Bármelyikre kattintok megnyit egy böngésző oldalt és úgy tölt be. Eddig úgy volt, hogy oldalnyitás nélkül töltötte be az adott hírt. Másnál ez hogy működik?
-
Leki78
tag
Sziasztok!
A telefonban lévő HiCare programban olvastam, hogy van egy olyan kameramód, hogy 3D panoráma. Az én P Smartom ezt nem tartalmazza. Ezt a funkciót életre lehetne kelteni valahogyan?
Találtam egy programot (Fyuse) ami egész szépen tudja ezt a funkciót, de ez inkább egy fénykép megosztó "közösségi" oldal.
Esetleg van valamilyen külső program ami tudja ezt a funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest