Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveL
aktív tag
válasz
lukacsjeno #1241 üzenetére
Nekem is 8.0.0.148-as a rendszer, júliusi 1-i biztonsági javítással.
Független, MM-ben vett telefon 1 db T-Mobilos Sim-mel.
A teljes csomag letöltésére sem kínál fel új verziót a Rendszerfrissítés.De mondjuk engem nem zavar.
-
SteveL
aktív tag
válasz
papucsiga #1187 üzenetére
Nézd át ezeket a beállításokat:
https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p_smart_okoska_de_nem_torp/hsz_1107-1107.html -
SteveL
aktív tag
Köszi mindenkinek, aki segíteni akart. Végülis sikerült beállítani a dolgot. A gyári E-mail alkalmazással végül nem működött az azonnali e-mail-fogadás, de miután újra felraktam a K9Mail-t, és újra végigmentem a beállításokon, már működik. Talán az lehetett a probléma, hogy a régi telefonomról hoztam át mindent a Huawei-es Phone Clone-nal, ezúttal Gyári visszaállítással kezdtem.
Hátha hasznos lehet valakinek, ha esetleg valamelyik app nem akar rendesen működni kikapcsolt kijelzőnél, ezeket lehet beállítani:
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Alkalmazások / Beállítások / Speciális hozzáférés / Optimalizálás mellőzése: <app>: Engedélyezés.
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Alkalmazások / <app> / Adathasználat: Hálózati alkalmazások mind a 3 be
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Értesítések kezelése / <app>: Értesítések engedélyezése be, Megjelenítés az állapotsoron be, Záróképernyő értesítések Megjelenítés, Prioritás megjelenítés be
- Beállítások / Akkumulátor / Indítás: <app> Kézi kezelés, mindhárom opció be -
SteveL
aktív tag
válasz
aszti75 #1093 üzenetére
Igazából egyszercsak megjön az e-mail, csak baromi nagy késéssel. A fiókbeállításoknál van olyan, hogy szinkronizáció időzítése, de a legkisebb időtartam 15 perc. Az 5.1-es androidos régi telefonomon nincs késlekedés, nem időközönként ellenőrzi, hogy van-e új e-mail, hanem azonnal megjön, amikor elküldik. Ezt szeretném ezen a telefonon is, mert a 15 perc késlekedés is túl sok a munkám miatt.
-
SteveL
aktív tag
Látom, már másnak is volt problémája az e-mailek fogadásával, de én egyszerűen nem tudom elérni, hogy a Gmail-es leveleket azonnal megkapjam.
Már kínomban csináltam gyári visszaállítást is. Eredetileg a K9Mail-t használtam, a visszaállítás után a gyári Gmail és E-mail applikációkkal próbálkozom. A régi telefonomon 5.1-es android van, és ha küldök magamnak egy email PC-ről, azon azonnal megkapom. A Huawei-en pedig csak ha feloldom a kijelzőt.
Ezeket próbálom állítani, most pl. a gyári E-mail alkalmazáshoz:
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Alkalmazások / E-mail / Adathasználat: Hálózati alkalmazások mind a 3 be
- Beállítások / Akkumulátor / Indítás: Itt csak a Gmail alkalmazás található, az E-Mail nem, azt beállítottam Kézi kezelésre, mindhárom opció be
- Beállítások / Alkalmazások és értesítések / Értesítések kezelése / E-Mail: Értesítések engedélyezése be, Megjelenítés az állapotsoron be, Záróképernyő értesítések Megjelenítés, Prioritás megjelenítés beValamit kellene még állítani? Nektek működik az azonnali e-mail-fogadás (pl. ha PC-ről küldtök egy e-mailt magatoknak, megkapjátok néhány másodpercen belül a telefonra, ha már legalább 5 perce le van zárva?
Jelenleg a gyári indítót, a gyári záróképernyőt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest