Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anonymus95
senior tag
L alakú a Jack dugő, nem egyenes.
Nem tudom hogy néz ki a telefon alja, nem domború e például, de lehet azért rúgja ki magát abban a pozícióban. Próbáld ki más fülessel, olyannal mint a gyári is, ami egyenes Jack dugóval rendelkezik.
Azt ugye nem lehet így vagy úgy bedugni, mert az egy szimpla henger amit bárhogy bedugva, ugyan azt kapsz.
Még Sony telefonnál volt nekem ilyen hogy az L végl Jack dugós headset kiugrott. Ha jó erősen megnyomtam, akkor kattant egyet és úgy volt jól bedugva. Úgy nem ugrott ki bárhogy fordítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest