Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
. go to top
-
feloman
aktív tag
Valakinek megjött az új rom már esetleg telenoros telefonjára?
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Apósomnak van p smart telója. Olyat produkál,hogy hívás befejezés után vissza hívja a legutolsó számot a készülék. Ez beállítás probléma? Vagy mi okozza ezt?
Köszi! -
snooze
veterán
Sziasztok!
Telenoros kártyával üzemel valakinek a volte? -
Zsadi
őstag
Adatforgalmi értesítőt lehet valahogy nullázni?
Változott a havi korlát, illetve a kezdési dátum, így most teljesen más keretet mutat, mint ami jelenleg van.
-
sfefe
addikt
Most jott vmi frissites parom telojara.
(Nem rossz ez a psmart de a huvelyekben nem tetszik, hogy sotetebb helyeken leviszi a fenyerot nagyon..)
-
Shirko
tag
Sziasztok!
Az ultra energiatakarékos mód nálatok is egy semmitérő ficsőr?
8% - 10%- nál bekapcsoltam már több alkalommal és kb. 40 percre volt elég. Lezárt képernyő, wifi, blue, adat ki. Egyedül az ébresztő van plusz programként betéve. Lenovo-n hasonló funkció 5 órát adott. -
kezman
őstag
válasz
Adrian0711 #1878 üzenetére
Májusig igérték hogy megkapjuk.
-
Mike
veterán
Na, nálam is kijött a sárga folt, jobb felül. épp az imént vettem észre, nem ejtettem le, egy karcolás nincs rajta, és ahogy olvasom az alaplap melegedése okozza. Vmikor tavaly nyáron vettem, még ki sincs fizetve.
-
axlfsi
veterán
Szia!
Pite előttig sok alkalmazás jó lehet, pl. az említett ACR is. Arra viszont ügyelj és tudd, hogy Android 9-től már nem fog működni semelyik sem (root és némi mókolás után persze megoldható, de egy szűz rendszeren már nem engedélyezett, kivette a lehetőséget a Google).
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Párom teloja olyat csinál most, hogy amikor belep vmi menube vagy programba a kijelzo szelen korben piros keret bevillan neha egyszer neha kétszer is.
Mi lehet a gond?Köszi
Sfefe -
MaciG
addikt
üdv!
Használ-e valaki hívásrögzítőt? Ha igen, mi az ami "kompatibilis a telefonnal" ?
-
Zsadi
őstag
Sziasztok. Az óránál amikor új riasztást veszek fel, szeretném a riasztás hangját átállítani. Csak az alapértelmezett beállítást mutatja, átállítani azt nem tudom. A hangok menüben ráadásul a riasztási hangerőnél teljesen más zene hallható. Hogy tudok hozzá új hangot rendelni a riasztás beállításakor? (2019-es)
-
DS39
nagyúr
van ez az iker alkalmazás funkció, de nem tudom hogy kell engedélyezni.
tudtok segíteni?
dual simes a teló, és két Telenor szám van benne, ezért jó lenne mindkettővel bejelentkezni a Telenor mobil appba. -
R3nts
senior tag
válasz
zsozsito87 #1862 üzenetére
-
zsozsito87
aktív tag
Egy kis jó hír annak aki várja
https://www.huaweicentral.com/huawei-p-smart-spotted-online-running-android-9-pie-emui-9-0/ -
densoft
tag
A záróképernyőre lehet valahogy időjárás kijelzést varázsolni ?
-
MR ME
aktív tag
Hülye kérdés, de az osztott képernyőt hogyan is tudom előcsalogatni?
-
kispe82
tag
Sziasztok! Most akartam átjátszani a tv-re a Narcos következő részét, miközben ez az ablak ugrott fel. Miféle jelszót kér mikor be sem állítottam semmit. Nem is tudtam hogy van ilyen lehetőség. Megpróbáltam a szokásos jelszavam, persze nem volt jó és ki írta hogy már csak 4 próbálkozás maradt. Segítsetek, mit tegyek? Másnak is volt ilyen problémája? Most így nem tudom használni az sd kártyát. Nem is nyit meg onnan semmit. Tegnap még semmi gond nem volt, nem szedtem le semmi appot, nem böngésztem sehol. Restart volt most, nem segített.
-
Balage@88
csendes tag
Sziasztok! Néhány hete én is boldog tulajdonosa vagyok eme készüléknek és nagy megelégedéssel használom. Viszont egy furcsasággal találkoztam. Nem tudom más is tapasztalta ezt, akinek ilyen telefonja van, de van két bluetooth eszközöm (egy hangszóró és egy fejhallgató) és amióta P Smartom van azóta mindkét eszközön zenehallgatás (vagy bármi más hang) közben (bluetooth kapcsolattal) egy szám alatt minimum egyszer, de akár háromszor is van egy kis akadás, mint amikor pattog egyet a bakelit lemez. Ez azért is furcsa mert a használtam ezeket az eszközöket Samsung és Xiaomi telefonokkal is, és azokkal nem jelentkezett ez a jelenség. Például az előző Samsungommal sem. Jack kábelen természetesen minden rendben van. Mi lehet ez? Előre is köszönöm a segítséget.
-
axlfsi
veterán
Azt elfelejtettem mondani, hogy nem nekem kell, hanem anyumnak; nemi fotozgatas hatul a kertben, web es facebook, pinterest oszt csokolom... csak azert nem vettem 25 korul Redmi 6A-t, mert annak a hardvere alig tobb, mint a 4 eves Elephone Trunkke
Jomagam Nótakilencet használok.
Koszi megegyszer sracok, vegulis a P Smartra esett a valasztasom, foleg a 2 ev gari miatt es a ket keszulek kozotti elenyeszo (sok helyen nem is hatranyos, hanem ellenkezoleg) kulonbseg miatt.
-
DS39
nagyúr
ha most választanék a kettő közül, valószínű az A2 lite 4/64-es verzióját venném, hasonló áron van, mint amiért a P Smartot vettem, a nagyobb aksi, tárhely/ram és a kijelző színei nekem jobban tetszenek. ami elgondoltatna azért az a notch, ami nem tetszik, és hogy szoftveresen fapadosabb a Xiaomi, mivel Android One projekt része. A P Smart tud olyan feature-öket, ami a gyári droidban nincs meg, pl ujjlenyomatolvasó gesture, vagy a navi gombok elrejthetősége.
-
axlfsi
veterán
Tudom, eleg hulye kerdes egy konkret keszulek topikjaba feltenni hasonlot, legalabbis, nehez objektiv velemenyt talalni, en azert megis megprobalom:
HA most valasztanatok keszuleket, a jelenlegi ismereteitek es tapasztalataitok alapjan, es a Huawei P Smart vagy a Xiaomi A2 lite lenne a ket opcio, ismet az P Smart-ot vinnetek? Arban majdnem ugyanaz, hardverben is szinte (a linken megteveszto, mert csak a 4GB RAM-os verziot tudtam berakni, de ugye most a 3GB-rol beszelek), ellenben, a gari a H-nal 24 honap gyari...
Nem tudok donteni, a hardver hasonlo, csakhogy szemelyesen egyiket sem ismerem es itt mar csak tenyleg szubjektiv tenyezoket, dizajnbeli szempontok alapjan torteno reszrehajlast tudok csak elkepzelni, ezert is kerdezlek Benneteket, mert biztosan tobbet tudtok mar, mint en...
Koszi, elore is!
UI.: par ezerrel tobbert, mar majdnem egy evvel ujabb modell is kaphato, nagyobb akksival, a Redmi Note 6 Pro szemelyeben...
-
kezman
őstag
Szép napot mindenkinek, a gmail értesítés nem jelenik meg, mármint a buborék az ikonon és nem is találom hogy be lehetne állítani, ez mindenkinél így van?
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #1820 üzenetére
Szia tudom meg neked ezen már meg se kellene lepődni mivel volt ilyen anno a P9 Lite topikban is.
Nem is tudtam ennyi teszter van aki telefon nélkül is tud tesztelni csak gratulálni tudok neki, meg azoknak is akik hagyják ezt... Különben ezt sosem tudtam meg érteni, hogy készülék nélkül hogyan lehet tesztelni...
Azt nem értem, hogy azt írja, hogy akkor inkább ennyi pénzért Xiaomi könyörgöm akkor mi a az apám t...... nem azt vesz és megy oda észt osztani? Ráadásul úgy írogat, hogy talán még Huawei telefonja se volt.. Na ezt magyarázd meg nekem....
Kíváncsi lennék fel tennék nekik egy kérdést, hogy hogyan lehet valamit csinálni a telefonnal tudnának-e válaszolni?
-
szemesi69
addikt
Nézd meg élőbe, aztán dönts, szolgáltatónál is jó áron van, én akciósan vettem euronicsba és nem bántam meg. Első töltés után már 5 óra feletti kijelző ideje volt 1 napnál kicsit több idővel 38 százalékon tettem töltőre
Ha még érdekel valami róla, privibe kérdezz, ne itt offoljunk
A saját topikját még nem javaslom, olyanok osztják az észt, akik csak a tesztjét olvasták, de kezükbe még nem volt
-
szemesi69
addikt
válasz
pusszycat #1815 üzenetére
Meg van a régi is, azt a fiam elkunyerálta, cseréltem vele Samu A5 2017-re, de nem tudtam megszokni, pedig régen samus voltam
A P smart nagyon bevált, van itthon voda függő, amit a fiamnak adtam, a másik fiamnak duál van és most kB. 3 napja van nálam a 2019, nagyon bejön, akksi időben még jobb lett, pedig a régebbi se semmi. Egy szóval nálam ez a széria a favorit, ár értékben tudásban nekem elég
Páromnak Samu S8 van, de nem cserélnék vele
Csak a Huawei
-
MR ME
aktív tag
Van akinek már 2019es psmartja van? Megéri váltani?
-
kezman
őstag
Szép napot, megbokrosodott a telefonom, tegnap óta eléggé szopja az aksit, már tegnap is gyanus volt aztán éjszaka, 52%-ról, reggelre 30%-ra esett, miközbe ne zavarjanak módba volt kapcsolva, szerintem a 20% sok és eddig nem is volt ilyen max 1-2 %-ot szokott éjszaka esni, mi lehet a gond, aksit nézve semmi lényeges fogyasztás nem volt és mégis?!
-
punky10
addikt
válasz
zsozsito87 #1806 üzenetére
A P20-ból kiindulva,megéri...
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
Adrian0711 #1805 üzenetére
Nos akkor várakozzunk
-
Adrian0711
csendes tag
válasz
zsozsito87 #1803 üzenetére
Nem
Ha kicsit lejjeb görgetsz a linken és el is olvasod , mindkettőre kiadták az EMUI 9 bétát de csak Kínában elérhető jelenleg.
[link] -
Garfield85
tag
válasz
zsozsito87 #1803 üzenetére
A FIG az a p smart, lx1 meg ha jól tudom, h az európai piacra szánt darabok.
A p smart plus pedig INE-LX1. De lehet tévedek. -
zsozsito87
aktív tag
válasz
Adrian0711 #1795 üzenetére
Ez a P Smart+
:/ -
Apaxp
senior tag
Próbáld meg a képernyőzár nélkül. Ha akkor nem csinálja máris kiderült a hiba. Esetleg tok nem okozhatja?
-
MR ME
aktív tag
válasz
pusszycat #1798 üzenetére
Többször volt már fr, úgy is hogy a beállításokat nem mentettem le, szóval mindent újra frissen...egy jó darabig nem csinálta, talán a 168as frissítés után, a 170essel meg megint elő jött, én arra gyanakszom h vmit a frissítéseknél csesznek el...ota-n jön, legálisan, nem pakolok rá semmit frimware finderrel, szóval nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest