- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
2000 - 1901
2660 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:37 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
A fiamé is vodás legfrissebb szoft és nem csinál ilyent, teljesen jól érzékel. A gyári fólia van rajta, vagy már másik, az miatt is lehet ha cserélted. Végső megoldás, gyári vissza állítás és szűz belakás, semmilyen mentést ne tegyél vissza, csak névjegyzék, képek videók, minden mást újra kell telepítened, mint amikor megvetted, ha ezután is rosszul érzékel, akkor marad a szerviz.
-
zsozsito87
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne a telóval, hogy nem mindig érzékel rendesen a kijelző az érintésre.
Pontosabban pl ha olvasok egy hírt vagy csak a közösségi oldalon görgetek rosszúl érzékel. Hiába húzom fel az ujjam alig mozdul a kép (nem gördül). Van amikor a Chrome-ban ugyan ez történik vagy épp kinagyítja az oldalt! A képernyőt lezárva majd újra feloldva tökéletesen működik! Majd egy idő után újra ezt csinálja. Ebből kiindúlva nem hardveres lehet a hiba hamem inkább szoftveres!?!?
Valaki tapasztalat hasonlót? Szerintetek is egy frissítés helyre hozza majd vagy ez inkább a kijelző hibája?
(Vodafone-os a legfissebb build-el)
És ezzel a build frissítéssel jelentkezett! -
tiamat031603
csendes tag
Valamelyik programocskám csinálta, törölgettem közülük, kipucoltam a Chrom-ot is és megszűnt a jelenség. Köszönöm a tippeket!
Amikor azt írtam, hogy valamelyik frissítés csinálhatta, akkor természetesen arra gondoltam, hogy valamelyik app frissítés, persze hogy nem rendszerfrissítés.
Automatikusan induló alkalmazásokat hol tudom megnézni ill. tiltani?
-
pusszycat
nagyúr
-
nebulo5
senior tag
-
kop8
őstag
Üdv!
Volt már valakinek ezzel a teloval olyan baja hogy foltos lett a kijelző?
Fehér pontok jelentek meg... -
pusszycat
nagyúr
-
kezman
őstag
-
nebulo5
senior tag
-
kezman
őstag
-
snooze
veterán
Kell keresni egy olyan témát,ami ezeknek megfelel..
-
nebulo5
senior tag
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem! Hogyan lehet (?) beállítani ezen a telefonon, hogy fekete (vagy legalább valami sötét szín) legyen a háttér és fehérek a betűk/számok? Főként a telefonkönyvet (névsort) szeretném így használni. -
DS39
nagyúr
ezekre tökéletesen alkalmas.

-
nightshadow
veterán
Sziasztok, kinéztem magamnak ezt a telót amihez olyan 45k körül tudnék hozzájutni. Én FM rádiózásra, zenehallgatásra, internetezésre, s néha 1080p-s mkv-k, plusz YouTube videók lejátszására használnám. Van-e ennek a telefonnak valami olyan hibája ami miatt nem érdemes megvennem?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
szemesi69
addikt
-
nebulo5
senior tag
-
Tomasz72
aktív tag
Szia!
Azt mondják, mindig legyen biztonsági mentés...
Ennél a telefonnál én soha nem csináltam, csak a Google saját mentése van bekapcsolva.
Anno a SONY-ról úgy költöztem át, hogy még a híváslista is megmaradt.Jelzett, hogy van frissítés, letölt, frissít, újraindul, használ, kb. ennyi.

Egyedül arra illik figyelni, hogy ne legyen az akku töltöttségi szintje túl alacsony!Üdv! T!
-
nebulo5
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt néhány napban becsülettel végig olvastam az egész topic-ot és ugyan okosabb lettem, de mégis lenne egy alap kérdésem:
Ma sikerült SIM kártya ügyben is teljessé tenni a P Smart telefonomat (végre megjött a szolgálati SIM kártyám nano formátumban) Néhány órányi üzem után kiírta egy értesítés formájában, hogy frissítést tölthetek le.
Eddig: FIG-LX1 8.0.0.162 (C432) van rajta, és most "új egyéni verzió" címen elérhetővé vált: DT.HUN 8.0.0.205 (CT) verzió.
Mit kell tennem, hogy gond/probléma nélkül történjen a frissítés? Csak simán rábökök a frissítés letöltésére és követem az utasításokat? Vagy előbb kell valamit mentenem, biztonsági másolatként?
Gondolom, a kérdésem alapján leszűrhető, hogy nem vagyok telefon guru. Korábbi telefonom egy Alcatel one touch 6040D volt. Szerettem, de már kissé öregecske, gondoltam frissítek - haladok a korral.
Jelenleg a Smart-ban két SIM kártya van. Egy a telefonálásra, a másik a netezéshez. Nincs benne SD kártya. Néha készítek fényképet, annak elegendő a saját tárhelye.
Előre is köszi a válaszokat, és (nem fenyegetésképp de) majd valszeg jövök még kérdésekkel. -
madagaszkar
tag
Igazad van. [Huawei P Smart]
-
Tomasz72
aktív tag
A reklámokkal kapcsolatban, nézd meg, hogy a Chrome-nak nincs-e engedélyezve valami értesítés.
Tud kacifántos dolgokat csinálni...
Chorme / beállítások / Értesítések / a webhelyek alatt van egy olyan, hogy "az alkalmazás további beállításai"...
Hátha ott találsz Neked nem tetszőt... -
pusszycat
nagyúr
-
szemesi69
addikt
Valamelyik általad telepített program dobálja a reklámokat, a frissítés nem csinál ilyent.
És itt meg is válaszoltad magadnak :
"Esetleg figyelmetlenül rákattoltam valamire ami ezt kérte tőlem engedélyezni..." -
tiamat031603
csendes tag
Sziasztok!
Itt is megérkezett ma reggelre a 176-os csomag.Lenne egy kérdésem, nem pont pészmart, de eléggé zavaró a dolog.
Pár napja, ha feloldom a kijelzőt - ujjlenyomattal - egyből reklám fogad. Ez megismétlődik gyakran használat közben is. Játék alatt nem jellemző, de például fészelek, messengerezek és bedobál random hirdetéseket, reklámokat. Lefuttattam pár démonűző programot, de nem volt sikeres, mert a jelenség megmaradt. Tapasztaltok ti is hasonlót? Mit lehet tenni?
Letörölgettem pár utoljára telepített programot, de frissítéssel is bekerülhetett valami talán. Esetleg figyelmetlenül rákattoltam valamire ami ezt kérte tőlem engedélyezni... -
kezman
őstag
-
pusszycat
nagyúr
-
kezman
őstag
Enyém is független és 170, igazából nem értem mi alapján osztogatják a buildot

-
pusszycat
nagyúr
-
DS39
nagyúr
mindenesetre megjött a frissítés nekem is, 176 számmal.
-
snooze
veterán
-
szemesi69
addikt
-
snooze
veterán
-
DS39
nagyúr
-
feloman
aktív tag
-
Leki78
tag
Nálam olyan jelenség van, hogy az első oldalon lévő hírek nem úgy nyílnak meg ahogy eddig. Bármelyikre kattintok megnyit egy böngésző oldalt és úgy tölt be. Eddig úgy volt, hogy oldalnyitás nélkül töltötte be az adott hírt. Másnál ez hogy működik?
-
ORCA58
addikt
Bocs, rossz topikba írtam!
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
-
Tomasz72
aktív tag
-
worxland
addikt
-
Tomasz72
aktív tag
-
feloman
aktív tag
-
pusszycat
nagyúr
-
sfefe
addikt
-
snooze
veterán
-
szemesi69
addikt
-
sfefe
addikt
-
Krajczi
tag
Nekem tegnap a .143-as frissítés jelent meg a telefonon. Megengedtem neki, hogy települjön.

-
snooze
veterán
-
szemesi69
addikt
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Melyik program mutatja,hogy mennyi garancia van a telefonra?sajnos elfelejtettem,most meg nem találom.. -
Krajczi
tag
Vodafone-tól vett, így egy SIM-es telómat régen frissítettem, bár a ti tapasztalataitokat olvasgattam. Most rászántam magam, az egyszerű módszerrel a .132-s verzió települt. Újabb sima rákeresést követően a .142-es került rá.
-
DS39
nagyúr
-
snooze
veterán
-
DS39
nagyúr
-
snooze
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Jobb későn mint soha. Nekem is megjött,mármint a frissítés. 😁
-
punky10
addikt
Ezt is úgy kell:kiveszed a dobozbó(azóta gondolom már inkább tokban van a telefon,nem dobozban...)és használod.Használat közben megnyomod a Témák alkalmazást,ott kiválasztasz egyet,ami elsőre szimpatikus,letöltöd,alkalmazod,és kész.
Illetve nem,mert valószínűleg lesz benne olyan,ami nem tetszik,ezért letöltesz majd egy másikat is,és még egyet,és még egyet,mire megtalálod az "igazit"...
Vagy felteszed itt a kérdést,hogy ki melyiket használa,vagy ki mit ajánl azzal,hogy neked mik az igényeid(ikonok stilusa,dark-mód vagy valami saját szín dominenciája...stb)és akkor lehet,hogy kapsz pár ötletet,jobb esetben letöltési linket...
-
kezman
őstag
-
A Zéé
addikt
Köszi. Noob vagyok hozzá, nem érdekelt annyira sosem a dolog, hogy belemásszak a telefonok lelki világába, illetve saját okostelefonom csak WP-s volt, azt nem is lehetett variálni ennyire, a céges telefonokat meg nem illik, szóval eddig mindent csak "kivettem a dobozból, és használtam"

-
punky10
addikt
A Huawei telefonokon EMUI kezelőfelület az alapértelmezett launcher.Ez témázható,a Play áruházból ugyanúgy lehet leszedni témát,mint a Huawei saját oldaláról.Tehát nem kell hozzá külső alkalmazás,és használhatod a gyári OS-t...
Nem kötekedésnek szánom,csak megjegyzem,hogy külső launcher használata esetén is a gyári OS-t használjuk,csak a felhasználói kezelőfelület változik.Többnyire okosodik...
-
A Zéé
addikt
-
kezman
őstag
-
A Zéé
addikt
sziasztok!
Mennyire tuti az android pie erre a telefonra,és mikorra várható? Gyors guglizás, és itteni keresés után látok ezt is, azt is.
Méret, kinézet alapján ez a telefon lenne a befutó nekem, viszont a sötét téma is fontos lenne. 4 GB-s verziót árulták amúgy itthon valaha is? Minden nagyobb boltban csak a 3 GB-s verziót találom. Számít amúgy ez valamennyire? T3 tabom van, az csak 2 gigás, az se veri az ingerküszöböm, nem érzem lassúnak, akadósnak. -
kezman
őstag
-
N€T0X|N
őstag
-
N€T0X|N
őstag
Áh, köszönöm szépen!

Ejj... de akkor valami nálam csak nem kerek. Nem jegyzi meg azt, amit itt beállítok. Igaz, hogy eddig nem lapoztam le korábban, de eddig is az volt beállítva neki, hogy médiaátvitel protokoll. Átraktam PTP-re, megjegyzi, de attól még, amikor bedugom, nem csinál semmit, kézzel át kell rakni az értesítési menüben (vagy a felugróban, ha engedélyezem).

-
kezman
őstag
-
szemesi69
addikt
-
N€T0X|N
őstag
De azt szeretném, hogy ne kelljen kézzel kiválasztani, hanem választhassak alapértelmezett funkciót és akkor mindig az legyen (amit egyszeri alkalommal választok, azt ugye nem jegyzi meg). A fejlesztői beállításoknál snooze-nak köszönhetően megtaláltam, hogy legalább a főképernyőn rákérdezzen, hogy mit akarok, amikor bedugom (ha nincs zárolva), ami már egy fokkal jobb. Teljesen automatára nem lehet tenni, legalább feloldott állapotban?
-
snooze
veterán
-
szemesi69
addikt
-
N€T0X|N
őstag
Azt be lehet valahogy állítani a telefonon, hogy ha USB-n pc-re dugom, akkor ne "csak töltés" legyen az alapértelmezett beállítása, hanem fájlok vagy fényképek átvitele?
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
snooze
veterán
Föképernyö-összecsippentés két ujjal-minialkalmazások..
-
pusszycat
nagyúr
-
snooze
veterán
Miért nem használod a gyárit??minek ahhoz ujabb futo program?nem az oldalso gombra gondolok..
-
pusszycat
nagyúr
A "Sceen Off" app-ot használom a képernyő/telefon lezárásához,de ha vele zárom el és nem a power gombbal akkor nem hajlandó face id vagy ujjlenyomatra visszakapcsolni csak mintára. Lehet valamit állítani,h menjen rendesen??

-
pusszycat
nagyúr
Nekem még semmi,független telo létére.
-
sfefe
addikt
-
DS39
nagyúr
-
snooze
veterán
-
vpanangin
senior tag
-
DS39
nagyúr
-
kezman
őstag
-
kezman
őstag
Üzenetekhez, hogy lehet külön hangot beállítani, meg persze naptárhoz és gmailhez, mert nálam egybe van a három beállításokba? 😵
-
madagaszkar
tag
-
kezman
őstag
-
DS39
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
Én a fülem mellett rázogatom, nem hallok semmit sem. Lehet nem érint minden darabot.
-
DS39
nagyúr
kameraüveg/lencse lötyög, azt hallod. ez ilyen típus sajátosság.
-
snooze
veterán
-
madagaszkar
tag
-
kezman
őstag
-
feloman
aktív tag
-
snooze
veterán
-
feloman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2000 - 1901
2660 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4920, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem a szolgáltatóknál van különbség a számoknál, meg ha független a telefon, akkor is