Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen is meg nem is!
Részben a készülék részben a hálózati, szolgáltatói beállítások miatt:. Ez sajnos hálózati, vagyis szolgáltatói beállítás a "Hívószámküldés tiltása" okozza. Nekem is ez a problémám a céges telekomos elöfizetéssel.
Ugyan ezt produkálja Samsung Lenovo és ZUK készülékekkel ha a céges van a Slot2-ben, saját tapasztalat. De megoldható. Sajnos arra kell figyelni, hogy minden firmware telepítés, vagy frissítés után újra végig kell vinni a lentebbi beállításokat!1.: USSD kóddal (GSM kódokkal) a tiltás tiltása: kikapcsolás: #31# beütése a tárcsázóba majd meg kell nyomni a hívásindító gombot. értelem szerüen az érintett SIM-mel kell a "hívást" kezdeményezni!
2: Beállítások / Vezeték nélküli ... / Hívásbeállítások / További beállítások ( értelem szerűen 1.SIM és 2.SIM résznél is) / Hívásazonosító / Szám megjelenítseÉn egyszer már kértem felhatalmazást a cégtöl az ügy elintézésére. Be is mentem a szolgáltatóhoz 2-3-szor és próbáltam elmagyarázni, hogy mi a baj és valahogy állítsák már alapértelmezettre a hálózatukban az én számomhoz, hogy a "Hívószámküldés tiltása" tiltva legyen. Minden alkalommal csak néztek rám, majd mire kb sejtették mit akarok, vagy legalább úgy csináltak minden fél magyarázatot kitaláltak....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest