Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz bandigyerek #3429 üzenetére
Van. Beállítások-intelligens asszisztens-időzített ki-be kapcsolás.
20 másodperccel megelőztél[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #3429 üzenetére
Cső Aryon! Látom még mindig szépen lopod a fényt!
Szeva!
Bezony, nem kicsit Folyamatosan találok újabb és újabb témákat, kihasználva mind 3 kameralencsévelXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
FuRiONight
őstag
válasz bandigyerek #3454 üzenetére
Szerintem ez a gyári böngésző elég kuka.
Nekem az a furcsa, hogy állandóan valami engedélyt kér a telefon (első beállítás alkalmával), meg hogy mindenféle kínai szoftverrel van tele a telefon.
-
ffodi
veterán
válasz bandigyerek #3737 üzenetére
Várom, mert vannak benne olyan javítások/újítások, amikre kíváncsi vagyok (pl. DC dimming).
(B)yodee_/B)
Miért ne lehetnék rá kíváncsi?
A PWM-es dimmelés elvileg sokakat zavar, mert olyan frekvenciatartományban működik (ebben az esetben különösen), amit sokak vibrálásként észlelnek. Az én szemeimet egyébként pont nem zavarják, viszont ha kamerázom a kijelzőt, ott látványosan vibrál. Kíváncsi vagyok az alternatív megoldásnak milyen előnyei és hátrányai vannak.
Aztán ha már frissítés, elvileg az ujjlenyomat olvasón is javít, illetve a kamera képminőségén (bár utóbbi lehet ugyan az a fix, mint, ami a .161-ben volt)....
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
hodostamas
addikt
válasz bandigyerek #3795 üzenetére
jpeg, nagylátószög AI on. AI nélkül rosszabb volt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandigyerek #3897 üzenetére
Ha veszel előfizuval vett telót, akkor ha nem fizetik a hozzátartozó előfizut, letiltják a telót. Hűségidő alatt nem is adhatnák el a telót.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
jeni
félisten
válasz bandigyerek #3897 üzenetére
[link]
benne van a szolgáltatói szerződésben-hogy a mobilt nem lehet tovább értékesíteni 2 éven belül!
ehhez kapcsolódik,hogy alapból a GSM boltok nem vesznek élő előfizetéssel használt mobilokat-emiatt sem mert nem tudni mikor kerül letiltásra.
-komolytalanok-arabok,stb... ezzel nem foglalkoznak.99%-ban nem a hivatalos áron kapod meg hanem azon amit a szolgáltató adja el neked kedvezményesen,ez részben az átlag ár alatt szokott lenni! Kivétel a Vodafon mert azt is drágábban adja amit az MM boltban olcsóbb!
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandigyerek #3899 üzenetére
Azért korlátozzák, mert te 2 év hűség vállalással a lista árnál olcsóbban kaptad meg, és vállaltad hogy fizeted 2 évig az előfizud, ha nem fizeted tiltják mert szerződést szegsz. Ha nem előfizuval veszed, listaáron akkor nem tiltják.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandigyerek #3923 üzenetére
Érdekes, nálam 50% nál 0,02%ot evett.
Szinkronizálás, Huawei share fut?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandigyerek #3927 üzenetére
Nem lehet, hogy valami külső appod tekeri?
-
migabi24
nagyúr
válasz bandigyerek #4113 üzenetére
Nem semmi, gondolom azért, hogy éjszaka is meg tudjanak figyelni🤣
-
Bigboy30
csendes tag
válasz bandigyerek #4159 üzenetére
-
Bigboy30
csendes tag
válasz bandigyerek #4161 üzenetére
sajnos,ettol feltem
-
mjani1172
addikt
válasz bandigyerek #4193 üzenetére
Ne haragudj de nincs igazad.
Ha gyártó valamit elront akkor azért ne a usereket hibáztasd.
Ezt a tanulás dolgot most nem eröltetném, ha stabilan és fogod kattintasz, akkor mit ronthatsz el nagyon?pláne úgy ha előtte évekig jó volt.Az nem user error.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz bandigyerek #4221 üzenetére
Akkor kérlek addj valamit át a tudásodból,tényleg kiváncsi vagyok,mit csinál ilyenkor egy profi, hogyan lesz egy kép JÓ.
Pl: tegnapi dolog. A séta közben észre veszem, hogy egy különleges, ritka autó áll a lámpánál es le szeretném fotózni,mielőtt elindul, és melléáll valaki.
Vagy pár nappal ezelőtt egy kutya próbált elkapni egy galambot.
Én előkapom a telefont, stabilan tartom, rányomok a fókuszra, de ez szerinted kevés.Mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz bandigyerek #4251 üzenetére
Kösz, sokat segítettél.
Így tanul az ember.Máskor ezeket a beállításokat használom.
Ha ezt előbb tudom!
Így JÓ fotók születnek.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #4261 üzenetére
Fenyfestes mod termeszetesenSzeleslatoval csinalom, az jobban viseli az eros villamokat az F3.5 miatt, bar van 2 kepem ami igy is kiegett, akkorat villant. Igaz felettem/elottem villog kozvetlen (perpillanat nyugi van) es a konyhaablak az egyetlen hely, ahol lehetseges a fotozas..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #4261 üzenetére
Tegnapról 1 (első kép), máról 2 villámos + egy selymes víz (inkább felhő jelen esetben ) effektes kép, természetesen már szerkesztve. A villámosak fényfestés módban a fény grafitti ésfényszóró csíkok módjában készültek
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Helltak
őstag
válasz bandigyerek #4278 üzenetére
Aryon87:
Remélem nekünk is hamar megjön, nem csak a kivételezettnekOneplus 12
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #4294 üzenetére
nem ez szerepelt a hírekben vagy 2 hónapja, hogy a Duna alján találták meg (a műanyagszennyezéssel kapcsolatos hír volt asszem)?
[ Szerkesztve ]
-
Imre9211
tag
válasz bandigyerek #4303 üzenetére
Max addig. Hány embert látsz telefonálni éjjel-nappal? (sírvaröhögős szmájli) Ezek zsebpc-k, a mostani generációra szabva. Aki ezt nem látja az vagy hülye vagy vak. Vagy a kettő kombinációja. Telefonálni TÖKÉLETES egy pár ezer forintos eldobható szar is.
Ezen lehet vitatkozni, de nem érdemes.
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Imre9211
tag
válasz bandigyerek #4311 üzenetére
Nem is kell Itt elhangzottak érvek pro és kontra. Az én álláspontom az hogy a ferrárit ne nevezzük lovaskocsinak csak mert kr.e azzal közlekedtek.
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Macika66
őstag
válasz bandigyerek #4335 üzenetére
+1 a rajta tartásra.
Én ezért tartok mindig itthon legalább 2-3 db üveget.
Rákaptam az UV-ragasztós üvegekre, kiváló, és 2-3 USD darabja. -
tibcsi0407
félisten
-
törölt tag
válasz bandigyerek #4522 üzenetére
PC és tv is hibátlan.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandigyerek #4634 üzenetére
Az mindegy, hol vetted, milyen kártya van benne. Imei alapján frissülnek.
-
Aryon87
félisten
válasz bandigyerek #5341 üzenetére
+ adomok.
Egyetertek.Az LG a G8-cal es a V50-el mar sikeresebb lenne, de termeszetesen a gyarto ezt is elbaltazza. V50 sehol, a G8 helyett meg kuld egy butitott G8s-t.. Vicc. Nekem G6 volt utoljara toluk, attol is hamar megszabadultam. De elotte mar beleszagoltam a Huawei okoszisztemajaba egy Honor 8 altal, es onnantol kisebb nagyobb megszakitasokkal, de mindig a Huaweihez terek vissza. Nem kell bemutatni miert.
-
Imre9211
tag
válasz bandigyerek #5521 üzenetére
De, azért mert fúj Amerika meg zokni Trump... Ennyit számít az hogy 2019et írunk nem mondjuk 1959-et. Amcsik lazán kirobbantanák a 3adik VH-t(és nem kereskedelmit)
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltg4s
tag
válasz bandigyerek #5609 üzenetére
Köszi a választ. Nemsokára érkezik az Emui 10. Szerinted ott is működni fog? Végül is ez a rendszer része Kínai verziós telóknál, miért ne működne?!
A másik kérdésem a vízállóság...
Soha nem volt még vízálló telefonom. Mennyire ajánlott félteni?
(nem tengervízre gondolok) -
ferrari0819
tag
válasz bandigyerek #5692 üzenetére
Jogos, számomra ezek a nullával egyenlők! De bízok benne, hogy erre 10-es alapra majd később jönnek értelmes és hasznos frissítések.
-
törölt tag
válasz bandigyerek #5739 üzenetére
Hidd el se asszony se én nem szoktunk felrakni felesleges dolgokat. Mindkettőnk jelenlegi telefonja 64 gigás és a szabad hely egy év után több mint a fele.
Csak nem szeretjük a felesleges gyártó által előre telepített appokat. Csak a helyet foglalják feleslegesen. -
Macika66
őstag
válasz bandigyerek #5754 üzenetére
Valószínűleg, ezek a gondok általában szoftveres összeakadások következményei...
-
ferrari0819
tag
válasz bandigyerek #5754 üzenetére
Köszi szépen meg fogadom a tanácsod, remélem hogy megoldás lesz rá.
-
nagyúr
válasz bandigyerek #5782 üzenetére
ja megvan, egy újabb gyökérség...
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Sumptuous
senior tag
válasz bandigyerek #5882 üzenetére
Ez volt a témaindító hsz. Erre válaszoltam a sokszot idézett szövegrészt.:
"Szép kék csillagos ég egészen elképesztő volt. Aztán frissités után abszolut vége is lett az esti módnak ugyan ugy ugyan akkor lett fotozva életlen kékes zöldes szürkés fos lett. Egészen elképesztő."
Amit én írtam, az végig a csillagfotózásra vonatkozott. Elnézést, ha nem volt világos, így utólag visszaolvasva tényleg félreérthető.
Valóban hosszú lett ez a "vita". De továbbra is tartom, hogy csillagfotóra nem alkalmas a tele és a széles optika. Persze megvilágított épület/város kép simán készíthető vele. (Mint kb. minden újabb telefonnal..) A P20 Pro monokróm kamerája még jobb volt erre a (csillagfotós) célra.
fateless:
Mindig van valami, amin lehet rúgózni. Itt olyan "szakmaiak" az emberek, miest ír valaki valamit, ami szembemegy a többiek véleményével, már megy a sértődés, és a fröcsögés :D Tisztelet a kivételnek. -
Sumptuous
senior tag
válasz bandigyerek #6205 üzenetére
Nekem van QC 2.0 és 3.0-ás powerbankom is. PD-t nem tud egyik bank sem, mégis gyorsan tölt. A 3.0-val lehet nem kompatibilis, de szerintem támogatja a P30 Pro a QC 2.0 szabványú gyorstöltést.
Egyébként az 5V 2A is QC szabvány. 1.0 a száma.
[ Szerkesztve ]
-
gombii
tag
válasz bandigyerek #6205 üzenetére
Köszi, akkor muszáj leszek valami drágábbat nézni hozzá :)
-
Ladybird66
tag
válasz bandigyerek #6320 üzenetére
Igen, jól gondoltad valószínűleg a szöveg (az előadó és a cím) is fehér és a háttér is.
Volt restart, nem oldotta meg.
Mp3-at beraktam a Media-Aaudio-Ringtones mappába, nem látja.
Viszont a sima Ringtonesben igen, szóval a probléma félig-meddig megoldva.
Fájlkezelőben csak csengőhangnak (1. SIM, 2. SIM, értesítési hang) engedi berakni, névjegyhez nem tudom hozzárendelni.
De végülis valamilyen szinten megoldva.
Viszont a wipe cache-t nem tudom hogy kell csinálni. Amúgy az mit töröl? Érdemes megcsinálni? Ha segítesz, megcsinálnám...-- Kata --
-
zsizsef
senior tag
válasz bandigyerek #6375 üzenetére
Ezzel a fehér gmail fekete lett .
-
Prodidzsáj
tag
válasz bandigyerek #6379 üzenetére
Nekem a gmailon belűl, beállítások, általános beállítások, témákban állítható.
Nov 5 az utolsó frissítés a gmailban. -
Ladybird66
tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bandigyerek #6660 üzenetére
nem 2 óra 21 percet?
-
dsanyi94
csendes tag
válasz bandigyerek #6660 üzenetére
-
Essien
aktív tag
válasz bandigyerek #6736 üzenetére
Érdekes, felraktam a 10-et de nekem volt 1-2 hiba ami nem tetszett. Visszaraktam a 9et de azóta már nem dobja fel a 10es frissítést sehol sem. Nem hiányzik csak furcsállom.
-
subset
senior tag
válasz bandigyerek #6773 üzenetére
Ez már a hivatalos "végleges" verzió, különben nem lenne kint....csak még bugos
....De végül is lehet "próbának" nevezni[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Geri89
aktív tag
válasz bandigyerek #6773 üzenetére
-
subset
senior tag
válasz bandigyerek #6790 üzenetére
Bocsánat ez elkerülte a figyelmem
....most már nem értek semmitHasználj Te is szabad szoftvert !
-
F-ECT$
titán
válasz bandigyerek #6827 üzenetére
Melyik appal nézed a memória foglaltságot?
Dive ever, work never.
-
mackosajt
addikt
válasz bandigyerek #6846 üzenetére
Gyakorlatilag amíg állandóan jönnek a frissítések, tehát van támogatás, semmi sem végleges. Vagy inkább a megnevezés helytelen a mostani konkrét esetben.
Egyébként ez valami köztes állapot lehet a béta és a final között.
Látták a tesztben résztvevőknel a helyzetet, illetve elég közel a hónap vége, valamit ki kellett adni. De ez csak az én elképzelésem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz bandigyerek #6863 üzenetére
Ilyen mikor volt hogy fizettek a tesztereknek? Gondolom android teszterekre gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest