- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dzsekó
addikt
válasz
Dwatti #13623 üzenetére
A hajlított kijelző átka sajnos.
A vas nagyon jó amúgy. Ma nyomkodtam egy Xiaomi redmi 3s-et, hát volt, hogy 5x nyomtam meg a kijelzőt, mire reagált. A végén már majdnem elővettem a kalapácsot. Ennél még a WP-om is gyorsabb volt.nolan42: Nekem is a tulaj rakta fel, akkor remélhetőleg most már jó lesz.
-
pontyos
senior tag
válasz
Dwatti #13630 üzenetére
Hasonlóképpen gondolkodom én is! Nyaralás alatt, medencében fotózkodtunk, hol ezzel, hol a legnagyobb iPhone nal.. őööö hát ez ezerszer kecsesebb, finomabb vonalú nekem, képek itt ott lettek jobbak. Szóval ha nem ez, akkor mi más? Én is évente vagy max kettőt bírtam általában.
-
Dino69
aktív tag
válasz
Dwatti #10322 üzenetére
Most fel is pattintottam, majdnem jó, de van egy hullám benne amit nem tudok kimasszirozni belőle. Az oldalak jók, de nekem nillkin a tok is. Hagyom rajta egyenlőre, mert legalább van valami a karcok ellen. Már most, hogy van ez a keret, gyorsan berendelek még egyet tartalékba, így amikor bánt a pukli, nem lesz gond a csere.
-
Technoman
őstag
válasz
Dwatti #10290 üzenetére
Én azért még nem húznám le a WC-n az üvegfóliát, mert kidobtam a dobozát. A jog tudtommal nem köti a visszaküldéshez a csomagolás meglétét.
Sajnos nagyon sokan nincsenek tisztában, hogy mik a netes jogaik, elállás esetén (ilyen pld a személyes átvétel is)
Természetesen lehetnek az emagnál az ÁSZF-nél kitételek, amit rendelésnél -azaz szerződéskötéskor- te mint fogyasztó elfogadtál. Ajánlom, olvasd végig az ÁSZF-et.
-
kosmoo81
tag
Itt van a spigen üveg fólia.
Bele akartam rakni a zsebembe a telot, kicsuszott a kezembol le a lepcsore.
Spigen tokkal hasznaltam, talan a tok miatt nem tört a kijelző, de az üveg elsőre lepattant róla.
Még egy spigen üvegem vam azt ra rakom amig nem jon meg kinabol a nillkin, vagy rakatok fel mobile outfitterst. -
Macika66
őstag
Érdekes, a 9.1-nél mindent kiírt a záróképernyőre, a nem fogadott hívások jelét, a FB-ről érkezett üzenetet, a Vibert, a Whatsappot, szépen egymás mellé.
Most, a 10.0-val SEMMI nem jelenik meg, csak az óra, alatta a dátum és legalul az akkutöltöttség.
Slussz.
És eddig lehetőséget sem találtam a beállításokra... -
firemanus82
senior tag
Nálam az android autó a P20 pro-n is rajta volt, most is működik, kivéve a Waze-t. Ha kivalasztom, az autó képernyőjén jön az üzenet hogy első indítása a waze-nak, a telefonon lépjek be a beallitasaiba de a waze így el sem indul. Android autó nélkül tökéletesen működik... (a többi funkció, belertve a térképet is tökéletesen működik)
-
oxide83
aktív tag
Jó persze meg minden, élmény kézben tartani stb de egyrészt most érzem hogy amennyivel drágább annyival nem tud többet a többi csúcskategóriás telótól. Illetve lett a kijelzőjén egy karc 8 hónap használat után ami engem zavar, persze más leszarná....
de én inkább megválok tőle, csak kérdés mi legyen az utód
.
-
samsung88521
csendes tag
Köszi Dwatti!
Megpróbáltam így is, fotó mód ai nélkül talán egy fokkal jobb, de sajnos továbbra is vagy a háttér éles, vagy az arc. Ezek szerint nem tud a telefon teljesen éles képet készíteni? Esetleg nincs erre valami alkalmazás? Azt hittem ezzel a telefonnal pl állatkerti képek is szép élesek lesznek, de eddig így sajnos csalódtam. Kaphatnék még bármi egyéb tippet ezzel a problémával kapcsolatban? Esetleg másik telefonnal lehet teljesen éles képeket készíteni úgy, hogy az arc éles legyen és mondjuk a háttérben lévő zsiráf is? Köszi a segítséget előre is. -
FuRiONight
addikt
Értem, azt hittem ez valami funkció a kamera alkalmazásban.
Mikor várható a 178 update? FunkieHuawei.Club-on mar fent van a leírás hogyan lehet felrakni.
Illetve azt hiszem itt olvastam, hogy a Google Maps-en be lehet állítani, hogy kijelezze a sebességet, ezt hol találom?
-
Dwatti
addikt
Sziasztok ! Megérkezett a csere készülékem. (ujjlenyomat olvasó rossz volt - 72 órás csere jogosultsággal éltem )
MobilCorner korrekten kezelte a cserét. e-mail-ben és telefonon is tartottuk a kapcsolatot. Kedden visszaküldtem a telot, a hibát ők is észlelték , küldtek egy új készüléket.
Ma érkezett meg.
Már többször vásároltam tőlük, csak jó véleményem van az üzletről másnak is nyugodt szívvel ajánlom őket l ! -
realmadrid
aktív tag
Én ilyet vettem, tokbarát fóliával [gyári szilikon tok]
-
ateszapa748
aktív tag
Szerintem nem bánod meg. Nekem is volt XS, XS maxom is, most P30 pro van. Ez egy igen jó készülék minden szempontból (nekem). Mondom ezt úgy hogy minden IPhone volt 3gs óta és az összes androidos flagship is, legutóbb Mate 20 pro, majd SGS 10. A p30pro fényképezője valami csúcs (főleg a zoom). Amíg nem volt ilyen készülékem kételkedem, de brutál jó! Ja és a "botrány" után vettem, cseréltem...
-
-
Aryon87
félisten
Szerintem vasárnap kicseréltetem arra, a srác azt mondta ez egy köztes féle, aminek jónak kell lennie. Hát nem az
Bár most macerásan, de fel tudtam tenni rá az átlátszót (ami nem jó, mert a kamera egy síkban van a tokkal), de a kínlódás már meglátszik rajta, mert a sarkaknál elég csúnya lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Androidos tablet topic
- Windows 10
- Napelem
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest