Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ott valami nagyon el van allitva. Es szerintem nem normal, hanem vagy a lagy szin, vagy az elenk szin van bekapcsolva.
Hutchdb:
Itt senki nem elvakult fan ellelenben mas markak topikjaival, ahol csak az XY jo, minden mas xar. Normalis, foldonjaro tulajok vannak. Meg a hozza nem ertok is tudjak, hogy milyen a P30Pro kepalkotasa. Ha gond lenne vele, mar regen errol zengene a topik, mert ugye inkabb a hibakrol szoktak temazni a tulajok.
En is osztom azt hogy maradj Mi8-nal, vagy menj vissza Xas Max-ra, kar eroltetni azt ami nem jon be. -
tibcsi0407
félisten
Azt nem tudom. Pár külföldi fórumon fejtegették, de nem mélyültem el benne.
Az első körben csak a felhasználók egy százaléka kapja meg. Ha ott nincs gond, akkor egy jóval nagyobb, majd még nagyobb és végül mindenki.
Ez azért is van, ha kimenne egyben egy rossz frissítés egyszerre mindenkinek, akkor sok tégla születne.
Itt leírják: [link] -
Aryon87
félisten
Arcfelismerés aktív a telódon?
Múltkor írtam, hogy nekem a jobb hüvelyket nem mindig akarja beolvasni. Az arcazonosítást kikapcsoltam, hogy lássam a zárképernyőn az értesítéseket (ugyanis amiatt, csak jelzi hogy van valami, de nem olvasható az alapinfó), viszont most már beveszi a "problémás" ujjamat is, és pontosabb is lett az ujjbeolvasás. Olyan mintha bug lenne, hogy a 2 azonosító mód keresztbe tenne egymásnak. Legalábbis én így gondolom.
-
gyurma888
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest