- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
fateless #6768 üzenetére
Jó sokára sikerüt csak a végére jutnom, de itt a teljes album, elején a P30Pro majd a H20Pro és Xiaomi Mi8 képekkel (Esztergomban volt mind3 egyidőben). Természetesen továbbra is utómunkázott képek.
-
subset
senior tag
válasz
bandigyerek #6790 üzenetére
Bocsánat ez elkerülte a figyelmem
....most már nem értek semmit -
Samanbacsii
őstag
Közben eszembe jutott, hogy vennék egy Bluetoothos fülhallgatót. A Huawei Freelace lett. Állat... [link]
-
sfdrakex
nagyúr
-
gerenda110
aktív tag
megtaláltam nagy nehezen
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok külön sms értesítő hangot hol tudok beállítani?? -
zsizsef
senior tag
700 HUF [Themes Manager for Huawei] . Nem lesz unalmas a telefon kinézete.
-
zsizsef
senior tag
-
Geri89
aktív tag
válasz
bandigyerek #6773 üzenetére
-
Alexa77
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud elfogadható minőségű vezeték nélküli Fejhallgatót ajánlani a P30 pro-hoz? -
subset
senior tag
válasz
bandigyerek #6773 üzenetére
Ez már a hivatalos "végleges" verzió, különben nem lenne kint....csak még bugos
....De végül is lehet "próbának" nevezni -
rvp20
csendes tag
válasz
Samanbacsii #6774 üzenetére
Mi?
-
bandigyerek
senior tag
Látom van mit javítani a próba tízesen. Nem baj, teszteljétek csak. Remélem mire kijön a hivatalos végleges verzió, kinövi a gyerekbetegségeit.
-
törölt tag
Én még csak ma reggel kaptam meg a 168-as emui 10-et sima p30-ra erre meg már van újabb is?
-
ferrari0819
tag
Most jött nekem is a 173-as frissítés 10-es rendszer alatt.
-
Aryon87
félisten
Na voltam Esztergomban vegre megcsinalni az ejjeli sorozatot. Ismet nem az lett amit vartam, csak tudnam miert. Kijelzon visszanezve a Honor20Pro jobban megcsinalta a kepet, mint a P30Pro
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
firemanus82 #6762 üzenetére
Amúgy tényleg miben más ez a Hicaren keresztül? Ugyanúgy az a rendszer frissítés rész jön be. Vki magyarázza már el.
Amúgy nálam még mnindig semmi. FF-ben azt jelzi hogy már tőlthető, csak érkezik lassan. Tetszetősen fest.
-
F-ECT$
titán
Gyári Naptár app, új esemény: szeretnék helyet beállítani. Van arra mód, hogy beírom a címet, az kijelölődik a térképen és úgy mentem el? Lehet én vagyok béna, de vagy csak szöveget tudok beírni, vagy a térképen tudok helyet kijelölni, de olyankor meg kell keresni a helyet, hiába írom be a címet vagy egy részét, nem ugrik egyből oda. (Remélem érthető mi a gond
)
-
Geri89
aktív tag
válasz
Chereiose #6754 üzenetére
1; USA történet ezt a készüléket nem érinti, mivel a tiltás csak az azóta bemutatott készülékekre vonatkozik, a P30 a tiltás óta is folyamatosan kapta a frissítéseket. (pont most indult el az Android 10 frissítés terjesztése is..). 2-3 évet szerintem lehet vele tervezni, frissítéseket SZERINTEM még 1-2 évig fog kapni.
2; A válasz igen, fogsz tudni vele netezni. (idén nyáron Montenegroban vettem egy helyi SIM kártyát, betettem a 2-es helyre, és simán arról neteztem).
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, mert vacilálok az iphone 8 (emagos jó áron) vagy egy P30 közt.
1. Vajon a P30-al lehet tervezni 2-3 évre (usa embargó miatt), meg esetleg lassulás miatt? Habár eleve 2 évvel újabb mint az iphone 8.
2. Dual slimet kezel ha minden igaz. Szerintetek ha beleteszek ilyen telenor mobilnet előfizetéses simet (tehát kiveszem a wifi modemből) akkor azzal ugyanúgy lehet netezni?
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #6749 üzenetére
Elnézést. Csuszas olykor elofordul itt ott. Valaki csak jövő karácsonykor kapja meg
-
-
Fecc91
tag
1 hete megkaptam a 240 frissitest, de a 10 es sehol sincs, vodas vagyok en is.
-
Essien
aktív tag
válasz
bandigyerek #6736 üzenetére
Érdekes, felraktam a 10-et de nekem volt 1-2 hiba ami nem tetszett. Visszaraktam a 9et de azóta már nem dobja fel a 10es frissítést sehol sem. Nem hiányzik csak furcsállom.
-
koxmatyi
tag
[kép]
Én edigitálban vettem es nekem is ez van még....
-
petya2012
őstag
A Telekomtól vásároltak megint a végére maradnak a 10-es droidban?igazán kapkodhatnák magukat a telekomos fejlesztők......
-
Dwatti
addikt
válasz
tamas.varga5 #6722 üzenetére
Témák alkalmazás > testreszabás itt próbáltad?
-
tamas.varga5
tag
Üdv!Pici segítséget kérek egy dologban ami az őrületbe kerget lassan. Valamelyik nap készítettem egy képet,amit valahogy beszerkesztett a készülék háttérnek,illetve nem is tudom minek. Akkor jelenik meg,ha a bekapcsoló gombbal indítom a készülék feloldását,nem ujjlenyomattal. Már töröltem a galériából,deaktiváltam a magazin feloldást,de semmi eredmény, továbbra is az jelenik meg ilyenkor. Nézegettem a főképernyő beállításait,a zárolási képernyőt,de nem jutok előrébb. Köszi előre is!
-
subset
senior tag
-
Alexa77
csendes tag
Valaki tud állványt ajánlani ehhez a telefonhoz?
-
sfdrakex
nagyúr
Okos vezérlő nevű gyári appal tv, klíma, minden megy. Kijelző kis odafigyeléssel nem karcolódik, de nem lehetetlen összekarcolni, ha mint a nők általában csak fogja és bedobja a táskájába, akkor érdemes rá fólia. Ha keresgélsz a topicban, megtalálod ki milyen tokot és fóliát ajánl rá.
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Vettem a nejemnek egy P30 pro-t (256GB Aurora).
Mivel a kamera kidomborodik, igy gondolom nem art ra valamilyen tok (ne legyen karcos).
Milyen tokot erdemes ra venni? (szilikom/kemeny/stb.)Latom van benne infra. Letezik ra jol mukodo progi amivel belteri/tv/klima/vilagitas taviranyito jeleit ki lehet kuldeni?
Kepernyoje karcolodik? Kell ra folia? Ha igen, akkor melyik?
(nekem Note9 van kb 14 honapja, hatlapra vettem kemeny tokot - a kijelzojen egy hajszalkarc sincs. Igaz nem kulccsal es aproval egyutt tartom, mindig egyedul van az aktualis zsebben).Es persze az alap kerdes: mi az utolso jol mukodo firmware erre a tipusra?
Koszi!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6716 üzenetére
Értettem, de kösz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6714 üzenetére
Értem. A link az értesítő sávos videód mutatja.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6712 üzenetére
Képernyő jobb vagy bal oldalán középen jobbról balra húzod az ujjad az a vissza, chromeban is működik.
-
kosmoo81
tag
sziasztok
valaki egy direkt linket kuldene arrol a ds+ uvegrol amit rendelt es bevalt?
sok fajta van es sok eladotol, mostmar tenyleg olyat szeretnek ami megmarad a kijelzon.
lehetoleg segitest felrako keretttel erdekelne.koszi
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6708 üzenetére
Ja, látom, csak én gesztus vezérléssel használom, ahhoz vagyok szokva, így az alját nem is néztem. Ez gyári funkció?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6706 üzenetére
Ehhez fel kell nyulni a képernyő tetejére. Nem?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
cucumber87 #6698 üzenetére
Szerintem menni fog:
A navigációs sáv 5 pontból áll, az 5.-el lehúzod az értesítési sávot.
[link] -
Freeeak
csendes tag
válasz
Zsírkrétamen #6703 üzenetére
Beállítások - Fokepernyo és háttér - Fokepernyo stílusa, és ezen belül az alkalmazáslistát állítsd be.
-
Sziasztok!
Végre boldog tulaja lettem egy ilyen telefonnak
Viszont az istenit nem tudok rájönni, hogy lehet menüt varázsolni a telefonra, hogy ne dobja ki az összes appom a főképernyőre. (9.1-es emui van rajta)
Egyenlőre még szoknom kell a rendszert, gyári droid után nagyon furcsa, és tele van haszontalan appal. Ki lehet ezeket törölni?
Ha minden jól megy, most rakatom fel a clearplex fóliát. Kamera körüli részre érdemes rakatni? -
knox83
senior tag
válasz
cucumber87 #6700 üzenetére
Huawei cp60, nekem az van, fekete.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cucumber87 #6700 üzenetére
Próbából aliról rendeltem egy 5 dollárost még áprilisban mikor vettem. Működik vele. Persze vannak nyilván jobbak, gyorsabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged