- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
ferrari0819 #6199 üzenetére
nillkin.org-ról tudok linket:
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Ladybird66 #6197 üzenetére
A Sp....hop ban 1900,- Nillkin szilikon, átlátszó. Most vettem ehhez jön majd Nillkin üveg.
-
Ladybird66
tag
Nekem Clearplex van fent, de nem mondanám, hogy szép. Az a tokbarát van fent, tehát látszik a széle, ahol össze is gyűjti szépen a koszt. A fólia alá nem megy, tehát működik a dolog, de nem szép már.
Meggyőztetek a Nilkinnel, rendelek is egyet az Aliról, de segítséget kérek tok ügyben. Nem értek hozzá, hogy mit nézzek a toknál, hogy a Nilkint ne "bántsa".
Sima egyszerű, átlátszó tokot szeretnék. Volt flipp, mintás, glitteres (nőből vagyok, ki kellett próbálni), de rájöttem nekem a sima, átlátszó kell. Tetszik a teló színe, nem akarom eldugni.
Szóval mit figyeljek egy toknál, hogy ne vesszen össze a nilkinnel? -
andor80
senior tag
Jól tudod.Nekünk már csak 3 hónap kijelzőtörés akció volt
-
jeni
félisten
válasz
klimokrisz #6192 üzenetére
akitől a P20-t vettem az elfelejtette a regit megcsinálni és a telóm 3év helyett csak 2 év garis.
az a 1év pluszban ingyen lett volna.
valamint az első 3 hónap bármi LCD vagy készülék kár érte volna akkor gariban adtak volna egy vadi újat. mivel már elmúlt a1 hónap a megvétele óta utólag már nem lehet regisztrálni a plusz 1 év miatt..hogy a P30 Pro telcsire- most is van ilyen akció azt nem tudom. neten keress rá
-
klimokrisz
tag
Érdemes regisztrálni a "Huawei azonosító"-ra?
Regisztráció után, ha belépek oda mivel lesz jobb / több a "telefonom"? -
Varszegig
veterán
válasz
Samanbacsii #6189 üzenetére
Csak inkább a ds+t rendeljétek, azt a kis pénzt megéri a felrakó sablon.
-
ferrari0819
tag
válasz
Samanbacsii #6187 üzenetére
Meg győzött ez a Nillkin üveg, gyors rendeltem is egyet Alirol.
Sok üveget próbáltam már egyiksem sem tartott sokáig, mind föl jött a széleken és a sarkán. Remélem ez tartós lesz...
-
Macika66
őstag
válasz
Samanbacsii #6187 üzenetére
A Spigent felejtsd el, csak a széle ragad körben.
A Nillkin a létező legjobb üveg, jó döntés, ha megrendeled, hamar megérkezik, csak ne spórolj a postán!
Egy UV-s üveggel ki tudlak segíteni addig, ha pesti vagy és eljössz, hogy felrakjam Neked. -
Aryon87
félisten
válasz
rolandrepasi #6182 üzenetére
Akkor térünk vissza a normális kerékvágásba. Jöhet a 10-es Droid
Manuális kereséssel nekem is kiadta
-
rolandrepasi
tag
Most jelzett hogy van frissítés..
....224 a vége. Szeptemberi biztonsági van benne.. mást nem ír, 559 Mb. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Tok témában szeretném megosztani a tapasztalataimat és egyben az ajánlásomat is. Szerettem volna "igényesebb" tokot rendelni a telefonomra és a következőkre esett a választásom:
1) https://www.aliexpress.com/item/32974148381.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d9iwePb
Ez a tok az anyagában "különleges" filcszerű,/szövet tapintása van. Nagyon kellemes. Nem koszólodik és biztos fogást ad a telefonnak. A kamera és a vaku nincs egy szintben a hátlappal, tehát a telefont lehet tárolni a hátulján, ha ez a tok van a telefonon, anélkül, hogy aggódni kellene a karcok miatt.2) https://www.aliexpress.com/item/4000019134525.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4c7d4c4dmQKAvb
Ez a fa mintázat miatt tetszett meg. El tudom hinni, hogy tényleg fából készült, mert prémiumnak néz ki és tapintásra sem műanyag, de kínáról van szó, szóval. A kamera és a vaku nincs egy szintben a hátlappal, tehát a telefont lehet tárolni a hátulján, ha ez a tok van a telefonon, anélkül, hogy aggódni kellene a karcok miatt. Ez a tok egy kicsit csúszós, de nem vészes.
3) https://www.aliexpress.com/item/4000013117723.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4c7d4c4dmQKAvb
Ez bőrből készült és ez az egyedüli flip tok a 3 közül. Kicsit extrém a színe, annak amit én rendeltem, de nekem nagyon tetszik. A flip része zárja a telefont, ha a képernyőre hatjuk és az értesítéseket is jelzi+a hívásokat. Azaz nem kell a flip tokot kihajtani, ha felakarjuk venni a telefont, ami nagyon kényelmes. Biztos fogást ad a telefonnak. A kamera és a vaku nincs egy szintben a hátlappal, tehát a telefont lehet tárolni a hátulján, ha ez a tok van a telefonon, anélkül, hogy aggódni kellene a karcok miatt.Itt találtok képeket a tokokról:
https://photos.app.goo.gl/KjihF3aDVuLsx6x5ASorrendben a tokok: Amelyik legjobban tetszik az a 3). a bőr tapintás és a flip funkciók miatt. A második a 2). a fa erezet, mint minta nagyon elegáns kinézetet ad a telefonnak, majd az 1), utolsónak, de mindegyiket meleg-szívvel ajánlom.
-
bezo076
tag
A FF-en már van jóváhagyott 10-es ,tehát lassan megkapjuk! 😊
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Samanbacsii #6172 üzenetére
Novárj.
Én nem töltöm menet közben.
Ez csak egy mágneses tartó lemeze(a lóhere).Most nincs használatban qi töltöm, ha hirtelen kell, akkor ott van hozzá a gyári, az tart 40 percig max, de különben éjszakánként töltöm, lassú töltővel, vezetéken, ketnaponta. Addigra elér kb 10%-ot.
-
mati12
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6169 üzenetére
Az Android 10-es verzióval foglalkoznának. Most kiadják ezt a "nesze semmi fogd meg jól" frissítést abból meg nem lesz idén semmi. Pedig néhány hónapja nagyon nagy mellénnyel hangoztatták a novemberi időpontot.
-
Samanbacsii
őstag
Köszi!!! Tényleg jó kép!
Hopp! Ezt ismered? ...Most akadtam rá... Tudom nem újdonság...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Samanbacsii #6167 üzenetére
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Sztyepadzso #6166 üzenetére
Szóval ne takarjuk le a tekercset?...
-
tibcsi0407
félisten
Új update lesz, valaki megkapta már?
System:
Adds the Huawei Share Feature, supporting connections with smart display products, for an enhanced home viewing experience. Adds the floating window feature for AppAssistant, for earlier access to Game Acceleration, Uninterrupted gaming, Mistouch prevention, and other services.
Camera:
Optimizes the quality of photos taken using the Super filter in Portrait mode for better bokeh effects.
Smart Assistance:
Adds firmware update support for all Huawei digital headsets via the Digital headset feature in Settings.
Security:
Integrates Android security patches released in September 2019 for improved system security. -
Samanbacsii
őstag
válasz
Sztyepadzso #6166 üzenetére
Jó nagy ez a teló (nekem most fog megjönni) ha oda elfért a lemez...
Gondolkoztam még a Dension qi töltős tartóján de szerintem ott nagyon bemelegszik a teló. Napfény + töltéskor keletkező hő és nincs hűtés a szellőzőből...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Samanbacsii #6158 üzenetére
Én használok, és én is feltettem ezt a kérdést.
És ezt a választ kaptam:
[link]
Nekem a kameráktól jobbra kapott helyet a lemez, ott volt hely a vastag tokon(magyarán nem a tok meg a telfon között van, ahová a leírás ajánlja) -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #6164 üzenetére
ááá, vagy úgy. Köszi, észre se vettem
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #6161 üzenetére
Hol?
-
Köszi!
-
knox83
senior tag
válasz
fendermania #6156 üzenetére
Ez sajnos korábban is ilyen volt..
-
Samanbacsii
őstag
Használ valaki mágneses autós tartót? Ha igen nem zavarja az indukciós töltést? (Mármint a teló hátulján lévő fémlap)
-
Nem lehet keresni ebben a fórumban?? Régen lehetett
Ajánlottak egy jó fóliát a telóra de nem tudom visszakeresni
-
fendermania
csendes tag
És még valami: újraindítás után mindig bekapcsol az automatikus fényerő...
-
knox83
senior tag
válasz
fendermania #6153 üzenetére
Pontosan ugyanezt csinálta tegnap nekem is
akkor ez valami feature
Vagy lehúzod fentről es képernyő kép ikon..
-
fendermania
csendes tag
Bocsi, hogy nem olvasom végig a 6000 hozzászólást, lehet, hogy már volt erről szó. Most vásárolt p30 pro telefonom a következő elképesztő dolgot műveli: ha kikapcsolva töltőre dugom, bekapcsol. Másnál is így van ez? Ha igen, lehet ez ellen valamit csinálni? Illetve a képernyőkép készítést tényleg csak azzal az iszonyat béna két koppintással lehet megcsinálni? A másik telefonom xiaomi, az sokkal normálisabb, ezt a fényképező tulajdonságok miatt vettem.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sumptuous #6150 üzenetére
Akárhogy siettem, csak lejárt az a fránya szerkesztési idő. Ebben a topikban nem sűrün volt még szó erről, azthittem a P20 Pro topikban járok :D Régebben ezt írtam oda a témában: [link]
Abban van link mindenhez, annyival egészíteném ki, hogy ne az uninstall parancsot, hanem mint fent említettem a disable-t használd. Igazából mindegy, ha csak google meg gyári böngésző, launcher appot akarsz tiltani. De ha meglátod miket listáz ki, és vérszemet kapsz, hogy mi a fenének a telefonra mondjuk MmiTest alkalmazás, majd letiltod, és nem működik valamilyen alkalmzásod, akkor egyszerűbb egy adb enable parancsot kiadni, mint egy gyári visszaállítás után újra belakni a telefont :D (-Tapasztalat-)Az utolsó link, amit nem sikerült jól formáznom, pedig ez lett volna: [link]
-
Sumptuous
senior tag
válasz
zsizsef #6149 üzenetére
Sokan csináltunk ilyet, többször is volt írva magyarul is, hogyan kell :D Biztonságos, nem tudod annyira elbaltázni a telefont vele, hogy egy gyári beállítás ne hozná vissza.
A link nekem valami spanyol oldat hoz be, van ettől jobb guide is a neten. [link]
illetve magyarul: [link]Én inkább az adb "disable" parancsot ajánlom, ha valamelyik appot ezzel letiltod, és hibás működés lép fel, akkor egy adb "enable" után visszakapcsolhatod azt, és megszűnik a hiba. A sima "uninstall" parancs ezt nem tudja.
[link] Ezt az appot használd, hogy megnézd, melyik appnak mi a package neve.
Ha érdekel valakit, itt van mi mindent lehet az adb-vel csinálni:
[link]
-
zsizsef
senior tag
A böngészőből, hogy lehet eltávolítani az előre berakott könyvjelzőket?
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Fehér 256gbos modellel gazdagodtam.
Eddig a mate 10 prohoz képest nem igazán tűnik jobbnak az aksi, igaz sokat nyomkodom most még. -
mjani1172
addikt
válasz
Macika66 #6126 üzenetére
Nem így van sajnos.
Kézben tartva a hátlapi olvasó pont az ujjaim közelében volt, és sokkal gyorsabb.
Itt a hüvelykujjam esne oda, de bárhogy (minden ismert módszerrel, minden pózban, többször) próbálva is 10 ből 2 a feloldási arány.
A mutatóujjamal kipróbálva már jobb, 10 ből 8.
Viszont az olvasó is lassabb, fogást is váltok, így a Mate 9 (kb azonnal) hez képest, ez összadva kb 3—4 másodperc.
Persze kibírható, nem dől össze a világ, de nem olyan jó mint volt, ez nem fejlödés.Az mellett még mindig nem tudom mire használható az itt felszabadult felület.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven #6132 üzenetére
Nem néztem, de megveszem mindet, gazdag leszek.
-
Macika66
őstag
válasz
sfdrakex #6127 üzenetére
A lényeg, hogy aki látja, az AZT HIGGYE, hogy 300ezres mobilod van...
A többi nem számít!
Jó sok éve sétáltam Shanghaiban a Bundhoz vezető úton, persze, jöttek oda a 'watches, watches, cheap watches' emberkék.
Elhajtottam őket, de az egyiket nem bírtam levakarni, annyira erőszakos volt.
Megmutattam neki, hogy köszönöm, van órám.
A srác lepadlózott, hogy ilyen drága, eredeti órát hordok, amikor nála megkaphatnám ugyanezt olcsón, alig 50 dollárért is...
Így nem lett eredeti(NEK KINÉZŐ) órám.
És ezért van eredeti telefonom is... -
Macika66
őstag
válasz
Ixion77 #6110 üzenetére
Nem teljesen így van. Máshogyan, más nyomásponttal, másfelé elnyomódva teszed rá az ujjadat, ha egy kézzel fogod és mással, ha két kézzel.
Ezért múlik minden a betanításon.
Egy két betűs rövidítésű nagyáruházban anno az első ujjlenyomatolvasós iPhone-nál magyarázta a fülem hallatára a 'szakképzett' munkaerő, hogy mindannyiszor UGYANÚGY kell megérinteni a betanítani kívánt ujjal az olvasót. Mert akkor fogja tudni megtanulni rendesen.
Persze, hogy elterjedt, hogy szart nem ér az iPhone ujjlenyomatolvasója.
#trollon Jó, vita nincs, at iPhone nem ér szart se, de az ujjlenyomatolvasója az hibátlan... #trolloff
Sajnos sokan nem fordítanak elég figyelmet, odaadást a betanításra. Így aztán nem is fog jól működni.
Mondom, nálam a matt üvegen keresztül is 20-ból 19-szer simán felismeri... -
sfdrakex
nagyúr
Ha valaki olcsón szeretne P30 Prot.
-
Csabee80
csendes újonc
Sziasztok 1 hónapja használom ezt a készüléket nagyon elégedett vagyok vele!
A problémám annyi hogy bal oldalon kB fél centiméteres halvány csík látható a kijelzőn
Magas fényerőn nem látni csak kis fényerőn vagy szürke hátternél.
Lefuttattam több screen testet nem látni semmi beéges szerűt. Másnál is van esetleg hasonló? -
Black_Raven
veterán
válasz
Vexille #6112 üzenetére
Próbáld törölni az appot, és telepitsd újra, hátha megjelenik. Nálam a hívásnaplóban az "i" betüre bökve is mutatja a felvétel jelet, mint egyik fórumtárs is mondta..viszont nekem is csak az első felvétel után jelent meg a Rögzitett hívások fönt a 3 pöttynél, egyből nem.
-
andor80
senior tag
válasz
Sztyepadzso #6114 üzenetére
Szinte semmi .Teljesen irreleváns a fogyasztásban használd nyugodtan -
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
Az Always On Display mennyit dob a fogyasztáson? Most ráálltam arra, hogy minden második éjszaka töltöm, szépen lassan. Addigra kb 10-15%-on van.
Fix BT, Wi-Fi vagy Mobilnet mindig megy(ottbon meg nem otthon), játék nincs.Köszi
-
Vexille
tag
válasz
Black_Raven #6060 üzenetére
Szia!
Nálam a jobb felső sarokban nincs az opciók között a rögzitett hívások az applikáció telepítése után, viszont a hívásokat rögzití, mi lehet a gond? -
sfdrakex
nagyúr
-
Ixion77
addikt
válasz
sfdrakex #6108 üzenetére
Mindegy milyen pózban rögzíted, automatikusan körbeforgatja a szoftver. Én állóban rögzítettem, de rendszeresen oldom fel mindenféle irányokból, még fejre állítva is.
Nillkin DS max üveg van rajta, és tökéletesen működik a feloldás. Meg is lepődtem rajta hogy lényegesen hatékonyabb mint az előző telefonom (LG), pedig azon hagyományos olvasó volt. Külön nehezítés, hogy a kezem bőre problémás, az ujjlenyomatom gyakran nem "tökéletes": sokszor olyan a kezem mintha vízben ázott volna. Mégis jól működik a feloldás. Négy ujjam van beregisztrálva, és mindegyikkel működik kiválóan. Nagy ritkán (havonta kb. egyszer) megmakacsolja magát, akkor viszont sorozatban nem jó, míg végül megadom a feloldókódot. Aztán megint jó egy hónapig.
Valószínűleg a megszokás teszi, de szinte mindig telibe is találom elsőre az olvasó helyét. -
sfdrakex
nagyúr
-
Sumptuous
senior tag
Gondolom még új neked ez a telefon, nem szoktad meg. Eleinte nekem is 10/6 volt az arány. Nem a leolvasó béna, hanem én. Nem találtam el pontosan az érzékelőt, viszont annyira eltaláltam, hogy maga az olvasás megtörtént, csak az ujjam azon része került leolvasásra, ami nincs benne a "rendszerben". Ma már nekem is 100/95 az arány, ami szerintem a sima (-nem képernyő alatti-) leolvasóhoz közelít. Annyi a titka, hogy meg kell szokni. Fóliát/üveget nem használok.
-
andor80
senior tag
válasz
mjani1172 #6097 üzenetére
Borzasztó?Barokkos túlzás.
Nem tudom elképzelni azt a szituációt amikor nem megfelelő a feloldás sebessége a p30pro nak.Most komolyan hozz már rá példát.Mert itt most a másodperc tőrt részéről beszélünk különbség viszonylatában..Már ha érzékelhető egyáltalán.Kizárt ,hogy mate 9 másodperc felett gyorsabb.Nem tudom te miről beszélsz amúgy... ...Megérintem és belépek.Ha a tied nem ilyen akkor vidd javításra.Vannak hibái a P30 pronak de sokan olyanokon szenvedtek ami totál érthetetlen.Nektek egyébként semelyik telefon nem lesz jó állandóan a hibákat keresitek amik aztán a legtöbbször nem is léteznek.
Használni kell a készüléket és ha a nagyátlag szerint jó bizonyos funkció jelen esetben a az olvasó akkor felesleges siránkozni.Szreviz vagy eladás.Érdemes azokra a hibákra koncentrálni amik tényleg mindenki számára bosszúságot okoznak.Sokféle igény van megértem de ez a topik is bizonyítja szerencsére más készülékekhez viszoinyítva ez egy élhető telefon kb hiba mentesen.Nincs ismert hardveres hiba nincs semmi kemény szoftvers bug teljesen jól támogatott is a cuuc. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Én is megszerettem volna osztani a tapasztalataimat. Az ujjlenyomat olvasó nálam is szokott téveszteni kb 20ból 2x ami számomra elfogadható. Fólia az enyémen is van, nem emlékszem a pontos nevére,de ezt lehetett venni a media Markban, ahol fel is tették. Az arc feloldás nekem tökéletesen működik. Mindig azt használom. Fényképre, másra nem old fel és sötétben is kiválóan alkalmas. Ezek szerint az én igényeimet tökéletesen kielégíti, pedig telefonnál nem szeretem a kompromisszumokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged