- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
Ti milyen billentyűzetet használtok (bár lehet, nem itt releváns inkább a kérdésem, de hát most merült fel a telefon cserénél, ha van jobb topic, irányítsatok oda nyugodtan)...
Swype-ot használtam 8-9 éve, az lenne az etalon, de már nem működik és minden más borzalmas.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Hogyan tudom visszaállítani a G. Play-t alapbeállításnak? Legtöbb frissítésnél a gyári app kiírja, hogy ebben a régióban nincs elérés. pl. a "smartbank".
Egyszer véletlen rányomtam a "mindig" ez legyen az alap frissítés gombra és azóta nem tudok változtatni rajta.
Köszönettel! -
Dave69
tag
Sziasztok most nézek ilyen telót
és sok helyen azt látom hogy úgy hírdetik hogy van 128 gigás 8giga rammal? ez létezik?
-
Sumptuous
senior tag
Tudod mit? Én meg ezt nem értem. Nincs komoly biztonsági fenyegetettség, ami indokolná a legfrissebb patchet minden pillanatban. Simán lehet bankolni januári frissítéssel is. Sőt..
Vannak olyan régebbi mobilok, amiken már 1-2 éves a biztonsági cucc, mégis működik rajta minden. (És nem, nincsennek veszélyben az adatok..)Tökéletes a szoftver, talán néhol eldugva van egy egy apró hiba/félrefordítás, de egyáltalán nem zavaró. Inkább legyen ritkábban jó frissítés, mint minden hónapban sz@r. Lásd Ms/W10 vonal.
A 10-est várom már én is nagyon, mert megváltozik a kinézet, újabb funkciók kerülnek be, stb. De hogy szeptemberi vagy júniusi patch van rajta, szerintem átlag felhasználó biztonsági szempontjából mindegy. Fals biztonságérzetet kelt. Lásd a spectre/meltdown sebezhetőségek. Ha most kiderülne, hogy a szempemberi patch-ben olyan fontos javítás van, ami nélkülözhetetlen, akkor megérteném a hozzáállásod. De erről jelenleg szó sincs. Amíg nem egy fél évvel van lemaradva az aktuál csúcsmobil, szerintem nem kell aggódni, főleg így főverzió frissítés előtt.
Egyébként ha komoly probléma lenne, tudnának kiadni gyorsan egy-egy apró frissítést, amivel befoltozzák. Lásd az elmúlt napokban történt apró ujraindítással járó frissítés. Biztos találtak valami apró, de durva hibát, amit ezzel javítottak.
Nem vitaindító, csak furcsa nekem ez a modern frissítéshajhászat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ferrari0819 #5992 üzenetére
Az a frissítés más készülékeken szeptemberiként szerepel. Huawei szeptemberit augusztusi néven adja, mivel utólag jönnek a frissítések.
-
ferrari0819
tag
Azért az még mindig pofátlanság a Huawei részéről, hogy ma-holnap november van és egy úgymond csúcs készüléken augusztusi biztonsági frissítés legyen! Komolyan mondom szánalmas ez a hozzáállás úgy, hogy lengyel pitykós márkák folyamatosan és zökkenőmentesen kapják minden hónapban. Független attól hogy hamarosan jön a 10-es rendszer!
-
Macika66
őstag
válasz
andor80 #5977 üzenetére
Nekem van más élményem is.
Nem nézek NetFlixet, sőt egyáltalán videot se nagyon telefonon, arra van 10,8-as tabletem, 15,6"-os laptopom, nagyTV-m, stb-stb.
Nekem pl. gusztustalan, amikor az arc természetes zsírosságát kenegeti a tulajdonos a csodaszép, a megjelenítés összes aspektusát megmutató Clearpex fólián, vagy fényes üvegen. Tehát nem vagyunk egyformák
„Nem értelek...Engedd el fogadd el,hogy szerintem szánalmas leírtam,hogy ha neked ez a gusztustalanság megfelel használd.”
Ööö, megteszed, hogy visszaolvasol és megkeresed, ki akadt bele a másikba, ki kezdte el borzalmasan fikázni a másik 'véleményét'!?
Ennek tükrében erősen furcsa, hogy én engedjem el...
Ha a 80-as év a születésed éve, akkor 10-12 év múlva Te is meg fogod érteni, hogy miért tökéletesen mindegy, hogy HD, FHD vagy QHD a telefonod kijelzője.
Én elfogadom, hogy Neked nem jön be a matt üveg. Egyetlen szóval nem írtam, hogy be KELL jöjjön.
Elmondtad, megértette mindenki. Én is.
Akkor?
Esetleg nekem is van valami jogom, hogy tetsszen? -
Macika66
őstag
válasz
Balázs0916 #5982 üzenetére
Az én 128 GB-os kártyám (a 256 GB mellé.
) az iPontól van. Akkor ott volt legjobb áron, vedd számításba őket is, 12ezer párszáz volt. Azóta romlott a dollár (ja, nem...
)
-
jeni
félisten
válasz
Egyedi memória kártyát fogad csak kizárólag Huawei sablonosat amit nem tudsz átvinni más mobilba.
micros SD nem tehető be.
Én inkább 128Gb alapból és plusz külső tár.
A 256Gb verziós szerintem indokolatlanul drágább is. -
-
-
jeni
félisten
válasz
Dual telcsinel nem érdemes memória kártyát használni mert ebben az esetben nem lesz Duál mód
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Nem elég a 128 giga? Mit tartasz rajta? Egyébként ott vedd ahol jobb áron kapod.
-
Sziasztok!
Vettünk egy P30 Pro-t ebben az új Amber Sunrise színben. 6/128-as, a Telekom csak ilyet árul cégnek részletre és flottás áron, a 8/256-ot csak magánszemély vehet, vagy cég 420-ért listaáron.
Hol érdemes venni bele memóriakártyát? Alzanal 17.290Ft, vegyem meg itt?
Ez amúgy nagyon fura, hogy a normál microSD-t már nem fogad.Üdv és köszi!
-
andor80
senior tag
válasz
Alexa77 #5978 üzenetére
Bármilyen matt üvegre fóliára.Még a legjobb Nillkinek is picit torzítanak a minőségen de ezek a matt nem víztiszta cuccok borzasztóan elrontják a mobil azon részének élvezeti értékét amit a legtöbbet használunk(Kijelző)Ok a netflix HDR rétegigény elismerem ...De banyeg ,fotozásnál mekkora hátrány már egy zavaros matt felület nem csak az elkészűlt fotó megítélésénél hanem már komponálásnál is.De ha nem gond ezt a témát lezárnám részemről tényleg azt használ mindenki amit akar!
-
andor80
senior tag
válasz
Macika66 #5974 üzenetére
Az élményt vágod tönkre.De tényleg felesleges erről többet mondani,Ennél a clearplex fólia 100x jobb.Minek várnám meg ?Látok napi szinten iylen ocsmány hulladékot ami torzítja a színeket a megjelenítés összes aspektusát..(Jó vele a netflix HDR ..........) az egész megjelenést.Nem értelek...Engedd el fogadd el,hogy szerintem szánalmas leírtam,hogy ha neked ez a gusztustalanság megfelel használd.,Egyet kérlek ne állíts,hogy ez nem ront mindnden tekintetben a kijelzőn akárhány éves is vagy.Öregem a P20 projára vett ilyen "üveget" 11 percig volt rajta 72 éves....Ebben a témában ennyi volt látod rajtad kívúl kb mindenki elborzad tőle ez van.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #5972 üzenetére
Köszönöm szépen a választ
-
Macika66
őstag
Mondom, úgy rendeltem meg a matt üvegeket, hogy 8 USD nem a világ, buktam már SOKKAL többet is hülyeségem miatt, de rendelek 2 db-ot (előzmény, hogy az OP6-ra is nagyon bejött a matt üveg).
Borítékoltam, hogy az ujjlenyomatolvasó röhögni fog egyet és közli, hogy kapjam be.
Legnagyobb csodálatomra szépen beolvasta az ujjlenyomatomat tanításkor, és azóta is minden egyes alkalomkor felismeri.
Nem tudom, hogyan csinálja. De működik. -
Macika66
őstag
válasz
andor80 #5960 üzenetére
Nem vágom tönkre. Rajta van a matt üveg és ha akarom leveszem / kidobom, felrakok rá egy fényeset, és annyi volt.
Mondom, 54 leszek januárban, nekem a szemem már nem olyan jó, mint Nektek, fiataloknak. Számomra nincs 'tönkrevágás', szerintem Te is megvárhatnád a véleményalkotással, míg kézbe fogsz egy ilyen üveggel ellátott telót, előítélettől mentesen.. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Alexa77 #5971 üzenetére
szia, minimálisan te hallod halkabbnak a hívott félt. De csak minimálisan. Ez attól is függ, hogy milyen típusú üvegről van szó:
- van olyan üveg, ami csak a széleinél ragasztós - ilyent még nem láttam.
- van olyan üveg, aminek az egész felülete ragasztós (uv-s) - na ilyenem van, és picit halkabban hallottam a hívott felet, de ezek az üvegek jobban védenek a töréstől, míg az első csak a szélén ragasztott kevésbé.
Nem vészes egyébként a jelenség. -
Alexa77
csendes tag
válasz
Tav-Csoves #5966 üzenetére
Tehát ha felteszem a Nilkint kicsit halkabb lesz a hívási hangerő? Én fogom halkabban hallani a hívást vagy nekem kell hangosabban beszélni? Esetleg mindkettő? Körülbelül mennyivel? Ha egy ilyen [link] van rajta az is változtat a hívási hangerőn vagy nem?
-
knox83
senior tag
Köszönöm a segítséget srácok
-
Aryon87
félisten
-
knox83
senior tag
válasz
Tav-Csoves #5966 üzenetére
Köszönöm srácok, most akarom megrendelni de nem tudom melyik szín legyen. (hatalmas probléma
)
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni, Igaz nem p30 pro de majdnem egy és ugyan az. hiba a következő, Hstool-al szeretmén rárakni a telefonra a romot. lépésről lépésre haladok majd hi suitnál szépen el is kezdi feldolgozni a fájlokat majd kidobta hogy your device is not supported for system recovery. azóta akárhányszor próbáltam újra már egyből ez az üzenet fogad. több gépen is ugyan ezt értem el, esetleg valaki járt már igy ? -
knox83
senior tag
-
knox83
senior tag
válasz
Macika66 #5953 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasó normálisan működik vele? Alapvetően hogyan működik? Volt pár frissítés ahogy láttam. P20 prom van másfél éve de most elég jól ki tudnék szállni belőle és nincs más alternatíva. Nem tetszik hogy nincs hangszóró felül, sem értesítő led, plusz edge kijelző de szerintem meg tudom szokni...
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sajnos eltört a gyári töltőm. Szeretem a gyorstöltést amit biztosít, így ugyan ilyet vagy hasonlót szeretnék beszerezni, még a mai nap folyamán ha meg tudom oldani. Szerencsére pont van dolgom Pesten.
Adnátok pár tippet hol és milyet érdemes venni?
Nem bánom ha esetleg olcsóbb megoldást találokKöszi!
-
törölt tag
válasz
szubrutin #5955 üzenetére
Én s8 rol jöttem. Kamera az egyik legjobb. Én fólia nélkül használom 300 Ft átlátszó szilikon tokkal. Amúgy tpu tok + clearplex folia ajánlott. Uag tokra nem tudok mit mondani azt más elmondja majd. Akksi 2napot bír simán ha nem nyuzom. Semmi pénzért nem adnám el a telot. Nekem 8/256 típus van semmi sem akasztja meg.
-
szubrutin
aktív tag
Sziasztok, most valtanek S8 utan, ajanljatok ezt a telot S10 helyett? Milyen folia jo hozza Uag tok melle?
-
Aguinaga
őstag
válasz
Macika66 #5951 üzenetére
Elég nekem az, egy másik, Samsung telefonra kerül majd, amit melóban fogok a Huawei mellett használni, elég sokat fogom nézni (de csak telfonálás, sms, mail, semmi fotó vagy net, szerintem üzemidő miatt még a hálózatot is 2g-re teszem, ha engedi), így zavarna a karc..
Szóval tuti segít rajta? -
Macika66
őstag
válasz
Alexa77 #5952 üzenetére
Ezzel nincs, de ugyanilyen kinézetűvel igen. (Amúgy nem fólia, hanem üveg.)
A legjobb üveg a készülékhez a Nillkin 3D DS+ MAX üvegje. Még felrakó sablont is adnak hozzá, bolondbiztos.
16-17 USD körül van, szóval ennek majdnem a duplája, de ennél jobb nincs ma a piacon. -
Alexa77
csendes tag
Van valakinek tapasztalata az alábbi fóliával?
[link] -
Aguinaga
őstag
Szerintetek clearplex fólia el tud tüntetni karcot? A másik telefonomon keletkezett egy, de el akarom tüntetni, amennyire lehet
-
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #5945 üzenetére
alb
(#5855) tibcsi0407
Most látom, hogy már volt egy, akkor "visszaszívom".
-
Macika66
őstag
válasz
Sztyepadzso #5939 üzenetére
A típus nem számít hogy más, de így kerül fel.
Sajnos nekem nincs Spigen tokom, így nem tudom, hozzáér-e. Van viszont két fajta gyári tokom, meg ez a Baseus...
Ezeknél semmi gond nincs... -
Macika66
őstag
válasz
Aryon87 #5943 üzenetére
Kétségtelen, hogy van, akiknek tompítja. Számomra (53 éves vagyok), bár lézer-műtött a szemem, már nem tompítja, hidd el
Nálam más a preferencia, az arctól egyáltalán nem zsírosodás, a könnyebb siklás, az ujjlenyomat-mentesség a fő szempont.
Ha fotókat akarok rendezgetni, akkor azt laptopon csinálom, 15,6 collon... -
Macika66
őstag
válasz
andor80 #5941 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Minden üveg tövénél összegyűlik a por, ebben nincs különbség a 'borzalomnál'.
A széleknél valóban van néhány helyen légrés, de annyira minimális, hogy az UV lötty (próbáltam pótolni, mert amúgy lehetséges lenne) nem volt hajlandó aláfolyni, hajszálcsövesség ide vagy oda. Pedig tanult fizikát.
Ha megemeltem picit (századmilliméterekről beszélünk), akkor betódult azonnal, pár mp UV megvilágítás után volt-nincs légrés.
Nekem ebből az jön le, hogy NEM volt por alatta, nem fért be.
Amúgy ez már a 4-5. UV-s üveg rajta, engem zavar, ha megkarcolódik, már teszem is fel az újat. Április óta semmilyen karc nincs az kijelzőüvegen, ez nem így megy, hidd el!
A védelem szempontjából is közömbös, hogy matt vagy fényes.
Rendeltem, kipróbáltam, bejött. Nekem az tetszik, hogy olyan, mintha egy matt felületű ..... mondjuk powerbank lenne és egyszercsak megjelenik rajta a kép. Nem néz ki kijelzőnek.
Eddig aki látta, mindenkinek tetszett.
Egyedül az ujjlenyomatolvasótól féltem, de bejött!
Hihetetlen, hogy egy ilyen savmart felületnél is tökéletesen működik a beolvasás! -
Aryon87
félisten
válasz
andor80 #5941 üzenetére
+1 a borzalomra. Pár napig volt fent a matt, cseréltettem is egyből. Tompítja a kijelzőt, mivel én fotózok is majd szerkesztem is a képeket, a matt fólia nagyon zavarta a szememet, nem láttam a részleteket. Ugyanakkor tapintásra jó, nem maszatolódik, és könnyebben siklik az ujj rajta.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Macika66 #5935 üzenetére
Kali kartárs egész jó kis összefoglalót rittyentett a Mate 10 pro-nak. Szerintem érdemes átnézni. (a jogdíjakat meg majd megdumáljátok
)
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #5932 üzenetére
Eddig a patch is ott virított a szoftverfrissítés résznél...
-
Macika66
őstag
10.000-ből az Aliexpressről 8 db UV-üveget kapsz.
3 USD-ért meg van a BASEUS átlátszó tok, ami nem nyomja fel az üveget... -
Macika66
őstag
Biztosan mindenki észrevette, hogy bevállaltam a topicgizdaságot az OnePlus 3-as topic mellé.
Ha valakinek van ötlete, mit lehetne / kellene beleírni az Összefoglalóba, kérem ne tartsa magában!
-
Black_Raven
veterán
válasz
tibcsi0407 #5932 üzenetére
Jó kis patch, 230kb.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #5931 üzenetére
De mit kellene látnod, ha csak egy patch?
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #5930 üzenetére
Olvastam. De nekem nem igen jött semmi, max ha álcázza magát...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
rolandrepasi #5929 üzenetére
Pár napja írták, hogy jött egy patch.
-
rolandrepasi
tag
Az előbb kiírta a telefon hogy új rendszerverzió letöltve... Újraindítás szükséges.. legyen.. újraindítás rendesen(pin kód+ jelszó).... Belépek hogy megnézzem mi változott. Erre semmi. Ugyan az minden mint ami volt... Na ez érdekes 🙄...
-
ferrari0819
tag
válasz
tibcsi0407 #5920 üzenetére
Igen erről tudok, de bennem valamiért az volt hogy az új verzió telepítése előtt kell a resetet. De köszi a tanácsot, ha meg érkezik az új rendszer így csinálom majd.
-
subset
senior tag
válasz
dsanyi94 #5921 üzenetére
Én itt vettem és fel is rakattam velük egy üvegfóliát.
Tok felnyomhatja ezt is, úgyhogy nem mind1 milyen tokot használsz...
https://www.ionstore.hu/huawei-p30-pro-uvegfolia-UV-glue -
dsanyi94
csendes tag
Sziasztok!
Most milyen árban mozog a clearplex fólia a media marktban?
Vagy más üvegfólia alternatívát tud ajánlani valaki ami nem csak a szélein ragad?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ferrari0819 #5918 üzenetére
Főverzióváltás után mindig hasznos egy HR.
-
subset
senior tag
válasz
ferrari0819 #5918 üzenetére
Igen, a frissítés utána reseteld...
-
Alexa77
csendes tag
Valakinek van esetleg olyan üvegfólia tippje ami nem csak a szélein ragasztott?
-
subset
senior tag
válasz
ferrari0819 #5906 üzenetére
"hagyom amíg meg nem jön az EMUI 🔟 és majd előtte tolok egy Factory resetet. "
Ha már frissült, utána told a resetet - de lehet, hogy így gondoltad -
NavySeal
senior tag
Mikorra várható reálisan az EMUI 10? Milyen újdonság várható vele?
-
ferrari0819
tag
válasz
Samanbacsii #5902 üzenetére
Mivel nincs mikrofon az órában így esélytelen de GT 2-ben már van így telefonálni is lehet vele.
-
ferrari0819
tag
Szia, nekem volt ez a gondom. Egyik nap volt hogy 7x ujraindult aztán másnap már csak 2x és ezzel meg is szűnt. Pár napja volt hogy 1x és azóta megint jó. Próbálok rá jönni, hogy esetleg melyik program lehet de eddig sikertelenül. Úgy volt hogy le gyalulom a rendszert de így, hogy megint jó inkább hagyom amíg meg nem jön az EMUI 🔟 és majd előtte tolok egy Factory resetet.
-
Macika66
őstag
válasz
Samanbacsii #5903 üzenetére
A kétkártyás készülékeket egyik magyar szolgáltató sem függőként árusítja...
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! Szolgáltatói telón (Vodafone) működik a dual sim? Másik szolgáltató kártyája működik vele?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
ferrari0819 #5890 üzenetére
Szia, az működik, hogy beszélsz és leírja magyarul?
-
pepetech
őstag
válasz
NavySeal #5893 üzenetére
Attól függ mit használtál előtte és mennyire használtad :).
Én s10+ ról váltottam de úgy hogy közben cseréltem a párommal mert az elején túl kompromisszumos volt a p30 pro autós felhasználás során. Viszont a párom abszolúte Samsung párti és nem tudta megszokni az emuit. Így vissza cseréltük.
Ami nekem nagyon hiányzik hogy ha lefelé suhintok akkor az értesítés jöjjön elő és ne ez az idióta hisearch de erre van rengeteg launcher. Sőt van olyan launcher ami egy az egyben megadta a Samsung kinézetét. De 2. Nekifutásra inkább próbáltam magam ehez szoktatni így kevesebb lesz a bajom vele.
A másik az a több Bluetooth eszköz kezelése vagyis a Samsung ezt támogatja és van is ilyen menupontja. Nekem nem is az kellene hogy 2 Bt hangszóró szóljon hanem hogy amíg a Spotify szól a kocsiba bt-n keresztül addig a telefon hangszórója legyen a here we go navigációé. Na ez gyönyörűen üzemelt s10+ alatt itt annyit tudtam csinálni hogy lenemitottam minden hangot a navigációban. De erre is biztos lenne megoldásom csak nem tudom milyen programot keressek mert pl a Waze navigáció felajánlja hogy a telefon hangszóróját használja. De egy 1200 km-es utat nem szeretnék a Waze vállaira támaszkodva megtenni. Többször fagyott ki nekem az évek során így félek tőle.
Szóval emui szokhato nagyon is. De a kényelmi funkciókat ha máshol megszoksz akkor nehéz őket elengedni. De egyébként eléggé egyedi bajom vannak vele így nem hiszem hogy világot váltok :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest