Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
oggy71
üzenetére
Nem sürgős, várok akár 2 hónapot is, hátha beesik egy.

Szürkeimportból az EU régiós az gyári garancia szempontból még jó? (Áfa szempontból valószínűleg nem az.) Elvileg egy ilyet találtam 140e forintért, nulla percesen, a hirdetés szerint 2 év gyártói garanciával.
HTC-nél ebből nem csináltak problémát, volt holland és belga készülékem is, minden további nélkül gariztatták. Ott anno az volt a lényeg, hogy EU régiós legyen.
Azt még nem tisztáztam le az üzlettel, hogy a számla miként is fog kinézni, ez majd hétfőn derül ki, ha kinyitnak.
-
Varszegig
veterán
válasz
oggy71
üzenetére
Ezt sose értettem, hogy valakinek nincs meg a számla. Én mindig, minden telefonomnak megőrzöm a számláját, a garilevéllel (sőt a dobozával) együtt tárolom. Ha eladásra kerül, ott van minden tartozék, számla, garilevél. Olyan nincs, hogy elveszett a számla. Ha valaki ilyet mond, ott már valami nem ok.
-
szemesi69
addikt
válasz
oggy71
üzenetére
Elméletileg igen, imei legyen gari papiron, vásárlás dátuma, de semeddig nem tart rákérdezni, az a biztos. Nem terhelt? Gondolok részletfizetésre, hogy nem adja a számlát? Az később gond lehet. Szolgáltatónál egy csere utalvány beváltás sem működik, ha esetleg úgy alakul, csak annak cserélik, aki eredetileg vette, ezeket gondold át.
-
kapasz
tag
-
F-ECT$
titán
válasz
oggy71
üzenetére
Sebesség különbség ott van, hogy a 8 gigás több adatot / appot tud a memóriában tartani, tehát ha a 6 GB-os már bezár egy (háttérben futó) appot hogy memóriát szabadítson fel, azt a 8 GB-os még nyitva tarthatja, így ha újra azt az appot használnád, akkor a 8 GB-os előbb (azonnal) megnyitja, míg a 6 GB-osnak be kell ismét töltenie. Illetve 2-3 év távlatában már lesznek olyan appok (játékok), amiknek kellhet a több memória.
Használtan venni azért nehéz szerintem, mert a Google para miatt kevesen vették mostanában, így kevesebb is az eladó. Azért érdemes nézelődni, szerintem 140-150e körül már nagyon jókat találni a 8 GB-os verzióból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OTP Bank topic
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na de legalább nyugodtan alszol, mert nincs para.