- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
oggy71 #13678 üzenetére
Nem sürgős, várok akár 2 hónapot is, hátha beesik egy.
Szürkeimportból az EU régiós az gyári garancia szempontból még jó? (Áfa szempontból valószínűleg nem az.) Elvileg egy ilyet találtam 140e forintért, nulla percesen, a hirdetés szerint 2 év gyártói garanciával.
HTC-nél ebből nem csináltak problémát, volt holland és belga készülékem is, minden további nélkül gariztatták. Ott anno az volt a lényeg, hogy EU régiós legyen.
Azt még nem tisztáztam le az üzlettel, hogy a számla miként is fog kinézni, ez majd hétfőn derül ki, ha kinyitnak.
-
Varszegig
veterán
válasz
oggy71 #13333 üzenetére
Ezt sose értettem, hogy valakinek nincs meg a számla. Én mindig, minden telefonomnak megőrzöm a számláját, a garilevéllel (sőt a dobozával) együtt tárolom. Ha eladásra kerül, ott van minden tartozék, számla, garilevél. Olyan nincs, hogy elveszett a számla. Ha valaki ilyet mond, ott már valami nem ok.
-
szemesi69
addikt
válasz
oggy71 #13333 üzenetére
Elméletileg igen, imei legyen gari papiron, vásárlás dátuma, de semeddig nem tart rákérdezni, az a biztos. Nem terhelt? Gondolok részletfizetésre, hogy nem adja a számlát? Az később gond lehet. Szolgáltatónál egy csere utalvány beváltás sem működik, ha esetleg úgy alakul, csak annak cserélik, aki eredetileg vette, ezeket gondold át.
-
kapasz
tag
-
F-ECT$
titán
válasz
oggy71 #13286 üzenetére
Sebesség különbség ott van, hogy a 8 gigás több adatot / appot tud a memóriában tartani, tehát ha a 6 GB-os már bezár egy (háttérben futó) appot hogy memóriát szabadítson fel, azt a 8 GB-os még nyitva tarthatja, így ha újra azt az appot használnád, akkor a 8 GB-os előbb (azonnal) megnyitja, míg a 6 GB-osnak be kell ismét töltenie. Illetve 2-3 év távlatában már lesznek olyan appok (játékok), amiknek kellhet a több memória.
Használtan venni azért nehéz szerintem, mert a Google para miatt kevesen vették mostanában, így kevesebb is az eladó. Azért érdemes nézelődni, szerintem 140-150e körül már nagyon jókat találni a 8 GB-os verzióból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest