- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
válasz
korpicschess #4498 üzenetére
utálom a foliákat , mindet leszedem , felesleges és ronda , akkor minek a GG5 ,de még a Samsung S900-on sem volt foliám és 1 év után is ilyan volt mint új korában...
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4496 üzenetére
+1 Azt hittem nincs újabb, tévedtem
Dupla fólia
-
manokaki
addikt
Én biztos ami biztos vettem a gyári foliára egy másik foliát ,hogy védjem a gyári foliát . Igy a legbiztosabb .
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #4492 üzenetére
Decemberben vettem, nekem az első pillanat óta látszik, mondjuk nekem minden zavaró, de ez az én mániám. Addig amíg le lehet törölni, nekem a gyári fólia a tökéletes
-
szemesi69
addikt
A P20 felső kategória
Néha az enyém a kezükbe kerül, rögtön tele van az ujj le nyomatukkal, csíkokkal ahol az ujjukat végig húzták. Nem leszólni akarom, nekem tökéletes.Jobban bosszant, hogy egy gagyi okostokban a fóliám megkarcolódott a kabát zsebem patentjától, azóta másik tokban van, nem gyári, de tökéletes számomra, és az illeszkedése is jó.
-
válasz
szemesi69 #4488 üzenetére
Nem minden gyári fólia egyforma. Oleofób fóliát általában a felső kategóriás telefonokra tesznek, mert nem olcsó.
Legalább családon belül látod mi a különbség a bevonatos és a bevonat nélküli telefon között. Így nem kell ezt prezentáló fényképek készítésével vacakolnom. -
szemesi69
addikt
válasz
korpicschess #4486 üzenetére
Ujj lenyomatot nem cifrázom, egy ujj van felvéve csak, jól működik nálam, mondjuk egy mosogatás után már nem
azon kívül 10- ből 10 felold. A másik kérdésedre nem igazán tudok megoldást ha gesztus vezérlést használsz. Ha azt beáldozod akkor van lehetőség a gombok között beállítani, hogy lehúzza
-
korpicschess
veterán
válasz
szemesi69 #4485 üzenetére
Igen, a szöszöket nekem is gyűjti, mindenesetre ha már kicsit össze van tapicskolva, akkor érzésre is teljesen okés (meg is lepődtem!).
Az ujjlenyomatolvasóra van valami trükk? Más telefonokon pl. engedte kétszer ugyanazt az ujjat másikként felvenni, itt nem. Nálam azért elég sokszor téveszt (vagy még nem szoktam meg).
Notification bar lehúzó widget-et keresek, de még nem találtam.Amúgy volt egy második köröm a szervizben, helyben megcsinálták a hátlapot (préselés), de pár órával később megint eláll picit, szóval lesz mégegy köröm... Akkor már talán rájönnek, hogy muszáj kicserélni a ragasztót / hátlapot (de a központi szerviz szám rendes volt, azt mondták, hogy bármilyen alkatrész csere után nem szabadna észrevenned a javítást).
-
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
lány ismerősöm héten kap egy ilyen telefont. Az lenne a kérdésem, hogy a képernyőbe épített ujjlenyomatolvasó miatt van bevált vagy ajánlott üvegfólia?
Köszi
-
castiels
addikt
Használ valaki nano memóriakártyát? Mik a tapasztalatok vele?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4419 üzenetére
Kicsit érdekesnek találtam a kép minőségét, milyenségét. Felül fehér sáv, a fekete rész "foltos"... Sosem csináltam még koppintással képernyőképet, lehet mindenkinél ilyen... Csak ezért kérdeztem..
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Ugreen OTG-vel kezeli a pendrivot a készülék?
-
Black_Raven
veterán
válasz
korpicschess #4474 üzenetére
Szia! Nincs igazán megoldás, csak a launcher. Sajnos adb-vel is csak az app keresőt lehet kikapcsolni, hogy lefelé swipera ne jöjjön elő. A huawei évek óta nem képes ezt a funkciót berakni, fontosabb az ios majmolása.
-
korpicschess
veterán
válasz
#40047616 #4472 üzenetére
Köszi, nem is rugóznék amúgy ezen, Nova helyett a Lawnchair is tök érdekesnek tűnik, meg sem kell vegyem, mert ingyenes. Az egyedüli "gondom", hogy a Huawei animáció (nagyon iOS-es) nagyon smooth és nagyon tetszik, viszont amint átállítom más launcherre, ez elveszik.
Nem sikerült még megoldást találnom, de ha sikerül, megosztom.
Holnap sajnos vissza kell vigyem a szervizbe, mert nem tökéletesen rakták össze és kicsit eláll a hátlap. -
manokaki
addikt
válasz
korpicschess #4471 üzenetére
Elnéztem
-
törölt tag
válasz
korpicschess #4471 üzenetére
Gyári launcheren csak olyan lehetőség van hogy alul a navigációs sávra tesz egy plusz gombot ami a statusbar lehúzására van.
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Mégegy dolog, amit nem találok, és lehet nem létezik, de hátha: Nova launcher alatt megszoktam, hogy lefele swipera be volt állítva a status bar lehúzása. Gyári launcher alatt van erre opció, vagy ti hogy éritek el? (187cm vagyok és elég nagy a kezem, de esélytelen, pedig ez nem is olyan nagy telefon) -
válasz
kaliczrob84 #4467 üzenetére
Csak egy ötlet. Ha nem új telefont vettél, akkor lehet, hogy tele van kosszal a telefon usb csatlakozója, és a kosztól nem tudod rendesen beledugni a csatlakozót. A napokban takarítottam ki az usb és jack csatlakozót, mert ha mozgattam a telefont, a töltés megszakadt pár pillanatra. Látszott, hogy a jack-et nem használom, mert az már szinültig tele volt
-
Peathee
senior tag
válasz
kaliczrob84 #4465 üzenetére
Én Mondeoban használlom az Android Autot. A Kábel minőségére érzékeny lehet! Nekem is kiírja azt a tárhely/töltés kérdést, de pár másodperc múlva eltűnik és a telefon kijelzőjén csak az android Auto logo van.
-
kaliczrob84
tag
Az Android auto-ig el sem jutok. 2 kábellel próbáltam. Csak addig jutok, hogy rádugom, és elkezdi ezt a feljövök-eltűnök játékot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kaliczrob84 #4465 üzenetére
Én rákötöttem autóra és ment, bár nem vagyok tőle elájulva. Töröld az adatokat az android auto appnál, és úgy próbáld meg. Amúgy a hibád kicsit kontakthibára is utal, másik usb kábellal próbáltad? A fájl átvitel bekapcsolás elvileg ott marad az értesítő sávban.
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy P30-at. Nagy a boldogság, de van egy problémám. Android 10 van, és egy Clio 4. A Honor 20-al tökéletesen működött, rádugtam, és gyönyörűen ment az Android auto.
Viszont a P30-at rádugom, rezeg egyet, feljön a kérdés, hogy tölteni vagy fájlátvitelt akarok. Egy másodperc múlva eltűnik, majd újra rezeg, és újra feljön a kérdés. Folyamatosan eltűnik és feljön, és ott el is akad a dolog, nem lehet tovább lépni. Találkozott már valaki ilyennel? -
alberttt
tag
Lehet, hogy a háttérben a rendszerfrissítést tölti.
Végül én is lecseréltem a p10-et, p30-ra. Frissítette a rendszert vagy 4-szer, mire az utolsó frissítésnél az android 10 felkerült a készülékre. Mondjuk én a Phone clone alkalmazással átmásoltam mindent a p10-ről, Így az alkalmazások friss verzióját klónozta át úgy, ahogy a p10-en volt. Legalábbis így emlékszem.
-
Black_Raven
veterán
A Chrome fent van gyárilag, a frissitése nem megy? A Playen nézd meg a Telepítve részen mi újság, plusz tiltsd az automatikus frissitést a Play beállitásokban sztem.
-
vrgn
csendes tag
válasz
Black_Raven #4460 üzenetére
Nekem sajnos nem úgy tűnik. A frissítések megvannak, de már a Chrome telepítés sem megy.
-
vrgn
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a készülékkel. Új és most akarom letölteni az alkalmazásokat, de valamiért nem megy. Eddig a Garmin appot, a Hírflow alkalmazást szerettem volna letölteni, de már kb. 20 perce pörög a karika az ikon körül és azt írja ki, várakozás a letöltésre. Mi lehet a gond? -
adrig
csendes tag
válasz
Diamond500 #4441 üzenetére
Igen, ezzel próbálkoztam már, mivel itt lehet minden féle értesítést külön állítani. Elméletben szép és jó, gyakorlatban viszont 1 nap után visszaállítja magát alapbeállításra. Hogy most ez a Messenger betegsége, vagy a telefoné, nemtudni
Ez volt ugye az első próbálkozásom, most a második az, hogy a Messenger programon belül állítom át, ott viszont némitani nem lehet, csak más beépített csengőhangra átrakni, átraktam a "Double Pop"ra mert viszonylag csendes, meglátom, hogy ezt idővel el e felejti, vagy megmarad. -
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4454 üzenetére
Hogy is lehet előhozni a fejlesztői beállításokat?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
castiels #4444 üzenetére
Sok éves iPhone után úgy gondoltam ideje váltani és vettem egy P30-at. Kamerában csalódtam - ezt még régebben meg is írtam - arc illetve ujjlenyomatos feloldás sem volt olyan jó, mint egy Face ID vagy egy sima Touch ID. Kiváncsi voltam az OLED kijelzôre is ami gyönyörû, de csak mert a fekete az fekete.
iPhone Xr-rôl váltottam és mentem is vissza Xr-re. Jobban bejön még az az egyetlen kamera is, mint a másik 3.
Betehetô ez egy szimpla megszokásnak ugy gondolom. -
manokaki
addikt
válasz
Diamond500 #4441 üzenetére
ott állitottam át , ott van néma lehetőség is, jó is egy ideig aztán visszaáll a " newmessenger " hangra !
De lehet ennek a hangerejét állitani ?? Mert azt se találtam meg , a beállitások - hangok és rezgékesekben hiába pipálom ki az értesitéseket némára ...de a hangereje is fix ?? -
KD6-3.7
őstag
válasz
Black_Raven #4439 üzenetére
Vicces, mert most adtam túl rajta!
Inkább csak csendes olvasó maradok, ahogy eddig is voltam. -
Black_Raven
veterán
válasz
KD6-3.7 #4438 üzenetére
Akkor nem használsz sok nagyon szuper appot. Én is bt fülest használok évek óta, de zavar ha nincs jack mert bármikor jól jöhet. Kipróbáltam a bal oldali gomb nyomkodást, majdnem kiesett a teló a kezemből. Lassan ideje az ujjad feltolását gyakorolni, mert a jobbra/balra seprés csak álom marad, amíg a p30 van nálad.
Ha valami igazi problémád akad, írj bátran, a topik segít, már ha tud. Sok örömöt a vashoz.. -
KD6-3.7
őstag
válasz
Black_Raven #4437 üzenetére
Érdekes, hogy soha nem telepítettem még .apk-t és évek óta vezeték nèlküli fülhallgatóm van. Megváltás volt elhagyni a kábelt, egyik legidegesítôbb dolog volt a mindennapokban.
Jobb kézzel ha marokra fogod a telefont a mutató ujjaddal lehet a bal oldali hangerô gombot szépen nyomkodni, bal kézzel ott a hüvelykujjad.Tudom a P30-on jobb oldalt van.
Appváltásban pedig az iOS lenti jobbra-balra seprése kényelmes. -
Black_Raven
veterán
válasz
korpicschess #4436 üzenetére
A helyzet az, hogy amiről beszélünk az nem kompromisszum. A kompromisszum az, amikor nincs jack, vagy amikor egy szaros .apk-t sem lehet telepiteni, vagy amikor a számitógépek/laptopok 90%-ával nem kompatibilis a telefonom stb,stb. A hangerő gombok is a telefonok 90%án jobb oldalon vannak, tehát ezen sem kell meglepődni, igaz számodra ez kellemetlen, viszont ha hirtelen egyik napról a másikra átköltözne a másikra akkor én is mérges lennék, mert jobb kezes vagyok. Üdv a klubban. Ha ezeken a semmiségeken túl tudsz lépni, akkor barátok lesztek a p30-al, ha nem, akkor vár a Velvet.
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4435 üzenetére
Mert jött szembe egy nagyon jó vétel, és belevágtam, nem bántam meg, félre ne érts.
Csak kérdezem, hogy van-e megoldás a nyűgjeimre. Gondoltam kipróbálok mást is, mert a V30-al kb. egyező ez a méret, és az oly ritka jack csati is volt rajta. Egyébiránt maradt volna az LG, de már a V50 nagyobb méret. Meg nem feltétlenül jutott eszembe telefonvásárlás előtt, hogy vajon el fogom-e érni balkezesként a hangerőgombokat.
Szóval nehéz olyan telefont találni, ami mindenben jó (funkció, méret, ár, akku, teljesítmény, zene). Ennyiért azért a P30 elég verhetetlennek tűnik. Kompromisszum mindig lesz. -
Black_Raven
veterán
válasz
korpicschess #4434 üzenetére
Oké, ha ez akkora nyűg, (előző app igaz hogy 2, fel+kopp)miért nem olyan telefont veszel, ami tudja ezt a nagyon fontos funkciót direktben. Én mindig megnézem hogy a számomra alap dolgok működnek e, mert ha nem, akkor bye-bye.
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4430 üzenetére
3 mozdulatba (fel, balra, kiválasztás) kerül 1 mozdulat helyett. Nem tudom, a nagy gyártók fogadhatnának fel valami értelmes embert, aki a nagy rendszerek fórumairól összegyűjti a nyűgöket, és csinálhatnának valami jót.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy van alternatív megoldás, mert már rágugliztam, de kicsit kételkedem benne, hogy mennyire működhet jól.Sajnálatosak néha az apró hülyeségek, pl. a Huawei Watch GT-n és alapvetően szoktam always on displayt használni, de ahhoz nem lehet custom watchface-t használni, csak 2 default közül választani, wtf.
-
manokaki
addikt
válasz
Black_Raven #4428 üzenetére
Annak jó az értesitése , AOE esetén ?
-
adrig
csendes tag
válasz
manokaki #4427 üzenetére
Hát igen, ezzel küszködök már én is egy pár hete, de valahogy mindig visszaállítja egy idő után az alapbeállításokra, ami idegesítő
Most a legutóbbi próbálkozásom az, hogy a Messenger programon belül a beállításoknál a Notifications & Sounds -> Notification sound-ot átraktam a Double Pop csengőhangra. Ha ezt sem tudja megjegyezni akkor jöhet a Messenger Lite, hátha az -
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #4428 üzenetére
Frssült a támogatás.[kép]
korpicschess: ha bárhol vagy, 5 centit meddig tart alulról felhúzni az ujjad az appváltáshoz?akkor nem egyet tudsz visszalépni, hanem amennyit akarsz. Nem értem a problémádat..
-
korpicschess
veterán
válasz
Black_Raven #4425 üzenetére
Pedig a direkt app váltás nagyon fontos lenne, az előző alkalmazásra legalább. Nem véletlenül találták ezt ki.
Amúgy már ezt ezer éve kitalálta a Blackberry, imádtam a Z10-en anno, azóta nem jött androidra ez az implementáció, csak végre a 10-el. Szóval az Apple másolta a Blackberryt inkább, a saját okosságaival, amit lemásolt a Google.
iPaden is nagyon hasznos tud lenni, hogy lehet közvetlenül appok között váltani, aztán ott ez semmi helyet nem foglal.Egy kérdés, hogy nano memóriakártyát vett már valaki külföldről? Esetleg van valakinek fölösleges? Bár azért eddig is elvoltam a 128 gigán.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
korpicschess #4420 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
korpicschess #4420 üzenetére
Szia! Ha jól emlékszem az androidnak nem volt semmiféle gesztusvezérlése amikor mi már 1 éve használtuk a mostanit, vagyis a Huawei/Xiaomi/Apple által használtat vette át az android 10. Akkor mit nem tud? az hogy nincs alul középen és nem vesz el semmit ismét a kijelzőből, természetes szerintem. Nem hiszem hogy az app váltó használta olyan nagy megterhelés lenne, mint a kijelző beáldozása bármilyen szinten is. Dupla kopp lezárás sosem volt, azért van helyette a lock widget.[kép]
-
AtHoS
nagyúr
-
manokaki
addikt
válasz
Diamond500 #4421 üzenetére
Nem linkelnél nekem egy ilyet ,mert nem találok
-
Diamond500
senior tag
Autóba milyen töltőt használtok, ami megbizható?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
LG-ről jövök és van pár kérdésem. Ott elérhető a duplakoppos lezáras, ami nagyon hasznos, itt nem találtam sajnos.
Nova launchert használtam eddig (szerintem már vagy 7-8 éve), de Android 10-en nem az igazi. Az tudja a duplakoppos lezárást, viszont az animáció nem ugyanaz, mint a gyári launchernél, ha home gesztust használok, és nem néz ki jól, nem olyan smooth.
Sajnálva látom, hogy alapból nem tudja a telefon az android 10 gesztusokat, csak a Huawei félét, pl. app váltást nem tud.
Egyelőre balkezesként nagyon szoknom kell a hangerő gombokat.
Minden más tök pozitív.
Olcsó Alis tok ajánlásokat is szívesen fogadok, valami olyat ami vékonyabb, de a kamerát védi.Szóval aki a fentiekre tud valamit (Nova, double tap lock, gesztusok) kérem ne tartsa magában.
-
Black_Raven
veterán
-Balázs- Koppintással.
konkrétan mi a kérdés?
-
manokaki
addikt
Valaki esetleg tudja ,hogy a messenger üzenet jelző hangját,hogy lehet kiiktatni , lehalkitani teljesen , elég a rezgés ,vagy csak hogy a képernyön jelzi ,hogy jött üzenet!?
-
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #4400 üzenetére
Ezeket a screenshotokat mivel csinálod?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Valahogy rá lehet tenni a készülékre a 16:9-es képarányt a fényképezőgépnél?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Felhasználom #4403 üzenetére
Viszont cserébe kapsz, több új funkciót pl.fotózásban is, és a hamarosan érkező Emui 10.1 [link]átsegíthet a hiányérzeten. Viszont ha Samu mellett döntenél, én az s10 lite-ot választanám.
-
Felhasználom
tag
válasz
Black_Raven #4400 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen, ezek nagy része az előzőekben is benne volt. Ezekkel a kényelmi funkciókkal még lenne hova fejlődni a cégnek. Vszínű marad ígyis a Huawei, mert reményeim szerint ez lesz az egyetlen a szoftverben, ami miatt hiányérzetem lenne majd -
-
badxgirl
aktív tag
válasz
7Heads Drago #4366 üzenetére
A mobilt. Tehát úgy szeretném, hogy a játék a mobilon van, ott futtatom, de a gép monitorján is megjelenik, és az egér billentyűzettel irányítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest