- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyametyo
aktív tag
válasz
Diamond500 #9209 üzenetére
Nekem is az ,tuti hogy össze torom rövid időn belül
Samsung nem a szívem csücske
Lehet veszek egy sima P30 at -
wallace
tag
válasz
Diamond500 #9146 üzenetére
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9123 üzenetére
Nekem most 28-at mutat
-
Franky74
aktív tag
válasz
Diamond500 #9117 üzenetére
Nemtudom mi történt, ma elkezdett újra működni. Frissíti a hőmérsékletet is.
Semmit sem csináltam vele... -
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #9117 üzenetére
Lecserélve, majd 1x ránézek... bkaphatják
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9112 üzenetére
Lehet, hogy jelenteni kellene valamilyen módon a Huawei felé, gondolom ez akkor mindenkinél ugyanilyen, hátha csinálnak valamit/kiadnak javítást rá.
Nálam azóta is fixen 33 fokot mutat, gondolom nálad is.
Ez elég nagy hiba, nem hiszem, hogy nem jut el hozzájuk a híre.
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9110 üzenetére
Dettó.
33 fokot mutat most is, nekem is
Miközben az órám (Huawei Watch Fit 3) jól mutatja (29 fok), pedig azt hittem, hogy a telefonon futó időjárás alkalmazás adatait használja.
És nekem is megjelentek benne a reklámok.
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9056 üzenetére
Azt írják rendelés után pár napon belül beszerzik.
-
válasz
Diamond500 #8996 üzenetére
10-es droid, emui12-vel (ver: 12.0.0.134)
Tapasztalat: régi, de jó. Használtam 11-et és használok 13-at. Hát nekem semmi nem hiányzik azokból. -
xrvman
őstag
válasz
Diamond500 #8980 üzenetére
Budapest, Árkádban, nyílt egy új mobilos gyorsszerviz, hátul, de nem középen vannak. Pénteken arra járok akkor megírom pontosan. Lehet hogy, az Eco Mobil.
-
xrvman
őstag
válasz
Diamond500 #8976 üzenetére
Gyárit nem, de egy nyomtatóval kivágott, pontosan illeszkedőt igen, most tetettük fel, teljesen korrekt. 5000 Ft volt feltevéssel együtt.
Már csak átlátszó sima tokra vadászunk, mert a régi beszürkült. Ha van TPU az jó lenne. tudtok ilyet valahol? -
Sdi
addikt
válasz
Diamond500 #8948 üzenetére
Meló után még azt megpróbálom, hogy egy régebbi laptopra dugom rá, azzal mit csinál?
Azon egy korosabb win10 van. Nehogy a win11 USB driverek kavarjanak be -
Sdi
addikt
válasz
Diamond500 #8948 üzenetére
Igen. Volt már teljes hardveres reset is. Több napja bújom a netet, de még használható dologra nem találtam. Az utolsó frissítés óta ilyen, de csak most vettem észre. Most lett volna rá szükségem, de nem működik, tél felé még jó volt.
Nem egyedi, mert van egy másik p30-am is ugyan ezzel a frissítéssel és az sem jó.
Egyszerűen nem jön elő az USB választó rész, csak töltésre használható. -
ViZion
félisten
válasz
Diamond500 #8945 üzenetére
passz, soha nem használom.
-
nicko
csendes tag
válasz
Diamond500 #8663 üzenetére
Amiben szerintem jobb (másabb) a P30:
- kompaktabb méret
- fém keret
- fényerő szabályozás
- portré kamera OIS-mel
- makró fotók egészen közelről
- bekapcsolási folyamat gyorsabb
- edge panel (ennek hiányát nem érzem a Nord-nál, mivel vannak más megoldások)
- jack output
- fekete sávval elrejthető előlapi kamera
- IP531+ Nord 2 pozitívumok (vagyis inkább úgy mondanám, amiért én jobban kedvelem):
- 5G (néha jól jön, tényleg nagyon gyors)
- telefon hangminősége jobb (nálam legalábbis sokkal jobb Yettel hálózaton)
- sztereó hangszórók, +hangerő
- főkamera OIS, szélesebb látószög és egyébként jobb videófelvétel
- fizikai némítókapcsoló (néma, csak rezgés, csengés)
- 8 GB RAM
- gyorsabb, pontosabb ujjlenyomat azonosítás
- ujjvezérlés lezárt képernyőn (pl. zseblámpa, zenelejátszó, stb.)
- ujjvezérlés széles skálája feloldott képernyőn is (képernyőkép, görgethető képernyőkép, osztott képernyő, stb.)
- rezgés erejének beállítása külön-külön hívás és értesítések esetén is
- nekem jobban tetszik a menüje, bár ez megszokás kérdése (pl. az akkunál rögtön egy képen látom az utolsó feltöltés óta eltelt időt, a képernyőidőt, a hátralévő időt és az utolsó 24 óra diagramját)
- 65W töltés, ami nagyon gyors
- a "redőny" jobb oldalán lehúzható egy szerkeszthető oldal tetszőleges widgetekkel és ikonokkal
- GG5 üveg mindkét oldalon (ezt nem tudom, mert szerencsére nem tapasztaltam, hogy erősebb-e, mint az Al-szilikát üveg)
- 90Hz képernyőfrissítés (ez amúgy nem nagyon érzékelhető)
- USB OTG
- van még hátra legalább egy Android főverzió frissítésKijelző, sebesség, üzemidő, arcfelismerés hasonló a két telefonnál.
A fotóknál meg szerintem hol az egyik jobb, hol a másik, hatalmas különbség nincs. -
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #8423 üzenetére
Szerintem nem. Lásd a linket, amit az előző hozzászólásomban írtam. Persze valószínűleg ezesetben fizetni kell a futárt.
-
Pityu89
senior tag
válasz
Diamond500 #8420 üzenetére
Igen és 1 hónap garim van még. Jeleztem a munkalap felvevő kislánynak, hogy akku cserét is szeretnék, aki ráírta a munkalapra a gyors merülést.
-
válasz
Diamond500 #8365 üzenetére
Szerintem nem, de a biztonság kedvéért a munkalapra írasd vagy írd rá, hogy a készüléket akku cserére adod le és nem engedélyezed a szoftverfrissítést a telefonon.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Diamond500 #7737 üzenetére
Dload módszerrel? Igaz nem próbáltam, de 10.1.0.191ről vissza tudtam vele menni 151-re gond nélkül.
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7143 üzenetére
hidd el nagyon sok idő , energia és ideg ment rá
a yt-t privátban megírom majd.
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7141 üzenetére
ugyanez a tv-m van
figyelj nagyon kíváncsi vagyok nálad is működik e, de én túl voltam mindazon amin te és csak 1 hajszál választott el hogy szétverjem a tv-t. Egyszerűen a menüben kikapcsolod a wifi-t majd vissza. nekem ez már kétszer is működött és utána tökéletesen működik.
De ha már ugyanolyan tv-nk van nekem is van egy gondom ami kb 2 hónapja jött elő. A youtube 1080p-be nem játszik le 60fps tartalmat. Így van olyan csatorna amit csak 720p ben tudok nézni mert a fullhd tartalmait 60fps-ben rakja fel. -
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7136 üzenetére
Fent áll még a probléma?
Csak mert nekem pont ugyanez volt a problémám. Gyakorlatilag idegbeteg lettem tőle.Nekem is LG tv-m van. -
snorbi82
senior tag
válasz
Diamond500 #7134 üzenetére
Szerintem várd meg, hogy legyen egy tv update.
-
kp78
addikt
válasz
Diamond500 #7114 üzenetére
LG tv-vel megy P30, P30 Pro és P20 pro is gond nélkül.
-
Doki42
őstag
válasz
Diamond500 #7125 üzenetére
Reseteld, áramtalanítod, 3-4mp.elég neki úgy gondoltam. A router menüjében látod, hogy automata sáv van e kiválasztva azt átlehet állítani fix csatornára. Most hosszú lenne részletezni...
-
Doki42
őstag
válasz
Diamond500 #7118 üzenetére
Szia! Routert tedd alaphelyzetbe ill. utána fix sávot adjál neki.. 😎 Remélem segítettem
-
adrig
csendes tag
válasz
Ha a TV-n belelépsz a Screen Share-be akkor sem indul be? Próbálj egy restartot nyomni a routernek, nekem már megesett, hogy az segített rajta
-
Slapy
aktív tag
válasz
Nekem az van és működik rendesen, nincs vele semmi gond
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Sony tv esetében sem....
-
GSPLR
senior tag
válasz
Mire gondolsz pontosan (vezeték nélküli kivetítés)? Nekünk az említett kombó van.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #6679 üzenetére
Megoldottam
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #6676 üzenetére
Engedélyezted a külső forrásból való telepítést? Anélkül nem fog menni.
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #6676 üzenetére
Letöltöd, rakattintasz, telepítés most. Ha nem sikerül, vagy hibás az apk vagy nem támogatja a telefon.
-
hotkar
senior tag
válasz
Diamond500 #6589 üzenetére
A feleségem a beszerzési vezető a cégnél (nem átvitt értelemben, hanem tényleg), így aztán erős kontroll alatt vagyok
. Nem lehet önállóskodni, meg aztán a szervizben csak hamarabb lesz alkatrész, mintha megrendelném az on-line vásártéren.
-
Tekergő82
tag
válasz
Diamond500 #6236 üzenetére
Szia! Ha direkt ilyen akkor jó nagy hülyeség,!
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #6155 üzenetére
Jogos
jelenleg csak találgatások vannak. Azért jó lenne ha nem tűnne el a márka.
-
kp78
addikt
válasz
Diamond500 #6136 üzenetére
Olyat kell venni, ami tudja. Ezzel pl. lehet >> [link]
-
paxm
aktív tag
válasz
Diamond500 #6067 üzenetére
Köszönöm, utánanézek.
-
sakal83
addikt
válasz
Diamond500 #5855 üzenetére
Köszi mindenkinek.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #5659 üzenetére
Vodafonnál nincs olyan, már válaszoltam neki!
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #5442 üzenetére
Olvass bele a p30 pro topikba. Pont most volt róla szó. Érdekes módon van akinek kapcsolható van akinek nem. link
-
borat26
aktív tag
válasz
Diamond500 #5350 üzenetére
Egyik böngészővel sem működik. Alkalmmazásokkal nem próbáltam, de úgy gondolom, ez nem normális.
-
kuk@c
tag
válasz
Diamond500 #5307 üzenetére
Cube ACR működik 10.1 alatt is... Eddig is használtam, ezután is fogom...
@
-
mouzrr
őstag
válasz
Diamond500 #5229 üzenetére
Mindegy honnan igazából, a Spigen számomra túl"nagy",nem tetszik külsőre sem. Sima, átlátszó lenne idealis aminek a hatulja nem olyan vékony hogy kilogjon a kamera, sajna ilyet nem láttam sehol még.
-
mouzrr
őstag
válasz
Diamond500 #5186 üzenetére
Nem, nekem mióta megvan a telefon, tiltva van,nem befolyasol semmit a tiltása, talán jótékony hatással is lehet a telefonra akksiido szempontjabol
-
castiels
addikt
válasz
Diamond500 #5022 üzenetére
"Fáradhatatlan"
-
hawkfoto
tag
válasz
Diamond500 #4983 üzenetére
Melyik média lejátszó appot használod?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Diamond500 #4980 üzenetére
Play áruházból bármelyik DLNA alkalmazás. Ez szokott ajánlott lenni: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&showAllReviews=true
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #4976 üzenetére
-
Blac1
aktív tag
válasz
Diamond500 #4858 üzenetére
Nálam működik a cube acr 10-es android alatt.
Én írtam a fejlesztőknek. El kellett küldenem egy fájlt és megírták a beállításokat.
Nem azt mondom hogy tökéletes de használható. Lehet érteni a másik fél hangját, bár jóval halkabban mint a sajátot. -
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #4858 üzenetére
rengetegen írják hogy nekik működik a cube. ezért is vagyok kíváncsi itt van e olyan aki használja.
-
adrig
csendes tag
válasz
Diamond500 #4441 üzenetére
Igen, ezzel próbálkoztam már, mivel itt lehet minden féle értesítést külön állítani. Elméletben szép és jó, gyakorlatban viszont 1 nap után visszaállítja magát alapbeállításra. Hogy most ez a Messenger betegsége, vagy a telefoné, nemtudni
Ez volt ugye az első próbálkozásom, most a második az, hogy a Messenger programon belül állítom át, ott viszont némitani nem lehet, csak más beépített csengőhangra átrakni, átraktam a "Double Pop"ra mert viszonylag csendes, meglátom, hogy ezt idővel el e felejti, vagy megmarad. -
manokaki
addikt
válasz
Diamond500 #4441 üzenetére
ott állitottam át , ott van néma lehetőség is, jó is egy ideig aztán visszaáll a " newmessenger " hangra !
De lehet ennek a hangerejét állitani ?? Mert azt se találtam meg , a beállitások - hangok és rezgékesekben hiába pipálom ki az értesitéseket némára ...de a hangereje is fix ?? -
manokaki
addikt
válasz
Diamond500 #4421 üzenetére
Nem linkelnél nekem egy ilyet ,mert nem találok
-
Bozso68
őstag
válasz
Diamond500 #4368 üzenetére
Köszi szépen!
-
taschner
aktív tag
válasz
Diamond500 #4277 üzenetére
Nekem is szar ne aggodj.Elötte p30 lite volt az tőkéletes
-
lovace
aktív tag
válasz
Diamond500 #4172 üzenetére
Decathlonos öv. A Decathlon coach alkalmazása látja az övet és mutatja a mért értékét, ezzel nincs is gond. És a strava alkalmazással szeretném, ami egy másik, sportolás rögzítésére való alkalmazás. Ezek szerint valószínűleg azzal nem is fog menni beállítástól függetlenül, csak az övhöz való alkalmazással?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3763 üzenetére
Én ilyenek miatt nem használom a YT, hanem NP, ezerszer jobb..
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3761 üzenetére
A Fájlokból lehet csak .apk-t. Viszont a Youtube-ot sztem ki lehet rakni, de előtte engedélyezni kell, a más alkalmazások feletti megjelenést.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3759 üzenetére
Ez NewPipe, azt hittem a sima YT-on is műxik, mert appon belűl is tudja.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3755 üzenetére
-
ttt1
őstag
válasz
Diamond500 #3753 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Diamond500 #3726 üzenetére
És ha be van kapcsolva a funkció, akkor a füledhez emeled és felveszi magától(nem nyomkodsz semmit)
-
marcusa
addikt
válasz
Diamond500 #3726 üzenetére
Ha zárolt a képernyő akkor húzókásan lehet felvenni, ha fel van oldva akkor nyomókásan...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Diamond500 #3386 üzenetére
gps, 4g, wifi, mobilnet ON (wifi+mobilnet kb. 5h-t ki volt kapcsolva, hogy a retek messenger üzenetekkel ne zargassanak, ill. kb. 16h-t 2. slotban a digi sim is be volt kapcsolva)
bt OFF
AoD 7h-23h ON
Levél szinkron nincs (böngészőben nézem időnként), nagyon minimális volt a kamerahasználat, navigációt nem használtamMost akkor nekem is szervizbe kellene rohannom? Fenét, tejesen rendben van
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #3388 üzenetére
Nem ismerjük a használati szokásaid, az mindenkinél más. Programokat is mindenki mást használ. Ezt nem mondanám rossznak ami nálad van.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #3386 üzenetére
Miért kellene rögtön szervizbe adni?
9 vagy 10 van rajta?
Ha úgy érzed nem az igazi, a helyedben csinálnék egy gyári vissza állítást, majd csak a névjegyzéket, képeket, videókat tenném vissza mentésből, minden mást újra telepítenék, mint amikor először kapcsoltad be. Utána 4-5 töltés után fog be állni, ha ezek után is gyengének érzed az akksit, akkor lehet tovább lépni.
Szóval nem a szervizzel kezdeném, főleg nem a tmx, ami legendásan szakbarbár tud lenni, saját személyes tapasztalatom van velük, rossz is jó is, de inkább rossz. -
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3379 üzenetére
-
mouzrr
őstag
válasz
Diamond500 #3379 üzenetére
Amit most kitettem, az főleg wifin volt, és már 3g re volt állítva a hálózat is.
-
mouzrr
őstag
válasz
Diamond500 #3377 üzenetére
A következő napokban 3g-n tesztelem hogy mennyit bír
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #3369 üzenetére
-
mouzrr
őstag
válasz
Diamond500 #3369 üzenetére
Ennek a 2/3a Chrome és Messenger felváltva, közben háttérben youtube vanced/spotify zenehallgatás is volt. A maradék időben pedig más alkalmazások, olvasas stb.
Tegnap atvaltottam 3g re a hálózatot, hátha ezzel is lehet nyerni extra üzemidőt. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Diamond500 #3237 üzenetére
Aha, ez lesz az
sfdrakex
De amúgy értesítések visszanézése elérhető valamerre a menüben? (No nem, mintha fontos lenne, csak ha már véletlen előkerült....)
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #3225 üzenetére
Az is lehet, én már lassan megszokom, de a nem kijelzőbe épített odaver rendesen, ugye hátlapira gondolok, annak mindegy volt milyen az ujjam éppen. Előtte p30 lite volt, annak a hátlapi ujjlenyomat olvasója nagyon jó, ez a kijelzős soha nem lesz olyan.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #3221 üzenetére
Nekem csak akkor problémázik, ha előtte vizes volt az ujjam, pl. mosogatás, egyébként szinte minden alkalommal felold, nem kell erősen nyomnom, de a pontosságot igényli, hogy lehetőleg ott legyen az ujjam ahol kell.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3213 üzenetére
Elvileg azért van így mert egy Mate20pro-ról van leszedve, egy XDA-s arc rakta fel. És pont egy kínai szerveren landolna? nem tévesztettél telefont?.
ha akarnák úgy is mindened az övék lenne persze hívásrögzitő nélkül is.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #3213 üzenetére
Gyári huawei app, nem vírusos.
-
válasz
Diamond500 #3210 üzenetére
Mit értesz megbuherálás alatt?
-
nordo
tag
válasz
Diamond500 #3127 üzenetére
Megoldottam, soft reset és most müxik.
-
nordo
tag
válasz
Diamond500 #3125 üzenetére
Köszi de ez eddig is megvolt, azért ennyire béna nem vagyok.
-
atike
nagyúr
válasz
Diamond500 #3107 üzenetére
Gondolom térerő gondok... Hegyekben (is) voltunk, meg sokat úton...
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #2947 üzenetére
Nállam még véletlenül sem kell, erőteljesebben rárakni az ujjam a leolvasóra. Nincs hiba, hiányosság egyedül nekem, hogy a statusbar nem lehúzható bárhonnan, ami orvosolható, de nálam az nem játszik(másik launcher).BÚÉK mindenkinek.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Diamond500 #2918 üzenetére
Beállításokban a keresőbe írd be: inaktív
Fejlesztői beállításoknál van egy menü, ahol meg lehet nézni az alkalmazások aktív/inaktív állapotát. A legtöbb alkalmazásnál itt át is lehet állítani aktívról inaktívra (néhány rendszer alkalmazást nem enged állítani pl. email, amit én nem is használok)
Hátha ez is segít valamit az akkufogyasztásbanNálam ma reggelre 3%-ot esett (38%-ról 35%-ra). Nappalhoz képest AoD volt csak lekapcsolva 23h-tól
-
atike
nagyúr
válasz
Diamond500 #2908 üzenetére
Csináltál "gyári adatok visszaállítás"-t már....? Segíthet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Diamond500 #2908 üzenetére
Akku használatnál melyik app fogyaszt?
-
workin
senior tag
válasz
Diamond500 #2903 üzenetére
Nekem is annyit, szóval szerintem ez nem olyan rossz, de megy minden, GPS, WiFi, adat, Bluetooth, GSM, meg amit csak el tudsz képzelni, de még így is jól bírja.
-
szemesi69
addikt
válasz
Diamond500 #2903 üzenetére
Nekem most éjjel 1 százalék volt. De ez függ sokmindentől.
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #2765 üzenetére
Ez nagyon érdekes, nem gondolnám hogy a droid miatt. Legalább így első körben ezért nem akarok 9-re visszamenni. De az biztos hogy valamilyen szoftver gond lesz. Már újraindítottam mindet,routert is, de mégse akarja az igazat.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #2756 üzenetére
Megoldottam
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #2749 üzenetére
Nekem az Opera, a Huawei Home a 15. Jelenleg 19óra készenlét, 4.5óra SOT=51% az akksiban.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Diamond500 #2749 üzenetére
Ha nem nagyon nyomkodod sztem igen...
-
hotkar
senior tag
válasz
Diamond500 #2725 üzenetére
Igen, visszatettem, a HiSuite alkalmazással. Ha érdekel, később leírom. De Factory reset lesz belőle kérdezés nélkül.
-
Zso83
tag
válasz
Diamond500 #2716 üzenetére
Várható volt, hogy előbb-utóbb testreszabhatóbbá válik az AOD.
-
Iller
tag
válasz
Diamond500 #2711 üzenetére
AOD írd be a keresőbe ( play áruház) , és láss csodát.
-
Iller
tag
válasz
Diamond500 #2707 üzenetére
Play áruházban van rá megoldás
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #2707 üzenetére
Egyenlőre ez csak a kirin 990-es telefonok kiváltsága. Reméljük tényleg csak egyenlőre...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Diamond500 #2581 üzenetére
Jó, de az nem üveg.
Szerk.: látom közben rájöttél
-
atike
nagyúr
válasz
Diamond500 #2494 üzenetére
Azaz te nem frissíted a telefonodat...? A Play Áruházat is tiltod...?
Az komoly lenne amúgy, ha egy főverzió váltás csak annyit jelentene, hogy pár ikon megváltozik...
De te tudod...
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #2494 üzenetére
Most ki remegett? Azért mert beírtuk hogy megjött? Igen te vagy maradi. Ugord át az ilyen hozzászólásokat.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Diamond500 #2240 üzenetére
Beáll/értesítések/szoftverfrissítés/vedd el az engedélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- Motoros topic
- GTA V
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest