- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #3698 üzenetére
Félre értettelek
Nem szeretek telefonom linkelni, tudok, de nem szeretem és nem is kinlódok vele, ha fontos akkor majd pc- n pótolom
de megoldotta kedves fórumtárs, meg köszöntem neki
-
L4mie
veterán
Nézem a linket. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
szemesi69
addikt
válasz
7Heads Drago #3694 üzenetére
Csak segíteni próbáltam a kérdezőnek, nekem nincs semmilyen gondom.
-
Madoc
veterán
Telenornál mostanába azt csinálja hogy kezembe a telefon full térerő, netezek és nem fogadott hívás sms jön. Nem telefonfüggő mert kollégám xiaomi telefonja ugyanezt csinálja, párom oneplus-a is ugyanezt. Baromi idegesítő kb 3 - 4hete van ez.
-
Pompi
nagyúr
Én tavaly április óta használom, kétt kártya van benne. Nem tapasztaltam ilyen L4mie féle nem fogadott hívás dolgot.
-
L4mie
veterán
Én már hallottam egy barátom szívott vele Oneplussal, neki FR segített.
Nem tudom nem nagyon pakolok rá semmit, lehet valami frissült és az kutyult össze valami mást.
Hmm mondjuk most jut eszembe kb 1.5 hónapja elfelejtette az mp3 csengőhangjaimat is.
Valami történt akkor a telefonnal....szerintem kap majd egy FR-t, ha utána is csinálja megy szervízbe. Köszönöm az ötletelést -
atike
nagyúr
...az előző hsz-edhez kapcsolódva - 1,5 hónapig jól működött - akkor milyen program kerülhetett fel...?
Amúgy az FR segíthet, főleg ha nulláról pakolod vissza a programokat egyesével és figyeled, hogy esetleg mi az ami kiválthatja. Bár kicsit hosszadalmas az tény. Nekem gyanús, hogy ezt valami program csinálja mert tényleg nem hallottam / olvastam még ilyenről sehol...
-
L4mie
veterán
Sajnos semmi és senki
Más találkozott ilyennel? Fura, hogy két telefonon jön elő, mondjuk kollégám nem használ DS-t csak egy simet, így van változó is.
[kép]snorbi82: december első hetén kaptuk, akkor jött is rá a 10, így a 9-et be se laktam. kb. január közepén tapasztaltam először ezt a jelenséget. Szóval 1.5 hónapig jól működött.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
egy nagyon bosszantó hibával küzdök kb. 2 hónapja.
Teljesen hasraütés szerűen csinálja, hogy amikor hívnak semmiféle jelzést nem ad a telefon, nem éled fel a kijelző, nem csörög, nem jelez, nem kapok popup üzenetet a nemfogadott hívásról, de a hívásnaplóba bekerül. Mindegy melyik számomra jön a hívás, mindkettőnél előfordúl. Random, kínos és bosszantó.
Egy esetben csípem el a nemfogadott hívást, amennyiben asztalra ki van téve a hívás vége után felvillan a kijelző, persze csak a háttér látszik.Kollégámnak akivel párhuzamosan kaptuk a telefonjainkat szintén csinálja.
Ha így folytatja dobni fogom a telefont, mert ez így nem rendeltetésszerű működés.
Van erre valami triviális megoldás ami fölött esetleg elsiklottunk?
*DND természetesen nincs bekapcsolva, hangerő megfelelő, rezgés on.
FR-t kapott verzió léptetéskor. -
Bennyboy
őstag
Lassan jöhetne vmi hír az aod-s update-ről.
-
snorbi82
senior tag
Azt értem, hogy IMEI stb alapján adják ki az új frissítéseket, de hogy a P20 Lite előbb kapja meg a frissítést mint a P30, az elégé lesújtó számomra...
-
Ticso20
friss újonc
Hogyan tudon felvenni? Nekem azt irja hogy mar felvettem ezt az ujjlenyomatot, mer ha megegyszer probalom a 15 fele ujjtartasbol 1 tuti egyezni fog es akkor torli az osszeset amit eddig bevittem
-
mouzrr
őstag
válasz
7Heads Drago #3668 üzenetére
Szia, arról váltottam én is. A kijelző szerintem szebb, jobb a telefon fogása, a kamera szuper (ott is az volt amíg el nem rontották a frissítéssel, reméljük itt nem ez lesz). A hangszóró szerintem sokkal gagyibb hatású a mate 10 prohoz képes. Az üzemidő is kiemelkedő, amivel estére lemerült a mate 10 pro, azzal itt csak a 2. nap este kell töltőre rakni a telefont. A töltés is nagyon gyors, a rendszer szintén zökkenőmentes mint a m10p-nál.
Az ujjlenyomat-olvasó - szerintem- nagyon rossz, rendszeresen nem akar feloldani, de elofordul hogy hibátlan. Emiatt el fogom majd vinni bevizsgáltatni, illetve ha visszább olvasol láthatod hogy nekem a kameraval is van valami, csíkokat húz néhány képen, szóval lehet csak valami hibás példányt fogtam ki és a hangszóró sem alapból ilyen rossz.
Szerintem megéri a cserét már csak az üzemidő miatt is.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Mate 10 pro-hoz képest mire számíthatók? -
Ticso20
friss újonc
Tulajdonképpen sokáig itt se kell rajta tartani, ha megtalálom azt a pontot amikor kinyitja, nálam tulajdonképpen csak az a problém a hogy mikor felveszi az ujjlenyomatot az ujjam kozepetol a szeleig korbe az egeszet leveszi és miután kész akkor pl. Az ujjam közepét(amivel kezdtem) azzal nem tudom kinyitni csak ha bedontom kicsit jobbra meg csak ha az ujjhegyemmennyomom(ehhez colt kedve ezt levenni es erzekelni) es barhogy mashogy fordul az ujjam nem jo, letorlom ujraveszem es akkor csak az ujjam kozepevel nyilik, hiába kicsiket mozgatva körbe mindengol felveszi azbujjlenyomatot, ha kicsit elmozdítom akkor már csak rezeg és nem oldja fel.
Most eljutottam odáig hogy annyit szórakoztam vele hogy ha jobb kezembe tartom a telefont, benyomom az ujjlenyomat olvasot a kepernyon ahogy az ujjamat kenyelmesen tartva hozzáérintem feloldja, de ha pl. Mashogy fogom, levan téve és úgy próbálom akkor nem ismeri fel csak ha ahhoz hasonló részével nyomom le ami az alap fogáshoz hasonlít hiába jogy az ujjam többi részéről is fel kellett volna vennie az ujjlenyomatom. Kicsit hosszú lett de ez a történet:D -
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3664 üzenetére
+1
nálam nillkin üveg van rajta
-
-
Ticso20
friss újonc
Őszintén nem figyeltem mikor rárakta hogy előtte levett róla valamit vagy sem. De most ujra próbáltam kicsit jobban lenyomva és mintha kicsivel azért jobb lenne, de még mindig nem az igazi :D lehet még kicsit elszórakozok vele vagy megszokom. És köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Ticso20 #3656 üzenetére
Picit intenzívebben és tovább kell rajta tartanod az ujjad. Elején nekem is szokatlan volt, de már megbarátkoztam vele.. Jó fényviszonyok között arc-ra old, sötétben stb. . meg ujjlenyomatra. Nekem kint az utcán nehezebbeb old fel ujjra, sokszor kóddal kell nyitni. Vagy hideg a kezem, vagy szarazabb a bőrőm,vagy nem tudom.
-
Ticso20
friss újonc
És nektek is üveg fólia van vagy a vékonyabb fólia az ami a gyari?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Ticso20 #3656 üzenetére
Gyárilag van rajta fólia. Én azzal használom tavaly április óta.
A képernyőbe rakott szenzor nem annyira gyors és pontos, mint pl. az előtte általam használt P20-ban volt külön szenzor, de alapvetően jól működik, nincs rá különösebb panaszom, picit tovább kell rajta tartani az ujjamat.
-
Ticso20
friss újonc
Az lenne a kérdésem hogy vettem egy p30 at, nem a lite hanem amibe már a képernyőbe van az ujjlenyomat olvasó, telekomnál vettem.raktak is rá üvegfóliát nekem(szeretem ha van rajta mer biztonságosabb így bem a kijelző törik) viszont most azt tapasztalom hogy az ujjlenyomattal való feloldás bajosabb mimt előző telefonjaimnál mer többször nem fogadja el a lenyomatot és akár 4x is próbálkozhatok és váltogathatom melyik részével nyomom le az ujjamnak hogy végre felismerje? Ez másnál is előfordult vagy próbálkozzak új ujlenyomatokat készíteni esetleg valami tipp hogyan pontosíthatnám? (már 6x csináltam ujra mindig máshogyan tartva kezdetben a kezem hátha valahogy jobb) vagy az üvegfóliától ilyen rossz?
-
badxgirl
aktív tag
Nem feltétlen p30 de hátha tudja valaki. Huaweinél, ha a készülék kéz alól lett véve, és nincs vele számla illetve jótállási papír, csak az a jótállási jegy, ami gyárilag a telefon dobozában van, de a hicare szerint még garancia időn belül vagyunk, lehet intézni, vagy szóba sem állnak így velünk?
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Magazin feloldást használok. Megoldható, hogy ne csak wi-fin keresztül frissitse a képeket, hanem mobilneten is? -
Quqesz
nagyúr
.186 nálam is fent van.
jön szépen mindenkinek
-
qltsar
veterán
-
Pompi
nagyúr
"Mivel OLED panel van a telefonban ezért nem gondolnám, hogy ez bármennyire is zavarna."
OLED ide vagy oda:- szkenárió1: full fekete sáv, mintha lenne fentről egy ~1 centis káva. Nincs notch. - neked ez kell
- szkenárió2: fekete sáv fent, bal szélén értesítési ikonok, jobb szélén óra és értesítési ikonok. Nincs notch.Na mind1, te tudod, én továbbra sem értem, de elfogadom.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Eddig mindig asztali pc-s Totál commanderrel másoltam fájlokat. Most is akartam de nem jelent meg a hálózatok fül alatt a MTP. Mostanában semmi nem lett állítva. Mi lehet a gond?
-
qltsar
veterán
Ha lejebb tolná az egészet, akkor vesztenél valóban egy sávot és ott lenne a fekete sáv használatlanul, így viszont a státusz ott marad, alatta viszont hasznos a terület.
Igen, ez számomra még pozitív is lenne, ugyanis kisebb lenne a "kijelzőméret" még ezzel a minimálissal is.
Tehát ahogy te mondod nem akarsz egy fekete státusz bart nézni, inkább néznél egy totál fekete kihasználatlan sávot.
Mivel OLED panel van a telefonban ezért nem gondolnám, hogy ez bármennyire is zavarna.
___
De megértem, ha ez valakit nem zavar. Engem a notch zavar. Samsung S10-en 1-2 óra alatt már észre sem vettem, hogy kikapcsoltam a punchole-t, ott lejjebb tolja a kijelzőt ugye, és kikapcsolja a sávot. Számomra jobban zavaróbb, ha megtörik a kijelző notch / punchole.
-
Pompi
nagyúr
Amúgy nem értem a problémádat alapvetően.
Ha lejebb tolná az egészet, akkor vesztenél valóban egy sávot és ott lenne a fekete sáv használatlanul, így viszont a státusz ott marad, alatta viszont hasznos a terület.
Tehát ahogy te mondod nem akarsz egy fekete státusz bart nézni, inkább néznél egy totál fekete kihasználatlan sávot.
-
qltsar
veterán
válasz
#12901120 #3642 üzenetére
Hát ezt sajnálom. Nem akarok visszamenni a KitKat időkig, amikor még folyamatosan egy fekete hátterű status bar volt a kijelző tetején
(Ha jól rémlik Lolipop-pal jött be a dynamic status bar, meg talán KitKat-tel is volt már Paranoid Android ROM alatt).
Azt hittem, hogy legalább meghagyták ezt az opciót is valahol elrejtve
.
Köszi a választ!
Neked is @Pompi!
-
Pompi
nagyúr
válasz
#12901120 #3642 üzenetére
Nem erre gondolt a kollega.
Itt jól látható a különbség a Huawei és más gyártók (pl. Samsung) megoldása között.
Amíg a Huawei a felső, gyakorlatilag a notch sávját feketíti ki úgy, hogy a széleken az infók abban jelennek meg, így:
Addig pl. a Samsung, lejebb tolja az egész képernyőt és tényleg kihagyja a számításból a notch sávját:
Én nem tudok róla, hogy a Huawei-en lehetne ez utóbbit előcsalni, de mivel engem nem zavar a notch nem is különösebben foglalkoztam a témával.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Notch kezeléssel kapcsolatban lenne kérdésem.
Huaweinél viszonylag egyedinek tűnik nekem a Notch kezelés, más gyártóknál, az egész kijelzőt "lejjebb" tolja, ha a "Hide notch / front camera" opció be van kapcsolva.
P30nál elő lehet csalogatni ezt a módszert, vagy csak az működik, hogy állandóan feketévé teszi a status bar-t a kijelző tetején (amelyik program meg ezt így nem támogatja, ott meg megint "előjön" a notch)?
Köszönöm!
-
andlor81
csendes tag
Köszönöm, a válaszokat, pont ezekre volt szükségem, hamarosan boldog p30 tulaj leszek 😉
-
atike
nagyúr
-
andlor81
csendes tag
Sziasztok! Honor 9-ről váltanék P30-ra vagy Honor 20 pro-ra, de nem tudom eldönteni, melyik legyen, árban kb. ugyanaz lenne Tés társaságnál. Végig olvasva fórumokat (a Honor20pro sajnos elég könnyű volt, mert az nem nagyon pörög), megnézve rengeteg videót, tesztet, összehasonlítást, fogtam kézben egymás mellett őket, de nem tudok dönteni. Melyiknek jobb a kamerája, kijelzője, kinek milyen plusz tapasztalata van. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
törölt tag
válasz
marcusa #3632 üzenetére
Próbáld meg így: A rendszer frissítése a HiSuite segítségével
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Hogy tudnám 10-es androidra frissíteni a telefont? Jelenleg 9-es van rajta, de a szoftverfrissítés menüpontban azt írja naprakész. A Támogatás app-ból ha próbálom a frissítést, ott is ezt írja.
Köszi! -
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg a 10.0.0.186-os frissítést. Csak biztonságot javít (2020. januári) -
Biggabi76
tag
Sziasztok! Hotspot problémája volt már valakinek? A csatlakozott eszköz azt írja, nincs internet.
-
artid
aktív tag
válasz
Prodidzsáj #3613 üzenetére
HiSuite elkezdte nekem is lehúzni...
-
Lacee04
tag
Sziasztok! Arra tud valaki valami jó módszert, hogy a jegyzeteket hogyan tudom lemneteni magamnak, vagy elküldeni magamnak e-mailben stb. hogy biztosan meglegyenek. Mert egyesével okés, meg lehet osztani, de 200+ jegyzetet nincs igazán kedvem egyesével végignyomkodni.
-
Diamond500
senior tag
Srácok, 9-es droidon vagyok, képernyőmintás feloldás nincs?
-
atike
nagyúr
válasz
Black_Raven #3620 üzenetére
...pld Facebook?
-
Black_Raven
veterán
Rakjatok fel valami bányász appot, akkor reggelre 6% lesz.
-
atike
nagyúr
Rájöttem, nekem tuti valami "gond" van vagy az akksimmal, vagy az akksi kijelzéssel...
Tegnap estéről ma reggelig (9 óra), úgy hogy nincs AoD, de van wifi, mobiladat, szinkronizálás, és helymeghatározás nem merült semmit.
Fél 5-kor 100% volt az akksi. Ez kész.
-
Peathee
senior tag
válasz
Ez csak biztonsági frissítés, vagy benne hibajavítás is vagy új funkció is?
-
alikah88
tag
válasz
Frissítés keresés után nekem is feldobta, független, Vodás.
-
ttt1
őstag
válasz
Black_Raven #3600 üzenetére
De "mire" hivatkozva? Funkcionálisan működik minden rajta így nem tudom mi a reklamáció alapja (2 év garis mondjuk azaz van még rá kb 1,5 év)?
-
Black_Raven
veterán
Sztem ez a default.
-
atike
nagyúr
válasz
martin1369 #3606 üzenetére
TÉMÁK - Szövegstílusok?
-
martin1369
aktív tag
válasz
Black_Raven #3605 üzenetére
-
artid
aktív tag
válasz
Black_Raven #3602 üzenetére
Hát igen, a Huawei ciklusokban tolja ki a fissítéseket (élő teszt, várják a visszajelzéseket, s ha nincs nagy gond, tolják ki másoknak is), s nagy valószínüséggel az én IMEI-m az utolsó ciklusba esett...
-
artid
aktív tag
válasz
szemesi69 #3601 üzenetére
Nos, osztrák A1-től van a telefon, kártyafüggetlen.
Van benne egy magyar és egy osztrásk SIM.
A frissítés IMEI alapján jön (hivatalos Huawei infó), elvileg a szolgáltató tudja vizsgálni, s késleltetni (elvileg, nem megerősített infó). A 168-as verziót is kb 3 héttel később kaptam meg, mint mások.
Azért köszi. -
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3600 üzenetére
Gondoltam, hogy osztrák
Azért említhette volna, ez számít a frissétés érkezési idejéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged