- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
szemesi69 #4485 üzenetére
Igen, a szöszöket nekem is gyűjti, mindenesetre ha már kicsit össze van tapicskolva, akkor érzésre is teljesen okés (meg is lepődtem!).
Az ujjlenyomatolvasóra van valami trükk? Más telefonokon pl. engedte kétszer ugyanazt az ujjat másikként felvenni, itt nem. Nálam azért elég sokszor téveszt (vagy még nem szoktam meg).
Notification bar lehúzó widget-et keresek, de még nem találtam.Amúgy volt egy második köröm a szervizben, helyben megcsinálták a hátlapot (préselés), de pár órával később megint eláll picit, szóval lesz mégegy köröm... Akkor már talán rájönnek, hogy muszáj kicserélni a ragasztót / hátlapot (de a központi szerviz szám rendes volt, azt mondták, hogy bármilyen alkatrész csere után nem szabadna észrevenned a javítást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest