Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayernick66
tag
sehol nincs rendesen leirva es elmagyarazva a sok datum miert annyi amennyi. engem is zavar. viszont ha a hivatalos ajanlasban levo pontokat koveti valaki, es ugy regisztral, akkor csak jonak kell lenni..
de nem tudom biztosan, ezert is irtam a forumba. varom a velemenyeket, vagy ha valaki mar megkerdezte hivatalos helyen, akkor a tapasztalatokat.
koszi mindenki neveben is
-
Pano
addikt
Regisztrált arany tagsággal kell rendelkezni ahhoz, hogy 3-3-3 garanciád érvényes legyen. Ez az 1 év prémium garancia (gold) része. Első évben ez a gold garancia érvényes (amiből az előbb említett első három hónap a kijelző illetve készülék cserés), utána a normál 2 év lép életbe. Így lesz három év garanciád.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Ez a töltő? [link]
Akkor csak Huawei P9, P10-zel megy?Szerk.
A hivatlaos magyarországi importőr azt írja az oldalán,
hogy megy Samsung, LG, HTC és Nokia telefonokkal is: [link]Esetleg valaki ki tudná próbálni ezekkel?
HTC U11
LG Q6
NOKIA 8
SAMSUNG GALAXY NOTE8
SAMSUNG GALAXY S8
SAMSUNG GALAXY S8 PLUS
GALAXY A3 (2017)
GALAXY A5 (2017)
GALAXY TAB S3[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
Akkor legyen. Csatlakozom.
Elégedett vagyok a P10-el, 3 hete használom, a Telekomos csomagból a B171-el vettem ki, csak a szolgáltatói custom frissítés jött rá azóta (Telekomos appok), előtte P8-at használtam 2 évig.
[ Szerkesztve ]
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
delarosa
csendes tag
Hm.. hát most már én is összezavarodtam ám )))))))) Amióta 5 perc Tinderezés + FB-ozás óta szinte felforrt a kezemben és dobott 10%-ot azóta paranoiás vagyok - addig sztem sokkal jobb volt a töltésmegmaradása - most már elvieszem szervízbe, max kiröhögnek... vagy pihenek agyban rá pár napot, mert sztem már nagyon ráparáztam a témára HA tudnátok valami objektív támpontot adni, az nagyon szuper lenne!!!!!!!!!!
-
Kovaratis
senior tag
Ha többen tapasztaltátok, de csak Telekommal, akkor miért gondolod hogy a telefon oldalán van a bug?
A Vodánál elég érdekes a VOLTE megoldás. Elméletileg nem kell regisztrálni, de mindkét telefonnak 3G-n kell mennie, Vodásnak lennie, és (nyilván) VOLTE képesnek. Kivel próbáljam ki?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Szia!!!!
Igen és most is azt mondom, hogy nincs garancia, írtam a példát..Látom nem sikerült tudod értelmezni? Igen ugrik a garancia például, ha az FF-l felteszed a B185 akkor ugrott a garancia remélem érthető?
Ha B180 akkor nem mert hivatalosan is meg jelent az OTA-n..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Na akkor van egy kérdésem az hivatalos-e vagy is szervizbe vihető-e ha lementem az OTA-t és feltelepítem egy másik telefonra?
Ha már ennyire értesz hozzá akkor hova tölti le az OTA-t és hogyan lehet kiszedni?
Zoz csak hozzád mást meg kérek, hogy nem válaszoljon Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Igen ugrik a gari, addig amíg az a build hivatalosan meg nem jelenik.
Én feltettem a B180 megjelenése után nekem addig nem volt rajta garancia amíg a hivatalos OTA meg nem jelent. Most már van rajta megint..
-
bubus66
nagyúr
Mikor az OTA-n hivatalosan Magyarországon is kiadják.
A Lányomnak is meg jött mivel a Telekomos az gyárilag független, nekem is mert én visszaállítottan B171-re. Sőt a B180-ra megjött az a telekomos frissítés is, az FF-re is meg jön.
Feltehetném FF-el, vagy ez még a gar ugrós eset lenne, mert Telekomra még nem jött? Igen feltehted mivel Kinn van már a B180-as.
A szolgáltatósat nem kell bele keverni mert ott biztos, hogy bukta van a garinak..
Próbálj meg egy FR hátha akkor meg jön vagy a frissítés menüben a "Legfrissebb teljes csomag letöltése" ha akkor se jön akkor mehet az FF..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Mondtam, hogy jön egy telekomos és van benne egy Start.app is.
Az a Hicare alkalmazás volt ami frissült..
Lehet, hogy a B151-re beragadtaknak is csak ennyi kellene.
[ Szerkesztve ]
-
-
hatD
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest