Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujfelhasznal
tag
Ti melyiket választanátok 1,5-2 évre? S7 vagy a P10?
Emaileznék rajta, játék, YouTube, néha fotózás, navigáció. S7 ugye vízálló és olcsóbb(meg van vezetéknélküli töltés), de a P10 idei, és van benne egy nyomorult Type-C legalább.Bocs az offért, de a Melyik telefont vegyem? nem pörög annyira.
Végül megjelenítette a mostani telefonom az előző 10-15hozzaszólást, így semmis.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Ugyanúgy,, botladoznék", hogy ez legyen-e, csak mostmár nem az S7/S7 Edge lenne az ellenfele, hanem a P10 Plus
Mi tetszik benne? A megjelenése, az EMUI, a piszok gyors és pontos ujjlenyomatolvasó, aránylag jó kamera, és a 3+3+3 gari Meg sok más apróság.
Bár Emyt még fejleszthetnék egy kicsit, mert az időt sem tudja megmondani csórikám.
Ezt a kérdést egyébként valami független fórumban tedd fel, mert itt mindenki a P10-et fogja mondani, I7-nél meg azt
-
Ujfelhasznal
tag
Szerintetek megéri kejelzővédő folyadékkal lekenni a kamera üvegét? Nem homályosítja el a képeket? Nincs még rajta karc, és nem is szeretnék.
-
Ujfelhasznal
tag
Szerintem igen, Telekomtól vettem.
-
Ujfelhasznal
tag
Nálam jobb lett. Nemrég töltődött fel, így most nem rakok screenshotot, de ha nem felejtem el, akkor ma megmutatom neked
-
Ujfelhasznal
tag
Nekem single SIM van, de egyelőre tetszik. Habár játék közben (WoT Blitz) azt csinálja a B133-mal, hogy 20-25 perc után visszaveszi a teljesítményt, így gyakori az FPS drop. De ezt hátha javítják majd, mert eddig nem csinált ilyet.
Ja, kamera üvege nekem is alig láthatóan karcolódik, de nem vészes. Ennyi hibát tudok elmondani rólaMivel én nem vagyok nagy fotós, így sokat nem tudok róla mondani, és fórumon is megoszlanak a vélemények. Akksija meg nálam elég jól bírja, reggel leszedem, míg beérek munkahelyre megy a Play zene(meg ott is nyitásig), nyitáskor kell 20 fotó Whats Appra, napközben használom a Messengert, elintézek 3-4 telefont, és hzafele szintén zene, és 20-40%-kal hazaérek.
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
-
Ujfelhasznal
tag
válasz #21745281 #2882 üzenetére
Igazából semmi extra:
Facebook, Messenger, Chrome, LinkedIn, Flickr, WhatsApp, Spotify, Google cuccok(Duo meg pár letiltva), Gmail(a gyári e-mailhez nem tudtam hozzárendelni a céges fiókomat), valamint Telekom, Telenor alkalmazások. Ennyi igazából.
És az akksi is olyan jól bírja, mint ahogy írja, 1 nap megvan vele, megy a háttérben az auto szinkronizálás, wi-fi, mobiladat ébrenarad. -
Ujfelhasznal
tag
válasz Szaszabond #2944 üzenetére
Igen, az lenne
-
Ujfelhasznal
tag
Annó én is vacilláltam az S7/S7 Edge, iPhone 6s/7 és a P10 között. Nyomkodtam mindegyiket üzletekben, sebességre semmit sem éreztem köztük. Végül az EMUI, a machine learning(azt hiszem, hogy ez a neve annak, hogy megjegyzi a rendszer,,miket használsz, és gyors is marad), valamint a 3+3-as garancia miatt döntöttem a P10 mellett. Nem mellékesen volt egy fórumtárs, aki a,, Melyik okostelefont vegyem" topikban feltett kérdésem után megkeresett, és elmondta az S7-P10 duóról a véleményét. Benne volt neki is a nem talál hálózatot probléma, megfejelve azzal, hogy 4G hálózaton hajlamos nem kijelezni a bejövő híváokat. Ami baj, mert sokat használom mobilneten, de telefonálni is sokat szoktam. Hát így lett Huaweiem, és szeretem, nem cserélném le másra.
Egyetlen hibát tudok felróni neki: tokban hordva az apró porszemek kikezdték így fél év után a festést(fekete variáns), így elhagytam, csak üvegfólia van rajta.
Habár Pixelre szívesen váltanék, akár az első generációsra is, de ez egyelőre csak vágyálom
[ Szerkesztve ]
-
-
Ujfelhasznal
tag
válasz slayernick66 #3216 üzenetére
Próbáld meg azt, amit írtak előttem is, vagy: beállításokban az akkumlátornál a kis fogaskerékre kattintva wi-fi/mobiladat ébrentartása alvó állapotban bekapcsolni. Nekem így van, mindenre mindent megkapok(persze, amit nem záratok be, de ezek a fontosabbak) :
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Én is tökéletesen elégedett vagyok vele néhány apróbb hibát kivéve,de ez minden telefonnal együtt jár,
ehhez a hozzászóláshoz hasonlólényegtelen hülyeségekkel pedig miért offoljam szét a topikot?Igaz, nincsenek is nagy igényeim, nekem tökmindegy, hogy iOS vagy droid, használom,és kész
-
Ujfelhasznal
tag
válasz gerenda110 #3366 üzenetére
A tied is 2.1
Kezdem azt hinni, hogy csak én fogtam ki 2.0-ásat
-
Ujfelhasznal
tag
válasz rangersanyi #3409 üzenetére
Én a felső adatot nézem. Ha 500-600, az 2.0, ha 700 fölötti, akkor 2.1
Nekem 2.0 van, de távolról sem lassú, azt a 0.1 másodpercet meg ki bírom várni
-
Ujfelhasznal
tag
válasz gerenda110 #3556 üzenetére
Le kell szedni a képernyő lezárását követő bezárást, meg én a biztonság kedvéért a wifit is ébren tarttatom. Az üzemidő romlik valamelyest, de nem vészes. [alkalmazások]
[wi-fi, mobiladat]
[képernyőidő]
Utóbbihoz megjegyezném, hogy ma nagyon sokat használtam, tud ettől jobbat is, de most szinte egyfolytában ment a Chrome, YouTube, Messenger, Facebook.Valamint bocsi, ha idegesít a linkek megnyitása, de ha valaki mobilnettel tolja, akkor neki hasznos lesz, hogy nem szívja le
-
Ujfelhasznal
tag
Ha a Firmware Finderrel a dual simes frissítést rakom fel akkor ugorhat a garancia?
-
Ujfelhasznal
tag
A Pro-hoz oda lehetne írni azt is, hogy kb. csak Horthy bunkerében nem találna hálózati jelet Habár lehet, hogy ott is
-
Ujfelhasznal
tag
Még egy olyan tippem lenne, hogy a kisegítő lehetőségekben a színkorrekciót megnézni hogy nincs-e bekapcsolva
-
Ujfelhasznal
tag
válasz andriska413 #3803 üzenetére
Nekem pont fordítva van a gondolkodásmódom, így számomra kézenfekvő, hogy bekapcsolom a némítást
-
Ujfelhasznal
tag
Valakinek csinál olyat a kamera, hogy exponálás után kifagy, vagy el sem indul, csak egy fekete képernyő jelenik meg, és csak a telefon újraindítása segít? Már vagy két hete ezzel küszködik, tegnap megvolt a rendszer visszaállítása is, majd biztonsági mentésből mindent visszaraktam. B171-en vagyok.
-
Ujfelhasznal
tag
Írtam pár napja a kamera gondomra(lassan dolgozza fel a képeket, 2-3 kép után egyszerűen kifagy, sokszor nem is tudom jobbra-balra csúsztatni a módokhoz), és eszembe jutott, hogy valószínűleg a Firmware Finderrel letöltött B171 okozza(erre azt írta, hogy nem támogagatott), majd pár nap múlva megérkezett az,, igazi" B171. Csináltam már vagy kétszer is visszaállítást a telefon menüjéből, de nem segít. Szóval, van-e lehetőség egy olyn visszaállításra, amellyel ezt a letöltött hamis ROM-ot is le tudom szedni, és visszaáll a teló az újkori állapotába?
Bocsi, de ehhez síkhülye vagyok, még sosem piszkáltam egyetlen telefon szoftverét sem ennyire.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz HellAbove #4573 üzenetére
Én előbb a szövetes Huawei tokkal használtam 1 hónapig, aztán pedig egy szilikonnal, és nekem a gyakori tisztítások ellenére(napi legalább 1, de inkább 2) is tiszta pötty lett a telefonom teteje. Nekem fekete színben van, a többit lehet nem érinti.
Tehát én kb 2 hónapja tok nélkül használom, azóta nem kopott meg újabb helyeken.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz Caranita #4731 üzenetére
Igen, de van nekem is, mikor meghibban, és kiírja a terminál, hogy ellenőrizze mobil készülékét.
Más: itt senkinek sem volt gond eddig a kamerával? Ma adtam le a debreceni Customerben, kameramodult fognak benne cserélni, mert a monokróm meghalt, csak vibrált a képernyő, a normállal meg néha működött, néha meg lefagyott, és a visszaállítás sem segített.
-
Ujfelhasznal
tag
Valaki használ skineket a P10-en? Mennyivel vékonyabb, mint egy tok? Karcok ellen hogy véd?
Ilyeneket néztem, ha visszajön a szervizből végre, akkor meglepném egy ilyennel
Skin[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Januárban valószínűleg
Egyébként aki folyamatos frissítésekre vágyik, annak ott Pixel vagy iPhone, esetleg az Android One telefonok. Sajnos tudomásul kell venni, hogy az androidos fronton a gyártók nagy része pont tesz rá magasról
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Jó-jó, azért ne feszítsetek meg! Ezek szerint én érthettem valamit félre, pedig meg mernék esküdni, hogy valahonnan rémlik nekem ez a januári frissítés dolog
-
Ujfelhasznal
tag
válasz james007007 #4871 üzenetére
Aki ide feltette az eredményeket, az mind UFS 2.1-est kapott. Kivéve engem, mert nem 2.0
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Ha leadtam egy Customer Service központba, de lassúak, és ezért szeretnék tőle elállni, akkor megtehetem, hogy visszamondom? Szombaton utazunk el, de a szervizes meg hol van, hol nincs, és kellene a telefon.
-
Ujfelhasznal
tag
A debreceni szervízközpont, elvileg már múlthét csütörtökön megérkezett az alkatrész(előtte be sem vettték, mert nem volt készleten), tehát ott helyben meg kellene csinálniuk. Oké, most voltak ünnepek is, de kicsit így is hosszúnak érzem ahhoz képest, hogy eddig mindig maximum 4-5 napot kellett várnom az ilyen ügyekre, mellesleg ők szombaton is nyitva vannak.
-
Ujfelhasznal
tag
válasz HurkaLES #4896 üzenetére
Engedd meg, hogy én is válaszoljak
Szóval nekem az ujjlenyomatolvasón nincsenek karcok, az egész jó bírja. Kijelzőt nem tudom, mindig is fóliázva volt, valamint egy darabig tokban volt tartva. Aztán leszedtem róla, mert a fekete variánst(nálam legalábbis) tiszta pöttyössé tette főleg a felső élén, de vannak a hátlapján és a két oldalsó részén is. Pedig ha naponta legalább egyszer nem szoktam törölgetni a telefont, akkor soha A kameralencsén vannak mikrokarcok, de ezek nem hinném, hogy belerondítanak a fotókba.
Képek tekintetében pedig a Flickr tud nyilatkozni(nem értek a fotózáshoz, csak van mikor elkap a láz, így kezeld a képeimet), igaz, ezek nyáron és ősszel lettek készítve. Szelfiket tekintve nem tudok semmit sem mondani, mert maximum kettőt ha csináltunk elég sok sör után, így nem releváns az eredmény. Meg amúgy is bűnronda pofám van, a telefon nem vállalta
Bocsi, hogy beleszóltam
[ Szerkesztve ]
-
Ujfelhasznal
tag
Köszönöm!
Habár lehet, hogy maradtak benne elrontott képek, mert mindig automatikusan feltöltötte őket, míg eszembe nem jutott, hogy ki is lehetne kapcsolni
-
Ujfelhasznal
tag
Én egy Btech keretes fóliát(fekete) használok a telefonomon, tökéletesen fedi a széleket is, nem levegősödik. A MM-ban találtam.
-
Ujfelhasznal
tag
Nem, mert maximum 2 naponta át van pucolva a telefon tokkal együtt. Igyekszem rá vigyázni, így duplán elkeserítő, hogy ilyen. Ha megjön a szervizből végre(lassan két hete ülnek rajta, pedig elvileg a leadás napján meg is érkezett az alkatrész -de ez már másik történet), akkor csinálok róla egy fotót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest