- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
válasz dredjudge84 #15179 üzenetére
Az jó kérdés. Ezirányú tapasztalatom nincs.
-
xcsabo
senior tag
válasz dredjudge84 #15177 üzenetére
Sajna akkor is csupaszít mindent.
-
xcsabo
senior tag
válasz dredjudge84 #15174 üzenetére
Hisuit-tal nem megy? Igaz csak 1 verziót lehet visszalépni egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Köszi. Én is 35-40re gondoltam.
-
xcsabo
senior tag
Mennyit érhet most ez a teló 2 éves, és új akku van benne. Sima nem Plus, 1 sim. 64 GB. Szép állapot. Dobozzal mindennel. El szeretném adni, de nem tudom mennyit kérhetek érte. Olcsón nem akarom, inkább akkor marad a családban.
-
xcsabo
senior tag
A TMX mennyire rugalmas az akku cserét illetőleg? Vagy csak a körúti huawei ajánlott? Garancián belül persze.
-
xcsabo
senior tag
válasz metalstorm #15051 üzenetére
Akkor nem tudok segíteni sajna.
-
xcsabo
senior tag
válasz metalstorm #15049 üzenetére
Hisuite-tal PC ről elvileg.
-
xcsabo
senior tag
Akkor újabb van fen neked valszeg. De hogy? Nekem simán fel ment régen.
-
xcsabo
senior tag
válasz metalstorm #15045 üzenetére
-
xcsabo
senior tag
válasz metalstorm #15043 üzenetére
Igen sajna.
De apkmirrorról felrakodca huawei camera appot.... jobb lesz valamivel.[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
válasz dredjudge84 #15010 üzenetére
Akksi nem ment tönkre az állás közben?
-
xcsabo
senior tag
Én anno mikor beruhaztam egy nikon d200ra meg új korában és egy jó teleobira meg állványra.... Nos azokkal nem tudtam ilyen holdfotókat lőni. Pedig rá voltam kattanva. Egyéb iránt csillagásznak készültem egyetemre. Onnan a kattantság. Még saját newton reflektort is akartam építeni.
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Azért ez nem rossz.... Tegnap fotóztam kézből p30 pro-val.
link
De még szokni kell a peklapat méretet. -
xcsabo
senior tag
Nos én is váltottam. De csak mert belefutottam egy szűz új p30 proba a 256gb-os 110ért..... Szoknom kell a méretet p10 után. Ha nem tetszik eladm majd max.
-
xcsabo
senior tag
válasz Cecevok #14968 üzenetére
Azért nem teljesen jó a hasonlat. Talán a méret, meg az ár. Amúgy messze van a P vonaltól. Egyébként még ott van a Mi9, Mi9 SE, talán az S20FE.... és a pixel5, de az bitang drága még.
Van egy nagyon jó készülék még, de sajna nem lehet kapni sehol: Meizu 16S pro.... Nem jutott el Európába sajna. -
xcsabo
senior tag
A P30 nem alternatíva senkinek? Igaz üveg szendvics. Bár lehet nem előrelépés. Nekem is szimpi a pixel 4a vagy az 5, de rettentő drágák. És viszolygok a szűz droidtól is. Jó ez az emui. Az asszonynak vettem mi9 se-t amikor még lehetett kapni a T-nél. Jó kis telefon. De a fórumon sokan panaszkodnak rá. Sajna széria hibás és előjöhet a ghost touch illetve veszhet a Google Chrome-mal. Amúgy jó képeket csinál (sajna nincs ois) gyors, nem túl nagy. De törékeny nagyon.
-
xcsabo
senior tag
Ezt a választ kaptam a Google-től:
Thank you for contacting Google Support. This is a follow up email on what we have discussed over chat earlier.
We sincerely appreciate all our time and efforts in contacting us in reference to a contact less payments. I know how it could be for you. Regret for the inconvenience though it's never an intended act from Google.
I understand that you're unable to use the contact less payments. We apologize for any inconvenience caused. With the information you have provided, we have looked into your account details and brought this issue straight forward to the expert team.
I would like to let you know that , as per my records the recent transaction that you have made was successfully paid on 2020-11-27 10:33:47 for "Burger King" merchant.
I would request you to kindly let me know if you're still any difficulties. We appreciate your kind understanding & support in this regard. Your convenience, security and utmost satisfaction is what we always strive for!
Again, we apologize for any inconvenience caused. Appreciate your time and understanding during this process. If you need my assistance on anything else, do let me know. I'm only an email away! -
xcsabo
senior tag
Tegnap este felettem a legujabb gpay appot apkmirrorról. Eddig nem szedte le.
Kopp kopp kopp.[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Egy valami eszembe jutott. Hátha azért szedi le mert nem biztonságos. Ugyanis semmi jelszót nem kér az app. Szóval most rakuldtem egy applockot. Hátha így nem szedi le.
-
xcsabo
senior tag
válasz <Adamsky> #14800 üzenetére
Hát az biztos hogy amikor frissítettem a 9esre akkor eltűnt a natív gpay a telóról. Aztán jött az apkmirror lehetőség. Volt egy idő mikor eltünedezett mint most. Aztán ez megjavilt. Talán a 9.1gyel. Már nem is emlékszem. Gpay + curve kombó van nekem. Angol bines. Ezért ment vele már régóta a gpay. De lehet rosszul emlékszem és a 8ason nem nfc-ztem csak neten használtam a Gpay-t. Úgy rohan az idő.
-
xcsabo
senior tag
válasz <Adamsky> #14782 üzenetére
Lehet itt is hátha mások is érintettek. Nem lehet köze a huawei vs Google csatának ehhez? Lehet nem is a Google szedi le hanem a huawei vagy a virusolo. Mindenesetre tegnap nem ment app nélkül. Kb. Fél éve volt már egy ilyen időszak. Akkor elmúlt. Most megint. Nem tudom mi lehet az oka. Cseteltem a Google-lel. Majd kiderul mi boffentenek rá.
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Folyton eltunik a gpay app a telefonról. Ti használjátok nfc fizetésre?
-
xcsabo
senior tag
Nekem is gyorsabban merül pár napja. Lehet a HMS core frissítés az oka?
-
xcsabo
senior tag
Kipróbáltam most. App nélkül nem megy. Ott van a fiókszolgáltatások közt a gpay meg benne a curve is. De nem megy az Nfc-s fizetés. Appot felraktam azonnal működik.
[ Szerkesztve ]
-
xcsabo
senior tag
Fent van a telón a gpay. Fizetek fizetek..... Fizetnék.... Nézem mi van. Hát eltűnt az app. Valaki hasonlót?
-
xcsabo
senior tag
Nem tudjátok van már működő gcam a telóra? Ami tudja portrét meg az éjszakai módot.
-
xcsabo
senior tag
Szerintetek van esély a dupla koppos felebresztes elocsalogatasara root nélkül?
-
xcsabo
senior tag
Na megjott a frissítés. Főleg akku kimeles miatt.
-
xcsabo
senior tag
Igen ezt észre vettem.... A telenyomorosok kapnak meg minden frissítést először. Én trés vagyok.... Bár van egy pannonos kártyám.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Lézervágás, gravírozás
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest