- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeritus
tag
Nincs miért, annál is kevésbé, mert az info nem volt fals. Sajnos jogosultak számára sem elérhetők a Szervíz Napok, főleg az utazási távolság/költség, illetve a szűk időintervallum miatt. Az én telefonom franciaországi garanciás, a márkaszervíz fizetősen sem akarta vállalni az akkucserét, míg a Vevőszolgálat rájuk nem szólt. Addigra viszont megoldottam magam..
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
emeritus
tag
A Huawei Szervíz Napok kedvezményei csak hivatalos viszonteladótól származó termékekre érvényesek, webshopos, vagy külföldön vásárolt készülékekre nem: ez az oka annak, hogy itt alternatív lehetőségeket is tárgyalunk. A Huawei, mint világcég még adós a világgaranciával.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
-
xcsabo
senior tag
Igen, nem ezért kérdeztem - én is hasonlóan teszem. Azt hittem be tudsz vele lépni a helyi hálózatba és látod a megosztott dolgokat. Nekem ez sosem jött össze. Valahogy a jogokat nem sikerült úgy beállítani, hogy akármilyen megosztott mappába be tudjak lépni a telefonnal.
-
veterán
-
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
"Szimplán Diskinfo az app neve ... " - köszi!
"A napon még mindig sötétedik a kijelző ... " - szerintem már nem (remélem erre a többiek is ráerősítenek majd ). Ez is - mint sok minden más - szép csöndben lett javítva (hogy mikor, melyik frissítésben, azt a jó ég tudja...)
"... vagy Pieban már javították?" - az előbbiekből kiindulva én azt remélem, hogy nem rontották el újra. De majd - reméljük - jön a jó idő, és hamarosan kiderül.
-
RoSSo3
senior tag
Érdekes, eltelt 15 perc, most meg 100%-ot ír. A töltő csatlakozó elvileg rendesen bent van, megmozgattam, nem szakadt meg/csatlakozott újra.
Most tesztelni fogom, hogy milyen hamar merül. Aztán ha stimmel, akkor felteszem újra a játékot - akkor talán kiderül, hogy az meríti-e a háttérben (bár kézi beállításra tettem, hogy ne futhasson a háttérben).
Furcsa!
-
PACSA75
őstag
Bosszantó lehet, és ez nem is normális, viszont mivel nálam ez nincs jelen, nem tudom a megoldást és persze ez is érdekes hogy nem mindenkinél jelentkezik ugyanaz a hiba (ezért is gondoltam, hogy talán beállításból megoldható). De ha jól látom egyelőre csak én írtam hogy nálam ez nincs így, ha másnál sincs jelen ez a hiba (vagy beállítás), léci jelezze.
-
Gyulu25
tag
Én is hívtam pont most a Huawei-t, jeleztem, hogy így kb. használhatatlan a telefon, mert napfényben semmit nem látok..
Nekem is factory resetet mondott és biztonsági mentést, de azt nem, hogy roolback-eljem vissza Nougat-ra (pedig ezt tenném legszívesebben).
Szóval FR után HiSuite-ban engedi már a 7.0-ra való visszaállást? Mert nekem így nem engedte, hogy a telekomos update is fent van (de akkor a FR törli azt, ha jól értelmezem és utána mehet a visszaállítás)
Köszi -
<Adamsky>
nagyúr
Én ezt nem értem:
" ... csináltam egy factory resetet, nem tettem fel a Telekomos 200 megás frissítést ... "
Ha, egy frissítés egyszer már fenn van, akkor azt a "factory reset" - itt kicsit félrevezető az elnevezés - nem fogja törölni."... 9 percet volt a napon, jól felmelegedett, szinte égetett a ház, de a fényerő nem csökkent. Tehát 1000%, hogy Oreo bug ... "
No, akkor, ha nem nagy kérés, ezt jelezd légy szíves - ha lehet írásban - a Huawei-nek. Mármint, hogy nem csupán gyanakszol az Oreo-ra, hanem most már biztos, hogy ez okozza a gondot. -
wdx
őstag
Én mondtam, hogy pöpec kis készülék, csak most beszívattak kissé a frissítéssel nekünk. Na nem mintha én emiatt rögtön kidobnám a kukába, végig megbízható társ volt, most meg jobban óvom a naptól, amíg ki nem javítják, vagy amíg ilyen meleg van. Ettől még én még mindig szeretem.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Zoz
őstag
Lehet, hogy egyáltalán nincs köze a dologhoz, de hátha...
A VoLTE (Telekomos nevén 4G Hang) be lett-e kapcsolva az előfizetésedhez? Ha még nem akkor az ügyfélszolgálaton kell kérni, és aztán persze engedélyezni a készüléken (és utána egy újraindítás).
Pár hónapja volt itt többeknek különféle 4G gondja, és ez megoldotta.Nekem több mint féléves tapasztalatom azt, hogy atomstabil a 4G, nagyon le kell menni a térképről ahhoz, hogy visszább váltson. Én már októberben rögtön a vásárlás után bekapcsoltattam a VoLTE-t.
-
<Adamsky>
nagyúr
Most értem vissza egy kellemes kis sétából
Tapasztalatok a következők: mikor kiléptem az utcára elkezdtem videózni (FHD, 60fps). Kinn tűz a nap, de volt egy kis kellemes szellő. Nem sokkal a felvétel elkezdése után lementem egy aluljáróba. A telefon levette a kijelző megvilágítását, de miután a túloldalt kijöttem, nem emelte vissza.Na, mondom ...
Kamera app-ból kiléptem, és ha nem is pikk-pakk, de kb. 3 sec alatt magára talált. Indítottam egy újabb videót. 5 perc (addig végig napon, minden gond nélkül) elteltével az utam egy árnyékos részen vezetett át. Fényerő le, és nem is jött vissza.
A végén megnéztem az akksi hőmérsékletét (Elixir2) és 43 fok volt (szvsz. nem vészes). Szerintem szoftver bug lesz, amit valahogy jó lenne jelezni a Huawei-nek. Tapasztalatom szerint tehát nagy külső fény + meleg + fényváltozás = aut. fényerő megbolondulás. Lehet meg kéne próbálni kikapcsolt aut. fényerővel. Na, majd legközelebb.ui. az aut. fényerővel egyébként se OK valami, mert érzésre az autóban is túl gyakran, és túl sokat állítgat (legalábbis az előző telefonomhoz képest)
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Lehet hogy nálad homokszem került a gépezetbe. Nem kéne eldobálja a 4G-t, ha az fullon van. SIM kártyád nem sérült? Ha van benne SD kártya, esetleg próbáld meg anélkül is... Ilyeneket érintkezési problémáknál és reset nélküli android frissítés után csinál egy készülék. Vagy hibás, sérült, koszos, zsíros, régi SIM esetleg SD kártya. Valamint ha a belső GSM antennája kontakthibás.
-
drill***
csendes tag
A helyedben én rákerdeznék a Telekomnál (vagy Fogy.védelem), h a 14 napos elállás milyen feltételeknél jogos? Pár éve nekem is volt egy (netes) vásárlástól való elállásom és akkor csak olyan terméknél lehetett az elállási jogot gyakorolni, amit nem lett használatba véve. (Így tájékoztattak.)
-
<Adamsky>
nagyúr
Hál' Istennek nincs nagy pörgés, úgyhogy szerintem fogom tudni tesztelni 3-ig
Egyébként nálam sem fenékig tejföl az első pár nap ... egyik szemem sír, másik nevet.
Viszont eléggé körbejártam ahhoz a témát, hogy tudjam - számomra - perpillanat nincs jobb telefon. Nekem, ha jól számolok, ma jár le a 14 nap, de úgy döntöttem, marad (pedig sokáig nagyon nem volt egyértelmű...)Más: DND (Do Not Disturb): srácok, tényleg nem lehet a DND-t úgy beállítani, hogy a beállított ébresztő deaktiválja azt? Pl.: DND beállítva reggel 9-ig, de 7-kor szól a "vekker". No, ekkor szerintem az lenne a normális, ha az ébresztő kinyomásával a DND kikapcsolna (hiába nincs még 9). Na, itt - nekem, Oreo alatt - nem így működik.
-
<Adamsky>
nagyúr
OK. Akkor, ha két percet bohóckodok a kamerával, lövök pár képet, az elég kéne, hogy legyen?
"Szerk: Ma indult el a Galaxy S7 Oreo frissítés. Egyből tiltottam is le ... " - ennyire ne légy paranoiás.
Do Not Disturb: ez 99%, hogy nem telefon probléma, ill. se sem lövöm, hogy szerintem mi a rossz, csak annyit kérdezek, hogy szerintetek mi kellene akkor történjen akkor, ha:
A DND be van állítva 22:00 - 8:30 -ig, és interrupt-nak engedélyezve van az ébresztés? -
<Adamsky>
nagyúr
Hmm... hát akkor ez vagy nem csinál semmit, vagy nincs hatással az "elsötétedésre". Azért azt majd írd meg kérlek, hogy a szervizbe mit mondtak erre a hibára. Jó lenne valami hivatalos állásfoglalás.
Nálam - az ablakon kihajolva (Gödöllőn) - most ez látszik.
... mondjuk a Beidou-t hol látta, hol nem (értsd: ugrált) de a többi "stabil" volt.Nincs vm. BT-s hangszóród, fülhallgatód, amivel meg tudnád nézni azt, amit a 8050-ben írtam?
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésedet a készülék, kicsit lehet, hogy elkéstél a vétellel, és a frissítés hibája miatt, illetve a kívánt alkalmazás mellett nem nyerte el a tetszésedet. Remélem, megtalálod igazi zseb-társad!
Mondjuk nálam, itt a minden mögött, viharban ablakon kihajolva 4-6 méter hibát mutat...[ Szerkesztve ]
-
drill***
csendes tag
Az 5 perces várakozás alatt viszont tudsz rajta zenét hallgatni.
...hát jelenlegi állás szerint ha ez a probléma más típusokat is érint (beleértve az új csúcs modellt is), akkor ki fog ezután Huawei telefont venni? Lehet nem a kameraszámot kellene tovább növelni, hanem a minden napos használatot nem nehezíteni. Árban is egyre kedvezőtlenebb...
-
Harcsai
senior tag
Én jelenleg nem hivatalos 365ön vagyok. És bár lusta voltam tesztelni, de nem tapasztaltam semmilyen hibát a normál használat közben.
Sok telefon. Wifi, data, gps...
Nincs se face se messenger, csak viber és sms.[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
drill***
csendes tag
Ja, 2 esélyes a dolog, de azért én is bízom abban, amit glehel ír a 7945-ben.
A haverod akkor tudja korrigálni ezt a fényerő problémát, de nálunk ugye az a legnagyobb baj, h nem tartja meg a manuális beállítást. Nekem is az első dolgom volt, h kivettem az auto-t meg az akkukimelést, mert nem tudtam, h miért borul sötétségbe a kijelző. De hiába, nagyon makacs...Dorian még Nougaton van, -én úgy tudom.
...és igen, akkor valószínű, h az amoled kijelző miatt a P20-as széria is tartja a manuális beallítást és/vagy nem is produkálja a jelenséget.
[ Szerkesztve ]
-
dreta
tag
Igen, Oreon. B180-nal vettem ki a dobozból, utána 185, majd azonnal Oreo 360 lett telepítve. Szintén bánom, hogy azonnal (meggondolatlanul?) frissítettem. De mentőövként még ott van a nougatra való visszatérés lehetősége, bár akkor meg búcsút inthetek a biztonsági frissítéseknek.
És az vajon mitől függ, hogy a HiSuite valakinek felajánlja a nougatra való visszatérés lehetőségét, valakinek meg nem? -
drill***
csendes tag
Igen, pont szerettem volna azt is kérdezni, h oreoval vetted-e a telót? Én is ugyanígy érzek! Volt egy nagyon fasza telefon (nekem 185 full volt oreo előtt) és átkozom a pillanatot, mikor rányomtam a frissítésre. Pedig rengeteget olvastam utána, de mindenhol kb., mint Jézus mennybemeneteléről, úgy írtak. Még vártam is, hogy jelezzen a teló, h itt az oreo. Ezen a fényerő levételen túl egyébként csak egy problémát tapasztaltam, erről irtam is itt korábban. Márc. 14-én frissitettem és azóta minden nap kapok adatforgalmat kikapcsolt mobilnettel. A tárcsázó viszi, ha bemegyek a részletezésbe. Az egészben pedig még érdekesebb az, hogy kijelzi, hogy xy Mb fogyott, amikor belépek a mobiladatba ott is jelzi, a keretemből vonja folyamatosan (dominós vagyok), de tévesen mutatja, mert nem hiányzik még belőle semmi. Szóval ez a zárképernyő adatforgalom inkább csak valami hibás visszajelzés, épp ki is lehet kapcsolni az emlékeztetőt. Viszont ez a fényerő visszavétel már komolyabb.
Na igen, visszalépéssel (ha egyáltalán lehetne) tényleg ugranak a biztonsági frissítések is. Viszont tavaly nyáron, míg nem volt oreo nem volt ez a probléma (végigolvastam a topikot), tehát tényleg 100%, h a frissítés hozta. Én azért nem tartom mégse valószínűnek az összeesküvés elméletet. Ki tudja, lehet, h a P20-as széria is produkálja u.ezt. Persze abban az esetben, ha csak el van baltázva ez a dolog és nem direkt volt.
Teljesen egyetértek Veled, így a telefon használata nyáron elég bosszantó lesz. -
hatD
tag
Az Oreora való frissítés értesítést én is megkaptam, a bizonytalanságok miatt még várakozom.
B185 ön vagyok, semmilyen utóbb felmerült problémával nem találkoztam, sokat fotózok kihasználva az érdekes képességeit, navigálás (szülinapi app) semmilyen "fecsegőt" nem használok, igy mondhatom nincs melegedés, a fényerő néha nem jó automatikusan, de mindíg baállítható és tartja is a beállítást. -
pcnet
addikt
Beszéltem az ügyfélszolgálatokkal.
Telekomnál azt mondták, saját költségemen kell visszaküldenem az online shop címére, vagy személyesen is átadhatom T ponton. T pont, hozzám legközelebb 65 km-re van. Inkább személyesen adnám le.
Huawei ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy tudnak róla, hogy már tettem bejelentést, a technikus kolléga hétvégén nem dolgozik, így legkorábban szerdán fognak hívni. Úgy tudják, hogy van lehetőség a downgradere, de nem szeretnének félre tájékoztatni, így mindenképp várjam meg a technikusuk hívását.
Nem tudom mit csináljak. Aki még Nougaton van, írna, hogy neki tuti nincs ez a fényerő csökkentés? Downgraderől azért félek, mert elesek minden biztonsági frissítéstől és ha esetleg valami "mókolt" Nougatot kapok, amibe szintén bele csempészték a fényerő csökkentést, akkor még a 14 nap elállásból is kifutok. Nincs kedvem 2 évig fizetni a részletet egy olyan telefonra amit nem is tudok használni. Átkozom a pillanatot mikor rányomtam a frissítés gombra. Pont ezért nem várom S7-re sem az Oreot. Stabil, gyors Nougattal, azzal is tökéletes, nem akarok bugokat, korlátozásokat a jól működő telefonomra.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
wdx
őstag
Beindítottam a waze-t navigálásra, ami köztudottan zabálja az erőforrást. Feltekertem maxra a fényerőt, 2 percig hajszáritóval max hőfokon megpirítottam mindkét oldalát annyira, hogy alig bírjam megfogni. Igaz, csak 2 percig nyomtam, de semmi. Még próbálkozom.
Na most rátoltam még szilikontok nélkül is, tűzforró lett, de nem vette le a fényerőt, úgyhogy irány a b365![ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Sajnos, a hisuite nekem alkalmatlan a Nougat-ra való visszaállításra. Úgyhogy ez bukta. Meg az is, hogy ma kipróbáljam a navigálás közbeni fényerő csökkentést, mert épp felhős idő lett itt, és lehűlt a levegő, de azért nem adom fel!
Van fűtés a kocsiban
Mondjuk emiatt én nem állnék el a vásárlástól, mert javítani fogják, ha még nem tették meg a b365-nél.[ Szerkesztve ]
-
dreta
tag
A telefont kábellel gépre dugva a HiSuite a rendszerfrissítés menüpontban, miután új verziót keres és nem talál, nekem felajánlja, hogy B185-re visszaállíthatom. Próbáltad már?
A 14 napos elállás az átvétel utáni nappal kezdődik! Amúgy meg miért lenne fizetős, amit kérsz a szerviztől? Mondod, hogy nougaton nem csinálta azt, amit most oreon igen és te szeretnél egy megfelelően működő készüléket. -
wdx
őstag
Nougat alatt nem volt melegedés, és fényerőcsökkenés. FF-el is vissza lehet állítani, de azzal nagyon körülményes és veszélyes! Inkább akkor szerviz tegye vissza!
Ma kipróbálom, hogy mit produkál navigálás közben a műszerfalon b365-el. Ha oké, akkor csak frissíteni kell, az meg gyerekjáték.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Má=már. Nem tudtam má' szerkeszteni. Persze úgy értem, hogy vissza menni Nougatra, hogy a garancia is megmaradjon. Állt már el valaki Telekomnál online vásárlástól? Hova kell visszavinni/küldeni a telefont? Ha otthoni előfizetéshez vettem, vajon akkor is él az előfizu hosszabbítás ha elálltam a vásárlástól? Nem kell indokolnom elvileg, hogy miért álltam el? Kicsit vicces lenne azzal az indokkal, hogy "mert nem fut rajt egy játék".
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
wdx
őstag
Azért én szívemre teszem a kezem... Az, hogy egy pokemon go szerű játék, ami egy ilyen komoly vason van futtatva (fényképezője azért tudja enni a naftát, ráadásul közben folyamatosan lokalizál, ami szintén dolgoztatja), elhiszem, hogy nem erre tervezték, mikor 2 kamera folyamatosan figyel... Tehát ilyen dolog miatt, hogy kb egy vágódeszkára van használva... Hm... Hogy fogalmazzak... Nem vennék egy ilyen készüléket. Porschéval nem mennék bevásárolni a városban. Lambóval se, stb. Erre vennék egy 5-10 ezer forintos samsungot, ott nem melegedne, mert nincs mi melegedjen. Minél drágább telefont veszel egy ilyen miatt, annál rosszabb lesz a helyzet... Főleg, ha nem optimalizálják az alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
Ezek szerint neked már oreo van fent. Mindegy is... Oreo óta melegszik jobban, és azóta veszi le nekem a fényerőt, de aztán igyekszem keveset a napon hagyni, illetve ami nem kell, az ne fusson semmikor, csak ha én elindítom. Így aztán minden oké. Próbáld ki a google térképpel, hogy kikapcsolt képernyőnél navigál-e. Nekem véletlenül úgy maradt tegnap, mikor kiszálltam, meg vissza, és karattyolt útközben, amíg ki nem nyomtam. Ugyanez a waze is. Igo is. Szóval nem a készülék hibája, szerintem. A 4G dolog: észrevettem, hogy néha eldobja, főleg ahol dolgozom, bár ott, megjegyzem eddig még egy telefonnal se tudtam netezni, még 3G-vel se. Ennél meg általában megy a 4G 3 csík... Ritkán vált vissza, és működik. Gondolkodom még, de van egy sanda gyanúm, hogy maga az alkalmazás (ingress) nincs még optimalizálva rendesen. Túlpörgeti a procit, és kikapcsolt kijelzőnél nem akar működni. Esetleg nézz bele az alkalmazás beállításaiba.
-
wdx
őstag
Állítsd be a rendszert, mert így olyan, mint ha egy 146 centis ember után beülnél 195-ös magasságoddal a vezető ülésre, és nekiállnál vezetni, nyakadban a lábaddal. Érdemes időt szánni rá, hogy kikapcsolt kijelzőnél mi működjön, mi nem, mindig csak 4G legyen, vagy váltson, stb-stb. Rettentően sok opció van a készülékben, simán el lehet veszni benne. Beállítás nélkül meg csak egy iphone kb.
-
donjohnson
addikt
tedd védetté ingress-t, hogy ne zárja (vagyis fagyassza) be az alkalmazást alvő képernyőnél és akkor a gps pozíciót is frissíti a háttérben. most hirtelen nem találom hol kell, de valahol az alkalmazások között van ilyen beállítás.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Uyuarasy
tag
Hello,
- Galileot nem tudom, irodaban most csak GPS-t es GLONASS-t lattam, de par masodperc alatt talal 5-6 muholdat,
- ilyen ujjlenyomat olvasos hibam nekem sohasem volt, neha ha ugy fogom meg a telefont, akkor a tenyerbarazdakat erzekeli, de ez normalis,
- alapbol visszavesz a teljesitmenybol sajnos 1-2 perc utan, ha melegszik a telefon, mostanaban PUBG Mobile-al jatszom kozepes beallitasokon, nem latok kulonbseget ha 85 vagy 15%-on van az akkumulator,
- a fenyerobeallites nalam eleg esetleges, automatan van, de neha lassan alkalmazkodik, ezert pl. este vagy jateknal kezzel beallitom majd ha vegeztem vissza autora,
- kijelzo villanasom sem volt meg (mar Oreo van fent nekem is),
- hivasok minosege meg nekem kivalo, nem tudom hogy a VoLTE miatt vagy miert, sosem volt rosszIngress korabban ment, az remlik, hogy kicsit melegebb volt a telefon, mint szokott, a fenyereje nem tuzo napon elfogadhato volt.
Szinten Telekom, egy SIM-es fuggetlen P10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Külpolitika
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen egeret válasszak?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest