- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peathee
senior tag
Én szűk két év után váltottam P30-ra. Sokat olvastam a fórumot, keveset írtam. De köszi az ötleteket segítséget.
A P10-est eladom.
Most épp a Phone clonnal küzdök, az istennek se akarják megismerni egymást... -
Peathee
senior tag
Ma próbálgatni szerettem volna Az Android Auto-t egy 2018-as Ford Fiestában. usb-n rádugtam ki is írta az autó (Sync3 rendszer) hogy csatlakozik, és a telefon is kiírta, hogy aktív az Adroid auto kapcsolat.
Mégsem ment a kihangosítás sem, és egy app sem jelent meg a kijelzőn...Most a kocsi szoftvere nem elég friss, vagy nem is lehet még nálunk ezt használni?
Van akinél működik?Köszönöm.
-
Peathee
senior tag
Nálam kezd megszűnni ez a hívás elején lévő hanghiba. Ma egyszer sem fordult már elő...
Remélem így is marad kopp-kopp.. -
Peathee
senior tag
Nálam mostanában van egy olyan hiba, hogy a telefonhívások elején csak zajt hallok és nem a hívott felet. olyan mintha a régi fax modemek hangja lenne eltorzítva.
Akit hívok az nem hallja, sőt beszél hozzám folyamatosan mert nála minden ok.
Ez mi lehet? Volte megbolondult? hol kapcsoljam ki/be azt?Köszi!
-
Peathee
senior tag
válasz sityupityu #12994 üzenetére
Szerintem is kb ugyan annyi az üzemidő Pite alatt is.
-
Peathee
senior tag
Megcsináltama frissítést a 9-es verzióra.
Mivel fehér lett a fentről lehúzható értesítési sáv/ meg funkciók panel keresnem kell egy normális sötét témát.
Tud valaki egy jót? nem baj ha fizetős. Csak ne legyen túl giccses, hanem szinte alap gyári Pie9-nek nézzen ki.Köszi szépen.
-
Peathee
senior tag
válasz hobbitka_ #12868 üzenetére
Ha türelmesebb vagy, akkor inkább ebay-ről rendeld meg tized áron...
Ez ennyiért rablás. -
Peathee
senior tag
Én bevallom őszintén, hogy a P10-esem okosabb volt nálam pénteken. Ugyanis eddig én nem tudtam, hogy lehet neki diktálni és teljesen jól megérti és beírja emailnek, Messengerbe, akárhová...
-
Peathee
senior tag
Lehet én vagyok a béna, de hogy kell azt bekapcsolni/beállítani, hogy ha világos háttérképet állítok be a zárolt képernyőre akkor fekete betűs legyen az óra, meg a dárum?
-
Peathee
senior tag
válasz sityupityu #12197 üzenetére
Ez öntapadós, ragasztani kell. Méretre és formára vágva kapod, neked stabil kézzel fel kell ragasztanod.
Én a Westendben az egyik mobilos pultnál is láttam már a metro kijárat felőli oldalon. -
Peathee
senior tag
válasz sityupityu #12194 üzenetére
akkor miért nem a fóliát veszel rá? az pont megfelel az igényeidnek.
[link] -
Peathee
senior tag
válasz Remekelek28 #11579 üzenetére
Nincs hívás rögzítő alapból. Tölts le egyet Play store-ból. Pl ACR Pro.
-
Peathee
senior tag
A tok kérdéshez annyit tennék még hozzá, hogy én 2-3 évre szántam ezt a telefont, nem sürgős a csere. Van is hozzá vagy 5 féle tokom, illetve Üveg van ráragasztva már a gyári fólia helyett.
De akármennyire is óvatos vagyok már van rajta karcolás, esett is ki a kezemből egyszer... -
Peathee
senior tag
válasz <Adamsky> #11092 üzenetére
Az akkumulátoros hátlap felszerelés nagyon egyszerű, először beleteszed a keretbe a telefont, aztán egy hosszú sínen rácsúsztatod azzal együtt a külső akksira felülről lefelé.
Az is árnyékol picit, de nem ennyire, a GPS jel stabilabb volt amikor használtam. Bár nem ugyanott néztem, ugyanis utoljára azt a Balaton mellett használtam, Csopak-Alsóörsi részen.
Viszont, Komáromban azzal a hátlappal, volt több hely is ahol nem volt meg a 4G (hátlap nélkül persze igen)Beszéd kimaradt, nem telefonáltam még vele úgy, hogy rajta volt a külső akksis hátlap. -
Peathee
senior tag
Sziasztok,
Ismét egy rövid beszámolót írnék az akkumulátoros hátlap után.
Most a LuphieCase márkából vettem két különbözőt is. Ezek úgynevezett Metal Bumperek, nincs hátlapjuk, csak a telefont ölelik körbe oldalt. Minimálisan eltartva a telefont ha sík felületre teszed le. Nekem van üvegfólia a kijelzőn, annál egy hajszállal magasabb a pereme ennek.
A képen szereplőn kívül vettem egy erősebben domborítottat is.
Mindkettő két darabból áll, és össze kell csavarozi őket. A kidolgozás minősége 10/8-as, szinte tökéletes. Picit élesebbek az élek mint kellene, illetve a hangerő gombok minimálisan lötyögnek a helyükön. A Power gomb érdekes módon meg nem.Nekem tetszik a hideg alumínium tapintásra, és így megmarad a telefon vékonysága is. Az biztos, hogy az egyenes oldalú az könnyen kicsúszhat a kezünkből, de amelyiknél van egy domborítás az alsó és a felső harmadnál, azt kifejezeten stabilan lehet tartani egy kézzel is.
Többen kérdezték, az elmúlt két hétben, hogy "Új telefonod van?, Ez milyen telefon? Amiatt, hogy teljesen gyárinak tűnik, és a telefon részének ez a keret, nem utólagosnak. (persze ha megfordítom akkor gyanút fognak, mert a telefon kék és én a szürke keretet vettem).A hátránya sajnos ennek is, hogy leárnyékolja az antennákat. A GPS jel Pesten 5-ször elment az M3-as és a Petőfi híd közti szakaszon. A gyengébb részeken pedig a 4G hálózat sincs meg...
-
Peathee
senior tag
Sziasztok,
Tudom h béna vagyok de nem találok egy beállítást. Még régen írtam szöveget a zárolt képernyőre. Most meg akartam változtatni, de sehol nem találom az opciók között. 🙂 Mi a neve annak a szövegnek az opciók között?
Köszi -
Peathee
senior tag
Most cseréltem le kb 8 hónap után a gyárilag felragasztott kijelzővédőfóliát. Elslőre ami meglepett, hogy nagyon ragad, alig tudtam megkezdeni a sarkát. (a hangszóró kivágásnál feslett fel ezért lett kuka)
De a második meglepetés akkor ért amikor a második fóliát is leszedtem róla ugyan olyan erővel.
DualSimes telefonra Dual fólia jár? -
Peathee
senior tag
-
Peathee
senior tag
Sziasztok,
három heti használat után gondoltam megosztom veletek a véleményemet erről az akkumulátoros hátlapról.
a 6000mAh kb igaz is lehet. kb 2-3szor tudja fullra tölteni a telefont 20-30% környékéről.
Nekem a design tetszik, a keret tényleg fémből van, homokszórt festetlen alumínium ha jól sejtem. A telefon súlyát és vastagságét jelentősen megnöveli, ingzsebben nem lehet hordani. Farmer nadrágzseb a minimum!De hozzá lehet szokni, pár nap után az a furcsa, hogy a többi telefon miért vékony.
Nekem bevált, bringázáskor, és túrázáskor fogom használni. Így legalább nem törik bele az USB csatlakozó mintha PowerBank-be lenne dugva. -
Peathee
senior tag
Sziasztok,
használ valaki akkumulátorral egybeépített tokot esetleg? Én mostanában gondolkodom rajta, mert sokat vagyok konnektortól távol.
Mondjuk ezen. Vagy ez mert állítólag fém körben a kerete[ Szerkesztve ]
-
Peathee
senior tag
Nekem nem jelzett még ma a telefon, de rámentem a "legfrissebb csomag letöltése" pontra és ott már kidobta a VTR-L29 8.0.0.369(C432) Arcfelismerős frissítést.
Most telepíti, majd pár nap múlva írok tapasztalatokat is.
Edigitalos független DS kék készülékem van. -
Peathee
senior tag
válasz bferenc #7389 üzenetére
A Viber nekem is vacakolt Oreo-n pár hétig. De egyik frissítés óta most jó megint.
Én nem csináltam OREO telepítés után FR-t, két probléma volt, az egyik a Viber a másik a Twitter.
A Twitter még most sem jelenít meg semmilyen értesítést pedig be van kapcsolva.
De ezzel együtt tudok élni, ha a következő frissítés sem oldja meg akkor talán újra telepítem. -
Peathee
senior tag
Ismer (használ) valaki olyan ikon készletet ami monokróm? Vagy lehet kék is, csak az a lényeg, hogy egyszínű legyen minimalista design-al. Tippeket elfogadok!
Unom ezt a gyári sokszínű bazári kinézetet...Köszönöm.
-
Peathee
senior tag
válasz james007007 #5738 üzenetére
Az inkább az ország váltásnak volt szerintem köszönhető. Az enyémben volt már Telekomos és Telenoros kártya is, sőt még SIM nélkül is rákerestem a frissítésre, nem talál semmit.
-
Peathee
senior tag
válasz Hubapipi #5593 üzenetére
Nincs pánik, eMMC-set csak a legelején gyártottak. Amit most veszel az UFS lesz. abból meg mindegy melyiket dobja a gép, mert valós felhasználásnál nem fogod észrevenni a különbséget.
Nekem UFS 2.0-s van 500Mbyte/sec körüli tempóval ha jól emlékszsem. De maga a készülék köröket ver így is sebességben a másik telómra ami egy i6-os.
-
Peathee
senior tag
A Zedge progit használja valaki esetleg? Háttérképeket szeretnék letölteni belőle. De az a bajom, hogy hiába választom ki teljes méretűre a görgethető opciót, nem úgy menti le a képet. Ha meg egyből a "SET as wallpaperre megyek akkor sem lesz görgethető képem...
Mi a megoldás? Sz*r ez a program?
Köszi.
-
Peathee
senior tag
Találtam egy megbízhatónak tűnő hírt amiben a Huawei igazgató posztját idézik az e-MMC témával és ami engem jobban érdekel az Oleofób réteg témában.
Itt azt írják, hogy csak az első pár sorozat volt ilyen, azóta megoldották a gyrátási problémát és minden P10-esen rajta van ez a réteg.Én le is szedem a fóliát este.
-
Peathee
senior tag
válasz NandorHUN #4917 üzenetére
Igen, az amit az Edigital árul narancssárga dobozos "üvegfólia" is 1-1,5 mm-t még a kijelzőből sem takar. (Akinek kell 1000-esért viheti fel sem ragasztottam)
Utána vettem a Conrad-nál MLINE márkájút ami már követi a kijelző ívét. Cserében nem a teljes felületén ragasztós, hanem csak ott ahol még sík az üveg. -
Peathee
senior tag
válasz dualcore #4899 üzenetére
Én vettem már egyet. Sajnos nem vagyok vele megelégedve. A fedlap eléggé mozgékony a kijelző felett. A "zsanér rész" nagyon gyenge ebből a szempontból. (Most nem tudom miért 30 $ van kiírva én 19-ért vettem) Gondoltam ezután a gyári változatot rendelem, annak amúgy is tetszik a szövet borítása.
A tiéd mennyire marad a helyén? Mondjuk attól, hogy felemeled a telefont pl az asztalról, akkor elmozdul a fedlap?
Több bőr flip tokban is van mágnes ami csukva tartja, ebben van? -
Peathee
senior tag
válasz Ujfelhasznal #4823 üzenetére
Én nekem volt már ilyen telefon a kezemben (igaz az iPhone volt, de ez mindegy).
Sokkal vékonyabb mint egy tok, mivel ez csak egy matrica. Azok között viszont vastagabb, a napi használati karcokat jól megfogja. de persze ha pengével karcolgatod akkor azt nem véd ki. -
Peathee
senior tag
válasz Vadmeggy #4494 üzenetére
Én már régóta csak független telefonokat veszek. A P10ből dualt vettem. Szerintem erre is lesz Oreo.
Más téma:
Vettem két kijelzővédő üveget is.
Az Extrém Digital által árult az egyértelműen a nem ajánlott kategória. Keskenyebb mint a telefon kijelzője. Mindkét oldalt kilátszik pár oszlopnyi pixel.
A másik a Conrad-ból van MLine márkájú 3d hajlított szélekkel. ez már sokkal jobban takar, viszont a hajlított rész látványosan elüt az egyenestől. Olyan mintha kerete lenne az üvegnek. Majd ha feltettem csinálok róla képet is.
Meg lehet szokni, akár ezt még ajánlom is. -
Peathee
senior tag
Sziasztok,
mától én is P10 tulajdonos lettem (konkrétan egy kék példányé ) WindowsPhone-ról jövök egy 4,5 éves Lumia 925-öst vált ez telefon. Sajnos a SIM kártyát elfelejtettem időben kicseréltetni ezért azt majd holnap megoldom, de SD kártyát már meg pár programot már feltettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest