Hirdetés
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, és felmerült bennem 2 kérdés:
1. A videózás közben is van 2x zoom vagy csak a fotózásnál?
2. Honnan lehet tudni, hogy milyen belsőséggel van a telefon (LPDDR3 +emmc 5.1 vagy LPDDR4+UFS2.0)? Dobozon valami serialból?* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
őstag
Hogyan frissül a teló 9-es verziora? Hisutie v ota?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
őstag
Megnéztem a Mate20 tesztjét, illetve Mm-ben Emui9-es telefonokat, ott is ilyen a GUI. Szerintem csak szokni kell. A beállítások nekem Honor8 alatt az Emui 7-rol 8-ra valo valtasnal is tok furcsa lett, nem olyan volt mint előtte. Ezeket a változásokat szokni kell. H8-nal es P9 lite-nal nekem 1 napig laggoltak a telefonok, aztan beallt minden szepen. Gondolom a rendszer dolgozik a hatterben valamit, illetve tanulja azt, hogyan hasznalod.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sityupityu #12759 üzenetére
Amúgy szerintem is ajánlott főverzió utáni fr
-
őstag
válasz Peathee #13754 üzenetére
Amikor megvettem a p30-at én honor 8-ból nem tudtam phone cloneal átköltözni. Úgy oldottam meg, h elindítottam a telefont, google fiókot felvettem, lefrissült minden alkalmazás play áruházból, utána jó volt a phone clone is.
-
őstag
Sziasztok!
A telefont 3 évgarival vettük hivatalos viszonteladótól. Az lenne a kérdésem, hogy az Akksira mennyi a jótállás?
-
őstag
válasz Matamata #14930 üzenetére
Mi személyesen vittük be gari idő vége előtt kb 1 hónappal, mert foltosodott a kijelző. Szóltunk az akksi miatt is. Mindkét alkatrészt cserélték. Képernyőt értelemszerűen megnézték, hogy valóban foltosodik-e, az akksit nem tudják tesztelni, vagy ennyi idő után nem foglalkoznak vele, lévén a teló majdnem 3 éves volt így értelemszerű az akkumlátor gyengülése. Nyugodtan vidd be szervízbe.
-
őstag
Tudjátok esetleg, hogy a telefon jól együtt tud működni az alábbi okoskiegészítőkkel?
Huawei Watch GT2 sima, vagy Honor Magicwatch2?* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
őstag
Harmony OS-t fel lehet rakni a telefonra? Próbálta már valaki?
-
őstag
válasz <Adamsky> #15306 üzenetére
Mondjuk ezt szeretném kideríteni... Mennyivel jobb/rosszabb, gyorsabb/lassabb? Android verzió melyik? Mennyire használható a mindennapokban? Ha nem tetszik vissza lehet-e térni EMUI-ra? Stb..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- iPhone 15 128gb black független, bontatlan
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest